ben de valla yaa, bir de alışınca burda onlarca sayfa geçirmeye çok fena oluyo, özlüyo insan yaa
özledim kız ben de hepiciğiniziiii
anaaam kıyamam sende mi öğretmensin bende biyoloji öğretmeniyim ama atanamamış
beyazsa süper bende beyaz istiyorum bakalım nasip...
oo güle güle kullanın inşallah, şıkmış :112:
balım peteğim gelmiş.evet inşallah bizimde güsel günlerimiz olacak öyle.geldim canlarımsözünüzü dinleyip geldim gerçi az önce arkadaşlarımın kına düğün resimlerine bakıp iç geçirdim ama o günleri bizde göreceğiz değil mi sizleri bu arada çok özledim ben ama
evet kuzum azalıyor maşallaaaahssedoshhum senin şafakda bitmiş
burdayız sen nerelerdesin rosamhatuncuklarımmmmmm nerelerdesinisssss
oyyyyyy bende beeeeendeeeeee hepiciniziiii çok seviyoruuuuum!HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
84 lüyüm canım 27 yaşındayım...yaşını öğrenebilirmiyim sorun olmicaksa cnm
hatuncuklarımmmmmm nerelerdesinisssss
ooo efenim nihayet kimlerin sesini duyabiliyoruuuzzhatuncuklarımmmmmm nerelerdesinisssss
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
teşekür ederim allah sanada kısmet etsin
oyyyyyy bende beeeeendeeeeee hepiciniziiii çok seviyoruuuuum!
84 lüyüm canım 27 yaşındayım...
yaşın gençmiş kafana takma atanırsın cnm zamanla inşlh
canım öncelikle hayırlı olsun.kızlar ben öğrenciyim son yılımı evli olarak okuyacam allah kısmet ederse ama yaklaştıkça korkuyom becerebilcemmi die hem evlilik hem okulönceden hiç aklıma bile gelmiyodu
evet ya doğru valla lavanta yok ortalarda kuzum yaa...kızlar bu arada ben lavanta ile deryaw.yi göremedim deryaw.den yine ses çıkıyorda lavantadan çıt yok. herşey yolundadır inşallah:26::26:
korkma canımcım ya,benim okuldayken evli arkadaşlarım vardı gayette sorunsuz yürütüyorlardı hayatlarını...kızlar ben öğrenciyim son yılımı evli olarak okuyacam allah kısmet ederse ama yaklaştıkça korkuyom becerebilcemmi die hem evlilik hem okulönceden hiç aklıma bile gelmiyodu
2012'de yazin evlenecek olan bir kisi de benim. Evlilige giden yol meger ne zormus. Suan icimi dökmeye ihtiyacim var aslinda. Ama simdilik kisaca:
Merhaba kizlar :)
diyorum.
2012'de yazin evlenecek olan bir kisi de benim. Evlilige giden yol meger ne zormus. Suan icimi dökmeye ihtiyacim var aslinda. Ama simdilik kisaca:
Merhaba kizlar :)
diyorum.
canım öncelikle hayırlı olsun.ikisini birarada yürütmek kolay değil elbette. ama şöyle düşün okul bittikten sonrada iş hayatı olacak. ve dolayısıyla adapte olmak durumundayız ve nişanlın sana yardımcı olur inşallah. o zaman biraz daha kolay olur diye düşünüyorum bir de çocuk olduğunu düşünsene kadınlar her dönemde ağır sorumluluklar yükleniyor ama keyif verirde...
evet ya doğru valla lavanta yok ortalarda kuzum yaa...
korkma canımcım ya,benim okuldayken evli arkadaşlarım vardı gayette sorunsuz yürütüyorlardı hayatlarını...
melek merhaba bende coğrafya öğretmeniyim, benimde meslekte 4. yılım. coğrafya öğretmeni olup da evde oturmak olmaz bize iş çok var :):) Allah yolunu açık etsin.coğrafya öğretmenliği 3 cü sınıf öğrencisiyim allah kısmet ederse ev hanımı olmicamzaten yatak odamın modeli bu yalnız rengi beyaz
kesinlikle yaparsın canım buna inanmalıyızsaol cnm...nişanlımdan yana problemim yok bana yardımcı olacağı konusunda endişem yok inşlh yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?