burdaysanız ne konuşmuyorsunuz aaa beni sinirlendirmeyin
tamam affettimbende bi kız konu başlığı açmış ona dalmışım ama geldim tatlım birde aşkım aradı lalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaa
sinirlenme apla tamam, verdik ses, konuştuk da tamam devam edicez konuşmaya tamam vurma dur :18:
tamam affettimaşka boynumuz kıldan ince...
gözünaydın canım...
çok sevindiiiiiiimmmmm kuzuuuum benimmmmsağol bitanem keyfim yerine geldi:86::86::86::87::87::87::90::90::90::103::103::103::124::124::124::131::131::131:
geçmiş olsun canım...hoşgeldin!oyyy maşallahh kaynamışş burasııı..döndümm kızlarr benn topiğiiimeeebayram sayesinde baya gün erittik valla..dün kayınvalidem ameliyat oldu hastaneydim,keyifsizdim o yüsden gözükmedim.
ooyy muccckkne vurması kız...ben kıyar mıyım hiç sizeee
uyma mı? bak sedoşum bulmuş birtanekıslaaaaarrr napıosunuzzz canım sıkıldı yaaaa bıı konu bulsakta konussak azıcık uyarmı?
ojjjgeldin rosammoyyy maşallahh kaynamışş burasııı..döndümm kızlarr benn topiğiiimeeebayram sayesinde baya gün erittik valla..dün kayınvalidem ameliyat oldu hastaneydim,keyifsizdim o yüsden gözükmedim.
eğer o anın da fotosu olsun istiyosan yap canım, hiç abes olmaz niye olsun ki sen istedikten sonraben şimdi size hemen bir soruyla bir konu bulacağım?
eeeeveeeet...
kızlar şimdi evden çıkarken kırmızı kurdele bağlama olayı var ya,benim evden çıkışımı da çekecek nasipse fotoğrafçı.ama ben evden çıkıp sonra yine akşam eve döneceğim kınadan sonra.sizce çok mu abes olur,babama kınadan önce evden çıkarken fotoğrafçı o anı çeksin diye kırmızı kurdele bağlatsam belime:26:
ben şimdi size hemen bir soruyla bir konu bulacağım?
eeeeveeeet...
kızlar şimdi evden çıkarken kırmızı kurdele bağlama olayı var ya,benim evden çıkışımı da çekecek nasipse fotoğrafçı.ama ben evden çıkıp sonra yine akşam eve döneceğim kınadan sonra.sizce çok mu abes olur,babama kınadan önce evden çıkarken fotoğrafçı o anı çeksin diye kırmızı kurdele bağlatsam belime:26:
oyyy maşallahh kaynamışş burasııı..döndümm kızlarr benn topiğiiimeeebayram sayesinde baya gün erittik valla..dün kayınvalidem ameliyat oldu hastaneydim,keyifsizdim o yüsden gözükmedim.
ben şimdi size hemen bir soruyla bir konu bulacağım?
eeeeveeeet...
canım nasıl istiyorsan öyle yap tabi. herkesin adetleri farklı ama senin tabi farklı bir durumun var farklı şehirlerde yaşıyorsunuz. adetlerimizde kız evden telli duvaklı çıktımı baba evine dönmenin o durumun büyüsünü bozduğunu söylerler ama sonuçta nikah yokki sorun olmaz.
kaynaşmış buralar selma kızlar. sedoshcum hiç abes olmaz ben de kızlara katılıyorum.
işte bizde yemek yedik kızlar. bayramda kociş yoktu yaaa abim dediki herkes bize geliyo. bayram damatsız olmaz. tekrar etcez dedi. ben yine boy gösterdim yani. kocişin ailesine halasına teyzesine falan. çok kalabalıktık. yeni dağıldı herkes. kocişe kurban kestirtmedim ben bayramda. adettir kescem sizin için dedi bi de bilezik alcam sana dedi. abinlere de hediye alcam dedi. ben bırakmadımo da bana yüzük almış. herkesin içinde taktı. çok utandım ben yine bayıldım yüzüğe de. canevimden vuruyo biliyo sevdiğim tasarımcıları hep onlardan alıyo yada onlara yaptırıyo. halayla teyze de süze süze bitiremedi beni yine. kociş de çok bakmayın nazar değdireceksiniz diyo. bu arada halası ve teyzesi de kızımızla tanışmış oldular
evet canım doğru nikah olmayacak daha,nikah edirneye gidince orda olacak nasipse...neyse o zaman yapacağım bir enstantane,bağlatırım kısmetse kırmızı kurdelemi
çünkü kısmetse gelin çıkarken ben evden, fotoğrafçı olmayacak ve ben gelinliğimle çıkmayacağım galiba yol gideceğim için başka şehire..
o evden çıkış anımı çeksin diye fotoğrafçı çektirmek istedim...abes olmaz di mi gasocum...
sen mutlu ol canım benim ve ona göre hareket et
canlarım ben çıkıyorum bacak kasımda bir sorun var ve çok duramıyorum. kendinize iyi bakın. iyi geceler
hiiiiiiiiiç abes olmaz canım, olur diyeni bana getir sen
oh ne güzeel geçmiş günün, hem sen süzülmüşsün hem gül sultan tanışmış büyük halalarıyla teyzeleriyle ne güzel olmuşkaynaşmış buralar selam kızlar. sedoshcum hiç abes olmaz ben de kızlara katılıyorum.
işte bizde yemek yedik kızlar. bayramda kociş yoktu yaaa abim dediki herkes bize geliyo. bayram damatsız olmaz. tekrar etcez dedi. ben yine boy gösterdim yani. kocişin ailesine halasına teyzesine falan. çok kalabalıktık. yeni dağıldı herkes. kocişe kurban kestirtmedim ben bayramda. adettir kescem sizin için dedi bi de bilezik alcam sana dedi. abinlere de hediye alcam dedi. ben bırakmadımo da bana yüzük almış. herkesin içinde taktı. çok utandım ben yine bayıldım yüzüğe de. canevimden vuruyo biliyo sevdiğim tasarımcıları hep onlardan alıyo yada onlara yaptırıyo. halayla teyze de süze süze bitiremedi beni yine. kociş de çok bakmayın nazar değdireceksiniz diyo. bu arada halası ve teyzesi de kızımızla tanışmış oldular
geçmiş olsun canım, görüşürüzsen mutlu ol canım benim ve ona göre hareket et
canlarım ben çıkıyorum bacak kasımda bir sorun var ve çok duramıyorum. kendinize iyi bakın. iyi geceler
tamam canım hepiniz abes olmaz dediniz,o zaman bende çektiriveriim nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?