2012' de yazın evlenecekler

evet cnm son gunler artık o yuzden özlem cok artdı ınanılmaz

Aynen valllaaaaaaaaaa deryw lavanta naptı acaba nişan fotoları koysalar gelselerde

evet hele o ikisi tam sopalık, yazdım ben de kaç kez, merak ediyor insan günlerce konuştuk ettik, şimdi de güzel sonuçlarını görmek istiyor insan

neyse en geç pazartesi normale döneriz inşallah, gece partilerine de devam ederiz, baksana saat 2buçuk, buranın fokur fokur kaynaması lazımdı şimdi

evet canım Allah yardımcın olsun ama çok şükür senin yine az kaldı

Yakında fokurdatırız anacımmm
Çok şükür valla cnm ınanılır gb degıl gelsın bı sarılcammmmm of nasıl bırakıcam bılmıyorum

Yakında fokurdatırız anacımmm
Çok şükür valla cnm ınanılır gb degıl gelsın bı sarılcammmmm of nasıl bırakıcam bılmıyorum

hayırlısıyla bi gelsin, sımmmsıkı sarıldıktan sonra küçük bir mola daha verirsin sarılmaya, ama 6-7 ay sonraaaaa
enişteyi kimse alamaz kızım senin elinden

hayırlısıyla bi gelsin, sımmmsıkı sarıldıktan sonra küçük bir mola daha verirsin sarılmaya, ama 6-7 ay sonraaaaa
enişteyi kimse alamaz kızım senin elinden

Canım ben ınankı bazen unutuyorum 7 ay sonra kocişim olcanı 14 aydır askerlık beynımde döndüğünden ötürü

Canım ben ınankı bazen unutuyorum 7 ay sonra kocişim olcanı 14 aydır askerlık beynımde döndüğünden ötürü

ivit canım kesin ondan ötürü
askerlik bitince artık tastamam anlarsın durumu
sen bir de o zaman ki heyecanları düşün, ooooo
işte her zamanın her anın heyacanı başka güzzel yaa

ivit canım kesin ondan ötürü
askerlik bitince artık tastamam anlarsın durumu
sen bir de o zaman ki heyecanları düşün, ooooo
işte her zamanın her anın heyacanı başka güzzel yaa

valla öyle be gasom . Süprz hazrlamaya calşyrm fıkırlernızı alırım artk otogara gelemıycemı soyledım ama gıdıce

valla öyle be gasom . Süprz hazrlamaya calşyrm fıkırlernızı alırım artk otogara gelemıycemı soyledım ama gıdıce

vaayy sürprizler hee
hadi bakalımm, yaklaşsın hele iyice bi o günler, heyecanla sen de çok güzel şeyler bulursun, gerekirse cümleten beyin fırtınası da yaparız, ayıpsın canım benim

vaayy sürprizler hee
hadi bakalımm, yaklaşsın hele iyice bi o günler, heyecanla sen de çok güzel şeyler bulursun, gerekirse cümleten beyin fırtınası da yaparız, ayıpsın canım benim

yapaaaaaalım yapalımmmmmmmmm pastada yaptırabılırım geldıgı tarıhın pastasıııııııı ay heycanlandm 2olerımde btsınnnnnnnnnnn

yapaaaaaalım yapalımmmmmmmmm pastada yaptırabılırım geldıgı tarıhın pastasıııııııı ay heycanlandm 2olerımde btsınnnnnnnnnnn

ay şimdi düşününce ben de heyecanlandım kuzum yaaa, düşünsene cümleten sayarız artık burda,
ooonnn
dokuuuzzz
sekiiiiiiiizzzz
diye diye
evet pasta güzel fikir, neticede bir kutlama yapıcaksınız inşallah o gün, eee pastalar kutlamaların vazgeçilmezi olur eğer mekan uygun olursa

Evetttttttttt inş cnm
Valla bılet henuz kesılmedı doguda oldgundan gelecegı gun askerıyeden kesılıyor muhtemelen gec gelck geceye dogru kaynımlarda kutlama yapcaz inş

Evetttttttttt inş cnm
Valla bılet henuz kesılmedı doguda oldgundan gelecegı gun askerıyeden kesılıyor muhtemelen gec gelck geceye dogru kaynımlarda kutlama yapcaz inş

ohh ohh iki bacı+bir enişte yaparsınız artık bizim enişteye güzel bir hazırlık

aa bu arada unutuyorum sana söylemeyi, bayramda sen geldin aklıma :)
benim teyzemle amcam evliler, yani sizin gibi yani çocuklarınız benim durumumda olacaklar, hayatlarının bir dönemi insanlara açıklama yapmakla geçecek
çünkü teyzemle amcam evli deyince insanlar önce bir garipsiyorlar, ama aslında hiçte garip ve yanlış bir durum olmadığını anladıklarında -yani akraba evliliği anlamında- "haaa doğru yaaa normal bişey tabiki" diyolar
en son bayramda yine böyle bir açıklama yaptım birilerine, sen geldin aklıma, dedim çağlama söylemem lazım bunu

Son düzenleme:

Kaynımlara derken ablamın nişanlısı eniştemı kastetmedım he kuzum abisigılı kastetdım artık hep bı elden hazırlıga sarılırız 2 eltoşum var biri ablam
hahahahha valllaaaaaa gasom bende cok acıklama yapıcam gb hatda benden cok cocuklarımız yapar

hahha aynen canım sizden çok çocuklarınız yapacak açıklamaları

Bu bayram eltoşum kaynım ben çekındık bol bol foto ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ç.... dedim

hahhaa ne güzel yapmışsınız, benim eltim yok olmicak da,
görümcem de yok sayılır (ailevi meseleler yüzünden sayılır diyorum)
yani ben her anlamda tekim kayınvalidemlerin gözünde
iyi mi kötü mü karar veremiyorum ben yaa :26:

Selam kuzularımm nasılsınızzz?

Kaç gündür giriyorum tam yazıcam bir şeyler çıkıyor yazamıyorum yaaa

Bayram gelişmelerini uzun uzun alatıcaktım ama hevesim kaçtı yaaa

Hep böyle oluyo, nişanlım geliyo gezmekten evlere girmiyoruz,o bi gidiyo böleeee kalıyorum ben

Birkaç gün alışınca ayrı kalmak daha dayanılmaz oluyo beeee

Aman kasveti atıyım üstümden hemencikkkkk

Paylaştığınız yatak odalarına bayıldım yaaa ama ben açıkçası 6 milyar veremem bi yatak odasına

Biz de ayrı ayrı olmucak,sözde konuşuldu,mobilyalar,beyaz eşyalar,halılar,perdeler alınacak ortadan ikiye bölünecek.En çok alışveriş zamanı tatsızlıkların çıktığını duyuyoruz,tüm bunlardan kaçmak adına böyle bir yol seçtik bakalım hayırlısı artık...Mutfak eşyalarım bitti zaten ufak tefek şeyler kaldı onları da hallederim yakın zamandan.

Bu arada ben sigayrayı bıraktım,artık cüzdanımda para kalacak ve daha çok çeyiz alabilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…