2012' de yazın evlenecekler

Selam kızlarr bende geldimmm aranıza kısmetse benimde haziranda düğünüm olucak
Şimdiden gelinlik eşya vs. balmaya başladım ama siz baya ilerlemişsiniz ben biraz geç kaldım sanırım hehe

hoşgeldin canım sende bize yetişirsin merka etme baksana sen zaten kendi içinde hazırlıklara başlamışsın

hahhaha canım burada bitane gaso iyidir yaa, her eve bitane valla bööğğ gelir artık ondan sonra herkese

albümüne de baktım canım, çok güzelsiniizz

hikaye olayını çok seviyorum hatta lilacığımın linkini verdiği sitede fotoğraf değil de video ile düğün hikayesi hazırlamışlar bir de, bayıldıımm içim kıpır kıpır oldu seyrederken

hoşgeldin cnm mutluluklar dilerim..
çağlaamm hoşgeldin beşgittin ama görüşemediikk, yetişemedim sana ben, akşam görüşürüz fıstığım

Selam kızlarr bende geldimmm aranıza kısmetse benimde haziranda düğünüm olucak
Şimdiden gelinlik eşya vs. balmaya başladım ama siz baya ilerlemişsiniz ben biraz geç kaldım sanırım hehe
hoşgeldin canım, az önce okurken altta gördüm nickini çok hoşuma gitmişti, iyi ki yazmışsın sen de hoşgeldin

yok yok hiç geç kalmadın, merak etme, çeyiz olayını hafiflettiysen eğer eşyaydı gelinlikti şimdi bakar yılbaşından sonra da halledersin, hatta düğüne yakın bile alabilirsin, dont panic

Sagol canim güzel bakan gözler güzel görür tesekkürler :)

Hm o linke bakmadim daha ama bakarim bi video da farkli bisey aslinda :) Ah ah türkiyede olaydim karis karis her yeri gezerdim fotografci kuaför gelinlik ama bu sekilde cok zor ya

Canım ben sizlere geç kalmışım ya kafama takılan sizlere danışmak istediğim şeylerde var elbette :44:

yolcummm ben seni bulamadım facede yaaaa

Ayy ne zor is bu ya Hm canim sen sedoshla arkadas misin? Yani ben sedosh (gercek ismiyle) birini buldum ama o mu emin degilim. Arkadas listesini görebiliyorum. Sedoshla arkadasim diyenler el kaldirsin o sedosun arkadas listesinde varsaniz dogru kisiyi buldum demektir ve o zaman birinizden birinizi ekleyebilirim :)

Ben sedoşun Listesınde varım nişanLımLa resmim var F.... Ö.... =)

evet sedoshla arkadasımmmmm

Facebook gezegeninde bir birimizi bulmaya calisiyoruz sanirim Sen napiyosun? Hos geldin bu arada :)

yerim sizin facesinizi macesiniziii yahuuuu napim yan daireye geçtim kahveyee bu aradada size baktım baya ilerlemiş sohbet..şu düğün hikayesi kafama takıldı:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…