- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
Hayirlisi olsun canim ama evlenip direk kendi evine tasinmak ayri bi güzel olsa gerek. :) Nerede yasiycaksin peki? Ben ismimden de anlasildigi gibi kocaeline geliyorum nasipse. Dügününde insaAllah mayista olur o zaman :)
Yatak örtüsü konusunda cok büyük konustum diyebilirim :) Kuzenimin evini görmeye gittigimde bu ne böyle demistim aynisi basima geldi *utandimsimdi*. Benim sectigim kremdi ama yatak odam siyah beyaz olacagi icin beyaz yapacagini söyledi. Artik sonuc nasil olur bilmiyorum ama :) Vallahi kendiniz yapabileceksiniz yapin derim ben. Cünkü yeni gelin evi olacagi icin (en azindan bende öyle israr ettiler) gösterisli bisey olmasi gerekiyormus. Hic anlamam ya ben ama büyüklerin gönlünü kirmak istemedik hadi bakalim olsun bide yatagimin üzerinde bi gelinlik olsun dedim hehe :)
Ve evet ben kendim yorumun basina ve sonuna [ i ] ve [ / i ] ekleyerek yaziyorum :)
ben şuan avrupa yakasındayım, evlenince üsküdar da yani anadolu yakasında olacağım inş. yani istanbulumdan ayrı kalmayacağım

değiştirebiliyomuşsun işte canım, italik bold nasıl istersen yapabilirsin bu şekilde, ama galiba senin sorduğun şey başkaydı ben anlamadım