Çok geçmiş olsun cnm
Kızçeler nerelerdesinizzzzzzzzzzzzz kocişlerinizlemisiniz yuksaaaaaaam hıııı
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü benimki yanımda değil ama az kaldııı o yuzden yavastan heycan sarmaya basladı
Birazdan gelin hamamına gıdıcez kızlar ama hedıyesını verıp dısarısında otrcm reglm şuan.
Bu arada koçum geldi fotosunu faceye koydum belkı görmştrsnz ah ahhhhhhhhh ben hayvan delısıyım bılıyosunuzKeserken başında durmam gerekıyormş yapamam dedım babama vekaletımı verdım oyuzden gelınce hamamıda anlatırım size öpüldünüz çokcaaaaaaaaaaa
abin ne iş yapıyor kuzum? ciltle ilgili bi iş sanırım,sor valla tatlım yaa merak ediyoruz,çok iyi olur.cihazın adı da soprano xl mış...
Kızçeler nerelerdesinizzzzzzzzzzzzz kocişlerinizlemisiniz yuksaaaaaaam hıııı
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü benimki yanımda değil ama az kaldııı o yuzden yavastan heycan sarmaya basladı
Birazdan gelin hamamına gıdıcez kızlar ama hedıyesını verıp dısarısında otrcm reglm şuan.
Bu arada koçum geldi fotosunu faceye koydum belkı görmştrsnz ah ahhhhhhhhh ben hayvan delısıyım bılıyosunuzKeserken başında durmam gerekıyormş yapamam dedım babama vekaletımı verdım oyuzden gelınce hamamıda anlatırım size öpüldünüz çokcaaaaaaaaaaa
keşke koçişim yanımda olsaydı ama yokartık bir sonraki bayrama deyip kendimi avutuyorum ohhh gelin hamamı demek:26: ay bende istiyorum gelin hamamı yapmayı detayları verirsin canım
geçmiş olsuunnSelam Kızlar... ne zamandır giremiyordum rahatsızdım:2::2: Herkesin Bayramı kutlu olsun. Çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir umarım
1.nin fonksiyonu daha iyi, ama ikincinin tasarımı daha şık ve orjinalkızlar bişey sorcam size. aşkım ayna yaptıracakmış bana altın varak boy aynası. yatak odası için. üç model yolladı. kararsız kaldım ben. fikirlerinizi alabilirmiyim
Eki Görüntüle 285954
Eki Görüntüle 285955
Eki Görüntüle 285956
1.nin fonksiyonu daha iyi, ama ikincinin tasarımı daha şık ve orjinal
çünkü boy aynaları genelde 1. ve 3. de olduğu gibi oval oluyolar, o yüzden 2.nin ayna tasarımı daha hoş
bence 1.nin mekanizması ve ayağına, 2.nin aynasını yaptırmalısın :112:
geçmiş olsuunn
sağolasın canım
farklı bir fikir oldu sağol. bilmiyorumki ben söylim kocişe bakim ne diyecek
tanıdığım herkes tüm arklarım hatta belki ben bile 2012 de evlenicem... zaten 2012 evlenmeyeni dövücekler öle bişe
cidden böyle bir furya var hatta şimdiden gün alanlar filan :)
kızlar mobılya falanda bakmaya basladınız mı? ben gezıyorum fırsat buldukca sımdılık nills ve saloniye baktım ama sanırım ne ıstedıgımı gercekten bılmıyorum...(( ılerleyen gunlerde resımlerını koyucam fıkır almak acısından ıyıgeceler hepınıze
selam pinarıııımmmSelammm kızlarrrr
Bayramınız kutlu olsunnnnn
Aşkım burda çok çok mutluyum dün bizde kaldı hep İzmir'de kalsa keşkeeee
Kursu bitti veeee işten çağırdılar pazartesiye kadar evraklarını hazırlaması lazımmmmm
selam kızlar gasocum ses ver dedi bende ses vereyim dedim.üşendim yazmaya bakıp bakıp çıkıorum
pınarcım hayırlı olsun nişanlının işi.ne kursuna gidiodu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?