2012' de yazın evlenecekler

HEEEEYYYYY KIZLARRRR:52:
Bir taze nişanlı daha geldi:1::16:

Günaydın herkese, 10 dk sonra geliyoruuummm...
günaydın kızlar....

taze nişanlı geldi...facebokta arkadaşım olanlar 2 tane video yükledim onları izleyebilirler.hatta resimde eklicem ordan görebilirsiniz canlarım..özlemişim sizleri geçmişi okuyamadım ..

ve albüm yapıcam profilden bakabilirsiniz.kızlar öptüm hepinizi
lavantacım hemen bakacağım faceye, daha girmek nasip olmadı, geçmiş olsun ikimize de, hayırlısıyla atlattık:34:

kuzuumm çok güzel olmuşsuunn :nazar:
elbiseni beğenmiştik zaten cümleten, şimdi böyle görünce gerçekten çok şık olmuşş :114:
ayrıca ilk dans şarkınız benim çok duygulandığım bir şarkıı :24:
dans ederken hop diye oynamaya geçtiniz ya bravo valla :1:
tekrar tekrar tebrik ederim fıstığım, hep böyle mutlu ol ve gül inşallahh :nazar::nazar:
günaydın canım benim nasılsın görüşmeyeli:34:

lavantacım hemen bakacağım faceye, daha girmek nasip olmadı, geçmiş olsun ikimize de, hayırlısıyla atlattık:34:

canım benim iyiym ben, asıl haberler sizdeee
ikinizi bekliyoruz biz kaç gündür :9::9:
taze nişanlıı sen nasılsın hele bi anlat hele :1:

günaydın kızlar....

taze nişanlı geldi...facebokta arkadaşım olanlar 2 tane video yükledim onları izleyebilirler.hatta resimde eklicem ordan görebilirsiniz canlarım..özlemişim sizleri geçmişi okuyamadım ..

ve albüm yapıcam profilden bakabilirsiniz.kızlar öptüm hepinizi

canım hoşgeldin:54: resimleri ve videolarını gördüm. ordada söylediğim ve düşündüğüm gibi çok tatlı ve güzelsin. :nazar: umarım çok mutlu olursun. yüzünde yakaladığım o gülümsemenin hiç bitmemesini temenni ederim. Bu arada bizde seni özledik ve merak ettim kuzum:34::nazar:

deryacım hoşgeldin tatlım:54: taze nişanlı hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin canım benim:nazar: eeee anlatın bakalım canlar:26::26:

gasolincim albüm yapabileceğim bu sitenin linkini ben bulamadım çünkü

deryacım ayy cnm hadi gözümüz aydın atlattık..darısı düğüne artık çok merak ediyorum resim bekliyorum senden hemen ekle ..nasıl geçti bakalım

balbt çok saol cnm ..inşallah kimsenin mutluluğu bozulmaz..aşkımada çok alışmıştım yine gitti bu sefer ki daha farklı yüzükler sanki dahada bağladı geçrekten

deryacım ayy cnm hadi gözümüz aydın atlattık..darısı düğüne artık çok merak ediyorum resim bekliyorum senden hemen ekle ..nasıl geçti bakalım

balbt çok saol cnm ..inşallah kimsenin mutluluğu bozulmaz..aşkımada çok alışmıştım yine gitti bu sefer ki daha farklı yüzükler sanki dahada bağladı geçrekten

canım kendi profil sayfanda albüm ekle diye bir bölüm var sol altta, ben hiç albüm yapmadım
ama oradan yapılıyor diye biliyorum

Hos geldiniz kizlar, nasilsiniz?

Gasoline. Aslinda evet sende haklisin. 200TL ye ceyizlik bayagi bir sey alabilir insan aslinda :)

Kizlar benim annem aklina koymus sanirim iki hafta sonra türkiyeye geliyoruz :)

değil mi çok başka hissediyor insan kendisini...:nazar:

balcımpetekcim hoşgeldiinn :3:

hoşbulduk gasom:54:

Hos geldiniz kizlar, nasilsiniz?

