2012' de yazın evlenecekler

Hayirlisi olsun canim ama evlenip direk kendi evine tasinmak ayri bi güzel olsa gerek. :) Nerede yasiycaksin peki? Ben ismimden de anlasildigi gibi kocaeline geliyorum nasipse. Dügününde insaAllah mayista olur o zaman :)

Yatak örtüsü konusunda cok büyük konustum diyebilirim :) Kuzenimin evini görmeye gittigimde bu ne böyle demistim aynisi basima geldi *utandimsimdi*. Benim sectigim kremdi ama yatak odam siyah beyaz olacagi icin beyaz yapacagini söyledi. Artik sonuc nasil olur bilmiyorum ama :) Vallahi kendiniz yapabileceksiniz yapin derim ben. Cünkü yeni gelin evi olacagi icin (en azindan bende öyle israr ettiler) gösterisli bisey olmasi gerekiyormus. Hic anlamam ya ben ama büyüklerin gönlünü kirmak istemedik hadi bakalim olsun bide yatagimin üzerinde bi gelinlik olsun dedim hehe :)

Ve evet ben kendim yorumun basina ve sonuna [ i ] ve [ / i ] ekleyerek yaziyorum :)

ben şuan avrupa yakasındayım, evlenince üsküdar da yani anadolu yakasında olacağım inş. yani istanbulumdan ayrı kalmayacağım :16:

değiştirebiliyomuşsun işte canım, italik bold nasıl istersen yapabilirsin bu şekilde, ama galiba senin sorduğun şey başkaydı ben anlamadım :1:

neyin linki canım? dışardan bi sitenin linkini vermek yasak bu arada :114:

deryaaaaaa şekeriiimmm ojjgeldiinn :32:

canım benim iyiym ben, asıl haberler sizdeee
ikinizi bekliyoruz biz kaç gündür :9::9:
taze nişanlıı sen nasılsın hele bi anlat hele :1:
ojjjbulduk canım yaaa:16:
hepinizi çok özledim walla, ve geçmişi hiç okuyamadım, epey bi akmış gitmiş sayfalar:53:
herşey süperdi rüya gibiydi yaa, herşey istediğim gibi oldu, müthiş bir nişandı yaa:69:

deryacım hoşgeldin tatlım:54: taze nişanlı hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin canım benim:nazar: eeee anlatın bakalım canlar:26::26:
hoşbuldum tatlımmm:54:
anlatcam anlatcam, ama şimdi işler biraz yoğun, tam konsantre olamıyorum, bi girip bi çıkıyorum, akşam üzerin doğru daha müsait olacağım inşallah, o zaman detaylı yazarım:1:
sadece tek kelimeyle "herşey müthişti" :nazar: :16:

gasolincim albüm yapabileceğim bu sitenin linkini ben bulamadım çünkü

deryacım ayy cnm hadi gözümüz aydın atlattık..darısı düğüne artık çok merak ediyorum resim bekliyorum senden hemen ekle ..nasıl geçti bakalım

balbt çok saol cnm ..inşallah kimsenin mutluluğu bozulmaz..aşkımada çok alışmıştım yine gitti bu sefer ki daha farklı yüzükler sanki dahada bağladı geçrekten
tatlım albüme ekledim bitane foto, diğerlerini sonra eklerim, şimdilik bu kadar maalesef:1:

ben şuan avrupa yakasındayım, evlenince üsküdar da yani anadolu yakasında olacağım inş. yani istanbulumdan ayrı kalmayacağım :16:

değiştirebiliyomuşsun işte canım, italik bold nasıl istersen yapabilirsin bu şekilde, ama galiba senin sorduğun şey başkaydı ben anlamadım :1:

Senin adina sevindim canim. :)

Hehe hani mesela ben o smileyleri ekleyemiyorum yazi büyüklügünü yada rengini degisemiyorum bunu demek istemistim :) Yada kisaca söyle söyleyim senin yazdigin gibi yazamiyorum :P:) Belki mesaj yazisi yükseldikce o hakki kazanirim :):)

Kina gecesi icin neler alinmasi gerekiyor kizlaaar?

