2012' de yazın evlenecekler

ben makyajımı kendim yapcam kızlar. saçımı da bilmiyorum. herkes kendin yap diyo. çevremde altı yedi kişinin ben yaptım hep saç ve makyajını. saçta kararsızım ama makyaj, manikür kesinlikle kendim yapcam her zamanki gbi. hiç kimseye yaptırmadım şu zamana kadar bundan sonra da yaptırmam:9:
ah ne güzel yaaa, ben makyaj özürlüyüm, normalde de yapmam, hele ki özel bir günün makyajını mümkün değil yapamam, çok şanslısın canım, en güvenli yol seninki valla :114:

Sadece 25 sevgilim.... Çok şükür :nazar::nazar::64::64::64:
ay maşşallaaahhh, ne mutlu sana, az kaldı valla yaaa :32::32:

ah ne güzel yaaa, ben makyaj özürlüyüm, normalde de yapmam, hele ki özel bir günün makyajını mümkün değil yapamam, çok şanslısın canım, en güvenli yol seninki valla :114:

ellerim yetenekli valla. övme olmasın şimdi ama. allah öyle bi yetenek vermiş. elimi kullandığım her işi çok güzel yapıyorum. aşkımın saçını da ben yapıyorum mesela. ben kesiyorum şekil veriyorum. sakal traşı bile yaptım:9:

ay maşşallaaahhh, ne mutlu sana, az kaldı valla yaaa :32::32:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ayyyyyyyyy maşşaalllaaahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok saolun cnlarımmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54:

Selam kızlarrr:69:
yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz aramızaaa:38:
erken yatmayı planlıorum bugün, yarın da erken kalkıp spor yapıcm inş sigarayı bıraktım ya ciğerlerimin açılması lazım:3:
herkesse iyi gecelerrrr

erken yatmayı planlıorum bugün, yarın da erken kalkıp spor yapıcm inş sigarayı bıraktım ya ciğerlerimin açılması lazım:3:
herkesse iyi gecelerrrr

ooooooo süper. işte buuuuu. bende her gün spor yapıyorum. insan zinde kalıyo. yap tabi alışkanlık olsun. iyi geceler canım

kızlarr günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun..geçmiş yazılar çok uzun mesai saatinde o kadar kalırsam nette akşam olucak :) ondan okuyamıyorum...bayram tatili süper geçti..bu sabah hiç kalkasım gelmedi =) bayramın 4. günü nişanlımın kuzeni sevgilisine evlenme teklifi etti,çook güzeldi :) aylin can seni çok seviyor diye yaklaşık 30-35 kişiye videoda söyletip bu videoyu forum teknosa daki televizyonlarda aynı anda açtık onlar içeri girince,bizi görmedi başta tabi sonradan video başlayınca biz ortaya çıktık..videonun sonunda rafet el romanın evlenirmisin benimle şarkısı çaldı önünde diz çöküp evlenme teklifi etti :) tüm müşteriler ve biz alkışlıyoruz tabi bu sırada..sonra yemek yemeğe park bornovaya gittik oradada güllü konfetiler patlatıldı bizim hazırladığımız kalpli balonlar uçuruldu sonra da bowling turnuvası..süperdi yaa :) çok imrendim valla,,ince çocukmuş bizim memet can, kuzenine çekmemiş :) onun dışında bayramda rutin ziyaretlerle geçti, sizin tatil nasıldı kızlarrr?

Günaydin kizlar, nasilsiniz? :)

kesinlikle haklısın herkes aynı şeyi beğenmek zorunda değil herkesin zevki farklı ben böyle seçtiysem benm seçimime saygı duyulmalı beğenilmese bile. rabbim herşeyi gönlümüze göre versin :)

Amin canim insaAllah. Bana salon icin daha agir bir takim almami tavsiye etti herkes salona ancak o sekilde yakisirmis. Ama ben yine kendi begendigim takimi aldim. Iyi ki de öyle yapmisim :)

canım imkanın varsa çok ileri tarihlere bırakma derim. çünkü fiyatlar şuan bile çok yüksek. 1800 tl.den aşağı bulamazsın. ayrıca kiralık ile satılık arasında çok fiyat oynamıyor 200 tl.

Dün gece annem tutturmaz mi hadi türkiyeye gidelim :) Ama nasil olacak bilemiyorum. InsaAllah bende kendime en uygun gelinligi alabilirim.

