2012' de yazın evlenecekler

bende rahim kanseri tedavisi oldum doktor çok zor çocuk diyo. ölümden döndürdüler beni. üç kere yoğunbakıma girdim hatta. hala her ay regl günümü beklerken ödüm kopuyo olmazsam bişey çıkarsa diye

sana da geçmiş olsun canım..anladım endişeni,bende endişeleniyorum ama Allahımıza sığınacağız başka çare yok.nasıl bu kadar genç bir yaşta bulmuş bu hastalık seni? neyseki geçmiş Allahım bi daha göstermesin...bi sürü tedaviler var şimdi olur Allahın izniyleeee korkma kuzuuuum

annemi kaybedince üzüntüden oldum. ikibuçuk yıl tedavi gördüm. hep dua ediyorum. ama doktorlar ihtimali çok az veriyor. o yüzden hiç korunmayı düşünmüyorum. inşallah hemen olur çocuğum. çünkü yaş geçtikçe daha az şansım olacak

üzüntü,stres zaten herşeyin temeli...
Allahım dualarını dualarımızı kabul etsin inşallaah güsel güsel bebişlerimiz olsun sağlıklı ve hayırlı....evet bende hiç korunmucam,deneyeceğiz hemen Allahın izniyle...

oo hadi bakalım, inşallah çok güzel gelinlikler denersin, gelir burda da anlatırsın bize, hele ki resimli olursa ooohh dadından yinmez

mutluluk göz yaşları olsa gerek.. ne mutlu size, ne güzel bir tabloyla karşılaşmışsın, aile saadetini siz şimdiden yaşamaya başlamışsınız.. ama mutluluktan bile olsa gözyaşı akıtma güzelim yaa

çok geçmiş olsun canım, inşallah bir sorunla karşılaşmazsınız :114:

inşallah canım. evet en mantıklısı korunmamak sanırım

kızlar cok gecmıs olsun.Allah gonlunuze gore versın ınsallah

sağol canım

bilmiyorum valla. üzüntüdenmi mutluluktanmı. inşallah sorun olmaz

bayramdan önce teyzem mudo dan hediye almıştı bana, buyrunuz..
istanbulumun martıları camileri başucumda olacak

bir de bugün temizlik yaparken kapı çaldı, kargoyla 2012 taç dergim geldi,
diafondan adam kargoo deyince annem diyo ki, yine ne aldın :)) yok valla dedim bişey almadım ben
sonra gelince anladık ki dergiymiş :))
çok güzel şeyler var ama artık nevresim alacak yüzüm yok da, yatak örtülerine alıcı gözüyle bakıcam artık

ama hepsi çooook güzel yaaaaaa

Son düzenleme:
gasom güle güle kullan başucu sürahini...çok güselmiş
ama ben bir türlü sevemedim şu başucu sürahilerini

taç gerçekten harika bir marka ya... çok güsel ürünleri oluyor,nevresim olayı da zaten hastalık gibi

sağol canım, ben de aksine hastasıyım çok güzel başucu sürahileri yapıyolar yaa,
ben de çok kullandığım için değil aslında sevdiğim için öyle söylüyorum, zaten daha çok benimki kullanacaktır heralde, ben pek su içmem
ama inşallah başucumda olması vesile olur, aşkımın da gazına gelir de içerim biraz

evet canım ya taç zaten insanda hastalık yaratıyor, nevresimlerinden bahsetmiyorum bilee
ama böyle böyle dergilerle falan insanın kanına giriyolar yaaa

çok şirinler gerçekten başucu sürahileri ama o bardağı kapak olarak üstüne kapatınca,sürahinin içine bardakta kalan artık sular dökülüyor ya,tiksiniyorum ben ondan,o yüzden sevmiyorum

rosacım demişti bi kere ayyy aşkımın suyundan nolcak diye,tabi öyle de olabilir ama yine de ayy ne biliim hahhahaha

evet canım ya konuşmuştuk bir kez daha :)
ben de rosacığıma katılmıştım da, şimdi seni daha da rahatsız etmiyim diye hadi bişe demiyim dedimdi

İyi Akşamlar güzeller nasılsınız? bende uzun zamandır bir isteksizlik var niye acaba:26: sevdiğim yok yanımda herşey tatsız tutsuz gelmeye başladı bu sebepten ötürü olabilir mi acaba

İyi Akşamlar güzeller nasılsınız? bende uzun zamandır bir isteksizlik var niye acaba:26: sevdiğim yok yanımda herşey tatsız tutsuz gelmeye başladı bu sebepten ötürü olabilir mi acaba
Sana da iyi akşamlar güzelliikk
dediğin gibi olabilir canım ya, enişte yanında olmayınca keyifsiz mutsuz hissedersin ama sen gel yine de buralara, takıl yine
sohbet muhabbet geçiririz işte günleri

iyi akşamlar canımcıımm...
niye üstünde bir tatsızlık var,yoksa depresyona mı giriyorsun?dikkat et şimdi sıkılıyorsundur sevdicek yok diye yanında,bende çok sıkılıyorum benimki yok diye.içimden birşey gelmiyor..dışarı çıksam o yanımda olsaydı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…