Benim bildiklerim:

1) Abiye + Ayakkabi
2) Bindalli + tüm aksesuarli ile birlikte
3) Kirmizi Eldivenler
4) Kirmizi Örtü Gelin icin, Yesil Örtü Damat icin
5) Mendil - kac tane olmasi gerekiyor? Sadece yakin arkadaslara mi veriliyor?
6) Süslenmis mumlar
7) Dagitmak icin kinalar
8) Süslenmis kina tepsisi - Bunu erkek tarafi mi getiriyor?
9) Cerez, Cekirdek, Icecek, Yiyecek
10) Damat icin Takim Elbise

Baska neler lazim kizlar yardimci olabilirmisiniz?

albüm yaptım canlarım bakabilirsiniz..resimlerin üzerine yorum yapılmış ben yapmadım saolsunlar çeken ablamlar yapmışlar facede paylaşmışlar ben onlardan aldım =)

düzeltme:hatta facede yeni resimler ekledim

aşkımla ikimiz olduğumuz resimlerde sudutyada kendi telefonlarımızla çektiklerimiz.3 pozda salı günü alıcam

canım benim çok güzel görünüyorsun elbisen çok yakışmış. hayırlı uğurlu olsun geldi geçti darısı düğüne inş.

canım benim çok güzel görünüyorsun elbisen çok yakışmış. hayırlı uğurlu olsun geldi geçti darısı düğüne inş.

saol cnm benim elbise fotolarda renk oyunlarından dolayı tuaf çıkmış açı ile alakalı sanırsam 90 70 95 lik fizikimi dğişik göstermiş =):9::9::9:

Senin adina sevindim canim. :)

Hehe hani mesela ben o smileyleri ekleyemiyorum yazi büyüklügünü yada rengini degisemiyorum bunu demek istemistim :) Yada kisaca söyle söyleyim senin yazdigin gibi yazamiyorum :P:) Belki mesaj yazisi yükseldikce o hakki kazanirim :):)

Kina gecesi icin neler alinmasi gerekiyor kizlaaar?

Benim bildiklerim:

1) Abiye + Ayakkabi
2) Bindalli + tüm aksesuarli ile birlikte
3) Kirmizi Eldivenler
4) Kirmizi Örtü Gelin icin, Yesil Örtü Damat icin
5) Mendil - kac tane olmasi gerekiyor? Sadece yakin arkadaslara mi veriliyor?
6) Süslenmis mumlar
7) Dagitmak icin kinalar
8) Süslenmis kina tepsisi - Bunu erkek tarafi mi getiriyor?
9) Cerez, Cekirdek, Icecek, Yiyecek
10) Damat icin Takim Elbise

Baska neler lazim kizlar yardimci olabilirmisiniz?

hımm anladım canım, belki dediğin gibi özel mesajda olduğu gibi bir kota vardır, doldurman gerekiyordur ve italikte olduğu gibi bold veya renk için de kodu kendin yazsan olur ancak :26: bazen sitede çalışma oluyor ve bunları yazdığımız kutunun üstündeki yazı biçimlendirme kutuları ve alttaki smile lar kayboluyor, o zaman elle kod yazarak bu şekilde yazabiliyoruz veya smile ların numaralarını hatırlayıp yazabiliyoruz :1:

listede sanırım eksik yok canım, ilk bakışta tamam gibi geldi bana en azından temel şeyler için :8:
eksrta aksesuarlar istersen onları ekleyebilirsin, hani taçlar tüller vs. gibi

hımm anladım canım, belki dediğin gibi özel mesajda olduğu gibi bir kota vardır, doldurman gerekiyordur ve italikte olduğu gibi bold veya renk için de kodu kendin yazsan olur ancak :26: bazen sitede çalışma oluyor ve bunları yazdığımız kutunun üstündeki yazı biçimlendirme kutuları ve alttaki smile lar kayboluyor, o zaman elle kod yazarak bu şekilde yazabiliyoruz veya smile ların numaralarını hatırlayıp yazabiliyoruz :1:

listede sanırım eksik yok canım, ilk bakışta tamam gibi geldi bana en azından temel şeyler için :8:
eksrta aksesuarlar istersen onları ekleyebilirsin, hani taçlar tüller vs. gibi