Gasoline. Aslinda evet sende haklisin. 200TL ye ceyizlik bayagi bir sey alabilir insan aslinda :)

Kizlar benim annem aklina koymus sanirim iki hafta sonra türkiyeye geliyoruz :)

tabi canım alırsın bişeyler, yani ben alıcam kiralamicam ama diyorum ya ne saklicam diye düşünürsen 200-300 lira bence güzel para, hiç bişey almasan bile düğünden 1 hafta önce çıkar 2-3 arkadaşlarında yemeğe gider eğlenir dağıtırsın kız o parayla :1::1:

bu arada hoşgeliyosun o zamaaan :))

Son düzenleme:
tabi canım alırsın bişeyler, yani ben alıcam kiralamicam ama diyorum ya ne saklicam diye düşünürsen 200-300 lira bence güzel para, hiç bişey almasan bile düğünden 1 hafta önce çıkar 2-3 arkadaşlarında yemeğe gider eğlenir dağıtırsın kız o parayla :1::1:

Ya ben cok kararsizim satin mi alayim kiralayim mi diye. Misal yatak örtümü diktirmeye verdim. Yeni gelin evi oldugu icin illede özel bisey olsun dediler. Ama bence cok yazik ona verilen paraya. Cünkü en gec bir hafta sonra kaldiricam ve bir daha kullanmiycam :) Gelinlikte o sekilde. Evet müthis bir elbise olacak adeta prensesler gibi hissedicez kendimizi. Ama sadece bir gün. Sonra napcam o elbiseyi evde saklamaya yerim olsa bile arada bi cikarip can sIkIsindan giyemeyecegime göre :) Kiralamak daha mantikli gibi geliyorda du bakalim en son kararim ne olacak :) Senin dügünün ne zamandi bu arada?

ooo hoşgeliyorsun kuzum:34: yanılmıyorsam gelinlik için:21::21::21:

Hosbulurum insaAllah canim cok tesekkürler. Ya aslinda hic planda yoktu henüz. Ilk baharda gelecektim ama annem ablami ve yegenlerimi cok özelmis. Gidelim de gidelim diyor :) Gitmisken bende gelinlik yada en azindan kina gecesi icin abiye & bindalli filan bakarim :)

Kizlar alakaya maydonoz :) ben cevap yazarken yazi seklini yada rengini degistiremiyorum bunun sebebini bilen var mi acaba? Belli bi yorum yazdiktan sonra degisebilecekmiyim acaba?

Ya ben cok kararsizim satin mi alayim kiralayim mi diye. Misal yatak örtümü diktirmeye verdim. Yeni gelin evi oldugu icin illede özel bisey olsun dediler. Ama bence cok yazik ona verilen paraya. Cünkü en gec bir hafta sonra kaldiricam ve bir daha kullanmiycam :) Gelinlikte o sekilde. Evet müthis bir elbise olacak adeta prensesler gibi hissedicez kendimizi. Ama sadece bir gün. Sonra napcam o elbiseyi evde saklamaya yerim olsa bile arada bi cikarip can sIkIsindan giyemeyecegime göre :) Kiralamak daha mantikli gibi geliyorda du bakalim en son kararim ne olacak :) Senin dügünün ne zamandi bu arada?

canım benim tarih net değil, ev arıyoruz alıcaz inşallah, ona bağlı biraz ama yaz başı gibi bahar gibi düşünüyoruz
hatta ben mayıs istiyorum, hatta ticker da mayısa göre geri sayıyor :1: bakalım hayırlısıyla inşallah böyle istiyoruz :114:

gelinliği ben hiç düşünmedim kiralamayı ya ne bileyim, o bende kalsın istiyorum galiba :26:

