2012' de yazın evlenecekler

canım benımm cok saooooll o bakan gozlerın guzellıgı :)) sızde cok tatlısınız allahhh nazarlardan korusun ınsallahhh canım benım

lınkını yollarım ben sana orda daha guzel gozukuyo senın dugun nezaman sen basladınmı bakmaya elınlık falan? bıde asker beklıyomussuun canım yaaaa allah kavustursun bende beklemıstım ama gelelı ıkı sene olcak nerdeyse zaman ne cabuk gecıyo ama bu zamanların kıymetını bıl super oluyolar askerdeyken yaaa..arada dıyorum zaten sen askere gıtsene yıne dıye :)) saka bı yanada az kalmıs ya goz acıp kapayıncaya kadar gecıp gıdıyo

sağol canım inşallah...valla şimdilik 15 Temmuz gibi görünüyor ama daha tam net değil,askerim gelince tam kesinleşir kısmetse...
bana hiç geçmio gibi gelio şu zaman yaaa....
gelinlik baktım belirledim kafamda bir model gelinlikçide buldum,diktircem inşallah şubatta başlıcam provalara...askerim gelsin dee hayırlısıyla...

Son düzenleme:
olmuşsun olmuşsun
ben danteldi güpürdü sevdiğim için beğendim bu gelinliği de canım, gerçi resim biraz küçük ama belli güzel olduğu :114:

olmuşsun olmuşsun
ben danteldi güpürdü sevdiğim için beğendim bu gelinliği de canım, gerçi resim biraz küçük ama belli güzel olduğu :114:

canım ya guzede ıste bunlarda hep nette baktıklarımız hazırlar nasıl hıc fıkrım yok dıktırsem guzel bı modaevı lazım..zıra nısanımda yaptıgım hatalrı yapmak ıstemıyorum

canım ya guzede ıste bunlarda hep nette baktıklarımız hazırlar nasıl hıc fıkrım yok dıktırsem guzel bı modaevı lazım..zıra nısanımda yaptıgım hatalrı yapmak ıstemıyorum
canım zaten denemeden karar veremiyosun çünkü ekranda görüp beğendiğin üstünde o kadar da güzel durmuyor
veya hiç aklında olmayan modeli deniyosun, üstünde öyle duruyor ki bayılıyosun vs vs
yani gelinlikçileri dolaşıp deneyince bu konuda fikrin olacak asıl
belki de hazır birşey üzerine cuk olacak ve almak isteyeceksin
o zaman da risk sıfır olur tabi
aah ah gelsin de bi o zamanlar bakıcaz artık gelinlikçi gelinlikçi dolaşıcaz

kızlaaaar napıosunuz ya ses veriiiiin hele hele
sesss sessss bir iki, seeesssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…