2012' de yazın evlenecekler

herkese merhaba;
bende 2012 yaz gelini olucam inşallah, topici baştan okuyayım dedim ama geç kalmışım, birsürü şey paylaşmışsınız ne güzel. ben geçen yıl ekimde nişanlandım, 2012 haziran sonu yada temmuzun ilk haftası düğün düşünüyoruz ama henüz ne tam tarih nede salon ayarlayabildik. çok mu geç kaldık acaba diye düşünüyorum. sizler salon tuttunuz mu? istanbul avrupa yakasında nereleri önerebilirsiniz?

hoşgeldin canım. hayırlı olsun. bence bakmaya başlayın hemen. sıkıntı olur çünkü. bazı arkadaşlar çoğu yerin dolu olduğunu söylemişti.

Hadi iyi eğlenceler şekerrrrrr

Oh oh ne güzel

2.model güzelmiş cnm hangı tonlarda dusunuyorsun yatak odanı?

NişanLımLa ortak kararımız siyah-beyaz oLmasından yana canımcımm..

Tşk ederim yorumLarınız içinn...Eveet yaa neredeee bu hatunLarrr:44:

HoşgeLdinn cnm hayırLı oLsun önceLikLe...SaLon için bakmaya başLa derim ben..Çünkü ben saLon için konuşmaya gittiğimde 12 Mayıs doLuydu haziranda bir tarih doLuydu...5 mayısa tutabiLdim saLonu...

selam şeker, hoşgeldin
sana da şimdiden hayırlı olsun, ben de henüz ne tarih aldım ne mekan ayarladım, benimki hallederiz diyo ben de peki aşkım diyorum
ama artık yavaştan ayarlamaya başlamak lazım en geç yılbaşında
ben avrupa yakasında yaşıyorum ama anadolu yakasında olacak benimki, zaten salonda da yapmayacağız ve açıkçası salonları da pek bilmiyorum, o yüzden salon konusunda yardımcı olamicam sana

inşallah gönlüne göre güzel bir yerde yaparsın düğününü :112:
diğer hazırlıkların ne alemde?

Son düzenleme:
valla acele etmemiz gerektiğinin farkındayım ama nişanlım hiç bir yeri beğenmiyor, ailesi de çok kalabalık en az 600 kişilik salon olması lazım. bu hafta sonu 2 yere daha bakıcaz sonrasında karar vermemiz lazım ama her yer dolmuş, tam istediğimiz gibi bir salon buluruz orada da tarih olmazsa diye korkuyorum. diğer hazırlıklara gelince mutfak eşyalarım var ama daha yatak odası için hiç birşey almadım. gaziosmanpaşa'da grand salon, bayrampaşa'da da divan kültür merkezi varmış o salonları bilen var mı?

teşekkür ederim canım allah herkesin gönlüne göre versin. sen salonda değilde kır düğünü filan mı düşünüyorsun? biraz komik olacak ama benim gibi henüz yer ve tarih belirleyemeyenleri duyunca yalnız değilmişim diye seviniyorum.

selam kızlar Nasılsınız? Çağlam hamama gidememişsin sanırım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir.
Eeeeee bu arada nişanlanan kızlar girmemişler nerdeler acaba:44::44::44::44::44::44: umarım herşey yolundadır lavanta ve deryaw

bizimki hiç belli değil yaa, ben sadece nikah salonunda nikah olsun istiyorum
ama benimki bari yemekli bir düğün yapalım diyo, ben de misafirleri nişanda yemekli güzel ağırladık işte ne gerek var diyorum ama
bilmiyorum yaa, karar veremedik yani
evimizi alabilirsek inşallah 1-2 ay içinde elimizde kalan paraya bakıp karar vericez ne yapacağımıza
bakalım kısmet artık :114:

