canımmmm eğlenmene sevindim.koy resmlerini kuzum merak ettim şu süper lüks salonu
canım bence kesinlikle saloni marka olan..fiyatı neymiş bu takımın biliyor musun kuzum?
cok karanlık geldı bana .
mor baslıklı olanı dıyosun dımı fıyatları 5,900 demıslerdı sanırım yada 6.400 gıbı bısey nıllstekı yatakodasına 5.850 dedı ama ındırım falan fılan yaparlar heralde daha lıste fıyatı soledıler cunku
canım ya sen begenmıssın ama fıkrımı sorarsan benım cok hosuma gıtmedı cok koyu ben pek sevmıyorum koyu renklerı bende ıkı tane yatakodası ekledım bı oncekı sayfada benımkılerde pek acık galıba :))
SALONİ | akıllı mobilyalar
dıgerıde bu kızlar sankı bu daha ıcıme sındı gıbı sızde nılsstekımı salonıdekımı?
kızlaaaarrrr begendıgım ama sonradan cok guvendıgım ıkı kısının fıkrını aldıktan sonra ne ıstedıgımı bılmedıgıme karar verdıgım yatak odası yanı coook ıcıme sınseydı aklım karısmazdı heralde yaa dımı yada aklımın ucunda bıkactane daha oldugundanmı ole oldum bılemedım..yakındanan cok daha guzeller..ama gelen elestırıler sole oldu cok klasık daha spor bısıler bak:)) ay bılemedım yaaa bı tane daha var ıkısı arasında kararsız kaldım sımdı bulursam onunda resmını eklıcem sızde fıkırlerınızı solersenız karar vermem daha kolay olur belkı..
NILLS FURNITURE DESIGN
canım şimdi daha aydınlık geldi.ama bende çok çok beğenmedim belki de hep beyaz düşündüğüm içindir.ama senin beğenmen önemli tabi..bunu fiyatı neymiş bir de hangi firmanın ürünü canım?
Buraya göre lüks cnm ya oralardakı luksluk nerdeeeeeeeeeeeeeeecanımmmm eğlenmene sevindim.koy resmlerini kuzum merak ettim şu süper lüks salonu
canım bence kesinlikle saloni marka olan..fiyatı neymiş bu takımın biliyor musun kuzum?
Eki Görüntüle 287100 Eki Görüntüle 287101 Eki Görüntüle 287102
kızlar sızce bu yaatak odası nasıll ???
Buraya göre lüks cnm ya oralardakı luksluk nerdeeeeeeeeeeeeeeeama gecenlerde şehrazatı koymustum çok begenmiştiniz fakat ufak gelebılır bıze işte.
cnm banada karanlık geldı bıraz beyaz bı yatak odası baksan ama temızlık acıısndan sıkıntı ben beyaz alıcam gb
evet onu beğenmiştik şu mağaralı gibi olan yer di mi?
çağlacım benim şu anki odam beyaz mobilya ve pembe perdeler falan...hiç düşündüğün gibi değil temizlik falan zor değil hatta siyah gibi tozda göstermiyor.sıkılmadan alabilirsin..mesela tv ünitemiz siyahlı beyazlı bıkıyorum onu silmektensiyahı habire toz toz
Bizimde tv ünitesi siyah tatlım cok zor oluyor ya muhtemelen yatak odasını beyaz alıcam ama salonda sade beyaz alamıycam kımı koltuklar cok cabuk kırlenır
hımm pahalıymış,sadece yatak odasına o kadar verirsek,kendi adıma,diğer eşyaları alamayız gibime geldi
yokyaa ben karar verdım yatak odamın mobılyası beyaz grı olucak tamamlayıcı renklerımde pudra pembesı pudra mavısı ucuk renklerle tamamlıcam perdesıde cıceklı dallı falan bısey yapıcam salonumuda koltuklarda grı kullanıcam bambu rengı yeşiller ferah ferah olsun orman evı olsun :))
haklısın canım cok pahalı ama benım nısanlım benı oralara goturup gostertmesın oaman o pahalı mobılyaları :)) saka bı yanada ıkı magazada tanıdık ve baya bı ındırım yapıcaklar bıze.
evet koltukları bende farklı renk düşünüyorum krem kahve ya da mürdüm falan olabilir salondakiler...ama mobilya inşallah beyaz olacak...
ayyy 2.resimdeki gelin masasına bayıldım burası bu akşam gittiğin mekan mı kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?