2012' de yazın evlenecekler

canım senmı goturceksın yatak odsını? bızde oturma oadsını kız tarafı goturuyo muhtemelen bende oturma odasını uygun bısıy bakıcam..

Kızlar yatak odası gümüş beyaz nasıl olur szce ? Biraz önce foto gördümde guzel durmuş ben sade beyazdan yanayım daha cok

Kızlar yatak odası gümüş beyaz nasıl olur szce ? Biraz önce foto gördümde guzel durmuş ben sade beyazdan yanayım daha cok

güsel olabilir canım ama neresinin gümüş rengi olduğuna bağlı biraz da mesela bir sitede görmüştüm yatak başlığında ve dolabın üzerinde vardı gri gümüş detaylar ucuz duruyordu.

Bizde yatak odasını ve mutfaktan bır kaç eşyayı alıcaz tabı halı falanda alırlar mutfaga bakalım daha o işler konusulmadı

Bizde yatak odasını ve mutfaktan bır kaç eşyayı alıcaz tabı halı falanda alırlar mutfaga bakalım daha o işler konusulmadı
bizde de buzdolabını ve bulaşık makinesini aşkım aldı ben çamaşır makinesi ve fırını alacağım nasipse.ama halı perde falan yatak odası ve mutfakta bize ait ınu biliyorum
aynı dedıgın gb cnm ama fena degıl foot ufak koyucamda
ufak mufak koy bakalım kız

Bizde öle yaparız cnm muhtemelen.Eki Görüntüle 287121

güselmiş bu ya,ben,m gördüğüm böyle değildi.yalnız ben nedense sürgülü kapak olsun ve bir tarafında da kocaman aynası olsun istiyoum dolabın,inşallah hem fiyatı uygun hem gönlüme göre birşey bulabilirim.şu önceden eklediğim teleset dreamy vardı yatak odası takımı,evgörde aynısını rüya yatak odası takımı diye satıyorlar,acaba kalitesi nasıl olur?

evet cnm daha kullanışlı olur ıns ıstedgmz gb modller bulur hesaplı. Valla o dedğini şuan unutdum ben cnm ya kalıtelıdır bence ole cok kalıtesız olucanı sanmıyorum

Son düzenleme:
SALONİ | akıllı mobilyalar

dıgerıde bu kızlar sankı bu daha ıcıme sındı gıbı sızde nılsstekımı salonıdekımı?
büyük ihtimalle yatak başının renginden de etkilenerek saloni diyorum

ay o papatyalı girişe bayıldım çağlam yaa

ay sedooşş bu ne karizmatik bi takımmış kıızz

bende bayıldım gasom bugunde paptyalıydı

aa süpermiş o halini görmüşsün ne güzeel, ben ilk önce tüllü ponpiş resmi görünce onu da beğenmiştim
ama sonra papatyalıyı görünce -bir papatya delisi olarak- dibim düştü
eğer düğününü orada yapacak olursan lüüütfeeen papatalıyı kullaannn

Papatyalı daha bı guzel sanki gasommmmm bakalım burdamı olucak burası aşırı pahalı 2oden yukarı sıtesınde paket fıyat vermsler

Papatyalı daha bı guzel sanki gasommmmm bakalım burdamı olucak burası aşırı pahalı 2oden yukarı sıtesınde paket fıyat vermsler

canım bence de papatyalı daha güzel hatta çok güzeell
anladım canım, tuzluymuş evet, bayağı hem de :114:

şu bayram rehaveti geçse de hatunlarım geri gelse yaa, neredesiniz ey ahaliii?
sedoş çağla havin ben bekçi gibi kaldık buralardaa

Son düzenleme:
Gasom cok fena özledim nişanlımı ya Kokusu burnuma gelıyor ınanırmısın?

inanırım canım yaa, ben o günleri geçireli çok uzun zaman oldu ama şimdi bile 1 hafta çok zor geliyor..
hal böyleyken sizi düşününce inan anlıyorum, ve inanıyorum, kokusu burnuna gelir, burnunun direği sızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…