2012' de yazın evlenecekler

balım peteğim gelmiş.evet inşallah bizimde güsel günlerimiz olacak öyle.
ssedoshhum senin şafakda bitmiş
evet kuzum azalıyor maşallaaaah
hatuncuklarımmmmmm nerelerdesinisssss
burdayız sen nerelerdesin rosam

kızlar bu arada ben lavanta ile deryaw.yi göremedim deryaw.den yine ses çıkıyorda lavantadan çıt yok. herşey yolundadır inşallah:26::26:

kızlar ben öğrenciyim son yılımı evli olarak okuyacam allah kısmet ederse ama yaklaştıkça korkuyom becerebilcemmi die hem evlilik hem okulönceden hiç aklıma bile gelmiyodu

2012'de yazin evlenecek olan bir kisi de benim. Evlilige giden yol meger ne zormus. Suan icimi dökmeye ihtiyacim var aslinda. Ama simdilik kisaca:

Merhaba kizlar :)

diyorum.

kızlar ben öğrenciyim son yılımı evli olarak okuyacam allah kısmet ederse ama yaklaştıkça korkuyom becerebilcemmi die hem evlilik hem okulönceden hiç aklıma bile gelmiyodu
canım öncelikle hayırlı olsun. ikisini birarada yürütmek kolay değil elbette. ama şöyle düşün okul bittikten sonrada iş hayatı olacak. ve dolayısıyla adapte olmak durumundayız ve nişanlın sana yardımcı olur inşallah. o zaman biraz daha kolay olur diye düşünüyorum bir de çocuk olduğunu düşünsene kadınlar her dönemde ağır sorumluluklar yükleniyor ama keyif verirde...

kızlar bu arada ben lavanta ile deryaw.yi göremedim deryaw.den yine ses çıkıyorda lavantadan çıt yok. herşey yolundadır inşallah:26::26:
evet ya doğru valla lavanta yok ortalarda kuzum yaa...
korkma canımcım ya,benim okuldayken evli arkadaşlarım vardı gayette sorunsuz yürütüyorlardı hayatlarını...

saol cnm...nişanlımdan yana problemim yok bana yardımcı olacağı konusunda endişem yok inşlh yapabilirim

coğrafya öğretmenliği 3 cü sınıf öğrencisiyim allah kısmet ederse ev hanımı olmicam zaten yatak odamın modeli bu yalnız rengi beyaz
melek merhaba bende coğrafya öğretmeniyim, benimde meslekte 4. yılım. coğrafya öğretmeni olup da evde oturmak olmaz bize iş çok var :):) Allah yolunu açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…