2012' de yazın evlenecekler

canımmmm eğlenmene sevindim.koy resmlerini kuzum merak ettim şu süper lüks salonu

canım bence kesinlikle saloni marka olan..fiyatı neymiş bu takımın biliyor musun kuzum?

mor baslıklı olanı dıyosun dımı fıyatları 5,900 demıslerdı sanırım yada 6.400 gıbı bısey nıllstekı yatakodasına 5.850 dedı ama ındırım falan fılan yaparlar heralde daha lıste fıyatı soledıler cunku

hımm pahalıymış,sadece yatak odasına o kadar verirsek,kendi adıma,diğer eşyaları alamayız gibime geldi

yaa hep aklımda beyaz yatak odası vardı kafam bende sıyah kahve koyu krem sevmıyorum daraltıyo benı ama bunu gordukden sonra fıkrım degıstı degısecek gıbıı yarın bakıcam gıdıp canlısını bakalım nasıl gozukuyo ınten bakmak farkı canlısını gormek farklı bakalım bı gorucem resımdekı gıbımı dıye

SALONİ | akıllı mobilyalar

dıgerıde bu kızlar sankı bu daha ıcıme sındı gıbı sızde nılsstekımı salonıdekımı?

Canım her ıkı modelde cok guzel ama 2.model de her renk kullanmassın nevresım takımını uyku setını falan bana kalırsa bem beyaz bı yatk odası yada mürdüm renkte yatak odasına bayılıyorum ama mrdüm yatak odasındada her renk kullanamam 2.modelın beyazıda vardı sanırım

canımmmm eğlenmene sevindim.koy resmlerini kuzum merak ettim şu süper lüks salonu

canım bence kesinlikle saloni marka olan..fiyatı neymiş bu takımın biliyor musun kuzum?
Buraya göre lüks cnm ya oralardakı luksluk nerdeeeeeeeeeeeeeee ama gecenlerde şehrazatı koymustum çok begenmiştiniz fakat ufak gelebılır bıze işte.

cnm banada karanlık geldı bıraz beyaz bı yatak odası baksan ama temızlık acıısndan sıkıntı ben beyaz alıcam gb

evet onu beğenmiştik şu mağaralı gibi olan yer di mi?

çağlacım benim şu anki odam beyaz mobilya ve pembe perdeler falan...hiç düşündüğün gibi değil temizlik falan zor değil hatta siyah gibi tozda göstermiyor.sıkılmadan alabilirsin..mesela tv ünitemiz siyahlı beyazlı bıkıyorum onu silmektensiyahı habire toz toz

Bizimde tv ünitesi siyah tatlım cok zor oluyor ya muhtemelen yatak odasını beyaz alıcam ama salonda sade beyaz alamıycam kımı koltuklar cok cabuk kırlenır

Bizimde tv ünitesi siyah tatlım cok zor oluyor ya muhtemelen yatak odasını beyaz alıcam ama salonda sade beyaz alamıycam kımı koltuklar cok cabuk kırlenır

evet koltukları bende farklı renk düşünüyorum krem kahve ya da mürdüm falan olabilir salondakiler...ama mobilya inşallah beyaz olacak...

ayyy 2.resimdeki gelin masasına bayıldım burası bu akşam gittiğin mekan mı kuzum?

yokyaa ben karar verdım yatak odamın mobılyası beyaz grı olucak tamamlayıcı renklerımde pudra pembesı pudra mavısı ucuk renklerle tamamlıcam perdesıde cıceklı dallı falan bısey yapıcam salonumuda koltuklarda grı kullanıcam bambu rengı yeşiller ferah ferah olsun orman evı olsun :))

hımm pahalıymış,sadece yatak odasına o kadar verirsek,kendi adıma,diğer eşyaları alamayız gibime geldi

haklısın canım cok pahalı ama benım nısanlım benı oralara goturup gostertmesın oaman o pahalı mobılyaları :)) saka bı yanada ıkı magazada tanıdık ve baya bı ındırım yapıcaklar bıze.

çok güsel olur bence canım...öyle bir konsept varsa gördüğün bildiğin paylaş da bakalım

haklısın canım cok pahalı ama benım nısanlım benı oralara goturup gostertmesın oaman o pahalı mobılyaları :)) saka bı yanada ıkı magazada tanıdık ve baya bı ındırım yapıcaklar bıze.

anladım canım o zaman güsel,senin adına sevindim

ben en fazla 3500 verebilirim yatak odasına galiba..zaten annemler alacak onu da,ben çalışsam sorun olmazdı da,şimdi onları da sıkıntıya sokmaya gerek yok diye düşünüyorum...

evet tatlım bugun gıtdıgım yer burası netdekı sıtesınden alıntı yaptım . Salonumu muhtemelen sıyah beyaz yapıcam gb mürdüm de cok guzel olur kız

zaman sanki hiç geçmiyor yaa şafak 66...askerim gelse de bizde mobilya ve ev bakma işine girişsek.zaten bugün hiç aramadı,aklım onda meraklardayım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…