2012' de yazın evlenecekler

Canım benım ablam harıcınde bir eltim bir de görümcem var aramız ıyı ama ıster ıstemez ufak tefek sürtüşmelerde oluyor o kadarda olucak. Mesela yaş olarak arada cok fark yok görumcemde ,eltimde benden buyuk fakat bı kaç yaş o yuzden uyum saglanabılıyor

hoşgeldın gece kuşu tebrık ederim
ben kullanmıyorum ama nişanlım kullanıyor fakat tiryaki değil ama cok istıyor bırakmak az yardımcı olsan smdı sen bana bende anlatıversem nasıl olaaaaa

sanırım öyle oluckkkk cnm Yalnız ikizin ikizi olmazmış sanırım nişanlımın aılesınde ikiz çok bizdede öyle
aa ilk defa duydumm, ama genetik olarak ikizinizin olması ihtimali diğer evli çiftlere göre daha fazla aslında ama :26:

ooo gecekuşum gecelere dönmüüşş
kaçmasın hevesin yavruşum yaa anlatsanaa
eşyalarla da ilgili iyisini yapmışsınız, biz pek paylaşmadık aslında bilmiyoruz da tam olarak ne yapacağımızı
ama biz zaten kendi birikimlerimizden yapacağımız için harcamalarımızı kimin kesesinden harcanırsa harcansın farketmeyecek, kalanlar yine bizim ortak kesemize geleceği için çok farketmez heralde, bizim adetlerde olanlara çok takılmadan alıcam ben ne alabilirsem, sonuçta bu günler için ve ikimiz için biriktirdim ben Allah a çok şükür :114:

amaaaa en çok işte buna sevindim canım yaa, maddi açıdan da tabi çok olumlu ama sağlığın çok daha önemli be kuzucumm
inan çooooooook sevindiimmm
Rabbim muvaffak etsin inşallah bu kararında seni ve vücudunda kalan tortuları da en kısa zamanda temizlesin

ama ben ole duymuştummmmmmmmm şimdide okudum kadının geniylede alakalıymış şeker

hoşgeldın gece kuşu tebrık ederim
ben kullanmıyorum ama nişanlım kullanıyor fakat tiryaki değil ama cok istıyor bırakmak az yardımcı olsan smdı sen bana bende anlatıversem nasıl olaaaaa

teşekkür ederim canımcımmm valla ben d etebrik editorum kendimi birkaç kere denedim ama yapamamıştım,gerçi yapmak da istemiyordum sigarayı seviyordum benNişanlım da içiyor malesef,ama benim kadar değildi,abartısız her gün bir paketi geçiyordum ve endişeleniyordu,önce beynime yerleştirdim ki babam sürekli sen bırakamazsın diyordu,ispat etmek istedim bir nevi irademi champix diye bir ilaç aldım sigarayı bırakmak için,14. günümde sigarayı bıraktım ki ikinci haftadan itibaren içemez hale geldim,3. çekişimde söndürüyodum,midem bulanıyordu,hala ilaç kullanıyorum ama canım çok istiyo valla.Ne yap et beynine yerleştir sen de kuzum.Bak sana etkili bir yöntem söyleyeyim mi

Nişanlım bayrama geldiğinde yanımda içmesine müsade ettim,kendimle savaşmak istedim ama bu son dedim.En etkili olabilecek yöntemi çıkardım ve şunu dedim,Sigarayı bırakana kadar beni öpmeni istemiyorum,çok kötü sigara kokuyorsun,midem bulanıyor......

