ne demeeek, bütün smilelar sana kurban olsunEveeet cok aniden oldu hersey ya. Annem sag olsun :) THY olmadi bende Pegasustan aldim. Nisanlim buna cok sevinecek. Izninle smileynini caliyorum bu durumda heyecaninmi dile getirmek icin
olsun canım ya, netice de nikah bu, bence yine de beyaz veya kırık beyaz elbise giymelisin :112:herkese merhaba
Hazır herkez buradayken bana bir nikah kombini yapalım lütfen
Nikahım Allah izin verirse ocak'ın ilk haftası olcak,benim aklımda beyaz bir elbise vardı ama kış olunca düşünmeye başladım:18:
sedoş ders çalışıp uyumaya gitti, bubacum da ortadan kayboldu, hakket rosacım da yok :26:Yeni arkdslr gelmş sanırım topiğimize hoşgelmişler. Bubaaaaaaaaam sedoşum nereye gıtdınız hhhhhhhh
Canım geçenlerde bi beyaz elbise görmüştüm çok beğenmiştim bulabılırsem buraya koyarım guzel bi kürk falan bıseyler gıyersın nıkah ne zaman?
Sen bılırsın cnm ama ben beyaz elbise gıymeni öneririm foto falanda cekınceksınız zaten.Canım tayin olayları yüzünden nikahı erken yapıcaz,nişanlım 4 ocak diye düşünmüş,doğum günüm. Büyük bir ihtimal olur,yani en kötü ihtimal ocak ayı içinde olur. Bende beyaz elbise düşünmüştüm ama kış olunca acaba mı dedim.Klasik siyah etek ceket kafamada kuş kafesi deniliyor sanırsam o tarz bir aksesuarmı taksam acaba? Yoksa dediğin gibi beyaz elbise kürk falanmı yapsam?
sedoş ders çalışıp uyumaya gitti, bubacum da ortadan kayboldu, hakket rosacım da yok :26:
çağlacım teşekkür ederim,ben biraz bu konuya yoğunlaşayım,nette çalışma yapayım
hatunlar ben kaçar, hepinizi de kocaman kocaman öpeerr
hadi baş baş
ben geldiiiimmmmmm yawrularrsulltaaaannnnnnnnnnn kısssssssss gözün körolmasınnnnnnnn nerelerdesin sennn başkannnnnnn
ben geldiiiimmmmmm yawrularrsulltaaaannnnnnnnnnn kısssssssss gözün körolmasınnnnnnnn nerelerdesin sennn başkannnnnnn
hayatım.hıc.sorma.gırmedım.ya.ama.cok.gecerlı.mazertlerım.var
ablam.geldı.ongun.burda.kaldı.ve.bız.hergun.dısardaydık.gırmedımkı.hıc.dun.gıttı.bugun.arkdsımla.bulustuk.
IKEA'dan.neler.aldım.neler.haftaya.salı.gunu.ınsallah.TURKIYEDEYIMtam.bır.hafta.kaldı.ALLAHIN.ızınıyle.
özledım.sızlerı.
sen.neler.yapıyorsun.ev.hazırlıkları.nasıl.gıdıyor
Hoşgeldın cnmcm
Sultan sende hg cnm
Hoşgeldın cnmcm
Sultan sende hg cnm
Şafak 24 cnm çok şükür seninkide azalıyorhosbuldum canım benım
nasılsın şafak kaç oldu ıyıce azalmıstır artık
benım şafak 175
hoşgördüm yawruşumm napıonus sakin buralarr:44: gasoom neden erkenden çıktı yahuuu
ayyyy dedim kesinnn paşan izin vermio diye girmiyosuunnnniyi bari geldinnyaaa hoşgeldin yawruşum gitme kızzz öylee uzunn uzunn meraklandık vallaa..
yaaa bendee ıkea istiorummmmm aydında yok izmire gitcem sırf ıkeayı gezmek içineee hanii resimm neler aldınnn..valla ben en son kestane pişirme sacı aldımm başkada bişi yok aldığımm bayram dolayısıyla bi durgunlukk geldii banaa tutuşucammm yakında du bakalımm
benı aldıklarımı hep bavula koydum paketledım annemle yaaa:44:
ama aldıklarımın aynısından resım ceker koyarım yarın
benımde hıc bısım yoktu bende yenı yenı baslıyorum denebılır sen bı basla bak nasıl devamı gelıyor alısverıslerın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?