Hehe smileylerin numaralarini akilda tutmak ise yariyor demek ki :):)

Yani söyle kabadan bakacak olursak lazim olanlar listemde yazdiklarim dimi?

Mesela ablamlar icin özel bi süs gibi bisey yapabilirim belki senin dedigini bi bi tac yada ona benzer bisey.
Kalabalik bir ailem var cünkü :) yegenlerim icinde özel bisey yapabilirdim aslinda dimi :)

Kizlar yine bir fotografci ile irtibata gectim. Istanbuldan ama gebzeyede gelebilecegini söylüyor.

Nasil sizce?

Albümleri hediye ediyoruz diye yazmis ama onun parasini zaten ödüyorum ki :)

Merhaba :)
Tabii ki kına ve nişan günlerinde de isteğe göre çekim yapıyoruz. Kına fiyatı düğün hikayesi paketinden ayrı olarak, 250 tl. tüm çekilen fotoğrafların orjinelleri dvd içinde size hediye edilecek ve seçeceğiniz 10 adet photoshoplu fotoğraf cep albümünde hediye edilecek.

Düğün hikayesi çekimi için ayrıntılarımız şöyle:

Sabah gelinin kuaföre girişinden itibaren tüm hazırlıkların çekimini gerçekleştiriyoruz. Daha sonra damat ve gelinin kuaförden çıkışı ile birlikte dış çekim yapılacak mekana gidiyoruz ve tahmini bir- bir buçuk saat içerisinde dış çekimimizi gerçekleştiriyoruz.

Eğer düğün salonuyla anlaşma yapılırsa (salon fotoğrafçısı dışında, fotoğrafçı alınması normalde salonlarda yasak) normal fiyata ekstradan 200 tl eklenmiş şekilde düğün salonunda da düğününüz boyunca çekimi gerçekleştiriyoruz.
Tüm bu fotoğrafların orjinellerini bir dvd de size teslim ediyoruz. Ayrıca fotoğrafların içerisinden seçeceğiniz ortalama 40 adet photoshopta oynanmış fotoğraftan oluşan büyük boy fotoğraf albümü hediye ediyoruz size.

Bu saydıklarımın dahil olduğu paketimiz (düğün salonu çekimi hariç) 800 tl.; Düğün salonu çekimi dahil 1000 tldir.

Eğer yalnızca dış çekim istiyorsanız kuaförden sonra belirleyeceğimiz bir mekanda buluşup çekiminizi yine ortalama 1- 1,5 saat sürede gerçekleştiriyoruz. Yine tüm fotoğrafları size dvd olarak teslim ediyoruz. Ayrıca seçeceğiniz fotoğraflardan 10 adet photoshopta oynanmış fotoğrafınızı bir albümde size hediye ediyoruz.
Bu paketimizin fiyatı da 300 tl.

Pek kimsenin tercih etmediği bir seçeneğimiz daha var. Onu da belirteyim. Yine ilk bahsettiğim pakete dahil şekilde, düğün günü hazırlıklarınızın çekimini yapıyoruz ve ayrılıyoruz. Düğününüzden sonra herhangi bir gün buluşup sizinle, daha rahat olabileceğimiz bir dış mekana gidiyoruz deniz kıyısı gibi. bu tarz yerlere gitme sebebimiz ise çok daha doğal ve hoş kareler çıkması. Malum gelinlik damatlık kirlendi derdine girilmiyor. Hiçbir yere yetişme telaşesi yok. Bu da isteğinize bağlı. Fiyat ilk bahsettiğim fiyatla aynı.

