2012' de yazın evlenecekler

evet canım, seviyorum o tarz üstleri, ben boş straplez giyemiceğim için üst kısma bi ayar çekmem gerek, böyle bir şey düşünüyorum işte ben de :114:

Cok hos duruyor ama dimi? Ben begendim. :)

Bende simdi bilet almaya calisiyorum ama thy'de bi sorun var sanirim. Yine pegasustan alicam heralde.

Pinar benden de bir hos geldin :)

Harikaydı Gasom yaaa :16:
Allahım artık yaz gelsinnn :36:
evet gelsin artııkkk, hem şu evlilik hazırlıkları artık hızlansın böyle deli gibi telaşlanalım artık
perdeydi, koltuktu, mobilya rengiydi, halıyı uydurmasıydı kafayı yiyeliimm :52: :9:

hem de ben kışı soğuğu sevmiyoruumm, yaz gelsiinn güneş açsınnn, en azından bahar gelsin yaaa :32:

kıslaaaar canım sıkıldı benım yaaaa:(( yarın ıs saat vaaarr saat ona gelıyooo
aayy canım benim ya, çalıştığım günler geldi aklımaa :31:
Allah yardımcınız olsun valla çalışan hatunlarımm, evet çok güzel iş güç ama zor da yaa :55::6::12:

dün markette birşey beğendim, yavruşum da aldı :1:
işte terlikim :))
$IMAG1749.webp

Hehe gasoline cok tatli onlar ya :) Terlikleri görünce aklima geldi, misafir terligi alirken ablama dedim sen kendine begen bi cift sen geldin mi hep onlari vericem sana dedim :)

Cok hos duruyor ama dimi? Ben begendim. :)

Bende simdi bilet almaya calisiyorum ama thy'de bi sorun var sanirim. Yine pegasustan alicam heralde.

Pinar benden de bir hos geldin :)

Hoşbuldum canım sende aramıza hoşgeldinn :16:

evet gelsin artııkkk, hem şu evlilik hazırlıkları artık hızlansın böyle deli gibi telaşlanalım artık
perdeydi, koltuktu, mobilya rengiydi, halıyı uydurmasıydı kafayı yiyeliimm :52: :9:

hem de ben kışı soğuğu sevmiyoruumm, yaz gelsiinn güneş açsınnn, en azından bahar gelsin yaaa :32:

Evettt evettt kafayı yemek istiyorum hazırlıklarlaaaaaa :52:

Hehe gasoline cok tatli onlar ya :) Terlikleri görünce aklima geldi, misafir terligi alirken ablama dedim sen kendine begen bi cift sen geldin mi hep onlari vericem sana dedim :)
hahha kişiye özel hizmet diyosun, o da iyiymiş :1:

merhaba kızlar nabersiniz:50:
havinim güzelim hoşgeldin, iyiyim çok şükür senden naber? hayırdır? :70:

heheheheh cok cıcıcı canım yaaa ben galıba facede senı buldum :)) cok komık oldu bu cumlem ama
:1::1: yaz bakim özelden kimmişim :1:

Pinar tesekkür ederim canim hosbulduk :)
Gasoline hehe evet ben ablama bayagi bir düskünüm özellikle misafir terligini kendisine sectirdim ki bana sIk sIk gelmesini istedigmi anlasin diye :P:)
Havingzl sende hos geldin nasilsin?
yosun canim senin dügün tarihin ne zamandi?

Gasoline hehe evet ben ablama bayagi bir düskünüm özellikle misafir terligini kendisine sectirdim ki bana sIk sIk gelmesini istedigmi anlasin diye :P:)

canım kısmetse 9 hazıran :)) hıc bır hazırlıgım yok burayı okudukca panık oluyorum ama allah kolayını verır dıyıp gecıyorum :))))

sağol canım. sen de hoşgeldin. güzel bişey. bende abilerime çok düşkünüm. hepsinin zevkine göre alıyorum pek çok şey. evimde bulunsun diye

yok canım ya maalesef o değilim :1::1:
ama bak şimdi de neden öyle tahmin ettiğini merak ettim :9::9: meraklıyımdır huyum kurusun :60:

hadı yaaaaa cıddenmı??? :)))) dur bı kac gune ozelden msj atma hakkını elde edersem yazarım ozelden ama cok gecerlı sebeplerım vardı:)))) ozaman tahmın ettım kısıde aramızdan bırı hımmmm kım bıyolojı meznunu pekı aramızdaaaa

canım kısmetse 9 hazıran :)) hıc bır hazırlıgım yok burayı okudukca panık oluyorum ama allah kolayını verır dıyıp gecıyorum :))))

Benden bir ay önce evleniyosun demek hadi hayirlisi :) Eksigin mesela neler var? Yani benim hala eksiklerim var ama tamamliycam bi sekilde. Hepimize kolay gelsin :)

Facebookta benide bulabilirsiniz :P:)

dün markette birşey beğendim, yavruşum da aldı :1:
işte terlikim :))
Eki Görüntüle 288368
güle güle kullan gasom benimde twigyde beğendiğim tavşanlı terlikler var bende onları aldırıcam benimki gelince nasipse:9:
hadı yaaaaa cıddenmı??? :)))) dur bı kac gune ozelden msj atma hakkını elde edersem yazarım ozelden ama cok gecerlı sebeplerım vardı:)))) ozaman tahmın ettım kısıde aramızdan bırı hımmmm kım bıyolojı meznunu pekı aramızdaaaa

eee beeeeeeeen :D

Back
X