2012' de yazın evlenecekler

Kızçeler nerelerdesinizzzzzzzzzzzzz kocişlerinizlemisiniz yuksaaaaaaam hıııı
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü benimki yanımda değil ama az kaldııı o yuzden yavastan heycan sarmaya basladı
Birazdan gelin hamamına gıdıcez kızlar ama hedıyesını verıp dısarısında otrcm reglm şuan.
Bu arada koçum geldi fotosunu faceye koydum belkı görmştrsnz ah ahhhhhhhhh ben hayvan delısıyım bılıyosunuz Keserken başında durmam gerekıyormş yapamam dedım babama vekaletımı verdım oyuzden gelınce hamamıda anlatırım size öpüldünüz çokcaaaaaaaaaaa

Çok geçmiş olsun cnm

sağol bitanem

keşke koçişim yanımda olsaydı ama yok artık bir sonraki bayrama deyip kendimi avutuyorum ohhh gelin hamamı demek:26: ay bende istiyorum gelin hamamı yapmayı detayları verirsin canım

anlat anlat ne güzel. kociş yok kız nerdeeeee. amerikada. bekliyoruz ama gelmiyo

keşke koçişim yanımda olsaydı ama yok artık bir sonraki bayrama deyip kendimi avutuyorum ohhh gelin hamamı demek:26: ay bende istiyorum gelin hamamı yapmayı detayları verirsin canım

ben de yapcam gelin hamamı kesin. herkes bekliyo çünkü benden. bende istiyorum zaten

Selam Kızlar... ne zamandır giremiyordum rahatsızdım:2::2: Herkesin Bayramı kutlu olsun. Çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir umarım
geçmiş olsuunn

1.nin fonksiyonu daha iyi, ama ikincinin tasarımı daha şık ve orjinal
çünkü boy aynaları genelde 1. ve 3. de olduğu gibi oval oluyolar, o yüzden 2.nin ayna tasarımı daha hoş
bence 1.nin mekanizması ve ayağına, 2.nin aynasını yaptırmalısın :112:

farklı bir fikir oldu sağol. bilmiyorumki ben söylim kocişe bakim ne diyecek

oooooooooooooooooooooo selam kızlar bızım gelınler burdaymısss :) nasılsınız bende 2012 de evlenıcem :)))))))))))))))))

kızlar mobılya falanda bakmaya basladınız mı? ben gezıyorum fırsat buldukca sımdılık nills ve saloniye baktım ama sanırım ne ıstedıgımı gercekten bılmıyorum...(( ılerleyen gunlerde resımlerını koyucam fıkır almak acısından ıyıgeceler hepınıze

ben henüz bakmadım hiç mobilya, arada bir netten şöyle bir bakıyorum sadece
saloni demişsin, benim daha önce doğtaşta çalışmış bir arkadaşım saloni den almıştı ve bana da tavsiye etmişti
ben de o yüzden bakacağım zaman saloni ye de gideceğim inş., o anlıyordu çünkü mobilyadan

koy tabi resimleri, görelim bize de fikir olur :114:

Selammm kızlarrrr
Bayramınız kutlu olsunnnnn
Aşkım burda çok çok mutluyum dün bizde kaldı hep İzmir'de kalsa keşkeeee
Kursu bitti veeee işten çağırdılar pazartesiye kadar evraklarını hazırlaması lazımmmmm

selam pinarıııımmm
gördüm resimlerinizi, çok tatlıydınız maşallahh
insan istiyor dimi hep yanında kalsınn

enişte bey e de işi için hayırlı olsun diyelim

selam kızlar gasocum ses ver dedi bende ses vereyim dedim.üşendim yazmaya bakıp bakıp çıkıorum
pınarcım hayırlı olsun nişanlının işi.ne kursuna gidiodu ki?

selam kızlar gasocum ses ver dedi bende ses vereyim dedim.üşendim yazmaya bakıp bakıp çıkıorum
pınarcım hayırlı olsun nişanlının işi.ne kursuna gidiodu ki?

aaa sen ve üşenmek, aşkol, aynı cümle içinde kullanmak bile yakışmaz yavruşuumm
tamam artık dönebiliriz eski günlerimizeee, bitti bayraamm,
titreyin ve kendinize geliiinn, sonra da buraya geliinn
hadiiiiiiiii
çağlaa, sultaan, rosaamm, balımpetekimm, haviinn, lilaamm, gecemkuşum, gizemm, oooo geliverin yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…