Kizlar ben pinari buldum ama ekleyemiyorum 'bu kisiyi taniyormusunuz?' diye uyari geliyor :S
Ben C... M... T... kizlar arkadas listesinde varim lilanin duvarina yazmadim amaAma profil fotografini begendim ordan da bulabilirsiniiz
rosa dügün hikayesi yapip yapmamak arasinda mi gidip geliyorsun yoksa benim gibi hehe.
hahha anladım, bizi de buldun, o vakit muhabbete devaammCanım ben sizlere geç kalmışım yakafama takılan sizlere danışmak istediğim şeylerde var elbette :44:
rosaamm naber yavruşuummnapyonusss canlarrrr
Ben seni ekledim canımm
hahha anladım, bizi de buldun, o vakit muhabbete devaamm
rosaamm naber yavruşuumm
yan dairelere gidilmiiş, eminim çaylar kahveler de içilmiştir oohhh
Tamam canim henüz teklif gelmedi ama bekliyorum :) Tamam geldi simdi :)
Devam canım devam ama nerden başlıcamı bilmiyorum şöle birez akın geçmişi okudumda bilemedim valla
hahha bizim de pek bi ayarımız yok zaten, öyle bata çıka gidiyoruz işte
dal sen de
canım bosch ya da simens öneriyorm. gerçekten çok iyi modeller var. 8kg kapasiteli al bence
Muhabbet faceden gidio ama güzel heheh
evet cnm bosha bakıcam sanıyorum fırınımıda boshdan almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı ile biraz daha zaman geçsin inşallah erkek tarafıda ıgıdık bıgıdık yapmaz aşkım yapmazda kayınvalidecim için bişey diyemeyeceğim.
valla canım ben bilmiodum bu hikaye olayını nasıl oluyo araştırmam lazım birass bilemedim valla yaptırmalımı yaptırmamalımı:44::44:
rosa dügün hikayesi yapip yapmamak arasinda mi gidip geliyorsun yoksa benim gibi hehe.
rosaamm naber yavruşuumm
yan dairelere gidilmiiş, eminim çaylar kahveler de içilmiştir oohhh
işte böyle yeni hatunlarmız gelince arada bir böyle bir face çılgınlığı, buhranları yaşanıyor
yok seni buldum, onu bulamadım, pınaar sen nerdesiinn, lilaa nereye saklandıınn, gasoo çık masanın altından vs vs
sonra geçiyo merak etme sen
LamElif bende beyaz esyami beyaz aldim :) Güle güle kullan canim.
Lavanta boschu öneririm bende boschtan aldim :)
Gasoline ben sana bayiliyorum
Lavanta bende çamaşır makinamı arçelikten aldım 7kg modeli ve özellikleri hoşuma gitti boshada baktım ama modelleri pek hoşuma gitmedi sanki gerçi ben gri istiyodum kimse önermedi oyüzden hepsini beyaz aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?