2012' de yazın evlenecekler

Nişanlımda guzel sanatlar okudu cnm. Nişandada söyledımı benımki söyledi Şanslıyız yani.
Saol kuşummmmmm
Oh cnm ıyı etmıssın valla. Bu bayram hepmz kocişlerden uzak kaldk
Pek kullanışlıya benzıyor sımdı annemi arıycam tatlım kaldıysa banada alır bim ona yakın
:)) bir bakmısım 2012 de bende gelın oluyorum.buraya evet bende evlenıyorum diyip aranıza katılmayı cok ısterdım.ama uygun bir eş adayım yok malesefki.
Hayırlısı o zaman ıns o haberkerıde alırız senden

Nişanlımda guzel sanatlar okudu cnm. Nişandada söyledımı benımki söyledi Şanslıyız yani.

söylemezmi canım. bizim şarkılarımız orijinaldir hep. söz müzik bize aittir zaten. birlikte çok yazar besteleriz. nişanda da bana yazmıştı bi tane. herkes hasta olmuştu. ben de söyledim nişanımda. birliktede söyledik. sanatçı, müzisyen arkadaşlarımız da şenledirdiler zaten

kızlaaaaar. aşkım geldi. oleeeeey. bayram geçti ama olsun. bugün yarın ve pazar gününü üçümüz birlikte geçircez. pazar günü de düğün varmış ona gitcez. bize mayo almış. çok beğendim. şu modeller:

ne guzel cnmmmmm evden şenlik hiç eksık olmaz sızdede
Süperler bu aradaaaaaaaa gulerek gıy
Sevdiceğininde gelmesine cok sevındım darısı basıma dıyeyım

Güle güle kullanın canım ahh gözünü sevdiğim yaz gelllll gellllllll

Çok şanslısınız walla cok severim öyle calgılı çengili ortamları benimkide ses yoktur ama arada eserse durduk yere dans ederiz sarkılar söyleriz öyle deli deli bizimki işin komedi kısmı

sağol canım benim... ben fazla plastik seven biri değilim annem bayılır bana da o fikir verdi,büyük boy alırsın bi tane ,haftasonu salatalık malzemelerini,yeşilliklerini falan yıkar ayıklar saklarsın,haftaiçi kullanırsın salata yapacağın zaman dedi.büyük boyu için aldım daha çok,4 tane toplamda iyi oldu.ben plastik fazla sevmediğim için sadece ikeadan bi kaç tane almıştım.gerçi annem bi tane büyük boy tupper al dedi ama pahalı onlar yaa
:)) bir bakmısım 2012 de bende gelın oluyorum.buraya evet bende evlenıyorum diyip aranıza katılmayı cok ısterdım.ama uygun bir eş adayım yok malesefki.
hayırlısı canım,inşallah nasip olur
oyy ne güsel,şanslısınız gerçekten.benim kuşumda bana şarkı söyler ama sadece bana,utanıyor galiba,başkasının yanında söylemeyi pek sevmiyor.özellikle cem karaca şarkılarını ve haramilerden mavi duvarı söylemesine bayılıyoruuuuum,ayyy çok özledim yaaaa offff

kullanışlı gibi valla al çağlacım kullanırız hep birlikte

gözünaydın kavuştun sevdiceğine...
güle güle giy kuzummmm

Sedoşummmmmm valla bizim aile hepten müzsiyen gördysen fotoları anlamşşsndr org,saz,gitar ne ararsan mevcuttttttttttttttt bı araya geldkmı tamam artıkkkkkkkkkk hobaaaaaaaaaaaa bayramda döktrdm bıle buyuk ısrarlaaaaa kayınvalıdemı kıramadım . Şenlikli bi bayramda hakkatten askeriyeye bıle baglandık nişanlım aradı telı hoporlere aldı askerlerı costurduk bi guzel
Oh senınkındede ses var demkkı bas basayken cok soyler ozaman sana evlenınce
Annem bime gıdemez unutdum cnm dugune gıdıcez ne gıysem acabaaa salona bakıcam hem otel salonu bu gıdıcemiz yerde.

evet gördüm resimleri çok hoşuma gitti valla,maşallah tüm aileye birden,ohhh sazlı sözlü

aşkucum bana şarkı söyleyeceği günler gelsin bi an önce inşallah hayırlısıyla

olsun canım yarın gidersiniz Bim'e zaten hemen bitmez yaa bence şık bir elbise giy ya da güsel şıkırdaklı bi bluz altına mini siyah etek iyi eğlenceler canım benim

oy oy maşallah romantizme bak... şarkıyı yazınca sen, baktım da gıgıl amcadan, alma ahımı diye bir şarkı mı bu?
eğer öyleyse çok dokunaklııı...
eminim aşkının sesinden dinlemek de kaçıncı kez olursa olsun çok anlamlıdır
ne ballısın kıızzz

Sen gelmişssin ben gitmişim gasom :44::44:

ouwwwwwwwwwwwwwwwwww pek romaaaaaaantiiik eniştemiz anlaşıldı tamam çok güzelller canımcımmm
öyle olmuş çağlam, bi buluşamadııkk

canım benim sağolasın, bütün enişteler böyle devam ettirsinler inş. hep mutlu etsinler bizleri de..

