anladım canım o zaman güsel,senin adına sevindim
ben en fazla 3500 verebilirim yatak odasına galiba..zaten annemler alacak onu da,ben çalışsam sorun olmazdı da,şimdi onları da sıkıntıya sokmaya gerek yok diye düşünüyorum...
canım senmı goturceksın yatak odsını? bızde oturma oadsını kız tarafı goturuyo muhtemelen bende oturma odasını uygun bısıy bakıcam..
Kızlar yatak odası gümüş beyaz nasıl olur szce ? Biraz önce foto gördümde guzel durmuş ben sade beyazdan yanayım daha cok
güsel olabilir canım ama neresinin gümüş rengi olduğuna bağlı biraz da mesela bir sitede görmüştüm yatak başlığında ve dolabın üzerinde vardı gri gümüş detaylar ucuz duruyordu.
bizde de buzdolabını ve bulaşık makinesini aşkım aldı ben çamaşır makinesi ve fırını alacağım nasipse.ama halı perde falan yatak odası ve mutfakta bize ait ınu biliyorumBizde yatak odasını ve mutfaktan bır kaç eşyayı alıcaz tabı halı falanda alırlar mutfaga bakalım daha o işler konusulmadı
ufak mufak koy bakalım kızaynı dedıgın gb cnm ama fena degıl foot ufak koyucamda
Bizde öle yaparız cnm muhtemelen.Eki Görüntüle 287121
güselmiş bu ya,ben,m gördüğüm böyle değildi.yalnız ben nedense sürgülü kapak olsun ve bir tarafında da kocaman aynası olsun istiyoum dolabın,inşallah hem fiyatı uygun hem gönlüme göre birşey bulabilirim.şu önceden eklediğim teleset dreamy vardı yatak odası takımı,evgörde aynısını rüya yatak odası takımı diye satıyorlar,acaba kalitesi nasıl olur?
büyük ihtimalle yatak başının renginden de etkilenerek saloni diyorumSALONİ | akıllı mobilyalar
dıgerıde bu kızlar sankı bu daha ıcıme sındı gıbı sızde nılsstekımı salonıdekımı?
ay o papatyalı girişe bayıldım çağlam yaa
ay sedooşş bu ne karizmatik bi takımmış kıızz
büyük ihtimalle yatak başının renginden de etkilenerek saloni diyorum
ay o papatyalı girişe bayıldım çağlam yaa
ay sedooşş bu ne karizmatik bi takımmış kıızz
bende bayıldım gasom bugunde paptyalıydı
aa süpermiş o halini görmüşsün ne güzeel, ben ilk önce tüllü ponpiş resmi görünce onu da beğenmiştim
ama sonra papatyalıyı görünce -bir papatya delisi olarak- dibim düştü
eğer düğününü orada yapacak olursan lüüütfeeen papatalıyı kullaannn
Papatyalı daha bı guzel sanki gasommmmm bakalım burdamı olucak burası aşırı pahalı 2oden yukarı sıtesınde paket fıyat vermsler
Gasom cok fena özledim nişanlımı yaKokusu burnuma gelıyor ınanırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?