kızlar merhaba bende 2012 yazı geliniyim
kızlar merhaba bende 2012 yazı geliniyim
merhaba canım,hoşgeldin aramıza...
hayırlısı olsun tatlım,tarih belli mi tam olarak?anlat bakalım tanıt birazcık kendini,nerelisin nereye gelin gideceksin kaç yaşındasın vs
hayırlı olsun şeker, şimdiden mutluluklarr :112:
rosaaaaaammm bi ses ver heleee
teşekür ederim cnm
hoşbulduk cnm 23 yaşındayım malatyadan katılıyorum yarışmayanişanlımla aynı şehirde yaşıyoruz...düğün tarihimiz allah kısmet ederse 23 haziran
Eki Görüntüle 287465 kızlar buda benim yatak odamın modeli yeni aldı aşkım
ayy ne güsel tarih belli,yaş gencecik,aynı şehire evlenilecekmaşallah Allah mesut etsin canım...
benim nişanlım askerde,18 Ocakta kucaklayacağım onu nasipse...balım peteğiminki de Amerika'da ya da okyanusu başka bir yerinde,iş için...
Sana da iyi akşamlar güzelliikk
dediğin gibi olabilir canım ya, enişte yanında olmayınca keyifsiz mutsuz hissedersin ama sen gel yine de buralara, takıl yine
sohbet muhabbet geçiririz işte günleri
iyi akşamlar canımcıımm...
niye üstünde bir tatsızlık var,yoksa depresyona mı giriyorsun?dikkat etşimdi sıkılıyorsundur sevdicek yok diye yanında,bende çok sıkılıyorum benimki yok diye.içimden birşey gelmiyor..dışarı çıksam o yanımda olsaydı diye düşünüyorum
modeli güselmiş canım güle güle kullanın yalnız toz bezi elinden düşmeyecek benden söylemesi,Allah kolaylık versin...siyah çok ağır güsel duruyor ama çok toz belli ediyor,ev hanımı olacaksan silersin hergün
Eki Görüntüle 287465 kızlar buda benim yatak odamın modeli yeni aldı aşkım
saol cnm..ay bilirim asker beklemenin zorluğunu allah sabır versin hayırlısıyla kavuştursun bende nişanlımı 15 ay bekledim
coğrafya öğretmenliği 3 cü sınıf öğrencisiyim allah kısmet ederse ev hanımı olmicamzaten yatak odamın modeli bu yalnız rengi beyaz
geldim canlarımsözünüzü dinleyip geldim gerçi az önce arkadaşlarımın kına düğün resimlerine bakıp iç geçirdim ama o günleri bizde göreceğiz değil mi sizleri bu arada çok özledim ben ama
evet zor ya
valla 15 ay olsa napardım onu hiç bilmiorum,kısa dönem olduğu halde çooooooook özledim
şafak 66
evet zor ya
valla 15 ay olsa napardım onu hiç bilmiorum,kısa dönem olduğu halde çooooooook özledim
şafak 66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?