aaa sen ve üşenmek, aşkol, aynı cümle içinde kullanmak bile yakışmaz yavruşuumm
selam pinarıııımmm
gördüm resimlerinizi, çok tatlıydınız maşallahh
insan istiyor dimi hep yanında kalsınn
enişte bey e de işi için hayırlı olsun diyelim
pc yine göbüşümün üstünde ondan kolları kaldırmaya çok üşendim kuzum
darısı başıma darısı başıma darısı başıma.....Çokk sağol canımmmmm benimmmm
Ahhh ahhh bulutların üstündeyim 1 haftadır sabah bi buluşuyoruz yada geliyo akşama kadarr her günnn
sevme onu gasocum ben sevmiyorum küsüyorum ona...bayramda şişirdim yine üfffhahha severim senin göbüşünüü
darısı başıma darısı başıma darısı başıma.....
Aminnnnnnnnnnnn bitanemmmm
bayramda almamak da bişeydir canım yaa, ben korktum tartılmadım, yarın sabah tartılıcam ama almadım sanırım,darısı başıma darısı başıma darısı başıma.....
sevme onu gasocum ben sevmiyorum küsüyorum ona...bayramda şişirdim yine üfffAllahtan kilo almamışım ama vermedim de
Ben de cnm olsun bir dahaki ne artık senınkıdemı uzaktaydı kız hepımız kocişlerden uzagız o zman sen ,ben,sedoş,bubabur,gece kuşu,pnr,sultn cogumuzunki asker diğer arkdslrda ayrı sehrdeler sanırım.sağol bitanem
keşke koçişim yanımda olsaydı ama yokartık bir sonraki bayrama deyip kendimi avutuyorum ohhh gelin hamamı demek:26: ay bende istiyorum gelin hamamı yapmayı detayları verirsin canım
Çok güzel olur cnmanlat anlat ne güzel. kociş yok kız nerdeeeee. amerikada. bekliyoruz ama gelmiyo
ben de yapcam gelin hamamı kesin. herkes bekliyo çünkü benden. bende istiyorum zaten
kızlar mobılya falanda bakmaya basladınız mı? ben gezıyorum fırsat buldukca sımdılık nills ve saloniye baktım ama sanırım ne ıstedıgımı gercekten bılmıyorum...(( ılerleyen gunlerde resımlerını koyucam fıkır almak acısından ıyıgeceler hepınıze
ben 2.ciden yana oyumu kullanıyorum canım bu hangi mağaza
ben de ikisi arasından seçim yapacaksam 2.yi seçiyorum canım, bana daha şık geldi :114:Günaydın kızLaar
Dün annemLe bizim oradaki mağazaLara şöLeee bi baktık yatak odası için..NişanLımLa ortak kararımızdı siyah beyaz oLmasıÇeyiz için yemek takımı nevresim fLn aLdığım mağazada beğendim 2 modeL..tanıdık oLdugu ıcın de baya ındırım yapıoLar...FotoğrafLarını çektim hemen
1-)
Eki Görüntüle 286314 Eki Görüntüle 286315 Eki Görüntüle 286316 Eki Görüntüle 286317
2-)
Eki Görüntüle 286318 Eki Görüntüle 286319 Eki Görüntüle 286320 Eki Görüntüle 286321
YaLnız şimdi farkettim de ıkısınınde tuvaLet masasını çekmemişim
Hadi iyi eğlenceler şekerrrrrrkızlaaar günaydın birazdan kayınpederim alcak ve sevdiceğimin kuzeninin kınasına gitcem
Oh oh ne güzelkızlar günaydın hepinizin geçmiş bayamı kutlu olsun yorucu bir bayram oldu benim için ama bayram süresince nişanlımla beraberdik. bayramın 1. günü ben onlardaydım sonra o benimle istanbula geldi
abim ve babanem istanbulda oturunca bizimle geldi. yorucu ama çok güzel bir bayram oldu:))
Günaydın kızLaar
Dün annemLe bizim oradaki mağazaLara şöLeee bi baktık yatak odası için..NişanLımLa ortak kararımızdı siyah beyaz oLmasıÇeyiz için yemek takımı nevresim fLn aLdığım mağazada beğendim 2 modeL..tanıdık oLdugu ıcın de baya ındırım yapıoLar...FotoğrafLarını çektim hemen
1-)
Eki Görüntüle 286314 Eki Görüntüle 286315 Eki Görüntüle 286316 Eki Görüntüle 286317
2-)
Eki Görüntüle 286318 Eki Görüntüle 286319 Eki Görüntüle 286320 Eki Görüntüle 286321
YaLnız şimdi farkettim de ıkısınınde tuvaLet masasını çekmemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?