Eğer anlaşma sağlayabilirsek düğününüzden önce bir gün belirleyip buluşuyoruz tanışıyoruz ve o günkü programımızı belirliyoruz mekan vs.

Başka aklınıza takılan birşey varsa seve seve yanıtlarım...

Kizlar buda arada kaynadi gitti :) Ne dersiniz iyi bir teklif mi bu?

günaydın kızlar....

taze nişanlı geldi...facebokta arkadaşım olanlar 2 tane video yükledim onları izleyebilirler.hatta resimde eklicem ordan görebilirsiniz canlarım..özlemişim sizleri geçmişi okuyamadım ..

ve albüm yapıcam profilden bakabilirsiniz.kızlar öptüm hepinizi

canımmm hayırlısı olsunnn , innşallah çok mutlu olursunuz attığınız bu adımda ..bu arada kızlar annemle babam ayrılıcak sanırım..o kadar çok sıkıntı varki ....annem ev bakıcaz dedi,,artık dayanamıyorum dedi..dün konuşacaktı bi evleri gezelim ondan sonra konuşursun anne dedim..tamam dedi ama bu sefer kararlı,işyerinin avukatı ile de görüşmek için randevu aldı..bakalım umarım mutlu olur biricik annem ,canım benim o :43:artık mutlu olmasını istiyorum...umarım olur..kızlar dua edin ne olur...

gulsengo ailen adina üzüldüm. Hic kisme istemez bir yuvanin bozulmasini ama kaderimizde ne yaziyorsa onu yasiyoruz iste. Annen ve babanin arasinda nasil bir sorun söz konusu bilmiyorum ama ben 'ailede huzursuzluk' nedir cok iyi bilenlerdenim. Hakkinizda hayirlisi olsun. InsaAllah annen bundan sonra huzura kavusur.

canım benim hayırlısı olsun annen ve baban için. umzarım mutlu olur annen hiç kolay değil boşanmak ama bazen en doğrusu gitmediği yerde bitirmek.

Hehe smileylerin numaralarini akilda tutmak ise yariyor demek ki :):)

Yani söyle kabadan bakacak olursak lazim olanlar listemde yazdiklarim dimi?

Mesela ablamlar icin özel bi süs gibi bisey yapabilirim belki senin dedigini bi bi tac yada ona benzer bisey.
Kalabalik bir ailem var cünkü :) yegenlerim icinde özel bisey yapabilirdim aslinda dimi :)
evet canım listede yazdıkların bence de tamamdır :112:
biz teyzemle kuzenlerim için birşeyler planlıyoruz, bakalım eğer çok sıkışmazsak istiyorum yapmayı :114:

Kizlar buda arada kaynadi gitti :) Ne dersiniz iyi bir teklif mi bu?
Canım ben fotoğraf olayında pek fiyat bilmediğim için yorum yapamadım, malum arkadaşlarımız fotoğrafçı :24:

.......bakalım umarım mutlu olur biricik annem ,canım benim o :43:artık mutlu olmasını istiyorum...umarım olur..kızlar dua edin ne olur...
inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun, eğer evde çok küçük çocuk yoksa anneciğinin de hayatını zorlu şartlarda mutsuzlukla devam ettirmesine gerek yok sanırım canım yaa, her insan mutluluğu hak eder, keşke hiç ayrılıklar olmasa tabi ama bir yerden sonra da zorlamamak lazım.. herşeyin hayırlısı diyorum ben, Rabbim anneciğinin de babanın da yardımcısı olsun ikisinin de hakkında hayırlısını versin canım, aminnn :70:

Kızlar merhaba nasılsınız yardımınıza ihtiyacım var....
Diyeceksiniz şimdi bu ne yüzsüzlük O kadar zamandır yazmıyorsun işin düşünce buralardasın diye inanın çok yogundum... Bayram ve iş yogunlugu fırsat bulamıyorum... :50:

