hadı yaaaaa cıddenmı??? :)))) dur bı kac gune ozelden msj atma hakkını elde edersem yazarım ozelden ama cok gecerlı sebeplerım vardı:)))) ozaman tahmın ettım kısıde aramızdan bırı hımmmm kım bıyolojı meznunu pekı aramızdaaaa
sağol canım. sen de hoşgeldin. güzel bişey. bende abilerime çok düşkünüm. hepsinin zevkine göre alıyorum pek çok şey. evimde bulunsun diye
Benden bir ay önce evleniyosun demek hadi hayirlisi :) Eksigin mesela neler var? Yani benim hala eksiklerim var ama tamamliycam bi sekilde. Hepimize kolay gelsin :)
Facebookta benide bulabilirsiniz:)
güle güle kullan gasom benimde twigyde beğendiğim tavşanlı terlikler var bende onları aldırıcam benimki gelince nasipse
eee beeeeeeeen
sedoş biyoloji mezunu ama onun da değil :)))
aaa bu arada mesajın 96 olmuuş, e bikaç tane daha yaz da 100 olsun, sonra hemen bekliyorum özel mesajı
heheheh ben sımdı kendıme cok guldum ama yaaaaaa
Tesekkür ederim canim hosbulduk. Evet ben aileme zaten cok düskünüm. Ama kader iste ailemden cok uzaga evlenicem. Sen abinlere yakin mi olacaksin?
sen gül canım benim, de ben de meraktan çatlicam
bu arada sen bizim kızlardan biriyle arkadaş oldun mu face te, hani ordan mı tahmin ettin acaba?
sen gül canım benim, de ben de meraktan çatlicam
bu arada sen bizim kızlardan biriyle arkadaş oldun mu face te, hani ordan mı tahmin ettin acaba?
hahha olsun olsun yaz sensekerler yaaa herkesın sesvgılısı zaktamı?? kımı asker kımı sehır dısı herkes hasretlıkten dert yanıyo gıbı geldı ( varya affedın ama sırf msj sayım yuz olsun dıye uc msj sacmalıcam sanırsam )))
hımm anladım canım, du bakalım kim çıkacak tahmin ettiğievet gasom biz yosunla arkadaşız facete..
sekerler yaaa herkesın sesvgılısı zaktamı?? kımı asker kımı sehır dısı herkes hasretlıkten dert yanıyo gıbı geldı ( varya affedın ama sırf msj sayım yuz olsun dıye uc msj sacmalıcam sanırsam )))
benide aranıza alırmısınız :) bende haziran sonu diye düşünüyoruz bu ayın sonunda günüde belli olur heralde sizce gün için erkenmi biraz
benide aranıza alırmısınız :) bende haziran sonu diye düşünüyoruz bu ayın sonunda günüde belli olur heralde sizce gün için erkenmi biraz
ben yurt dışında yaşıyorum. biz oldukça dağınığız. ama çok sık biraraya geliriz. maddi durumumuz iyi şükür. o yüzden sorun olmuyo. niyetimiz aynı ülkede yaşamak. toparlanıyoruz yavaş yavaş. sen nerden nereye gelin gidiyosun
ben geldim kızlaaar kimse merak etmiyomu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?