herkese merhaba;
bende 2012 yaz gelini olucam inşallah, topici baştan okuyayım dedim ama geç kalmışım, birsürü şey paylaşmışsınız ne güzel. ben geçen yıl ekimde nişanlandım, 2012 haziran sonu yada temmuzun ilk haftası düğün düşünüyoruz ama henüz ne tam tarih nede salon ayarlayabildik. çok mu geç kaldık acaba diye düşünüyorum. sizler salon tuttunuz mu? istanbul avrupa yakasında nereleri önerebilirsiniz?
Hadi iyi eğlenceler şekerrrrrr
Oh oh ne güzel
2.model güzelmiş cnm hangı tonlarda dusunuyorsun yatak odanı?
ben de ikisi arasından seçim yapacaksam 2.yi seçiyorum canım, bana daha şık geldi :114:
cümleten merabayın hatunlaaaarrr
ee nişanı olan kızlar nerede yaa?
neredesin lavantaaaaa? :26:
neredesin Deryaaawww? :26:
herkese merhaba;
bende 2012 yaz gelini olucam inşallah, topici baştan okuyayım dedim ama geç kalmışım, birsürü şey paylaşmışsınız ne güzel. ben geçen yıl ekimde nişanlandım, 2012 haziran sonu yada temmuzun ilk haftası düğün düşünüyoruz ama henüz ne tam tarih nede salon ayarlayabildik. çok mu geç kaldık acaba diye düşünüyorum. sizler salon tuttunuz mu? istanbul avrupa yakasında nereleri önerebilirsiniz?
herkese merhaba;
kızlar bu yaz gelcekmı acaba ya sankı zaman cok yavas gecıomus gıbıme gelıo bole bekledıkce:44:
selam şeker, hoşgeldin
sana da şimdiden hayırlı olsun, ben de henüz ne tarih aldım ne mekan ayarladım, benimki hallederiz diyo ben de peki aşkım diyorum
ama artık yavaştan ayarlamaya başlamak lazım en geç yılbaşında
ben avrupa yakasında yaşıyorum ama anadolu yakasında olacak benimki, zaten salonda da yapmayacağız ve açıkçası salonları da pek bilmiyorum, o yüzden salon konusunda yardımcı olamicam sana
inşallah gönlüne göre güzel bir yerde yaparsın düğününü :112:
diğer hazırlıkların ne alemde?
bizimki hiç belli değil yaa, ben sadece nikah salonunda nikah olsun istiyorumteşekkür ederim canım allah herkesin gönlüne göre versin. sen salonda değilde kır düğünü filan mı düşünüyorsun? biraz komik olacak ama benim gibi henüz yer ve tarih belirleyemeyenleri duyunca yalnız değilmişim diye seviniyorum.
ooo dikkat et, gribe çevirmesin amanmerhabalar hatunlaaar...
nasılsınız?
ben galiba gene nezle olacağım :2: burnum kaşınıyor,hapşırıyorum da...
kardeşimle dışarı çıktık bugün,kaç günden sonra dışarı çıktımyürümeyi unutmuşum
cevahire gittik,gezdik...sanki eksikmiş gibi yine çeyizime bişiler aldım ufak tefek
kardeşim çıldırdı,offf abla yaaa,bitti ya daha ne alıyorsun diyooor
ama kız çeyizi bu bitmez...o da evlenirken anlayacak
mesela dün yengemden duydum,hiç aklımda yoktu... şu salata kurutucuları çok işe yarıyor kupkuru çıkartıyor dedi.hemen kaptım bi tane bugün
tantitoniden aldığım cicişlerim bunlar kızlar
Eki Görüntüle 286512 Eki Görüntüle 286513 Eki Görüntüle 286514
evet canım ya aferin plus içicem bi tane,inş.grip olmam...ooo dikkat et, gribe çevirmesin aman
cicileri de güle güle kullan kız, tantitoni de çok güzel şeyler oluyor zaten :114:
ay canım cevahir çektiii, bu soğukta da ne güzel olur orası şimdiiiiii
bakın resmini çekmiştim, benimkinin bayramın birinci günü kurbanla birlikte bana getirdiği çiçeğiimm
bu resmi de 4.günü çektim, çiçeğimin maşallahı var hala, aynen resimdeki gibi, yenileri açıyor hatta
Eki Görüntüle 286519
ben hiç tantitoni mağazasına girmedim, ürünleri ya başka mağazalarda görüyorum ya da internetten :114:evet canım ya aferin plus içicem bi tane,inş.grip olmam...
teşekkür ederim kuzum evet çok güsel şeyler oluyor da cevahirdekinde pek çeşit yok sanki,sitelerinden bi kaç şey beğenmiştim baktım göremedim orda...
kalabalıktı ya bugün...cevahir ve forum istanbul favorilerim zaten...dünyanın yolunu tepip gidiyorum illa
yaa ama romatik bu enişteeee vallaa...ne güsel çiçekler almışşşmaşallah maşallah inş.hep böyle devam eder
ben hiç tantitoni mağazasına girmedim, ürünleri ya başka mağazalarda görüyorum ya da internetten :114:
ben de o iki alışveriş merkezini severim ama ist foruma çok daha sık giderim, metroyla bana 8dk uzaklıkta
sağol canım amin innşallaahhnişandan önce pek böyle değildi, çok mutlu oluyorum o yüzden
hahha artık her nedense ben çok mutlu oluyorum vallabenim için cevahir de,istanbul forumda yaklaşık 1.5-2 saat sürüyorgit git bitmiyor
nişandan sonra iş ciddileşti ya,kaybetmekten daha çok korkuyor galiba enişte
hoşgeldin canım. hayırlı olsun. bence bakmaya başlayın hemen. sıkıntı olur çünkü. bazı arkadaşlar çoğu yerin dolu olduğunu söylemişti.
merhabalar hatunlaaar...
nasılsınız?
ben galiba gene nezle olacağım :2: burnum kaşınıyor,hapşırıyorum da...
kardeşimle dışarı çıktık bugün,kaç günden sonra dışarı çıktımyürümeyi unutmuşum
cevahire gittik,gezdik...sanki eksikmiş gibi yine çeyizime bişiler aldım ufak tefek
kardeşim çıldırdı,offf abla yaaa,bitti ya daha ne alıyorsun diyooor
ama kız çeyizi bu bitmez...o da evlenirken anlayacak
mesela dün yengemden duydum,hiç aklımda yoktu... şu salata kurutucuları çok işe yarıyor kupkuru çıkartıyor dedi.hemen kaptım bi tane bugün
tantitoniden aldığım cicişlerim bunlar kızlar
Eki Görüntüle 286512 Eki Görüntüle 286513 Eki Görüntüle 286514
bakın resmini çekmiştim, benimkinin bayramın birinci günü kurbanla birlikte bana getirdiği çiçeğiimm
bu resmi de 4.günü çektim, çiçeğimin maşallahı var hala, aynen resimdeki gibi, yenileri açıyor hatta
Eki Görüntüle 286519
HoşgeLdinn cnm hayırLı oLsun önceLikLe...SaLon için bakmaya başLa derim ben..Çünkü ben saLon için konuşmaya gittiğimde 12 Mayıs doLuydu haziranda bir tarih doLuydu...5 mayısa tutabiLdim saLonu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?