Ayyyy çok güüüzeL nası mutLu oLuoruss böLe dimiii İnşş.. hep böLe devam ederrr eniştee =)
evet canım yaa, çok mutlu oluyoruz tabi hepimizinki devam etsin inşallah böyle romantik romantik

ay çok güldüm tapır tapır hee? sedoşum Allah da seni güldürsün e mi
bizim dolaplar da öyle, valla az kaldı tupperların tapır tapır üstümüze düşmesine

güle güle kullan sedoşumm,
maşallah öyle bir alıyosun ki böyle sık sık ufak tefek, insanı da rayından çıkarıyosun heee
görünce cicili bicili insanın çıkıp o an alası geliyo

kısmet canım, olur belki, gel buraya takıl bize, hani sürtünme hesabı :112: sana da bulaşır belli mi olur :13:

waaaoooowww çok güzeller :13: veee gözünüz aydıınn

ay bende de öylee
ne benimkinde ne de bende ses vardır
o hiç söylemez, ben de bayılırım keyfim yerindeyken şarkı söylemeyi, diceksiniz ki kızım madem sesin yok ne söylüyosun?
hiç işte, delilik, hele arabadaysak kendimi kaybederim söylerken
benimki benim o deli hallerime bayılıyo, e ona da maymun lazım tabi, eğlendiriyorum acayip

Son düzenleme:

Amin canım inşallah hepimizi güldürsün Allah'ım...

Evet sende de tupperlar çoktu di mi gasocum

Çeyizdeki parçaları bitirdim çok şükür ama dayanamıyorum almadan,ikinci tura dönüyorum mesela muffin kalıplarım,kesme tahtam vardı ama dayanamadım yine aldım dün ve bugün,başka çeşit görünce...

ay işte ben de bazen dayanabiliyorum bazen dayanamıyorumm
al al, dön valla ikinci tura, alışveriş gibisi yok, insanda stres falan bırakmıyor

bu akşam şenlik var kızlar evde abimle eşi geldiler bize yemeğe. bu arada abimin eşi benim kocişin kardeşi oluyor sayemizde tanıştılar ama bizden önce evlendiler üç ay oldu daha evleneli. neyseeeee. bizim yeğenler var. kocişin ablasının kızı. benimde abimin kızı. çok yakın arkadaş oldular. onları aradı çağırdı aşkım. amaaaa sevgililerinizi alın da gelin dedi. benim yeğen enişte gelelim de nerden esti dedi. ama rahatça gelir. sevgilisi de yanımızda büyüdü çünkü. küçüklükten birlikteler hep. ama kocişin yeğeni dayı ne oldu falan diye panik yaptı. gelsin de damat adayına bi elense çekeyim sağlammı bakalım dedi kapadı telefonu. kız ölmüştür şimdi panikten. çok alem kocişim var

Hatunlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm düğün süperdi ne ararsanız vardı fakat alkollüydü ama sapıtan olmadı neyseki Salonuda beğendım aslında bı ara fotolarını koyarım salonun sızde bakarsınız burada seceneklerımın arasında ama buranın en lüks salonlarından yanı fıyat agız ucuklatır cinsten sanatçı falanda geldi.

kızlaaaarrrr begendıgım ama sonradan cok guvendıgım ıkı kısının fıkrını aldıktan sonra ne ıstedıgımı bılmedıgıme karar verdıgım yatak odası yanı coook ıcıme sınseydı aklım karısmazdı heralde yaa dımı yada aklımın ucunda bıkactane daha oldugundanmı ole oldum bılemedım..yakındanan cok daha guzeller..ama gelen elestırıler sole oldu cok klasık daha spor bısıler bak:)) ay bılemedım yaaa bı tane daha var ıkısı arasında kararsız kaldım sımdı bulursam onunda resmını eklıcem sızde fıkırlerınızı solersenız karar vermem daha kolay olur belkı..

NILLS FURNITURE DESIGN

canımmmm eğlenmene sevindim.koy resmlerini kuzum merak ettim şu süper lüks salonu

canım bence kesinlikle saloni marka olan..fiyatı neymiş bu takımın biliyor musun kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…