2012' de yazın evlenecekler

balım peteğim bahçelievlerde çalışlarda este world var ya biliyor musun bilmiyorum.orda ütüleme epilasyon diye bir teknik uygulanıyormuş,yaptıranlar güsel diyor,doktor yapıyor...ama fiyatı ne bilmiyorum:26:

Beyaz olan tam yansıtamamış sanki canım ama altın yaprakla oymalar işlemeler güzel olabilir ama Eki Görüntüle 285956 bu modelde çok sağlam duruyor.

o altın olarak yapılacak canım. öyle model olacak sadece yani. normal altın varak olacak yani. üçünü de beğendim ben yaaaaa off

olsun olsun nereye istersen oraya koy varak...nasılsa senin evin olacak kuzum...

sağol canım daaa aşkım delirdin diyo hi hiiii yaptırayım ama ağır olmazmı diyo. küçük küçük detay yaptırayım falan dedi. sen bana bırak dedi. bende tamam dedim. mimar olan o yapsın işte kafasına göre

balım peteğim bahçelievlerde çalışlarda este world var ya biliyor musun bilmiyorum.orda ütüleme epilasyon diye bir teknik uygulanıyormuş,yaptıranlar güsel diyor,doktor yapıyor...ama fiyatı ne bilmiyorum:26:

hayırdır lazer yaptıracak olanmı var canım

hımm ne este worldu duydum canım ne de ütüleme epilasyonu :26::26: bu yöntem yenimiymişki:26::26: sen kimden duydun ki canım.

şanslısın kuzum ne güsel,bırak o işi madem kocişin yapsın....

hayırdır lazer yaptıracak olanmı var canım
evet canım biz balım peteğimle düşünüyoruz ama bilmioruz karar veremedik:26:
hımm ne este worldu duydum canım ne de ütüleme epilasyonu :26::26: bu yöntem yenimiymişki:26::26: sen kimden duydun ki canım.
soprano xl diye bir cihazmış,acısızmış...forumda okudum sonra biraz nette araştırdım este worldde bir doktorun yaptığını buldum,mail attım ama bayram diye cevap gelmedi...este worldü biliyorum önceden orda oturduğumuz için altunizade de şubeleri var güvenilir bir yer...

peki her cilde uygulanabiliyormuymuş ki canımcım? fiyatları alınca bilgi verirmisin tatlım biraz daha araştırma yaparız hem :26:

abime sorcam kızlar. şu an yok buralarda özel bi seminerde ülke dışında bugün gtti. geldiğinde sorcam sizin için bu ütüleme lazeri

abime sorcam kızlar. şu an yok buralarda özel bi seminerde ülke dışında bugün gtti. geldiğinde sorcam sizin için bu ütüleme lazeri

abin ne iş yapıyor kuzum? ciltle ilgili bi iş sanırım,sor valla tatlım yaa merak ediyoruz,çok iyi olur.cihazın adı da soprano xl mış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…