2012' de yazın evlenecekler

Gasommmmmm
Fena değil bizim bayram genelde kayınvalıdemlerle bırlıkteyız sazlı sözlu bayram bızım ailede tam müzisyen Babam,kaynım,nişanlım,halam,ablam,nişanlımın teyzesi hepsınde ses var enstruman çalabılıyor bı araya geldıkmı coşuyoz hepten Herkes 2 dünür birbirini tam bulmuş diyor akşamda nişanlımın teyzesilerine,amcalarına falan geçicez işte bayramda elbıse almadım rahat edemem dıye ama bugun elbıse gıyeyım dıyorum hangısını gıysem onuda bılemedim
Oh senınkıle kahvaltıya gıtdınız he ne guzellllllll ne guzelllllllllllllllll darısı bize kuşum

Evet cnm ya bizde böle hasret gıderıyoruz işte

Hb sedoşummmmmmmm oh sizin içinde süper olmuş vallla

oldu kuzum valla.aslında pazar günü de çarşı izni vardı ama grip olduğu için 3 gün izinliydi çıkamadı,çok hastaydı kıyamam serum vermişler biraz kendine gelmiş..ama bugün iyidi Allahtan...

oldu kuzum valla.aslında pazar günü de çarşı izni vardı ama grip olduğu için 3 gün izinliydi çıkamadı,çok hastaydı kıyamam serum vermişler biraz kendine gelmiş..ama bugün iyidi Allahtan...

Çok çok geçmiş olsn cnm benım. Senı gormek cok ıyı gelmştr

Güzelller ben cıkıyorum kayın valıdem keşkek yapmışşşşşşşşşşşş gidimde tıkıyım
Ordanda teyzesigile falan geçicez ÖPÜLDÜNÜZ ÇOKCA

Son düzenleme:
selam kızlar benim fikrinizi almak istediğim bir konu var; mobilyalarınızı ve çeyizinizi bellli bir konsepte stile göre mi seçiyorsunuz yoksa neyi beğenirsem onu alırımcı mısınız? konsepti sadece renk olarak düşünmeyin lütfen ben çeyizimi kırmızı yaptım mavi yaptım gibi cevaplar değil de klasik, neoklasik, artdeco, country.... stilinde evimi döşüyorum derseniz daha aydınlatıcı olur benim için.

teşekkürler canım. bana çok benzetiyolar biliyomusun. çok hoşuma gidiyo. huyu syu benziyo zaten ama görüntü de benziyo. doğurdunda sakladınmı diyolar
ay çok hoşuma gitti
ne güzel yaa, sana benzemesi bile psikolojik olarak olumlu bir etki olur o güzel kuzu için, ve hatta iletişiminiz açısından da..
ne hoş bir tesadüf olmuş, veya kader..
Rabbim hep mutlu etsin üçünüzü de ve hatta inşallah doğacak bebişlerinizle birlikte tüm ailenizi..

Ben geldım canlarımmmmmmmmmmm benim paşa süprz yaptı aylar sonra nete geldiiiiiiiiiiiii yüzünü gördüm pek bi mutluyum

ohh tam bayram hediyesi olmuş sana sürpriziii , ne güzel ne mutlu olmuşsundur yaa

ne güzel bayram kız öyle, sazlı sözlü oohhhh
Allah muhabbetinizi daim etsin

benim kafamda çok net şeyler yok ama country veya rustik denen tarzları en fazla bir odamda uygulayabilirim, evimin tamamında yaparsam boğar, çünkü ev şehirde bi apartman dairesi ama içi country.. jetlag gibi manyak bi etkisi olur heralde
zaten tam anlamıyla country yi yaşamak istersem bir banliyö de oturmam lazım ki, bu imkansız ama mutfak veya oturma odasında hoş olur, çok da severim ben, sıcacık insanın içi ısınır :114:

ben modern tarafı ağır basan modern-klasik arası birşeyler yaparım sanırım
çünkü ne tek başına klasik veya neoklasik benim isteklerimi karşılamaz

ama özetle hızlıca düşünürsem şöyle yaparım herhalde..

salonum kesinlikle modern-klasik arası birşey olur, sade ve şık olmalı, kontraslar olmalı
eğer olursa oturma odam daha sıcak olması için bohem-country karışık birşey olabilir, renkli sıcacık ve hatta biraz rustik :)) ormandaymış hissi verebilirim odama :)
mutfağım tamamen modern olsun istiyorum, pürüzsüz parlak mobilyalar olmalı
yatak odamı henüz bilmiyorum :))
ilk aklıma gelenler bunlar :112:

Son düzenleme:
gasocum merhabaaaa....
gelinlik topicime yazmışsın beybican...

bu aradaaaa bende seni çok seviyorum arkadaşçıııımmmmm

düşüncelerdeyim gelinlik konusunda model net ama ayrıntılara takılıyoruuum

country-rustik karışımı düşünüyorum ben de ama tüm ev için benimki :) gerçi kiracı olacağımız için %100 gerçekleşmeyecek tabii ki duvar kağıdı vs anlamında yine istiyorum bakalım nolcak :)

herkeseee selamlarrrrr...geçmiş gelecekk tüm bayramlarınıssss mutlu,kutlu,huzurlu olsunnn...girdim arada ama yazamadım karışık duyguların yaşandığı bi bayramdı benim için.geldi geçti hayırlısıyla kazasız belasız şükürler olsun.sevdiklerimisle daha bir sürü huzur dolu bayramlara inşallah

selamlar kuzum...
seninde bayramın kutlu mutlu olsun canım...

sonunda tüüüüüüüüüüüüüm kıslar toplanmışşşş
hayırlı bayramlar kızlaaar
cumartesi sevgilimin kuzeninin düğününe katılıyos pazar kuzenim nişanlanıyo sonraki hafta komşumuz veeee 2 akraba aynı gün mayısta evleniyo
gitti paracıklar:18::18:

gasocum merhabaaaa....
gelinlik topicime yazmışsın beybican...

bu aradaaaa bende seni çok seviyorum arkadaşçıııımmmmm

düşüncelerdeyim gelinlik konusunda model net ama ayrıntılara takılıyoruuum
canım benim
bulursun sen kendine yakışanı da :112:

anladımm, hayırlısı olsun, gönlündekini yaparsın inşallah :114:

sana da rosaaamm
neden karışık duygular yaşadın canım? inşallah olumsuz şeyler yoktur o karışık duyguların içinde

hahhahaha bakış açın süpermiş ama çok mantıklı
bence de gitti paracıkların

Son düzenleme:
sana da rosaaamm
neden karışık duygular yaşadın canım? inşallah olumsuz şeyler yoktur o karışık duyguların içinde

saol gasomm..malum babaevinde son bayramımızdı babam çok duygusaldı bu bayrambi taraftan paşamla çok güsel vakit geçirdik diğer tarafta süzülmeler kalabalık ev misafirlikleriii öyle geldi geçtiiii şükür olumsuz bi şey yok canım.sen nasılsın yolunda dimi her şey gerçi okudum geçmiş sayfaları güsel geçmiş seninde

kızlaaarrrrrrrr bu aradaaa bugün LAVANTANINNNN NİŞANII VARDII DİMİİİ

Harika bir bayram geçirdik çok şükür

Ama bir saat önce 3.5 saat önce nişanlmı uğurladım hala da ağlıyorum offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…