Sadece 25 sevgilim.... Çok şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece 25 sevgilim.... Çok şükür![]()
ah ne güzel yaaa, ben makyaj özürlüyüm, normalde de yapmam, hele ki özel bir günün makyajını mümkün değil yapamam, çok şanslısın canım, en güvenli yol seninki valla :114:ben makyajımı kendim yapcam kızlar. saçımı da bilmiyorum. herkes kendin yap diyo. çevremde altı yedi kişinin ben yaptım hep saç ve makyajını. saçta kararsızım ama makyaj, manikür kesinlikle kendim yapcam her zamanki gbi. hiç kimseye yaptırmadım şu zamana kadar bundan sonra da yaptırmam![]()
ay maşşallaaahhh, ne mutlu sana, az kaldı valla yaaaSadece 25 sevgilim.... Çok şükür![]()
ah ne güzel yaaa, ben makyaj özürlüyüm, normalde de yapmam, hele ki özel bir günün makyajını mümkün değil yapamam, çok şanslısın canım, en güvenli yol seninki valla :114:
ben qidiorum kızlar kafamı kaldıramıorum:2::2:ii qeceler herkeseee![]()
ah ne güzel yaaa, ben makyaj özürlüyüm, normalde de yapmam, hele ki özel bir günün makyajını mümkün değil yapamam, çok şanslısın canım, en güvenli yol seninki valla :114:
ay maşşallaaahhh, ne mutlu sana, az kaldı valla yaaa![]()
ayyyyyyyyy maşşaalllaaahhhhhhhh
![]()
Selam kızlarrr
yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz aramızaaa
erken yatmayı planlıorum bugün, yarın da erken kalkıp spor yapıcm inş sigarayı bıraktım ya ciğerlerimin açılması lazım
herkesse iyi gecelerrrr
Selam kızlarrr
erken yatmayı planlıorum bugün, yarın da erken kalkıp spor yapıcm inş sigarayı bıraktım ya ciğerlerimin açılması lazım
herkesse iyi gecelerrrr
kesinlikle haklısın herkes aynı şeyi beğenmek zorunda değil herkesin zevki farklı ben böyle seçtiysem benm seçimime saygı duyulmalı beğenilmese bile. rabbim herşeyi gönlümüze göre versin :)
canım imkanın varsa çok ileri tarihlere bırakma derim. çünkü fiyatlar şuan bile çok yüksek. 1800 tl.den aşağı bulamazsın. ayrıca kiralık ile satılık arasında çok fiyat oynamıyor 200 tl.
2 hafta içinde diktiremezsin zaten ama 2-3 gününü ayırırsın, fatih in altını üstüne getirirsen rahat rahat bulursun canım, panik yapma :112:![]()
ooo hayırlı olsuunn, hadi inşallah![]()
canım sultanımız bu aralar pek gelemiyo, malum topic onun, o mesajı da ancak o düzenleyebiliyor
bu şekilde arada kaynayabilir ama sultana özel mesaj atarsan geldiğinde görür ve listeye ekleyebilir sanırım :112:
SeLamLar kızLaaar =)
Geçmişi okumaktan bir türLü cevap yazmaya fırsat buLamadım =)
GeçenLerde yazmıştım işLe iLgiLi güzeL geLişmeLer oLdu.Çok iyi bi yerden tekLif aLdım şartLarı ve maaşı da süperinşşş anLaşırım kaLıcı oLurum.HeyecanLıyım biraz yarın iLk günüm oLucak =)
*Yeni geLen arkadaşLar da hoşşgeLmişLerr![]()
ben makyajımı kendim yapcam kızlar. saçımı da bilmiyorum. herkes kendin yap diyo. çevremde altı yedi kişinin ben yaptım hep saç ve makyajını. saçta kararsızım ama makyaj, manikür kesinlikle kendim yapcam her zamanki gbi. hiç kimseye yaptırmadım şu zamana kadar bundan sonra da yaptırmam![]()
Selam kızlarrr
herkesse iyi gecelerrrr
kızlarr günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun..geçmiş yazılar çok uzun mesai saatinde o kadar kalırsam nette akşam olucak :) ondan okuyamıyorum...bayram tatili süper geçti..bu sabah hiç kalkasım gelmedi =) bayramın 4. günü nişanlımın kuzeni sevgilisine evlenme teklifi etti,çook güzeldi :) aylin can seni çok seviyor diye yaklaşık 30-35 kişiye videoda söyletip bu videoyu forum teknosa daki televizyonlarda aynı anda açtık onlar içeri girince,bizi görmedi başta tabi sonradan video başlayınca biz ortaya çıktık..videonun sonunda rafet el romanın evlenirmisin benimle şarkısı çaldı önünde diz çöküp evlenme teklifi etti :) tüm müşteriler ve biz alkışlıyoruz tabi bu sırada..sonra yemek yemeğe park bornovaya gittik oradada güllü konfetiler patlatıldı bizim hazırladığımız kalpli balonlar uçuruldu sonra da bowling turnuvası..süperdi yaa :) çok imrendim valla,,ince çocukmuş bizim memet can, kuzenine çekmemiş :) onun dışında bayramda rutin ziyaretlerle geçti, sizin tatil nasıldı kızlarrr?
günaydın kızlar....
taze nişanlı geldi...facebokta arkadaşım olanlar 2 tane video yükledim onları izleyebilirler.hatta resimde eklicem ordan görebilirsiniz canlarım..özlemişim sizleri geçmişi okuyamadım ..
ve albüm yapıcam profilden bakabilirsiniz.kızlar öptüm hepinizi
canım evet 200lira çok değil gibi düşünüyoruz hepGünaydin kizlar, nasilsiniz? :)
Yani artik öyle yapicam bende baska secenegim yok cünkü. Ama Fatihte diyelim bi gelinlik buldum tam üzerime oldu onuda kiralayabiliyormuyum? Gerci fiyat olarak 200TL cokta fazla bir fark degil ama bende pek satin alipta evimin bi kösesinde cürüyüp gitmesini istemiyorum gelinligin :)
oy lavantam gelmiişşşgünaydın kızlar....
taze nişanlı geldi...facebokta arkadaşım olanlar 2 tane video yükledim onları izleyebilirler.hatta resimde eklicem ordan görebilirsiniz canlarım..özlemişim sizleri geçmişi okuyamadım ..
ve albüm yapıcam profilden bakabilirsiniz.kızlar öptüm hepinizi