canım yazdım az önce,şu anda beğendiğim 2. olmuş 3numara
ben 3numara diyoruuum...
Şahane altın varak demekYakışırda... bence 1 numara canım. 2.yi tam anlayamadım zaten minicik.. gözükmüyor
anladım sen beyazı diyosun canım köşeli duran
evet canım,ben tercih edecek olsam onu isterdim.
kızlar bişey sorcam size. aşkım ayna yaptıracakmış bana altın varak boy aynası. yatak odası için. üç model yolladı. kararsız kaldım ben. fikirlerinizi alabilirmiyim
Eki Görüntüle 285954
Eki Görüntüle 285957
gülüm de o güzel diyo. altın varak delisiyim ben yaaaa. yatak odasında salonda her yerde olsun istiyorum
Beyaz olan tam yansıtamamış sanki canım ama altın yaprakla oymalar işlemeler güzel olabilir ama Eki Görüntüle 285956 bu modelde çok sağlam duruyor.
olsun olsun nereye istersen oraya koy varak...nasılsa senin evin olacak kuzum...
balım peteğim bahçelievlerde çalışlarda este world var ya biliyor musun bilmiyorum.orda ütüleme epilasyon diye bir teknik uygulanıyormuş,yaptıranlar güsel diyor,doktor yapıyor...ama fiyatı ne bilmiyorum:26:
balım peteğim bahçelievlerde çalışlarda este world var ya biliyor musun bilmiyorum.orda ütüleme epilasyon diye bir teknik uygulanıyormuş,yaptıranlar güsel diyor,doktor yapıyor...ama fiyatı ne bilmiyorum:26:
şanslısın kuzum ne güsel,bırak o işi madem kocişin yapsın....sağol canım daaa aşkım delirdin diyo hi hiiiiyaptırayım ama ağır olmazmı diyo. küçük küçük detay yaptırayım falan dedi. sen bana bırak dedi. bende tamam dedim. mimar olan o yapsın işte kafasına göre
evet canım biz balım peteğimle düşünüyoruz ama bilmioruz karar veremedik:26:hayırdır lazer yaptıracak olanmı var canım
soprano xl diye bir cihazmış,acısızmış...forumda okudum sonra biraz nette araştırdım este worldde bir doktorun yaptığını buldum,mail attım ama bayram diye cevap gelmedi...este worldü biliyorum önceden orda oturduğumuz için altunizade de şubeleri var güvenilir bir yer...hımm ne este worldu duydum canım ne de ütüleme epilasyonu :26::26: bu yöntem yenimiymişki:26::26: sen kimden duydun ki canım.
evet canım biz balım peteğimle düşünüyoruz ama bilmioruz karar veremedik:26:
soprano xl diye bir cihazmış,acısızmış...forumda okudum sonra biraz nette araştırdım este worldde bir doktorun yaptığını buldum,mail attım ama bayram diye cevap gelmedi...este worldü biliyorum önceden orda oturduğumuz için altunizade de şubeleri var güvenilir bir yer...
peki her cilde uygulanabiliyormuymuş ki canımcım? fiyatları alınca bilgi verirmisin tatlım biraz daha araştırma yaparız hem :26:
abime sorcam kızlar. şu an yok buralarda özel bi seminerde ülke dışında bugün gtti. geldiğinde sorcam sizin için bu ütüleme lazeri
tamam kuzum zaten yarında cevap gelmezse telefonla arayıp sorucam... evet her cilde uygulanıyormuş...
ay çok iyi olur canım bilgi verirsen sevinirizabime sorcam kızlar. şu an yok buralarda özel bi seminerde ülke dışında bugün gtti. geldiğinde sorcam sizin için bu ütüleme lazeri
Selam Kızlar... ne zamandır giremiyordum rahatsızdım:2::2: Herkesin Bayramı kutlu olsun. Çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?