2012' de yazın evlenecekler

selam pinarıııımmm
gördüm resimlerinizi, çok tatlıydınız maşallahh
insan istiyor dimi hep yanında kalsınn

enişte bey e de işi için hayırlı olsun diyelim

Çokk sağol canımmmmm benimmmm
Ahhh ahhh bulutların üstündeyim 1 haftadır sabah bi buluşuyoruz yada geliyo akşama kadarr her günnn

Çokk sağol canımmmmm benimmmm
Ahhh ahhh bulutların üstündeyim 1 haftadır sabah bi buluşuyoruz yada geliyo akşama kadarr her günnn
darısı başıma darısı başıma darısı başıma.....
hahha severim senin göbüşünüü
sevme onu gasocum ben sevmiyorum küsüyorum ona...bayramda şişirdim yine üfff Allahtan kilo almamışım ama vermedim de

darısı başıma darısı başıma darısı başıma.....

sevme onu gasocum ben sevmiyorum küsüyorum ona...bayramda şişirdim yine üfff Allahtan kilo almamışım ama vermedim de
bayramda almamak da bişeydir canım yaa, ben korktum tartılmadım, yarın sabah tartılıcam ama almadım sanırım,
dikkat ettim çünkü geçen bayram aldığım 3-4 kilo hala içimde yaşıyor

sağol bitanem

keşke koçişim yanımda olsaydı ama yok artık bir sonraki bayrama deyip kendimi avutuyorum ohhh gelin hamamı demek:26: ay bende istiyorum gelin hamamı yapmayı detayları verirsin canım
Ben de cnm olsun bir dahaki ne artık senınkıdemı uzaktaydı kız hepımız kocişlerden uzagız o zman sen ,ben,sedoş,bubabur,gece kuşu,pnr,sultn cogumuzunki asker diğer arkdslrda ayrı sehrdeler sanırım.
Balım valla hamama gıdemedık tam cıktım gıtmek ıcın sırtımda bı agrı vardı sanırım üşütmüşüm yine gözüm kesmedi gitmedik gelın hamamı şenlıklı oluyor görmştm bı kaç kere
anlat anlat ne güzel. kociş yok kız nerdeeeee. amerikada. bekliyoruz ama gelmiyo

ben de yapcam gelin hamamı kesin. herkes bekliyo çünkü benden. bende istiyorum zaten
Çok güzel olur cnm

Canım ben mobilya sadece netde öyle kafamda bişeyler şekıllensın dıye bakıyorum .. Resımlerı koyarsan bakmışda oluruz. Yılbaşından sonra hareketleniriz artık baya .

Zaman geriye aksa. Yıl 1938 günlerden 10 kasım olsa. Saat tam 09:00 olsa ama asla 5 geçmese..
ATAM izindeyiz...

kızlaaar günaydın birazdan kayınpederim alcak ve sevdiceğimin kuzeninin kınasına gitcem

kızlar günaydın hepinizin geçmiş bayamı kutlu olsun yorucu bir bayram oldu benim için ama bayram süresince nişanlımla beraberdik. bayramın 1. günü ben onlardaydım sonra o benimle istanbula geldi
abim ve babanem istanbulda oturunca bizimle geldi. yorucu ama çok güzel bir bayram oldu:))

Günaydın kızLaar

Dün annemLe bizim oradaki mağazaLara şöLeee bi baktık yatak odası için..NişanLımLa ortak kararımızdı siyah beyaz oLması Çeyiz için yemek takımı nevresim fLn aLdığım mağazada beğendim 2 modeL..tanıdık oLdugu ıcın de baya ındırım yapıoLar...FotoğrafLarını çektim hemen

1-)
Eki Görüntüle 286314 Eki Görüntüle 286315 Eki Görüntüle 286316 Eki Görüntüle 286317

2-)
Eki Görüntüle 286318 Eki Görüntüle 286319 Eki Görüntüle 286320 Eki Görüntüle 286321

YaLnız şimdi farkettim de ıkısınınde tuvaLet masasını çekmemişim

ben de ikisi arasından seçim yapacaksam 2.yi seçiyorum canım, bana daha şık geldi :114:

cümleten merabayın hatunlaaaarrr
ee nişanı olan kızlar nerede yaa?
neredesin lavantaaaaa? :26:
neredesin Deryaaawww? :26:

kızlaaar günaydın birazdan kayınpederim alcak ve sevdiceğimin kuzeninin kınasına gitcem
Hadi iyi eğlenceler şekerrrrrr
Oh oh ne güzel

2.model güzelmiş cnm hangı tonlarda dusunuyorsun yatak odanı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…