yosuncum ekledin galiba beni di mi?geldi çünkü talep facete...
bu arada size bir sır vereyim mi gelincikler,yosuncuuumunda maşallahı var o da çok güseeeeel
nişanlısıyla da çok yakışmııııııış,Allah tamamına erdirsin inşallah
canım benımm cok saooooll o bakan gozlerın guzellıgı :)) sızde cok tatlısınız allahhh nazarlardan korusun ınsallahhh canım benım
lınkını yollarım ben sana orda daha guzel gozukuyo senın dugun nezaman sen basladınmı bakmaya elınlık falan? bıde asker beklıyomussuun canım yaaaa allah kavustursun bende beklemıstım ama gelelı ıkı sene olcak nerdeyse zaman ne cabuk gecıyo ama bu zamanların kıymetını bıl super oluyolar askerdeyken yaaa..arada dıyorum zaten sen askere gıtsene yıne dıye :)) saka bı yanada az kalmıs ya goz acıp kapayıncaya kadar gecıp gıdıyo
olmuşsun olmuşsunhehe olmusum valla..kızlar dun aksam bıraz yatak odası bakmıstık sımdıde gelınlık bakalım dedım benım sımdılık begendıgım gelınlık bu fıkırlerınızı merak edıyorum ole cok bısey bakamadım henuz ama kenarda dursun dıyıp bılgısayarıma kaydetmıstım
olmuşsun olmuşsun
ben danteldi güpürdü sevdiğim için beğendim bu gelinliği de canım, gerçi resim biraz küçük ama belli güzel olduğu :114:
kızlaaaar napıosunuz ya ses veriiiiin hele hele
canım zaten denemeden karar veremiyosun çünkü ekranda görüp beğendiğin üstünde o kadar da güzel durmuyorcanım ya guzede ıste bunlarda hep nette baktıklarımız hazırlar nasıl hıc fıkrım yok dıktırsem guzel bı modaevı lazım..zıra nısanımda yaptıgım hatalrı yapmak ıstemıyorum
sesss sessss bir iki, seeessssskızlaaaar napıosunuz ya ses veriiiiin hele hele
benim de 2012 haziran ortası gibi olacak nikahım bisürü bisürü şeyler aldım kızlar :))
benim de 2012 haziran ortası gibi olacak nikahım bisürü bisürü şeyler aldım kızlar :))
burdaysanız ne konuşmuyorsunuz aaa beni sinirlendirmeyin
sinirlenme apla tamam, verdik ses, konuştuk da tamam devam edicez konuşmaya tamam vurma dur :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?