2012' de yazın evlenecekler

cok tsk ederim
bende okudum o yazilari ama nisanlimin hemserisiymis salon sahibi
muhtemelen orasi olacak da gidip bizimde bi görmemiz gerek
belki bu cumartesi salonda bi dügün varken gidip nasil bi yer oldugunu vs. görürüz

gidip bakın da karar vermeye çalışın. en kısa zamanda ayarlanması avantaj olacaktır

selammm ıyı geceler kızlarr..... havınn cnm nasılsın ne zamandır gorusemıyoruz burada denk geldım sana ..evın ısı bıttımı hazırlıklar nasıl gıdıyo :

selammm ıyı geceler kızlarr..... havınn cnm nasılsın ne zamandır gorusemıyoruz burada denk geldım sana ..evın ısı bıttımı hazırlıklar nasıl gıdıyo :

uğraş dur güzelim yaaa işte ne olsun. ben pek bişey yapmıyorum. kociş sağolsun. hallediyo herşeyi. ben ufak tefek ayrıntılarla ailelerle ve müstakbel kızımızla ilgileniyorum

uğraş dur güzelim yaaa işte ne olsun. ben pek bişey yapmıyorum. kociş sağolsun. hallediyo herşeyi. ben ufak tefek ayrıntılarla ailelerle ve müstakbel kızımızla ilgileniyorum

anladım cnmmmm masallh kocişinee:)))) bızde tam tersı herseye ben koşuşturuyorum ben koçişin yuzunu bıle goremıyorum valla o kadar yogunkı .. herseyı kendım halltmek zorunda kalıorum .) ınternetten bırlıkte beyenıyoruz sonra ben gıdıp alıorum bızde işler bole yuruyo:)))

bende görmüyorum. amerikada yine ne zamandır. bayramda onsuz geçti

bende görmüyorum. amerikada yine ne zamandır. bayramda onsuz geçti

((((((((((((((( ah ahhh benn 3 senede berı hıcbır bayramda gormedım nısanlımı oncelerı cok dokunuyodu aglıyordum ama artık alıstım :)) bayramda bızım gorusmemız bır mucıze zatenİ) ımkansız bısey

neyse canım. evlendikten sonra iş dışındaki her an yanında olacak boşver

ooooooooooooooooooff. gece gece bitirdi adam beni. aradı kociş eritti bitirdi yine ayyyy. ondan dinleyince ölüp bittiğim şarkıyı söyledi. efkarlanmış yine. bana da efkar yaptı. bu adam beni öldürüyo off. şarkıda benim sensiz muradım olmaz lafını diyince de elim ayağım boşalıyo resmen. hep böyle aşık etti kendine uyuz

yok çağlacım yok, kimsecikler yok
Sen gelmişssin ben gitmişim gasom :44::44:
Çok geç kalmamışsınız cnm salon için yılbaşından sonra bıle tutabılırsınız ama tabı nerede oldugunada baglı. Biz salon tutmadık henuz cunku nişanlım 14 aydır askerde az kaldı ALLAHIN iznıyle gelsın az dagıtalım şu askerliği sonra salon işlerine falan bakıcaz artık.
NişanLımLa ortak kararımız siyah-beyaz oLmasından yana canımcımm..

Tşk ederim yorumLarınız içinn...Eveet yaa neredeee bu hatunLarrr:44:
Çok iyi düşünmşssnz şekerr
Balım çok sağol fena değilim ama hamama gıdemedım işte
Senin cicişlerini seveyım ben hatunummmmmmm Geçmiş olsn cnm bu arada dıkkat et
ouwwwwwwwwwwwwwwwwww pek romaaaaaaantiiik eniştemiz anlaşıldı tamam çok güzelller canımcımmm

bende 3 saat telın dibine düştüm bugün senınkınınde ses guzel anlaşılaaaaaan canım Öyle tavladılar hahahha nişanlımda ılk zamanlar sureklı arar cafedeyse mıkrofonu kapar telı bı koseye koyar dınletırdııııııııııı

Son düzenleme:

biz konservatuar okuduk lisede canım. orda aşık olmuştuk zaten dee. hala alışamadım. bazen öyle bi söylüyoki daha bayılıyorum. o bana pek söyletmez ama. kıskanıyo biri duyacak diye. çok beğeniyolar sesimi o da beğenmesin kimse ben beğenirim diyo

Geçmiş oLsunnn sedoşumm dikkat et kendineee...GüLe güLe kuLLan ciciLeriniii =) Bende istiorum bu kurutucudan aLıcamm yaa kesinn =)

Ayyyy çok güüüzeL nası mutLu oLuoruss böLe dimiii İnşş.. hep böLe devam ederrr eniştee =)

hosbulduum :) cok tsk ederim
bizim avantajimiz dügün sahibini nisanlimin ailesi taniyormus
yani adam ayarlar ümidiyle yaklasiyorlada hayirlisi bakalim artik
ama senin dügün tarihin ne güzel 05.05.2012 :) simdiden hayirli olsun

Tanıdıksa ve kesin orası oLucaksa ayarLanır o zmn cnm merak etme..Çok tesadüf oLdu ama 05.05 biz 12.05 istioduk yer oLMayınca bu tarih oLdu ama güzeL de oLduu Tşk ederimm canımcımm..hepimiz için hayırLısı oLsunn

Son düzenleme:
sağolun çağlacım ve lilacım...

çağlacım sana da geçmiş olsun bu arada

lilacım sende al kuzum kurutuculardan,yengem bayağı övdü,çalışacaksın çok işine yarar dedi gerçi o tupper almış ama ben o kadar para bayılmaktan yana değilim tupperlara...
dayımda diyor ki seda dolapları bir açıyorum mutfakta,tupperlar tapır tapır üstüme dökülüyor,herşeyini tupper alıyor da yengem...çok güldüm ben de dayıma yaaa

Son düzenleme:

ahahahahha tapır tapırrr çok güLdüm yaa

Herkese merhabalarrrrrrrr nasılsınız canlarımm özledim sizi ara ara yokladım forumu bayramda kimsecikler yoktuOkudum genelde herkesin bayramı güzel gecmiş bi tatsızlık yok sükür bende arife günü gittim kayınvaldemi kayımperimin bayramını kutladım bu bayram kocisten ayrı kaldık bahce işleri vardı birde yeni evin tadilatı vardı sen gelme yorulursun dedi birazda bizde böyle olsn istedik genckızken evimde son bayramım bende ailemle kuzenlerimle gezdim hasret giderdim cünkü memleketleri uzak oldugu için bayramların büyük cogunlugu onun memleketinde gecicek son günü geldiler bize oturmaya gec saatlere kadar oturduk muhabbet ettik güzeldi anlıcagnız benimde bayramım

cok güzeller güle güle kullan sedosshcum aksam bime ugrayım bende kalırsa alayım kesme tahtasından saklama kaplarından bende doreden aldım 4 lü acaba bi 4 lü daha alsam mı buzluga atarız yaptıklarımızı ne güzel saklama kabı fazlam mı olur ki acaba :44::44:

:)) bir bakmısım 2012 de bende gelın oluyorum.buraya evet bende evlenıyorum diyip aranıza katılmayı cok ısterdım.ama uygun bir eş adayım yok malesefki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…