Bizim sülalelerde hiç ikiz yok yaa ben çok seviyorum ama sadece dışardan bakmayıBir çocukla baş edebilmeye şu an cesaretim yokken 2 si nasıl olur bilemicem olmaz olmaz demem valla Allah isterse ikiz de olur üçüz de.. Hayırlı olsunlar,sağlıklı olsunlar,Bir de inşallah bebeklerimiz olur inş
oo yağdı mı yaa? ne çabuk dicem ama tabi kasımdayız, bakalım bu sene nekadar yağacak istanbul a veya yağacak mı?Bugun bura kar çiseledi pof havalar tam bozdu valla yarın ne guzel cıkardım çeyizime ciciş alırdım hava soguk ya gözüm kesmıyor
evet cnm inşallaaaaaaaaaho haberleride alıcaz bırbırmızden bakalım sedoşum ,havin önden verıcek gb o haberı kısmet tabı
oo yağdı mı yaa? ne çabuk dicem ama tabi kasımdayız, bakalım bu sene nekadar yağacak istanbul a veya yağacak mı?
bizim burda da havalar soğumaya başladı, özellikle bugün soğuktu hava, yağmurluydu, hatta bir ara açtım camı, çok güzel kar kokusu vardı havada
inşallah bakalım, ilk sedoşumuzdan bekliyoruz tabi,
havin sedoş kadar ilk dakkadan istemiyodu ama ikincilik de onun olur bakarsın
Yavaş yavaş hazırlıklar başları herkes için bizde düğün için yer belirledik sayılır. Biz 23 haziranda olsun istiyorduk okullar kapandıktan 2 hafta sonra nişanlım piano öğretmeni okullar kapansın konserler bitsin felan son karar verdiğimiz yerde gün bulamadık mayıstan ramazana kadar her cuma cumartesi dolu haziranda 2 gün boş biri 16 haziran oda kandil diğeride 1 haziran cuma. bizde ne yapalım 3 hafta erken olur dedik. balayınada 2 hafta sonra çıkarız. gerçi birazda işime geldi 23 günde 23 gündür diye:))))))
yarında mobilya bakmaya başlıycaz inş. güzel ve uygun mobilya buluruz. çinkü biz bütün masrafları ortak yapıyoruz ailelerden yardım almıyoruz o yüzden uygun ve güzel şeyler arıyoruz.
bencede çok güsel canım yaa,inşalllah alabilirim...çok lüks duruyor cnm begendım cok
valla öle gasom ya dibim düşüo bu takımaay sedooşş bu ne karizmatik bi takımmış kıızz
evet cnm inşallaaaaaaaaaho haberleride alıcaz bırbırmızden bakalım sedoşum ,havin önden verıcek gb o haberı kısmet tabı
ayy inşallah hayırlısıyla olsun bebişlerimiz kızlaaar,biz ilk geceden çalışmalara başlayacağız nasipseinşallah bakalım, ilk sedoşumuzdan bekliyoruz tabi,
havin sedoş kadar ilk dakkadan istemiyodu ama ikincilik de onun olur bakarsın
hadi bakalım hayırlısı..resimlerini beklioruz canımmerhabalarrrrr dün aksam kaynatmısnız kızlar yatak odalarına bayıldım walla bende beyazdan yana kullanıcam tercihimi su gelinlik işinide aradan cıkarayımda hayırlısıyla mobilya işinide araştırıcam buaradaaaaaaaa bugün ilk defa gelinlik denemeye gidicemmm heyecan dorukta startı verdik bugün bakalım hayırlısı resim cekilebilirsem cekilcem sizlere gösteririm içim kıpır kıpırrr
hayırlısıyla inşallah gönlünüze ve kesenize göre bulursunuz mobilyalarınızı canım...Yavaş yavaş hazırlıklar başları herkes için bizde düğün için yer belirledik sayılır. Biz 23 haziranda olsun istiyorduk okullar kapandıktan 2 hafta sonra nişanlım piano öğretmeni okullar kapansın konserler bitsin felan son karar verdiğimiz yerde gün bulamadık mayıstan ramazana kadar her cuma cumartesi dolu haziranda 2 gün boş biri 16 haziran oda kandil diğeride 1 haziran cuma. bizde ne yapalım 3 hafta erken olur dedik. balayınada 2 hafta sonra çıkarız. gerçi birazda işime geldi 23 günde 23 gündür diye:))))))
yarında mobilya bakmaya başlıycaz inş. güzel ve uygun mobilya buluruz. çinkü biz bütün masrafları ortak yapıyoruz ailelerden yardım almıyoruz o yüzden uygun ve güzel şeyler arıyoruz.
oyyy kıyamadımmmmselam kızlar. sabaha kadar ağadım yaaaaaa off. gözlerim acıyo valla. gece misafirlerim geç saatte gittiler. sonra ben mutfağa grdim. epey mutfaktaydım. sabah için de
bişeyler hazırladım çünkü. sonra bi girdim salona. Gülüm kocişin kucağında. öyle uyumuşlarçok ağladım çok
korkuyorum ben çocuğum olmazsa. aşkım bu kadar seviyoken istiyoken
hayırlısıyla olur inşallah üzülme canım,ben bile inanıyorum olacağına Allahımın vereceğine ameliyat geçirdiğim halde...
ne ameliyatı canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?