ama o yatak örtüsü konusunda seninle aynı fikirdeyim, en fazla misafir geldiğinde ilk zamanlar kullanırım heralde onun için de kalkıp o kadar para vermek istemiyorum
zaten belki de annemle dikicez, beyaz veya krem kumaş alıp, ince güpürlerle hafif süsleyerek bir yatak örtüsü yapabiliriz belki ona da karar vermiş değilim
ama eğer alırsam veya yaparsam sade bişey olsun istiyorum ki, daha sonra da hani kapitone pikeler gibi yatağımın üzerini örtebileyim
ay bilmiyorum bu yatak örtüsü meselesi çok karıştırıyo kafamı :27::27::9:
hatta dün taç tan gelen dergiye bakarken annem ve teyzemle kafayı yedim yatak örtülerine bakarken :9:

Kizlar alakaya maydonoz :) ben cevap yazarken yazi seklini yada rengini degistiremiyorum bunun sebebini bilen var mi acaba? Belli bi yorum yazdiktan sonra degisebilecekmiyim acaba?

aa sen italik yapmadan mı böyle yazıyosun? bilmiyorum canım ya? yenilere özel birşeyse eğer bilemiyorum ki :26:

canım benim tarih net değil, ev arıyoruz alıcaz inşallah, ona bağlı biraz ama yaz başı gibi bahar gibi düşünüyoruz
hatta ben mayıs istiyorum, hatta ticker da mayısa göre geri sayıyor :1: bakalım hayırlısıyla inşallah böyle istiyoruz :114:

gelinliği ben hiç düşünmedim kiralamayı ya ne bileyim, o bende kalsın istiyorum galiba :26:

ama o yatak örtüsü konusunda seninle aynı fikirdeyim, en fazla misafir geldiğinde ilk zamanlar kullanırım heralde onun için de kalkıp o kadar para vermek istemiyorum
zaten belki de annemle dikicez, beyaz veya krem kumaş alıp, ince güpürlerle hafif süsleyerek bir yatak örtüsü yapabiliriz belki ona da karar vermiş değilim
ama eğer alırsam veya yaparsam sade bişey olsun istiyorum ki, daha sonra da hani kapitone pikeler gibi yatağımın üzerini örtebileyim
ay bilmiyorum bu yatak örtüsü meselesi çok karıştırıyo kafamı :27::27::9:
hatta dün taç tan gelen dergiye bakarken annem ve teyzemle kafayı yedim yatak örtülerine bakarken :9:

Hayirlisi olsun canim ama evlenip direk kendi evine tasinmak ayri bi güzel olsa gerek. :) Nerede yasiycaksin peki? Ben ismimden de anlasildigi gibi kocaeline geliyorum nasipse. Dügününde insaAllah mayista olur o zaman :)

Yatak örtüsü konusunda cok büyük konustum diyebilirim :) Kuzenimin evini görmeye gittigimde bu ne böyle demistim aynisi basima geldi *utandimsimdi*. Benim sectigim kremdi ama yatak odam siyah beyaz olacagi icin beyaz yapacagini söyledi. Artik sonuc nasil olur bilmiyorum ama :) Vallahi kendiniz yapabileceksiniz yapin derim ben. Cünkü yeni gelin evi olacagi icin (en azindan bende öyle israr ettiler) gösterisli bisey olmasi gerekiyormus. Hic anlamam ya ben ama büyüklerin gönlünü kirmak istemedik hadi bakalim olsun bide yatagimin üzerinde bi gelinlik olsun dedim hehe :)

Ve evet ben kendim yorumun basina ve sonuna [ i ] ve [ / i ] ekleyerek yaziyorum :)

Son düzenleme:
albüm yaptım canlarım bakabilirsiniz..resimlerin üzerine yorum yapılmış ben yapmadım saolsunlar çeken ablamlar yapmışlar facede paylaşmışlar ben onlardan aldım =)

düzeltme:hatta facede yeni resimler ekledim

aşkımla ikimiz olduğumuz resimlerde sudutyada kendi telefonlarımızla çektiklerimiz.3 pozda salı günü alıcam

Son düzenleme:
Back
X