Erkek arkadasımın yakında dogum gunu ama kendısı sehır dısında bır gunlugune gelıcek cuma aksamı gelıcek cumartesı aksamı donucek nasıl bır suprız hazırlayabılırım aksam saat 10'da sabıha gokcen havaalanına ınıcek o saatten sonra nasıl bırsey yapabılırım... Sizce yardımlarınız onerılerınız için şimdiden teşekkürler...

amin kızlar sağolun yaaa valla ağlamak istiyorum kaçıp gitmek istiyorum ama yapamıyorum...işte de hata yapıyorum bugün hep,,aklım başka yerde tabi allahtan mdür kızmadı ugün hiç:( kardeşim var ama o da byük 14 yaşında,kendini kurtardı yani ayrıca o da ayrılmalarını istiyo..neyse kızlar başınızı şişirdim..dualarınız için çok çok teşekkürler..

amin kızlar sağolun yaaa valla ağlamak istiyorum kaçıp gitmek istiyorum ama yapamıyorum...işte de hata yapıyorum bugün hep,,aklım başka yerde tabi allahtan mdür kızmadı ugün hiç:( kardeşim var ama o da byük 14 yaşında,kendini kurtardı yani ayrıca o da ayrılmalarını istiyo..neyse kızlar başınızı şişirdim..dualarınız için çok çok teşekkürler..

cnm benim annem ve babamda ayrıldılar..annem çalıştı hep sigortasız yoruldu artık destek oldum evlenmesine razı oldum..evlendi.. kendi babamdan fayda görmedim üvey babamdan fayda gördüm annem hem mutlu hem çalışmıyor şimdi bende evlenirken gözüm arkada kalmıyor..kader kısmet işleri eğer gerçekten sorunları ciddiyse üzülerek annnein üzülmesini katmerleme destek ol..karışık yazdım aklımda bi çok şey var konstre olamıyorum ama herşeyde bi hayır vardır cnm üzülme herşey geçiyor..

Kızlar merhaba nasılsınız yardımınıza ihtiyacım var....
Diyeceksiniz şimdi bu ne yüzsüzlük O kadar zamandır yazmıyorsun işin düşünce buralardasın diye inanın çok yogundum... Bayram ve iş yogunlugu fırsat bulamıyorum... :50:

Erkek arkadasımın yakında dogum gunu ama kendısı sehır dısında bır gunlugune gelıcek cuma aksamı gelıcek cumartesı aksamı donucek nasıl bır suprız hazırlayabılırım aksam saat 10'da sabıha gokcen havaalanına ınıcek o saatten sonra nasıl bırsey yapabılırım... Sizce yardımlarınız onerılerınız için şimdiden teşekkürler...
oo ne güzeel birliikte kutlicaksınız yani, biraz düşünelim bakalım :21:

ne demek baş şişirmek, aşkolsun, her zaman :70:

cnm benim annem ve babamda ayrıldılar..annem çalıştı hep sigortasız yoruldu artık destek oldum evlenmesine razı oldum..evlendi.. kendi babamdan fayda görmedim üvey babamdan fayda gördüm annem hem mutlu hem çalışmıyor şimdi bende evlenirken gözüm arkada kalmıyor..kader kısmet işleri eğer gerçekten sorunları ciddiyse üzülerek annnein üzülmesini katmerleme destek ol..karışık yazdım aklımda bi çok şey var konstre olamıyorum ama herşeyde bi hayır vardır cnm üzülme herşey geçiyor..

bende evleneceğim için gözüm arkada canım yaa :( kardeşim ve annemi nasıl bırakıcam ben..nişanlımdan ayrılmayı bile düşündüm yani o derece canım sıkılıyor bu duruma..beni anladığını biliyorum benzer şeyler yaşıyoruz :( annen sıkıntı çekti mi kuzum ayrılınca?yakınlarda bi akrabanız oturuyormu size destek olan?bizim kimsemiz yok..tüm akrabalar şehir dışında.

Back
X