bence cok ama cok uygun pekı sızıle edırneyedemı gelıce ? rıca etsem bana maılını yada ne bılıyım facede sayfası falan varsa soleyebılırmısın bende ıncelemek ıstıyorum edırneye gelcekse sonucta bursayada gelır belkı..bırde edırnede nereye gelın gıdıyosun ben edırneyı ınsanlarını severım ya yarı oralı sayılırım zaten
ben sana faceden detayları söylerim
sağol canım daha anlaşmadık ama büyük ihtimal onunla anlaşacağım çünkü çok araştırma yaptım,15 kişiye mail attım hem en samimi hem de en uygun fiyatlı olarak fotoğrafçımı buldum
kına gecem benim 1.düğünüm olacak,ben edirneye gelin gideceğim için asıl düğünüm orda olacak ama nasipse burdada gelinlik giyeceğim kınamda,dış mekan çekimlerini de istanbulda yaptırmaya karar verdik nişanlımla..
1350 dedi fiyatı... 2 tane ailelere panoramik albüm,1 tane bize büyük panaromik albüm,1 tane cep albümü ve 1000 tane resim dvd de teslim edecek nasipse...ve şöyle birşey var ki düğünde ilk danstan sonra ayrılıyor fotoğrafçılar ben ikna ettim kına yakılırkende çekecek bu nedenle 1350 oldu...
yok canım edirneye gelmeyecek istanbuldaki kınam düğün gibi olacak oraya gelecek nasipse...
tabi söylerim ama ne zaman yapacaksınız düğününüzü fotoğrafçımı çalmayın bendenedirne keşana gidiyorum nasipse kuzum zaten bende bulgaristan göçmeniyim ve 1.5 sene edirnede yaşadım...
canım bu bayan heryere gidiyor yol parasını karşıladığınız sürece ve sadece dış mekan çekimi 500e yapıyor uygun bayağı...
inşallah canım....Demek gercekten dogruymus fotografci kabul edilmemesi ama neden böyle ki kizlar? Edirneli tanidigimiz komsularimiz var, Edirnenin ufak ama cok güzel bir yer oldugunu söylerler hep. Güzel bir yere gelin gideceksin yani :) Iki kere dügün yapacaksin ne güzel. Fiyat bayagi bir seyi iceriyormus. InsaAllah anlasirsiniz canim. :)
haziran müthiş uygundur...sen beni facebookun varsa eklesene beybi dur sana özelden mesaj yazayım...9 hazıran uygunmudur :))
yakın olan illere gidiyor galiba...Istanbul ici mi her yere gidiyor sadece yoksa türkiye geneli mi? :)
inşallah canım....
yakın olan illere gidiyor galiba...
inşallah canım....
haziran müthiş uygundur...sen beni facebookun varsa eklesene beybi dur sana özelden mesaj yazayım...
yakın olan illere gidiyor galiba...
Kocaeli aslinda yakin dimi :) Ama benim fotogrfacidan önce hall etmem gereken daha cok sey var. Sira fotografciya gelince sana tekrar danisabilirmiyim?
evet kocaeli yakın canım hatta fotoğrafçıların çoğu kocaelinde yaşıyor... tabi ki ne zaman istersen danışabilirsin canım...
hımm bu sıkıntılı bir durum biraz, eğer kalacak tek yerin oralarsa yani akraba yanı ise herşeyi duymicaksınKizlar tesekkür ederim. Cok fazla stres yapiyorum kendime sanirim. Nisanlim sagolsun bana hep destek olmustur. Allah razi olsun. Malesef birakin dostu arkadas diye nitelendirebilecegim bile kimse yok. Uzun zamandir evde oldugum ve hic bir yere cikmadigim icin yabani oldum diyecegim nerdeyse kizlar :) Ben türkiyede yasamiyorum türkiyede ki kuzenlerimlede pek samimi degiliz. Kisa bir süre önce mobilya&beyaz esya almaya gittik akrabalarimda kaldim. Pisman oldum.
oo hayırlı olsun sedoşummkızlar size bir haberim var...
ben düğün hikayesi çekimi için nasipse fotoğrafçımı buldum,dış mekan çekimlerini,kuafördeki hazırlıkları,bütün günü ve İstanbul'daki düğünümde yani daha doğrusu kınamda da,kına yakılırken falan çekecek kısmetse...
Tesekkür ederim. :)
Kizlar benim simdi cikmam gerekiyor. Yarin sizlere bi kac bisey sormayi düsünüyorum yardiminiz dokunur diyene :)
Iyi geceler.
hımm bu sıkıntılı bir durum biraz, eğer kalacak tek yerin oralarsa yani akraba yanı ise herşeyi duymicaksın
boşver 3-5 gün misafir ediversinler seni, yaptıkları yorumları, söylediklerini falan da duyma sen, nasılsa yakında kendi evin olacak inşallah, bu arada yurtdışından türkiye ye mi gelin geliyosun?
oo hayırlı olsun sedoşumm
benimki ikiye bölünecekşöyleki, kına-evden çıkış arasını kuzenim yapacak çekimi, sonrası nişan fotoğrafçım(benimkinin arkadaşı) çekecek
yani kına sabahından (kına gecesi dahil, bizde kalacak çünkü) düğün günü evden çıkana kuzenim yapacak çekimleri, nişanlısıyla birlikte çalışıyorlar bir süredir düğün dış mekan çekimleri yapıyorlar, yeni çekimlerini de bugün gördüm facete çok hoşlardı.. kuaförde(bayan kuaförü) ve evde erkek olmasını istemediğim için evden çıkma anına kadar kuzenim yapacak çekimi. uyurken, düğün sabahı uyanırken bile çekicem seni diyor
sonrasını ise, dış mekan ve düğün ve düğün sonrası fotoları ise fotoğrafçımız çekecek..
artık ortaya nasıl bir hikaye çıkar bilmiyorum
Tesekkür ederim. :)
Kizlar benim simdi cikmam gerekiyor. Yarin sizlere bi kac bisey sormayi düsünüyorum yardiminiz dokunur diyene :)
Iyi geceler.
vay gasom çok şanslısın vesselam maşallah her yanın fotoğrafçı kaynıyor desene
iyi geceler canım görüşmek üzere...
sedosssss senıde cok eklmek ıstedım ama okadar cok kısı vardı kı sen kımsın bılemedımfotografcıyı ekledım gece bakıcam uzzuuun uzzzuuuun saolasın yaaaa ben ozelden msj atabılıyo olsaydım sana ısmımı solucektım sen ekle benı dıye
evet bende çok var diye benim ismim soyadımdan,fotoğrafçıyı direkt söyleyeyim dedim...fotoğrafçının face sayfasındaki benim ismim soyadımdan olan kişiyi ekle istersen orda bi tek ben varımdır o isimli,profil resmimde nişanlımla ben varım böle tepeye bakmışız yakın bir resim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?