2012' de yazın evlenecekler

merhaba canım,hoşgeldin aramıza...
hayırlısı olsun tatlım,tarih belli mi tam olarak?anlat bakalım tanıt birazcık kendini,nerelisin nereye gelin gideceksin kaç yaşındasın vs

hoşbulduk cnm 23 yaşındayım malatyadan katılıyorum yarışmaya nişanlımla aynı şehirde yaşıyoruz...düğün tarihimiz allah kısmet ederse 23 haziran

hoşbulduk cnm 23 yaşındayım malatyadan katılıyorum yarışmaya nişanlımla aynı şehirde yaşıyoruz...düğün tarihimiz allah kısmet ederse 23 haziran

ayy ne güsel tarih belli,yaş gencecik,aynı şehire evlenilecekmaşallah Allah mesut etsin canım...

benim nişanlım askerde,18 Ocakta kucaklayacağım onu nasipse...balım peteğiminki de Amerika'da ya da okyanusu başka bir yerinde,iş için...

saol cnm..ay bilirim asker beklemenin zorluğunu allah sabır versin hayırlısıyla kavuştursun bende nişanlımı 15 ay bekledim

Sana da iyi akşamlar güzelliikk
dediğin gibi olabilir canım ya, enişte yanında olmayınca keyifsiz mutsuz hissedersin ama sen gel yine de buralara, takıl yine
sohbet muhabbet geçiririz işte günleri

geldim canlarım sözünüzü dinleyip geldim gerçi az önce arkadaşlarımın kına düğün resimlerine bakıp iç geçirdim ama o günleri bizde göreceğiz değil mi sizleri bu arada çok özledim ben ama

coğrafya öğretmenliği 3 cü sınıf öğrencisiyim allah kısmet ederse ev hanımı olmicam zaten yatak odamın modeli bu yalnız rengi beyaz

ben de valla yaa, bir de alışınca burda onlarca sayfa geçirmeye çok fena oluyo, özlüyo insan yaa
özledim kız ben de hepiciğiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…