2012' de yazın evlenecekler

oyyy maşallahh kaynamışş burasııı..döndümm kızlarr benn topiğiiimeeebayram sayesinde baya gün erittik valla..dün kayınvalidem ameliyat oldu hastaneydim,keyifsizdim o yüsden gözükmedim.

ben şimdi size hemen bir soruyla bir konu bulacağım?
eeeeveeeet...
kızlar şimdi evden çıkarken kırmızı kurdele bağlama olayı var ya,benim evden çıkışımı da çekecek nasipse fotoğrafçı.ama ben evden çıkıp sonra yine akşam eve döneceğim kınadan sonra.sizce çok mu abes olur,babama kınadan önce evden çıkarken fotoğrafçı o anı çeksin diye kırmızı kurdele bağlatsam belime:26:

sağol bitanem keyfim yerine geldi:86::86::86::87::87::87::90::90::90::103::103::103::124::124::124::131::131::131:
çok sevindiiiiiiimmmmm kuzuuuum benimmmm
oyyy maşallahh kaynamışş burasııı..döndümm kızlarr benn topiğiiimeeebayram sayesinde baya gün erittik valla..dün kayınvalidem ameliyat oldu hastaneydim,keyifsizdim o yüsden gözükmedim.
geçmiş olsun canım...hoşgeldin!

ne vurması kız...ben kıyar mıyım hiç sizeee
ooyy muccckk

kıslaaaaarrr napıosunuzzz canım sıkıldı yaaaa bıı konu bulsakta konussak azıcık uyarmı?
uyma mı? bak sedoşum bulmuş birtane

ojjjgeldin rosamm
geçmiş olsun bu arada inşallah ciddi bişey değildir :26:

eğer o anın da fotosu olsun istiyosan yap canım, hiç abes olmaz niye olsun ki sen istedikten sonra

hıc abes olmaz canım cokta guzel olur

çünkü kısmetse gelin çıkarken ben evden, fotoğrafçı olmayacak ve ben gelinliğimle çıkmayacağım galiba yol gideceğim için başka şehire..
o evden çıkış anımı çeksin diye fotoğrafçı çektirmek istedim...abes olmaz di mi gasocum...

hoşgeldin rose umarım çok ciddi birşey yoktur. geçmiş olsun

canım nasıl istiyorsan öyle yap tabi. herkesin adetleri farklı ama senin tabi farklı bir durumun var farklı şehirlerde yaşıyorsunuz. adetlerimizde kız evden telli duvaklı çıktımı baba evine dönmenin o durumun büyüsünü bozduğunu söylerler ama sonuçta nikah yokki sorun olmaz.

kaynaşmış buralar selam kızlar. sedoshcum hiç abes olmaz ben de kızlara katılıyorum.
işte bizde yemek yedik kızlar. bayramda kociş yoktu yaaa abim dediki herkes bize geliyo. bayram damatsız olmaz. tekrar etcez dedi. ben yine boy gösterdim yani. kocişin ailesine halasına teyzesine falan. çok kalabalıktık. yeni dağıldı herkes. kocişe kurban kestirtmedim ben bayramda. adettir kescem sizin için dedi bi de bilezik alcam sana dedi. abinlere de hediye alcam dedi. ben bırakmadım o da bana yüzük almış. herkesin içinde taktı. çok utandım ben yine bayıldım yüzüğe de. canevimden vuruyo biliyo sevdiğim tasarımcıları hep onlardan alıyo yada onlara yaptırıyo. halayla teyze de süze süze bitiremedi beni yine. kociş de çok bakmayın nazar değdireceksiniz diyo. bu arada halası ve teyzesi de kızımızla tanışmış oldular

Son düzenleme:

evet canım doğru nikah olmayacak daha,nikah edirneye gidince orda olacak nasipse...neyse o zaman yapacağım bir enstantane,bağlatırım kısmetse kırmızı kurdelemi

hoşgeldin havincim... tamam teşekkür ederim fikirleriniz için,sizlere danışmak istedim bende...

günün güsel geçmiş çok sevindim... güle güle kullan yüzüğünü de güselim...

evet canım doğru nikah olmayacak daha,nikah edirneye gidince orda olacak nasipse...neyse o zaman yapacağım bir enstantane,bağlatırım kısmetse kırmızı kurdelemi

sen mutlu ol canım benim ve ona göre hareket et
canlarım ben çıkıyorum bacak kasımda bir sorun var ve çok duramıyorum. kendinize iyi bakın. iyi geceler

hiiiiiiiiiç abes olmaz canım, olur diyeni bana getir sen

canlarım ben çıkıyorum bacak kasımda bir sorun var ve çok duramıyorum. kendinize iyi bakın. iyi geceler

sağol fıstıkımmmm
canım geçmiş olsuuuun tamam durma çık madem,rahatsız olma da...
iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalar balımmm

oh ne güzeel geçmiş günün, hem sen süzülmüşsün hem gül sultan tanışmış büyük halalarıyla teyzeleriyle ne güzel olmuş
yüzüğünüde güle güle mutlu günlerde tak canım :112:

geçmiş olsun canım, görüşürüz

tamam canım hepiniz abes olmaz dediniz,o zaman bende çektiriveriim nasipse

çektir tabi ya, sonradan pişman olmaktansa dimi ama :114:

ya bu arada hazır kurdela demişken ben hiç istemiyorum bu kurdela olayını, bizim kızların da çoğunda bağlatmadılar istemedikleri için
ama benimkinin inadı tuttu, adettir bağlayın diye, aayyy hiç istemiyorum ben o kurdelayı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…