2012' de yazın evlenecekler

melek merhaba bende coğrafya öğretmeniyim, benimde meslekte 4. yılım. coğrafya öğretmeni olup da evde oturmak olmaz bize iş çok var :):) Allah yolunu açık etsin.

merhabalarrrrr...herkes aynı kanıda cnm inşlh bende senin gibi dört yıllık öğretmenlik yaptığım zamanları görürüm...

merhaba canım. hayırlısı olsun. tam yerine geldin anlatmak istersen dinleriz

merhaba canım hoşgeldin...anlatmak istersen hepimiz eminim dinlemeye hazırız....

Hosbulduk, tesekkür ederim :) Kizlar aslinda ufak tefek seyleri kafama takip bütüyorum sanirim sorunum burdan kaynaklaniyor. Bu sürecte rahat olamiyorum ben. Üzerimde hep bir baski hissediyorum ve rahat bir nefes alamiyorum kizlar. InsaAllah dügüne kadar ki zamani bi an önce atlatirim. Tabii sevincimi de heyecanimi da hüznümü de korkularimi da paylasabilecegim kimse olmayisi da (nisanlim haric) beni biraz üzüyor.

kızlar bu arada ben lavanta ile deryaw.yi göremedim deryaw.den yine ses çıkıyorda lavantadan çıt yok. herşey yolundadır inşallah:26::26:
evet yaa ses yok hiç, bakalım belki pazartesi iş başı yapınca yazacaktır buraya da :26:
inşallah güzel geçmiştir, bir sorun yoktur

2012'de yazin evlenecek olan bir kisi de benim. Evlilige giden yol meger ne zormus. Suan icimi dökmeye ihtiyacim var aslinda. Ama simdilik kisaca:

Merhaba kizlar :)

diyorum.
hayırlı olsun şimdideenn, anlat kız, dinleriz biz

canım hepimizin korkuları var,hem maddi hem manevi olarak zor bir dönem evlilik süreci.hayatın değişiyor kolay değil ki!

hayırlı olsun şimdideenn, anlat kız, dinleriz biz

Amin insaAllah cümlemiz icin :) Ay tesekkür ederim hehe. Nerden baslayim bilmem ki. Her gün farkli bi sey cikiyor kafama taktigim, ama kimseyle paylasamadigim.

canım hepimizin korkuları var,hem maddi hem manevi olarak zor bir dönem evlilik süreci.hayatın değişiyor kolay değil ki!

Evet kesinlikle haklisin :) Ben üstelik ailemden cok uzaga gidecegim. Nasil ayrilirim, dayanabilirmiyim, gittigim yerde yapabilirmiyim gibi sorularda sürekli beni mesgul ediyor.

Son düzenleme:

herşeyi kafana takıp dert edinirsen hasta olursun canım benim. herşey olacağına varır. sen tüm güçlükler karşısında güçlü dur. kolay değil bu süreci sağlıklı ve sorunsuz atlatmak. anlatmak istediğin birşey oldu mu burda seni dinleriz bizden yana moral bulursun kafana takma birşeyi

evet yaa ses yok hiç, bakalım belki pazartesi iş başı yapınca yazacaktır buraya da :26:
inşallah güzel geçmiştir, bir sorun yoktur

inşallah canım benim

hımm böyle zamanlarda bazı hatunlarda oluyor böyle stresler, rahat hissetmek lazım aslında biraz yaa
çünkü zaten düğüne 1-2 ay kala yeterince stres yüklenmiş olucaz, yeni bir hayatın gerginliği, hazırlıklarla uğraşmaktı derken, oooo
yok mu canım etrafında kuzen, yakın arkadaş, yaşı yaşına yakın bir teyze hala falan? amaan yoksa da gel buraya sen, anlat, dinleriz biz birbirimizi

Kizlar tesekkür ederim. Cok fazla stres yapiyorum kendime sanirim. Nisanlim sagolsun bana hep destek olmustur. Allah razi olsun. Malesef birakin dostu arkadas diye nitelendirebilecegim bile kimse yok. Uzun zamandir evde oldugum ve hic bir yere cikmadigim icin yabani oldum diyecegim nerdeyse kizlar :) Ben türkiyede yasamiyorum türkiyede ki kuzenlerimlede pek samimi degiliz. Kisa bir süre önce mobilya&beyaz esya almaya gittik akrabalarimda kaldim. Pisman oldum.

kızlar size bir haberim var...
ben düğün hikayesi çekimi için nasipse fotoğrafçımı buldum,dış mekan çekimlerini,kuafördeki hazırlıkları,bütün günü ve İstanbul'daki düğünümde yani daha doğrusu kınamda da,kına yakılırken falan çekecek kısmetse...