2 hafta içinde diktiremezsin zaten ama 2-3 gününü ayırırsın, fatih in altını üstüne getirirsen rahat rahat bulursun canım, panik yapma :112::70:
ooo hayırlı olsuunn, hadi inşallah :16::16:
canım sultanımız bu aralar pek gelemiyo, malum topic onun, o mesajı da ancak o düzenleyebiliyor :1:
bu şekilde arada kaynayabilir ama sultana özel mesaj atarsan geldiğinde görür ve listeye ekleyebilir sanırım :112:

Yani artik öyle yapicam bende baska secenegim yok cünkü. Ama Fatihte diyelim bi gelinlik buldum tam üzerime oldu onuda kiralayabiliyormuyum? Gerci fiyat olarak 200TL cokta fazla bir fark degil ama bende pek satin alipta evimin bi kösesinde cürüyüp gitmesini istemiyorum gelinligin :)

SeLamLar kızLaaar =)
Geçmişi okumaktan bir türLü cevap yazmaya fırsat buLamadım =)
GeçenLerde yazmıştım işLe iLgiLi güzeL geLişmeLer oLdu.Çok iyi bi yerden tekLif aLdım şartLarı ve maaşı da süper:nazar: inşşş anLaşırım kaLıcı oLurum.HeyecanLıyım biraz yarın iLk günüm oLucak =)
*Yeni geLen arkadaşLar da hoşşgeLmişLerr (:

Hosbulduk :) Yeni isin hayirli olsun. :)

ben makyajımı kendim yapcam kızlar. saçımı da bilmiyorum. herkes kendin yap diyo. çevremde altı yedi kişinin ben yaptım hep saç ve makyajını. saçta kararsızım ama makyaj, manikür kesinlikle kendim yapcam her zamanki gbi. hiç kimseye yaptırmadım şu zamana kadar bundan sonra da yaptırmam:9:

Yapabilsemde bende kendim yapsam makyajimi. Bi akrabamizin dügününde gittigim kuaför güzel yapmisti makyajimi ama bana göre agirdi. Kendi nisanimda baska bir kuaföre gittim oda cok agir ve matt yapmisti makyajimi. Ben birde makyaja aliskin biri degilim. Dügünümde özellikle cok sade olsun istiyorum. Kesin cok agliycam o gün cünkü :)

herkesse iyi gecelerrrr

Hosbulduk tesekkürler :)

kızlarr günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun..geçmiş yazılar çok uzun mesai saatinde o kadar kalırsam nette akşam olucak :) ondan okuyamıyorum...bayram tatili süper geçti..bu sabah hiç kalkasım gelmedi =) bayramın 4. günü nişanlımın kuzeni sevgilisine evlenme teklifi etti,çook güzeldi :) aylin can seni çok seviyor diye yaklaşık 30-35 kişiye videoda söyletip bu videoyu forum teknosa daki televizyonlarda aynı anda açtık onlar içeri girince,bizi görmedi başta tabi sonradan video başlayınca biz ortaya çıktık..videonun sonunda rafet el romanın evlenirmisin benimle şarkısı çaldı önünde diz çöküp evlenme teklifi etti :) tüm müşteriler ve biz alkışlıyoruz tabi bu sırada..sonra yemek yemeğe park bornovaya gittik oradada güllü konfetiler patlatıldı bizim hazırladığımız kalpli balonlar uçuruldu sonra da bowling turnuvası..süperdi yaa :) çok imrendim valla,,ince çocukmuş bizim memet can, kuzenine çekmemiş :) onun dışında bayramda rutin ziyaretlerle geçti, sizin tatil nasıldı kızlarrr?

Ay cok güzel bi evlenme teklifi. Ömrü boyu unutmaz artik :)

Kizlar yine bir fotografci ile irtibata gectim. Istanbuldan ama gebzeyede gelebilecegini söylüyor.

Nasil sizce?

Albümleri hediye ediyoruz diye yazmis ama onun parasini zaten ödüyorum ki :)

Merhaba :)
Tabii ki kına ve nişan günlerinde de isteğe göre çekim yapıyoruz. Kına fiyatı düğün hikayesi paketinden ayrı olarak, 250 tl. tüm çekilen fotoğrafların orjinelleri dvd içinde size hediye edilecek ve seçeceğiniz 10 adet photoshoplu fotoğraf cep albümünde hediye edilecek.

Düğün hikayesi çekimi için ayrıntılarımız şöyle:

Sabah gelinin kuaföre girişinden itibaren tüm hazırlıkların çekimini gerçekleştiriyoruz. Daha sonra damat ve gelinin kuaförden çıkışı ile birlikte dış çekim yapılacak mekana gidiyoruz ve tahmini bir- bir buçuk saat içerisinde dış çekimimizi gerçekleştiriyoruz.

