2012' de yazın evlenecekler

yok canım edirneye gelmeyecek istanbuldaki kınam düğün gibi olacak oraya gelecek nasipse...
tabi söylerim ama ne zaman yapacaksınız düğününüzü fotoğrafçımı çalmayın benden edirne keşana gidiyorum nasipse kuzum zaten bende bulgaristan göçmeniyim ve 1.5 sene edirnede yaşadım...

Demek gercekten dogruymus fotografci kabul edilmemesi ama neden böyle ki kizlar? Edirneli tanidigimiz komsularimiz var, Edirnenin ufak ama cok güzel bir yer oldugunu söylerler hep. Güzel bir yere gelin gideceksin yani :) Iki kere dügün yapacaksin ne güzel. Fiyat bayagi bir seyi iceriyormus. InsaAllah anlasirsiniz canim. :)

9 hazıran uygunmudur :))

inşallah canım....
9 hazıran uygunmudur :))
haziran müthiş uygundur...sen beni facebookun varsa eklesene beybi dur sana özelden mesaj yazayım...
Istanbul ici mi her yere gidiyor sadece yoksa türkiye geneli mi? :)
yakın olan illere gidiyor galiba...

inşallah canım....

haziran müthiş uygundur...sen beni facebookun varsa eklesene beybi dur sana özelden mesaj yazayım...

yakın olan illere gidiyor galiba...

canım bende sana ozelden msj atayım dedım ama msj sayım olmadıgı ıcın atamadım enın msjını beklıyorum vede hemen facede eklıyorum ok

Kocaeli aslinda yakin dimi :) Ama benim fotogrfacidan önce hall etmem gereken daha cok sey var. Sira fotografciya gelince sana tekrar danisabilirmiyim?

evet kocaeli yakın canım hatta fotoğrafçıların çoğu kocaelinde yaşıyor... tabi ki ne zaman istersen danışabilirsin canım...

hımm bu sıkıntılı bir durum biraz, eğer kalacak tek yerin oralarsa yani akraba yanı ise herşeyi duymicaksın
boşver 3-5 gün misafir ediversinler seni, yaptıkları yorumları, söylediklerini falan da duyma sen, nasılsa yakında kendi evin olacak inşallah, bu arada yurtdışından türkiye ye mi gelin geliyosun?

oo hayırlı olsun sedoşumm

benimki ikiye bölünecek şöyleki, kına-evden çıkış arasını kuzenim yapacak çekimi, sonrası nişan fotoğrafçım(benimkinin arkadaşı) çekecek

yani kına sabahından (kına gecesi dahil, bizde kalacak çünkü) düğün günü evden çıkana kuzenim yapacak çekimleri, nişanlısıyla birlikte çalışıyorlar bir süredir düğün dış mekan çekimleri yapıyorlar, yeni çekimlerini de bugün gördüm facete çok hoşlardı.. kuaförde(bayan kuaförü) ve evde erkek olmasını istemediğim için evden çıkma anına kadar kuzenim yapacak çekimi. uyurken, düğün sabahı uyanırken bile çekicem seni diyor

sonrasını ise, dış mekan ve düğün ve düğün sonrası fotoları ise fotoğrafçımız çekecek..

artık ortaya nasıl bir hikaye çıkar bilmiyorum

vay gasom çok şanslısın vesselam maşallah her yanın fotoğrafçı kaynıyor desene

evet bende çok var diye benim ismim soyadımdan,fotoğrafçıyı direkt söyleyeyim dedim...fotoğrafçının face sayfasındaki benim ismim soyadımdan olan kişiyi ekle istersen orda bi tek ben varımdır o isimli,profil resmimde nişanlımla ben varım böle tepeye bakmışız yakın bir resim...

Son düzenleme:

basardım sanarım :)))

yosuncum ekledin galiba beni di mi?geldi çünkü talep facete...

bu arada size bir sır vereyim mi gelincikler,yosuncuuumunda maşallahı var o da çok güseeeeel
nişanlısıyla da çok yakışmııııııış,Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…