Ne güzel. Ne kadara anlastiniz peki? Ben istanbulda yasayan bi bayan fotografciyla irtibata gecmistim. Kocaelinede gelebilecegini söylemisti. Ama sirf dügün hikayesi icin yani kina gecesi icin degil. 800TL diye söylemisti. Uygunmudur degilmidir bilmiyorum bu konuda bi bilgim yok.

ayyy bıde o ıs var dımı bak o tamammen cıkmıstı aklımda of yaaa bı dertte o ..kaca anlastınız? ıstanbulda daha kolay sanırım bu ısler ya.ben bursadayım nısan ıcın dıs cekım yapcak fotocu zor bulduk hem zaman cok kısıtlıydı hemde fıyatlar cok ucuktu bakalım dugune ne yapcaz

canım yurtdışından türkiyeye gelin geliyorsun sanırım. allah tamamını erdirsin evet akrabalar bazen can sıkabiliyorlar ama karşılarında durabilmeyi bilmek gerekir. herkesi düşünüp neden böyle dediler böyle yaptılar veya yapmadılar söylemediler diye düşünürsek işin içinden çıkamayız.

Tatlım nerden buldun hele bi anlat belki bizde faydalanırız. fiyat bilgisi nerden konuştun mu?

sağol canım daha anlaşmadık ama büyük ihtimal onunla anlaşacağım çünkü çok araştırma yaptım,15 kişiye mail attım hem en samimi hem de en uygun fiyatlı olarak fotoğrafçımı buldum
kına gecem benim 1.düğünüm olacak,ben edirneye gelin gideceğim için asıl düğünüm orda olacak ama nasipse burdada gelinlik giyeceğim kınamda,dış mekan çekimlerini de istanbulda yaptırmaya karar verdik nişanlımla..
1350 dedi fiyatı... 2 tane ailelere panoramik albüm,1 tane bize büyük panaromik albüm,1 tane cep albümü ve 1000 tane resim dvd de teslim edecek nasipse...ve şöyle birşey var ki düğünde ilk danstan sonra ayrılıyor fotoğrafçılar ben ikna ettim kına yakılırkende çekecek bu nedenle 1350 oldu...

canım bu bayan heryere gidiyor yol parasını karşıladığınız sürece ve sadece dış mekan çekimi 500e yapıyor uygun bayağı...

bence cok ama cok uygun pekı sızıle edırneyedemı gelıce ? rıca etsem bana maılını yada ne bılıyım facede sayfası falan varsa soleyebılırmısın bende ıncelemek ıstıyorum edırneye gelcekse sonucta bursayada gelır belkı..bırde edırnede nereye gelın gıdıyosun ben edırneyı ınsanlarını severım ya yarı oralı sayılırım zaten

800 tlm? ıcınde neler var yanı yol parasını falanda senmı karsılıyosun kac saat cekım yapcak

Tüm gün cekim demisti yani kuaförden ilk dansimiza kadar (dügün salonlarinda özel fotografci kabul edilmiyormus heralde?). 800-1000 arasi fotograf cekimi yapiliyormus, 15 dk video hazirlaniyormus, birde yalan olmasin 50 adetlik mi 70 adetlik mi albüm hazirliyormus. Ama yol parasi vs onlari sormamistim. Listesinde bi kac bisey yaziyordu ama aklimda kalanlar bunlar. Fiyat olarak cok mu söylemis?

Evet canim, amin insaAllah hepimizin ki tamamina erer :) Bizim arkabalarimiz arasinda pek yakin bir bag yok malesef. Yine Allah razi olsun evlerini actilar bana. Ama imkanim olsaydi oraya gitmemeyi tercih ederdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…