Selam kızlarr bende geldimmm aranızakısmetse benimde haziranda düğünüm olucak
Şimdiden gelinlik eşya vs. balmaya başladımama siz baya ilerlemişsiniz ben biraz geç kaldım sanırım hehe
HoşgeLdiin canımmm yetişirsin sendee sıkma kendinii =)
hoşgeldin canım sende bize yetişirsin merka etme baksana sen zaten kendi içinde hazırlıklara başlamışsın
Lamelif 2012 gelinler kervanina sende hos geldin :)
Cagla kolay gelsin canim :)
hahhaha canım burada bitane gaso iyidir yaa, her eve bitane valla bööğğ gelir artık ondan sonra herkeseAy gasoline cok komiksin sen ya her eve lazim senden bi tanealbüme baktin mi
Kizlar ben dügünde dügün hikayesi yapip yapmamakla kararsiz kaldim ya. Sanirim en az bi 1500TL yi bulur he kizlar?
Heheh lila nin yazdigina cok güldüm 'birini ekledim ama kim oldugunu bilmiyorum'
Lavanta nyu kizlar isterseniz bana özelden yazin ben sizi bulayim henüz kimseyi bulamadim
Bu arada zeynep aramizsa hos geldin benden tam iki ay sonra dügünün olacak demek ki :) Tebrikler simdiden.
çağlaamm hoşgeldin beşgittin ama görüşemediikk, yetişemedim sana ben, akşam görüşürüz fıstığımhoşgeldin cnm mutluluklar dilerim..
hoşgeldin canım, az önce okurken altta gördüm nickini çok hoşuma gitmişti, iyi ki yazmışsın sen de hoşgeldinSelam kızlarr bende geldimmm aranızakısmetse benimde haziranda düğünüm olucak
Şimdiden gelinlik eşya vs. balmaya başladımama siz baya ilerlemişsiniz ben biraz geç kaldım sanırım hehe
hahhaha canım burada bitane gaso iyidir yaa, her eve bitane valla bööğğ gelir artık ondan sonra herkese
albümüne de baktım canım, çok güzelsiniizz
hikaye olayını çok seviyorum hatta lilacığımın linkini verdiği sitede fotoğraf değil de video ile düğün hikayesi hazırlamışlar bir de, bayıldıımm içim kıpır kıpır oldu seyrederken
hahhaha canım burada bitane gaso iyidir yaa, her eve bitane valla bööğğ gelir artık ondan sonra herkese
albümüne de baktım canım, çok güzelsiniizz
hikaye olayını çok seviyorum hatta lilacığımın linkini verdiği sitede fotoğraf değil de video ile düğün hikayesi hazırlamışlar bir de, bayıldıımm içim kıpır kıpır oldu seyrederken
çağlaamm hoşgeldin beşgittin ama görüşemediikk, yetişemedim sana ben, akşam görüşürüz fıstığım
hoşgeldin canım, az önce okurken altta gördüm nickini çok hoşuma gitmişti, iyi ki yazmışsın sen de hoşgeldin
yok yok hiç geç kalmadın, merak etme, çeyiz olayını hafiflettiysen eğer eşyaydı gelinlikti şimdi bakar yılbaşından sonra da halledersin, hatta düğüne yakın bile alabilirsin, dont panic
yolcummm ben seni bulamadım facede yaaaa
napyonusss canlarrrr
Ayy ne zor is bu yaHm canim sen sedoshla arkadas misin? Yani ben sedosh (gercek ismiyle) birini buldum ama o mu emin degilim. Arkadas listesini görebiliyorum. Sedoshla arkadasim diyenler el kaldirsin o sedosun arkadas listesinde varsaniz dogru kisiyi buldum demektir ve o zaman birinizden birinizi ekleyebilirim :)
Ben sedoşun Listesınde varım nişanLımLa resmim var F.... Ö.... =)
Du bakayim bi :)
Buldum :)
Yani sedoshuda ekleyebilirim :)
ekLe canım bekLiorum =)
Ben çıkıyorumm kızLarr akşama görüşürüz öptüm..
Sagol canim güzel bakan gözler güzel görür tesekkürler :)
Hm o linke bakmadim daha ama bakarim bi video da farkli bisey aslinda :) Ah ah türkiyede olaydim karis karis her yeri gezerdim fotografci kuaför gelinlik ama bu sekilde cok zor ya
Ayy ne zor is bu yaHm canim sen sedoshla arkadas misin? Yani ben sedosh (gercek ismiyle) birini buldum ama o mu emin degilim. Arkadas listesini görebiliyorum. Sedoshla arkadasim diyenler el kaldirsin o sedosun arkadas listesinde varsaniz dogru kisiyi buldum demektir ve o zaman birinizden birinizi ekleyebilirim :)
Facebook gezegeninde bir birimizi bulmaya calisiyoruz sanirimSen napiyosun? Hos geldin bu arada :)
Eklediim :) Tamam hadi görüsürüz canim :)
lilapausenin arkadas listesinden bulabilirsiniz beni artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?