Sonuç ne mi? Bugün ilaç aldı Halbuki mis gibi de kokuyodu üstü sigara canım da çekiyordu valla

hımm anladım canım, işte bende ne görümce vaar ne elti, o yüzden sürtüşecek kimse de yok
bi kayınvalidem -onunla da maşallahımız var- bir de 4 tane yengesi var, onlardan da sadece 1 tanesi dayısının hanımı, diğerleri uzaktan yenge

benim gibi sürüyle akrabası olan bir insanın bulduğu adama bakar mısınız, çöpsüz üzüm gibi
ne hala ne teyze ne amca ne dayı(vefat etmiş), hiç biri yok..
yavrum benim yaa akraba falan pek bilmiyo
bizim bayram ziyaretlerimizi biliyo, evlenince gitmemiz gereken 14 kapımız var şaunda, korkuyo, "ben hayatım boyunca toplasan ancak bu kadar bayram ziyareti yapmışımdır deli misin sen, ben bir bayram da nasıl giderim o kadar kapıya" diyor

Şu sözlerine verebileceğim en güzel cevap sımsıkı sarılmak olurdu sana heralde,duygulandırdın beni çok canım yaa

Görümcem uzakta benımde kuzum eltım yakınımda inş hiç bi sorun yaşamayız hepside çok çok iyiler. ALLAH mekanlarını cennet eylesin inş. Hahhaha o da haklı

Canım kendı bırakmayı cok cok ıstıyor baya yerleştırmiş kafasına bende kısırlıga sebep falan dıyeyımde tamamen bıraksın HAHAHH valla yöntemın guzelmişşşşşşşşşşşşş hadı bakalım sıra nişanlında ama benımkıde canı ıstedgınde yakarsaaaa bı cigara nolcek

çok teşekkür ederim canımÇağlam sen de gelll sarılıyoz biz bakikizim olsun ben de isterdm ama hadi ikisi bi anda acıkırsa napcemm

bende size sarılıyorummmmmmmmmmm canikolarım
kızlar bırde ıkızımız oluyomuş nişanlım ikiz bılıyosunuz nişanlımın amca kızları ikiz, benim babamın amca kızları ikiz saysam bıtmez

valla benim bırkakmamdaki en büyük sebep hamileliğe karşı etkisi,bebeğim ya olmazsa diye düşünmeye başlamıştım bir de gırtlak kanserinden çok korkuyorum ben.Sen de ona kısırlıktan bahset,canı ister de içerse de benim yöntemi kullanabilirsinöptürme

Görümcem uzakta benımde kuzum eltım yakınımda inş hiç bi sorun yaşamayız hepside çok çok iyiler. ALLAH mekanlarını cennet eylesin inş. Hahhaha o da haklı

haklı canım valla, bizimki de fazla kalabalık ama napiyim anacım, akrabalarımı çöpe atamam ya
alışırsın alışırsın diyorum artık napiyim

amin canım inşallah sorun yaşamazsın, Allah muhabbetinizi artırsın

kızlar bırde ıkızımız oluyomuş nişanlım ikiz bılıyosunuz nişanlımın amca kızları ikiz, benim babamın amca kızları ikiz saysam bıtmez

Bizim sülalelerde hiç ikiz yok yaa ben çok seviyorum ama sadece dışardan bakmayı Bir çocukla baş edebilmeye şu an cesaretim yokken 2 si nasıl olur bilemicem olmaz olmaz demem valla Allah isterse ikiz de olur üçüz de.. Hayırlı olsunlar,sağlıklı olsunlar,Bir de inşallah bebeklerimiz olur inş

çok teşekkür ederim canımÇağlam sen de gelll sarılıyoz biz bakikizim olsun ben de isterdm ama hadi ikisi bi anda acıkırsa napcemm
öyle bir durumda yardım edecek anne veya kayınvalide var mı kız yakınlarında?
ya çok zordur eminim ama hani bir batında iki tane, hani aradan çıkmış olur ikinci çocuk da o bakımdan şeyediyorum ben

ohh hatunlar kaçırdı, kucaklaştık biz mis gibi
olsun kıızz, ne güzel olur, esmer güzeli güzel gözlü iki bebişin olsun senin meselaa

Çok dogru cnm smdı kesn artrdı askerde o sigarayııııııııııııııııııııı

Tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiki kuzummm alışırrrrrrrrrrr alışır. amin cnmm inşallah

Zor olur cnm ya bakımı ama RABBİM sağlıcakla versin de bebek önemli değil cümlemize

tabi ya inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla güzel ahlaklı, iyi evlatlar versin inşşallaahh, amin :114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…