saol canım benim...
over kisti ameliyatı oldum, kistim farkedildiğinde 9cmydi,alındığında 14 cm olmuştu.sağ fallop tüpümün 5cmine yapışıkmış o nedenle sağ fallop tüpümün 5 cmi de alındı
bende rahim kanseri tedavisi oldumdoktor çok zor çocuk diyo. ölümden döndürdüler beni. üç kere yoğunbakıma girdim hatta. hala her ay regl günümü beklerken ödüm kopuyo olmazsam bişey çıkarsa diye
sana da geçmiş olsun canım..anladım endişeni,bende endişeleniyorum ama Allahımıza sığınacağız başka çare yok.nasıl bu kadar genç bir yaşta bulmuş bu hastalık seni? neyseki geçmiş Allahım bi daha göstermesin...bi sürü tedaviler var şimdi olur Allahın izniyleeee korkma kuzuuuum
annemi kaybedince üzüntüden oldum. ikibuçuk yıl tedavi gördüm. hep dua ediyorum. ama doktorlar ihtimali çok az veriyor. o yüzden hiç korunmayı düşünmüyorum. inşallah hemen olur çocuğum. çünkü yaş geçtikçe daha az şansım olacak
bende rahim kanseri tedavisi oldumdoktor çok zor çocuk diyo. ölümden döndürdüler beni. üç kere yoğunbakıma girdim hatta. hala her ay regl günümü beklerken ödüm kopuyo olmazsam bişey çıkarsa diye
kızlar cok gecmıs olsun.Allah gonlunuze gore versın ınsallah
oo hadi bakalım, inşallah çok güzel gelinlikler denersin, gelir burda da anlatırsın bize, hele ki resimli olursa ooohh dadından yinmezmerhabalarrrrr dün aksam kaynatmısnız kızlar yatak odalarına bayıldım walla bende beyazdan yana kullanıcam tercihimi su gelinlik işinide aradan cıkarayımda hayırlısıyla mobilya işinide araştırıcam buaradaaaaaaaa bugün ilk defa gelinlik denemeye gidicemmm heyecan dorukta startı verdik bugün bakalım hayırlısı resim cekilebilirsem cekilcem sizlere gösteririm içim kıpır kıpırrr
mutluluk göz yaşları olsa gerek.. ne mutlu size, ne güzel bir tabloyla karşılaşmışsın, aile saadetini siz şimdiden yaşamaya başlamışsınız..selam kızlar. sabaha kadar ağadım yaaaaaa off. gözlerim acıyo valla. gece misafirlerim geç saatte gittiler. sonra ben mutfağa grdim. epey mutfaktaydım. sabah için de
bişeyler hazırladım çünkü. sonra bi girdim salona. Gülüm kocişin kucağında. öyle uyumuşlarçok ağladım çok
çok geçmiş olsun canım, inşallah bir sorunla karşılaşmazsınız :114:bende rahim kanseri tedavisi oldumdoktor çok zor çocuk diyo. ölümden döndürdüler beni. üç kere yoğunbakıma girdim hatta. hala her ay regl günümü beklerken ödüm kopuyo olmazsam bişey çıkarsa diye
üzüntü,stres zaten herşeyin temeli...
Allahım dualarını dualarımızı kabul etsin inşallaah güsel güsel bebişlerimiz olsun sağlıklı ve hayırlı....evet bende hiç korunmucam,deneyeceğiz hemen Allahın izniyle...
kızlar cok gecmıs olsun.Allah gonlunuze gore versın ınsallah
mutluluk göz yaşları olsa gerek.. ne mutlu size, ne güzel bir tabloyla karşılaşmışsın, aile saadetini siz şimdiden yaşamaya başlamışsınız..ama mutluluktan bile olsa gözyaşı akıtma güzelim yaa
çok geçmiş olsun canım, inşallah bir sorunla karşılaşmazsınız :114:
dua et, iyi düşün iyi olsun inşallah canımbilmiyorum valla. üzüntüdenmi mutluluktanmı. inşallah sorun olmaz
gasom güle güle kullan başucu sürahini...çok güselmiş
ama ben bir türlü sevemedim şu başucu sürahilerini
taç gerçekten harika bir marka ya... çok güsel ürünleri oluyor,nevresim olayı da zaten hastalık gibi
sağol canım, ben de aksine hastasıyım çok güzel başucu sürahileri yapıyolar yaa,
ben de çok kullandığım için değil aslında sevdiğim için öyle söylüyorum, zaten daha çok benimki kullanacaktır heralde, ben pek su içmem
ama inşallah başucumda olması vesile olur, aşkımın da gazına gelir de içerim biraz
evet canım ya taç zaten insanda hastalık yaratıyor, nevresimlerinden bahsetmiyorum bilee
ama böyle böyle dergilerle falan insanın kanına giriyolar yaaa
çok şirinler gerçekten başucu sürahileri ama o bardağı kapak olarak üstüne kapatınca,sürahinin içine bardakta kalan artık sular dökülüyor ya,tiksiniyorum ben ondan,o yüzden sevmiyorum
hahha o da bir fikir tabi
rosacım demişti bi kere ayyy aşkımın suyundan nolcak diye,tabi öyle de olabilir ama yine de ayy ne biliim hahhahaha
Sana da iyi akşamlar güzelliikkİyi Akşamlar güzellernasılsınız? bende uzun zamandır bir isteksizlik var niye acaba:26: sevdiğim yok yanımda herşey tatsız tutsuz gelmeye başladı bu sebepten ötürü olabilir mi acaba
İyi Akşamlar güzellernasılsınız? bende uzun zamandır bir isteksizlik var niye acaba:26: sevdiğim yok yanımda herşey tatsız tutsuz gelmeye başladı bu sebepten ötürü olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?