2012' de yazın evlenecekler

SeLam kızLar

Bayram da bitti kazasız belasız atlattık Allaha şükür =) Bayramın 1.günü aşkımm hep bizdeydi teyzeme gittik o kdr..Babanem bizim apartmanda oLunca herkes bize geLio kımseye gıtmeye gerek kaLmıo Babam kurban kesmeye gitmişti aşkım babamı bekLiodu babam da saat 8'de geLince ben onLara geçemedim uzak oLdugu ıcın gidip geLmek zor oLucaktı..SağoLsun kayınvaLidem de anLayışLa karşıLadı..ztn bayramın 2.günü kayınvaLidem ve nişanLımın teyzesi bize geLdi aşkım çaLışıodu..3.gün izinLiydi aşkitoom sabahtan akşama kdr beraberdik ben onLara gittim bu sefer BöLee yanii güzeL bi bayram geçirdik..
Bu arada ben iş değiştiriyorum cok guzeL bi tekLif aLdım =) P.tesi yeni iş yerimde başLiicam biraz yogun oLucam ama oLsun hakkımı kazanıcam sonucta...
Birazdan hazırLanıcam burda tanıştıgımız arkidişşLerLee buLuşucazzz (pink_love - ben -HayatimM) iki kişi müsait oLmadıgı için geLemiyoLar ama topLamda 3 kız oLucaz

Öpüüyorumm hepinisiiii akşam görüşmek üzeree

selam kızlar. bayramın son günü ama gelmedi aşkım yaaaa off. göremedik yüzünü. amerikada hala. keşke gelse gülümde yanımdayken. böyle üçümüz zaman geçirseydik ailece. ne güzel olurduuuu ama yok

Selam Kızlar... ne zamandır giremiyordum rahatsızdım:2::2: Herkesin Bayramı kutlu olsun. Çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir umarım

Selam canım...inşallah gelir,ne zaman geleceği belli miydi?
üzülme kuzum birlikte geçireceğiniz nice güsel zamanlarınız olacak inşallah...

Selam Kızlar... ne zamandır giremiyordum rahatsızdım:2::2: Herkesin Bayramı kutlu olsun. Çok Güzel bir bayram geçirmişsinizdir umarım
Selam balım peteğim,geçmiş olsun grip mi oldun,inşallah çok önemli bişey yoktur kuzum...Seninde bayramın kutlu olsun...

bende anlasam canım yatak yorgan yattım benim bayramımda sevdiğinden uzakta hasta geçti şimdi iyiyim bitanem sen nasılsın? nasıl geçti bayram. ya sanki bana kasım ayı bitmiş gibi geliyor

bende anlasam canım yatak yorgan yattım benim bayramımda sevdiğinden uzakta hasta geçti şimdi iyiyim bitanem sen nasılsın? nasıl geçti bayram. ya sanki bana kasım ayı bitmiş gibi geliyor

geçmiş olsun canım ya dikkat et...bende valla bayramdan birşey anlamadım,hep evdeydim gelen giden oldu.annemler gittiler dışarı ama ben gitmedim ne bileyim canım istemediama bugün çok sıkıldım valla...
sevdiğinden uzakta çok zor oluyor her bayram birlikte gezer alışveriş falan yapardık,sinemaya giderdik süper olurdu.hem onu çok özlüyorum hem de onunla gezip tozmayı offff...kavuşalım hayırlısıyla artıkın yafss

Son düzenleme:
Selam Kızlar... ne zamandır giremiyordum rahatsızdım:2::2: Herkesin Bayramı kutlu olsun. Çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir umarım

geçmiş olsun canım

Selam canım...inşallah gelir,ne zaman geleceği belli miydi?
üzülme kuzum birlikte geçireceğiniz nice güsel zamanlarınız olacak inşallah...

ayy hiç bilmiyorum. bayramlarda hep birlikte olurduk biz yaaa. gülüm de üzülüyo her akşam off bugünde gelmedi deyip duruyo. sürekli arıyo ama olmuyo işte. yoğunmuş. arıyo gülümle konuşuyo kapatıyo hemen.offfff yaaaaa şansa bak

inş. bi dahaki bayramda hep birlikte olacaksınız,kızına da öyle söyle moral verin birbirinize kuzum...

haklısın canım inşallah sevdiğimizden uzakta geçen son bayramımız olacak inşallah. insan kendisini gerçekten buruk hissediyor güzel günlerimizi göreceğiz inşallah

haklısın canım inşallah sevdiğimizden uzakta geçen son bayramımız olacak inşallah. insan kendisini gerçekten buruk hissediyor güzel günlerimizi göreceğiz inşallah

inşallah amiiiiiiiiin canım yaaa.....belki öteki kurban bayramında oluruz olur muyuz bilmem kader,ayyy çok tatlı olur yaaa....

sağol canım benim. nişanlın ve güzel kızınla hep birlikte olacağınız günlerde gelecektir. İnsan sabırla herşeye göğüs gereceğini düşünüyor ama bazen olmuyor demekki:26: Herşey güzel olacak böyle düşün

kızlar bişey sorcam size. aşkım ayna yaptıracakmış bana altın varak boy aynası. yatak odası için. üç model yolladı. kararsız kaldım ben. fikirlerinizi alabilirmiyim

ben 2.yi beğendim canım,ama o gümüş altın varaklısını mı yaptıracakmış?
1.ninde duruşu güzel sağlam duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…