Eğer düğün salonuyla anlaşma yapılırsa (salon fotoğrafçısı dışında, fotoğrafçı alınması normalde salonlarda yasak) normal fiyata ekstradan 200 tl eklenmiş şekilde düğün salonunda da düğününüz boyunca çekimi gerçekleştiriyoruz.
Tüm bu fotoğrafların orjinellerini bir dvd de size teslim ediyoruz. Ayrıca fotoğrafların içerisinden seçeceğiniz ortalama 40 adet photoshopta oynanmış fotoğraftan oluşan büyük boy fotoğraf albümü hediye ediyoruz size.

Bu saydıklarımın dahil olduğu paketimiz (düğün salonu çekimi hariç) 800 tl.; Düğün salonu çekimi dahil 1000 tldir.

Eğer yalnızca dış çekim istiyorsanız kuaförden sonra belirleyeceğimiz bir mekanda buluşup çekiminizi yine ortalama 1- 1,5 saat sürede gerçekleştiriyoruz. Yine tüm fotoğrafları size dvd olarak teslim ediyoruz. Ayrıca seçeceğiniz fotoğraflardan 10 adet photoshopta oynanmış fotoğrafınızı bir albümde size hediye ediyoruz.
Bu paketimizin fiyatı da 300 tl.

Pek kimsenin tercih etmediği bir seçeneğimiz daha var. Onu da belirteyim. Yine ilk bahsettiğim pakete dahil şekilde, düğün günü hazırlıklarınızın çekimini yapıyoruz ve ayrılıyoruz. Düğününüzden sonra herhangi bir gün buluşup sizinle, daha rahat olabileceğimiz bir dış mekana gidiyoruz deniz kıyısı gibi. bu tarz yerlere gitme sebebimiz ise çok daha doğal ve hoş kareler çıkması. Malum gelinlik damatlık kirlendi derdine girilmiyor. Hiçbir yere yetişme telaşesi yok. Bu da isteğinize bağlı. Fiyat ilk bahsettiğim fiyatla aynı.

Eğer anlaşma sağlayabilirsek düğününüzden önce bir gün belirleyip buluşuyoruz tanışıyoruz ve o günkü programımızı belirliyoruz mekan vs.

Başka aklınıza takılan birşey varsa seve seve yanıtlarım...

Son düzenleme:
günaydın kızlar....

taze nişanlı geldi...facebokta arkadaşım olanlar 2 tane video yükledim onları izleyebilirler.hatta resimde eklicem ordan görebilirsiniz canlarım..özlemişim sizleri geçmişi okuyamadım ..

ve albüm yapıcam profilden bakabilirsiniz.kızlar öptüm hepinizi

günaydın kızlar....

taze nişanlı geldi...facebokta arkadaşım olanlar 2 tane video yükledim onları izleyebilirler.hatta resimde eklicem ordan görebilirsiniz canlarım..özlemişim sizleri geçmişi okuyamadım ..

hayırlı olsun canım benim. resimleri bir an önce eklersen bizde görelim canım.

Bu arada herkese günaydınn kızlar

Günaydin kizlar, nasilsiniz? :)

Yani artik öyle yapicam bende baska secenegim yok cünkü. Ama Fatihte diyelim bi gelinlik buldum tam üzerime oldu onuda kiralayabiliyormuyum? Gerci fiyat olarak 200TL cokta fazla bir fark degil ama bende pek satin alipta evimin bi kösesinde cürüyüp gitmesini istemiyorum gelinligin :)
canım evet 200lira çok değil gibi düşünüyoruz hep
ama tabiki evde niye dursun, niye sakliyim diyosan 200lira 200liradır aslında ya :114:
bildiğim kadarıyla evet, o şekilde de kiralayabiliyorsun :112:

günaydın kızlar....

oy lavantam gelmiişşş :54:
hayırlı olsun kuzucumm, valla sırf iki taze nişanlı hatunumuzu görürüm diye geldim şimdi, merak ettim kız kaç gündür sizi :1:
videoları izliyim de sonra kahvaltı edim bari :114:

bu arada cümleten günaydın hatunlaaaarrr :3::3:

kuzuumm çok güzel olmuşsuunn :nazar:
elbiseni beğenmiştik zaten cümleten, şimdi böyle görünce gerçekten çok şık olmuşş :114:
ayrıca ilk dans şarkınız benim çok duygulandığım bir şarkıı :24:
dans ederken hop diye oynamaya geçtiniz ya bravo valla :1:
tekrar tekrar tebrik ederim fıstığım, hep böyle mutlu ol ve gül inşallahh :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back
X