anladım canım, işle ilgili bahsetmiştin birşeylerden, hayırlısı olsun canım benim :112:
pek hayırLı oLmadı gasomm yaa huzursuz oLdum anLaşamadım gitmemeye karar verdim :/
Bu arada bende araştırmaya başLadım düğün fotoğrafçısı iLe iLgili maiL attım bikaç yere payLaşırım sizinLe de...Bi sitede düğün videosu diye bişey yapmışLar fotoğrafLarın canLı haLii yanii kızın kuaförde yaşadıkları erkegın berberdekı haLi snra foto çekiminde yaşananLar arkaya da fon müziği koymuşLar video haLinde çok güzeL oLmuşş yaa bayıLdım nası eğLenmişLer anLatamam isteyene face'den atabiLirimm =)
pek hayırLı oLmadı gasomm yaa huzursuz oLdum anLaşamadım gitmemeye karar verdim :/
Bu arada bende araştırmaya başLadım düğün fotoğrafçısı iLe iLgili maiL attım bikaç yere payLaşırım sizinLe de...Bi sitede düğün videosu diye bişey yapmışLar fotoğrafLarın canLı haLii yanii kızın kuaförde yaşadıkları erkegın berberdekı haLi snra foto çekiminde yaşananLar arkaya da fon müziği koymuşLar video haLinde çok güzeL oLmuşş yaa bayıLdım nası eğLenmişLer anLatamam isteyene face'den atabiLirimm =)
anladım canım tabi hayırlısı ve gönlün nasıl rahat edecekse öyle olsun tabi, kendini sıkıntıya sokmamakla en iyisini yapmışsın canım :114:
ay ben merak ettiiimmm, gönderir misin canım bana? bakalım nasıl yapmışlar?
Benim istediğim şeyy işte o video çok güzelllll
veee bu da benden 10.000inci mesaaaaaaajjjjjj
Merhabalar herkeseeee
kısmetse 8 eylül benim düğün tarihim de :)
evet ya gevezelikte süpermişiz 2012 de ne olacak acaba bu sayfalar :)))))
canım düğün fotoğrafçısı bende arıyorum sen kimleri buldun isimlerini banada gönderebilirmisin
Merhabalar herkeseeee
merhaba canım hayırlı olsun seninde canım
Canım 6 tane fotoğrafçıya maiL attım geri dönüş yapsınLar payLaşıcam fiyatLarını ve biLgiLerini ondan sonra sende kendin için konuşursun hangisini istersen..
HoşgeLdin hayırLısı oLsuun snn için dee
Merhabalar herkeseeee
merhaba zeynepcim
hayırlı olsunnn
nyucum özlemez olurmuyuz ben özledim şahsen
sedaşhhda yok ben görmüyorum burda ne zmandır yada aklım havalarda şu sıralar ondan dikkat etmiyorda olabilir heleki geçmişi hiç okumuyorum ondanda olabilir..
ozluur yok aklımada gelmiyorki
bende dış çekim istiyorum ama hiç bakmadım fiyatları sormadım istanbulda varsa memnun olduğunuz tanıdık manıdık isterim bana tavsiye edin lütfen..
yolcu facede ekle beni nyudan bulabilirsin arkadaş resimlerinden
buarada balbt yok birde ben bubaburu görmüyorum ya
Burada çömezim o yüzden pek kişiyi tanımıyorummm
Kısaca ben Zeynep bu sitenin ve yeni arkadaşların bana yararı olacağına inanıyorum :)
kızlar size bişey danışmak istiyorum..
ben çamaşır makinesinde özellik olarak battaniye yıkayabileğim büyüklükte kaç kg olması gerek ve 15 dkve 30 dk gibi kısa programları olsun istiyorum yazın bi tşörtü giyiyoruz hemen makinayı yani 1 saat falan yıkanıp yıpranmasını istemiyorum ve dün akşam duydum birinin mak.nda ütü programı varmış tülleri atıyormuş hiç ütülemeden aslıyormuş ne güzel dimi sizden çamaşır makinası önerileri bekliyorum kızlar özellikle dediğim özelliklerde varsa çok mutlu olurum bildiğiniz model marka ona göre bakarım..birde sizin başınıza geldi bilmem ama bizim evdeki makinaya annem yumşatıcı atıyor ama hiç kokmuyor yumuşatıcı deterjan çok sinir oluyorum :26:
Lilacım sende hosgeldin bayadır karsılasamıyorz biz seninlee işinlede ilgili canını sıkma hakkında hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?