2012' de yazın evlenecekler

Kizlar ben pinari buldum ama ekleyemiyorum 'bu kisiyi taniyormusunuz?' diye uyari geliyor :S

Ben C... M... T... kizlar arkadas listesinde varim lilanin duvarina yazmadim ama Ama profil fotografini begendim ordan da bulabilirsiniiz

rosa dügün hikayesi yapip yapmamak arasinda mi gidip geliyorsun yoksa benim gibi hehe.

Ben seni ekledim canımm

Gasoline evet canim biz ortak kullaniyoruz ama o pek bakmiyor ben hadi bak fotograf ekledim desem anca o zaman bakiyor

nyu hehe evet sonunda basardik :13:

canım bosch ya da simens öneriyorm. gerçekten çok iyi modeller var. 8kg kapasiteli al bence

evet cnm bosha bakıcam sanıyorum fırınımıda boshdan almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı ile biraz daha zaman geçsin inşallah erkek tarafıda ıgıdık bıgıdık yapmaz aşkım yapmazda kayınvalidecim için bişey diyemeyeceğim.

Muhabbet faceden gidio ama güzel heheh

işte böyle yeni hatunlarmız gelince arada bir böyle bir face çılgınlığı, buhranları yaşanıyor
yok seni buldum, onu bulamadım, pınaar sen nerdesiinn, lilaa nereye saklandıınn, gasoo çık masanın altından vs vs
sonra geçiyo merak etme sen

Lavanta bende çamaşır makinamı arçelikten aldım 7kg modeli ve özellikleri hoşuma gitti boshada baktım ama modelleri pek hoşuma gitmedi sanki gerçi ben gri istiyodum kimse önermedi oyüzden hepsini beyaz aldım

rosa dügün hikayesi yapip yapmamak arasinda mi gidip geliyorsun yoksa benim gibi hehe.
valla canım ben bilmiodum bu hikaye olayını nasıl oluyo araştırmam lazım birass bilemedim valla yaptırmalımı yaptırmamalımı:44::44:

rosaamm naber yavruşuumm
yan dairelere gidilmiiş, eminim çaylar kahveler de içilmiştir oohhh

ne olsun gittim bugün araba sürdüm geldimm çok güzel bi hava vardı çok keyifliydiaynen kahve yudumlarken yan komşuda kk keyfi yapıorum

Süpersiniz yaa Bende eklemek istiyorumm ama nasıl başlattınız nasıl beceriyonuz

LamElif bende beyaz esyami beyaz aldim :) Güle güle kullan canim.

Lavanta boschu öneririm bende boschtan aldim :)

Gasoline ben sana bayiliyorum

Lavanta bende çamaşır makinamı arçelikten aldım 7kg modeli ve özellikleri hoşuma gitti boshada baktım ama modelleri pek hoşuma gitmedi sanki gerçi ben gri istiyodum kimse önermedi oyüzden hepsini beyaz aldım

ben gri istemiyorum tatlım hani banyo da olur inşallah çamaşır maknamda beyaz istiyorum..buzdolabımı gri istiyorum ama hala kararsızım yaa zaten kararsız bi insanım birsürü seçenek olunca hepten bugün arçeliği araştırayım dedim bi model var lg patentli ondan çok memnunlarmış ama bilmiyorum bakalım hayırlısı face arkadaş olalım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…