Selam kızlaaaar nasılsınız? Az bakıp çıkıcam hemen arkdslrla buluşcm . Bir de mum falan bakıcam .
Burada çömezim o yüzden pek kişiyi tanımıyorummm
Kısaca ben Zeynep bu sitenin ve yeni arkadaşların bana yararı olacağına inanıyorum :)
Ay gasoline cok komiksin sen ya her eve lazim senden bi tanealbüme baktin mi
Kizlar ben dügünde dügün hikayesi yapip yapmamakla kararsiz kaldim ya. Sanirim en az bi 1500TL yi bulur he kizlar?
Heheh lila nin yazdigina cok güldüm 'birini ekledim ama kim oldugunu bilmiyorum'
Lavanta nyu kizlar isterseniz bana özelden yazin ben sizi bulayim henüz kimseyi bulamadim
Bu arada zeynep aramizsa hos geldin benden tam iki ay sonra dügünün olacak demek ki :) Tebrikler simdiden.
ne mumu canım hayırdır
Kizlar ben dügünde dügün hikayesi yapip yapmamakla kararsiz kaldim ya. Sanirim en az bi 1500TL yi bulur he kizlar?
Heheh lila nin yazdigina cok güldüm 'birini ekledim ama kim oldugunu bilmiyorum'
Lavanta nyu kizlar isterseniz bana özelden yazin ben sizi bulayim henüz kimseyi bulamadim
Bu arada zeynep aramizsa hos geldin benden tam iki ay sonra dügünün olacak demek ki :) Tebrikler simdiden.
Canım önce pilli mum arıycam süpriz yapcm nişanlıma mumlarla Hoşgeldin aşkım falan yazıcam ama havadan dolayı sönebılır işte bakıcam artık olmadı evın ılk gırısıne yazarım normal mumla. Aklıma baska süprzlerde gelıyor ama tutarsaGelince bunu konuşalım fikir lazım sımdı cıkmam gerek öpüyorum.
Ben yapmıycam cnm muhtemelen burda o tip fırsatlar yok yanı pekde guvenılmez ortaya nasıl bısey cıkıcagı.
Gecen gün fotografcıya gıtdım dış çekim için foto gösterdi bana hıc farklı gelmedi valla zaten kucuk sehır oldugu ıcınde cok fazla mekan yok 3 yer de falan cekıyorlarmıs zaten.
ben asla yapamam. bir hafta sürecek düğün. farklı farklı yerlerde. hangi birine yapayım anacım hikaye. yok valla düşünmüyorum
Ortak arkadasLarda cıktı burdakı kızLarın bıkacında ekLi dedım kesin bizdendir ekLedimm
Yani üstelik farkli yerlerde olacaksa daha da zor olur senin icin. Hem stüdyo fotograflarida güzel oluyor aslinda. Ama iyi isini bilen birini bulmak lazim iste.
Iyi yampissin ben birini ile bulamadimnyu tamam yazayim ben sana :)
valla bilmiyorum kociş sen bana bırak dedi. sen sadece istediklerini bana söyle. kıyafetlerimizi hallet gerisini bırak dedi. ben de peki dedim ne diyim
Canım önce pilli mum arıycam süpriz yapcm nişanlıma mumlarla Hoşgeldin aşkım falan yazıcam ama havadan dolayı sönebılır işte bakıcam artık olmadı evın ılk gırısıne yazarım normal mumla. Aklıma baska süprzlerde gelıyor ama tutarsaGelince bunu konuşalım fikir lazım sımdı cıkmam gerek öpüyorum.
Selam kızlarr bende geldimmm aranızakısmetse benimde haziranda düğünüm olucak
Şimdiden gelinlik eşya vs. balmaya başladımama siz baya ilerlemişsiniz ben biraz geç kaldım sanırım hehe
Ztn birini buLsan gerisi geLirnyu ekLe ordan buLurum ben seni de =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?