cok tsk ederim
bende okudum o yazilari ama nisanlimin hemserisiymis salon sahibi
muhtemelen orasi olacak da gidip bizimde bi görmemiz gerek
belki bu cumartesi salonda bi dügün varken gidip nasil bi yer oldugunu vs. görürüz
teşekkür ederim güselimçok güzel canım güle güle kullan
Selamlaaaaaar....selammm ıyı geceler kızlarr..... havınn cnm nasılsın ne zamandır gorusemıyoruz burada denk geldım sana ..evın ısı bıttımı hazırlıklar nasıl gıdıyo :
selammm ıyı geceler kızlarr..... havınn cnm nasılsın ne zamandır gorusemıyoruz burada denk geldım sana ..evın ısı bıttımı hazırlıklar nasıl gıdıyo :
uğraş dur güzelim yaaa işte ne olsun. ben pek bişey yapmıyorum. kociş sağolsun. hallediyo herşeyi. ben ufak tefek ayrıntılarla ailelerle ve müstakbel kızımızla ilgileniyorum
anladım cnmmmm masallh kocişinee:)))) bızde tam tersı herseye ben koşuşturuyorum ben koçişin yuzunu bıle goremıyorum valla o kadar yogunkı .. herseyı kendım halltmek zorunda kalıorum .) ınternetten bırlıkte beyenıyoruz sonra ben gıdıp alıorum bızde işler bole yuruyo:)))
bende görmüyorum. amerikada yine ne zamandır. bayramda onsuz geçti
((((((((((((((( ah ahhh benn 3 senede berı hıcbır bayramda gormedım nısanlımı oncelerı cok dokunuyodu aglıyordum ama artık alıstım :)) bayramda bızım gorusmemız bır mucıze zatenİ) ımkansız bısey
Sen gelmişssin ben gitmişim gasom :44::44:yok çağlacım yok, kimsecikler yok
Çok geç kalmamışsınız cnm salon için yılbaşından sonra bıle tutabılırsınız ama tabı nerede oldugunada baglı. Biz salon tutmadık henuz cunku nişanlım 14 aydır askerdeherkese merhaba;
bende 2012 yaz gelini olucam inşallah, topici baştan okuyayım dedim ama geç kalmışım, birsürü şey paylaşmışsınız ne güzel. ben geçen yıl ekimde nişanlandım, 2012 haziran sonu yada temmuzun ilk haftası düğün düşünüyoruz ama henüz ne tam tarih nede salon ayarlayabildik. çok mu geç kaldık acaba diye düşünüyorum. sizler salon tuttunuz mu? istanbul avrupa yakasında nereleri önerebilirsiniz?
Çok iyi düşünmşssnz şekerrNişanLımLa ortak kararımız siyah-beyaz oLmasından yana canımcımm..
Tşk ederim yorumLarınız içinn...Eveet yaa neredeee bu hatunLarrr:44:
Balım çok sağol fena değilim ama hamama gıdemedım işteselam kızlarNasılsınız? Çağlam hamama gidememişsin sanırım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir.
Eeeeee bu arada nişanlanan kızlar girmemişler nerdeler acaba:44::44::44::44::44::44: umarım herşey yolundadır lavanta ve deryaw
Senin cicişlerini seveyım ben hatunummmmmmmmerhabalar hatunlaaar...
nasılsınız?
ben galiba gene nezle olacağım :2: burnum kaşınıyor,hapşırıyorum da...
kardeşimle dışarı çıktık bugün,kaç günden sonra dışarı çıktımyürümeyi unutmuşum
cevahire gittik,gezdik...sanki eksikmiş gibi yine çeyizime bişiler aldım ufak tefek
kardeşim çıldırdı,offf abla yaaa,bitti ya daha ne alıyorsun diyooor
ama kız çeyizi bu bitmez...o da evlenirken anlayacak
mesela dün yengemden duydum,hiç aklımda yoktu... şu salata kurutucuları çok işe yarıyor kupkuru çıkartıyor dedi.hemen kaptım bi tane bugün
tantitoniden aldığım cicişlerim bunlar kızlar
Eki Görüntüle 286512 Eki Görüntüle 286513 Eki Görüntüle 286514
ouwwwwwwwwwwwwwwwwww pek romaaaaaaantiiik eniştemiz anlaşıldı tamambakın resmini çekmiştim, benimkinin bayramın birinci günü kurbanla birlikte bana getirdiği çiçeğiimm
bu resmi de 4.günü çektim, çiçeğimin maşallahı var hala, aynen resimdeki gibi, yenileri açıyor hatta
Eki Görüntüle 286519
ooooooooooooooooooff. gece gece bitirdi adam beni. aradı kociş eritti bitirdi yine ayyyy. ondan dinleyince ölüp bittiğim şarkıyı söyledi. efkarlanmış yine. bana da efkar yaptı. bu adam beni öldürüyo off. şarkıda benim sensiz muradım olmaz lafını diyince de elim ayağım boşalıyo resmen. hep böyle aşık etti kendine uyuz
bende 3 saat telın dibine düştüm bugün senınkınınde ses guzel anlaşılaaaaaan canımÖyle tavladılar hahahha nişanlımda ılk zamanlar sureklı arar cafedeyse mıkrofonu kapar telı bı koseye koyar dınletırdııııııııııı
merhabalar hatunlaaar...
nasılsınız?
ben galiba gene nezle olacağım :2: burnum kaşınıyor,hapşırıyorum da...
kardeşimle dışarı çıktık bugün,kaç günden sonra dışarı çıktımyürümeyi unutmuşum
cevahire gittik,gezdik...sanki eksikmiş gibi yine çeyizime bişiler aldım ufak tefek
kardeşim çıldırdı,offf abla yaaa,bitti ya daha ne alıyorsun diyooor
ama kız çeyizi bu bitmez...o da evlenirken anlayacak
mesela dün yengemden duydum,hiç aklımda yoktu... şu salata kurutucuları çok işe yarıyor kupkuru çıkartıyor dedi.hemen kaptım bi tane bugün
tantitoniden aldığım cicişlerim bunlar kızlar
Eki Görüntüle 286512 Eki Görüntüle 286513 Eki Görüntüle 286514
bakın resmini çekmiştim, benimkinin bayramın birinci günü kurbanla birlikte bana getirdiği çiçeğiimm
bu resmi de 4.günü çektim, çiçeğimin maşallahı var hala, aynen resimdeki gibi, yenileri açıyor hatta
Eki Görüntüle 286519
hosbulduum :) cok tsk ederim
bizim avantajimiz dügün sahibini nisanlimin ailesi taniyormus
yani adam ayarlar ümidiyle yaklasiyorlada hayirlisi bakalim artik
ama senin dügün tarihin ne güzel 05.05.2012 :) simdiden hayirli olsun
sağolun çağlacım ve lilacım...
çağlacım sana da geçmiş olsun bu arada
lilacım sende al kuzum kurutuculardan,yengem bayağı övdü,çalışacaksın çok işine yarar dedigerçi o tupper almış ama ben o kadar para bayılmaktan yana değilim tupperlara...
dayımda diyor ki seda dolapları bir açıyorum mutfakta,tupperlar tapır tapır üstüme dökülüyor,herşeyini tupper alıyor da yengem...çok güldüm ben de dayıma yaaa
kızlar az önce BİM'den bunları aldım...
ekmek kesme tahtası 6.95TL Eki Görüntüle 286965
4lü kilitli saklama kabı(hem mikroya,hem buzluğa giriyormuş) 9.90TL Eki Görüntüle 286966
haber vereyim dedim sizlere de belki almak isteyen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?