2012' de yazın evlenecekler

hadı yaaaaa cıddenmı??? :)))) dur bı kac gune ozelden msj atma hakkını elde edersem yazarım ozelden ama cok gecerlı sebeplerım vardı:)))) ozaman tahmın ettım kısıde aramızdan bırı hımmmm kım bıyolojı meznunu pekı aramızdaaaa

sedoş biyoloji mezunu ama onun da değil :)))
aaa bu arada mesajın 96 olmuuş, e bikaç tane daha yaz da 100 olsun, sonra hemen bekliyorum özel mesajı :52::52:

Benden bir ay önce evleniyosun demek hadi hayirlisi :) Eksigin mesela neler var? Yani benim hala eksiklerim var ama tamamliycam bi sekilde. Hepimize kolay gelsin :)

Facebookta benide bulabilirsiniz :P:)

yolcu say say bıtmez canım yaaaaa:((hıc gırmıyım gece gece o mevzulara..benıde ekleyebılırsınız kızlar :))

sekerler yaaa herkesın sesvgılısı zaktamı?? kımı asker kımı sehır dısı herkes hasretlıkten dert yanıyo gıbı geldı ( varya affedın ama sırf msj sayım yuz olsun dıye uc msj sacmalıcam sanırsam )))

Tesekkür ederim canim hosbulduk. Evet ben aileme zaten cok düskünüm. Ama kader iste ailemden cok uzaga evlenicem. Sen abinlere yakin mi olacaksin?

ben yurt dışında yaşıyorum. biz oldukça dağınığız. ama çok sık biraraya geliriz. maddi durumumuz iyi şükür. o yüzden sorun olmuyo. niyetimiz aynı ülkede yaşamak. toparlanıyoruz yavaş yavaş. sen nerden nereye gelin gidiyosun

sekerler yaaa herkesın sesvgılısı zaktamı?? kımı asker kımı sehır dısı herkes hasretlıkten dert yanıyo gıbı geldı ( varya affedın ama sırf msj sayım yuz olsun dıye uc msj sacmalıcam sanırsam )))
hahha olsun olsun yaz sen :1:
bu arada benimki burda canım, çok şükür bizim askerliğimiz falan çok oldu biteli, anadolu yakasında ama olsun, en azından istediğimde görebiliyorum yavruşumu :114:

evet gasom biz yosunla arkadaşız facete..
hımm anladım canım, du bakalım kim çıkacak tahmin ettiği :1::1:

malesef öyle. ayrı ülkedeyiz biz bırak ayrı şehri. neyse ki dayanamıyoruz da sık sık gidip geliyoruz

yosuncum ben buldum kimi tahmin ettiğini ama o çok büyük ihtimalle sedoşumun mesleğinden dolayı arkadaşı
yani bizimle ilgisi yok, yani ismin baş harfleri ve mezun olduğu bölüm olarak bakınca buldum senin kimi tahmin ettiğini ama bizimle ilgisi yok sanırım :)))

neyse yosunum sen şu mesaj olayını hallet de beni bi aydınlat :))))

Son düzenleme:
benide aranıza alırmısınız :) bende haziran sonu diye düşünüyoruz bu ayın sonunda günüde belli olur heralde sizce gün için erkenmi biraz

hoşgeldin şeker, kızlar kenara kaykılın accuk, bir hatun daha geldi :9::9:

hayırlı olsun canım, gün için şöyle söyliyim, günü belli olan arkadaşlarımız da var olmayanlar da var, yani belirleyebilirsiniz de :114:

benide aranıza alırmısınız :) bende haziran sonu diye düşünüyoruz bu ayın sonunda günüde belli olur heralde sizce gün için erkenmi biraz

ay canım benım yasadıgın yerle cok alakası var ama gec bıle kalmıssın bence dugun salonu bulmak cok zor zıra bız ılk basta hep 30 hazıran ıstemıstık olmadı 7 temmuz yapalım madem dedık okullar kapanmıs olsun kpsss yuzunden oda olmadı sonrada 9 hazıranı bulduk napalım kacırmayaım barı dedık

ben yurt dışında yaşıyorum. biz oldukça dağınığız. ama çok sık biraraya geliriz. maddi durumumuz iyi şükür. o yüzden sorun olmuyo. niyetimiz aynı ülkede yaşamak. toparlanıyoruz yavaş yavaş. sen nerden nereye gelin gidiyosun

Bende yurt disinda yasiyorum dügünden sonra türkiyede kalicam ama. Biz hepimiz bir aradaydik. Gecen sene bir ablam türkiyeye dönüs yapti ailesiyle. Gelecek sene sira bendeymis demek ki :)

Back
X