merhabalar hatunlaaar...
nasılsınız?
ben galiba gene nezle olacağım :2: burnum kaşınıyor,hapşırıyorum da...
kardeşimle dışarı çıktık bugün,kaç günden sonra dışarı çıktım yürümeyi unutmuşum
cevahire gittik,gezdik...sanki eksikmiş gibi yine çeyizime bişiler aldım ufak tefek
kardeşim çıldırdı,offf abla yaaa,bitti ya daha ne alıyorsun diyooor
ama kız çeyizi bu bitmez...o da evlenirken anlayacak
mesela dün yengemden duydum,hiç aklımda yoktu... şu salata kurutucuları çok işe yarıyor kupkuru çıkartıyor dedi.hemen kaptım bi tane bugün

tantitoniden aldığım cicişlerim bunlar kızlar

ooo dikkat et, gribe çevirmesin aman
cicileri de güle güle kullan kız, tantitoni de çok güzel şeyler oluyor zaten :114:
ay canım cevahir çektiii, bu soğukta da ne güzel olur orası şimdiiiiii

bakın resmini çekmiştim, benimkinin bayramın birinci günü kurbanla birlikte bana getirdiği çiçeğiimm
bu resmi de 4.günü çektim, çiçeğimin maşallahı var hala, aynen resimdeki gibi, yenileri açıyor hatta

ooo dikkat et, gribe çevirmesin aman
cicileri de güle güle kullan kız, tantitoni de çok güzel şeyler oluyor zaten :114:
ay canım cevahir çektiii, bu soğukta da ne güzel olur orası şimdiiiiii
evet canım ya aferin plus içicem bi tane,inş.grip olmam...
teşekkür ederim kuzum evet çok güsel şeyler oluyor da cevahirdekinde pek çeşit yok sanki,sitelerinden bi kaç şey beğenmiştim baktım göremedim orda...
kalabalıktı ya bugün...cevahir ve forum istanbul favorilerim zaten...dünyanın yolunu tepip gidiyorum illa

yaa ama romatik bu enişteeee vallaa...ne güsel çiçekler almışşşmaşallah maşallah inş.hep böyle devam eder

ben hiç tantitoni mağazasına girmedim, ürünleri ya başka mağazalarda görüyorum ya da internetten :114:
ben de o iki alışveriş merkezini severim ama ist foruma çok daha sık giderim, metroyla bana 8dk uzaklıkta

sağol canım amin innşallaahh nişandan önce pek böyle değildi, çok mutlu oluyorum o yüzden

benim için cevahir de,istanbul forumda yaklaşık 1.5-2 saat sürüyorgit git bitmiyor

nişandan sonra iş ciddileşti ya,kaybetmekten daha çok korkuyor galiba enişte

benim için cevahir de,istanbul forumda yaklaşık 1.5-2 saat sürüyorgit git bitmiyor

nişandan sonra iş ciddileşti ya,kaybetmekten daha çok korkuyor galiba enişte
hahha artık her nedense ben çok mutlu oluyorum valla

oyy uzak tabi sana yaa, zor valla

hoşgeldin canım. hayırlı olsun. bence bakmaya başlayın hemen. sıkıntı olur çünkü. bazı arkadaşlar çoğu yerin dolu olduğunu söylemişti.

cok tsk ederim
bende okudum o yazilari ama nisanlimin hemserisiymis salon sahibi
muhtemelen orasi olacak da gidip bizimde bi görmemiz gerek
belki bu cumartesi salonda bi dügün varken gidip nasil bi yer oldugunu vs. görürüz

çok güzel canım güle güle kullan

çok hoş canım.ömür boyu öyle olsun inşallah

HoşgeLdinn cnm hayırLı oLsun önceLikLe...SaLon için bakmaya başLa derim ben..Çünkü ben saLon için konuşmaya gittiğimde 12 Mayıs doLuydu haziranda bir tarih doLuydu...5 mayısa tutabiLdim saLonu...

hosbulduum :) cok tsk ederim
bizim avantajimiz dügün sahibini nisanlimin ailesi taniyormus
yani adam ayarlar ümidiyle yaklasiyorlada hayirlisi bakalim artik
ama senin dügün tarihin ne güzel 05.05.2012 :) simdiden hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…