2012' de yazın evlenecekler

valla canım ben bilmiodum bu hikaye olayını nasıl oluyo araştırmam lazım birass bilemedim valla yaptırmalımı yaptırmamalımı:44::44:

Ben mesela üc farkli fotografciya mail yazmistim biri sedoshun bahs ettigi. Hepsi hemen hemen ayni seyleri yapiyolar: Sabah gelinle birlikte kuaföre gidiliyor orada fotograf cekime baslaniliyor gelin ve damatla birlikte dis mekan seciliyor ardindan orda 1,5 saate yakin cekim yapiliyor (tabi zaman buna el veriyorsa) sonra gelin evden cikarken de cekim yapanlar varmis sanirim bir fotografci 'evden cikarkende cekim yapiyoruz ama o zaman biraz kargasa oluyor' diye yazmisti. Ve dügün salonuna varana kadar cekim yapiliyor heralde. Dügün salonunda özel fotografciya müsade vermiyormuslar cekim yapmasi icin.

Bana cevap yazanlar genelde 800 ile 1000 arasi fotograf cekeceklerini yazdilar. Albüm olarak biri 30 biri 25 biri de yanlis hatirlamiyorsam 50 fotograftan bahs etmisti. Fiyat olarak iki tanesi 800 - 1000 TL arasi demisti bir tanesi de 1000 - 2000 TL arasi demisti. Ayrica bitanesi yol ücreti 100TL oldugunu söylemisti. Tabi fotografci yakininda olacaksa

Hm benim bildiklerim bu kadar canim ama daha fazla bilgi sahibi olanlar vardir kesin. :)

Teşekkür ederim bu arada hepisini ben aldım beyaz eşyalrımın sizde ölemi yaptınız

Valla herkes farkli farkli anlasmalar yapiyo Sen ne kadara aldin hepsini? Taksitle mi aldin?

Biz söyle yaptik:

Erkek tarafi: Firin, Aspiratör, Buzdolabi, TV --> 5500TL 2 ay ertelemeli 8 taksit

Kiz tarafi: Bulasik, Camasir makinesi --> 2400TL nakit

Görümcem gri aldı buzdolabını hemen en ufak bişede iz kalıyomuş bide normal bişeyle silinmiyomuş kendi ilacımı ne varmış onunla silip temizlemek lazımmış sürekli elinin altında olan bi eşya sonuçta insanın siniri bozulr olalım canım ben özeldenmesaj atamıyorum ama msjlarım 100 olmadı daha

o fotoğraflarlamı albüm yapılıo canımmmkuafördee çekilenler o büyük albüm verilio ya onamı konuluyorr

o fotoğraflarlamı albüm yapılıo canımmmkuafördee çekilenler o büyük albüm verilio ya onamı konuluyorr

Benim anladigim kadariyla dis mekan fotograflarindan gelin ve damat seciyorlar albüm icin hangi pozlari istediklerini. Ha unuttum yazmayi tüm cekilen fotograflar artik 800 mü olur 1000 mi olur cd üzerinde gelin ve damada veriliyormus.

rooooosaaaaaaaaaaaa nbr cnm ehliyetmi alıyorsun yoksa...

kızzzzzzzzzzzz sennnnnnnnnnnnn ne kadarrrrrrr güzelllll olmuşsunnnn yaaaaaaa çoooooooook yakışmışsınızzzz çoook beğendimmm senii huzurunussss hiççççç eksik olmasınn yawruşummmmm

evett tatlım ehliyet alıorumm

Evet öle biz anlaşmadan ben aldım eşyalrımı çamaşır + bulaşık + buzdolabı + ütü + elkt.süpürge + blendr hepsini arçelikten taksitle 5.000 TL Tuttu sanırım hepsi alıpta yazmadığım kaldımı bilmiyorum hatırlayamadım

bizim anlaşmada aşkım alma neler varsa onlarla gel diyor ama ben beyaz eşyada fırın alıcam set üstü birde bulaşık almakta bana düşüyor aslında ama bulaşık alamıcaz biz..en son kendi evimize geçerken çok önemli değil benim için daha sonra rahat rahat alırım şimdi sıkıştırmaya kalksam masraflara en ucuzuna kaçayım derim acele etmicem onda işte bi renkler konusunda kararsızım birde marka..bosh daha çok yatıyor aklıma hatta simens dahada yatıyor ama çok pahalılar birkez alıncakta erkek tarafı laga luga yaparsa sinirlenirim çok..

buzdolabım gri altta buzluklu isterim ama çok şart değil üsttede olur gri olsun yeterli

çamaşır makinem:beyaz olsun 15 dk program ütü olayı birde deterjanı kokutsun evdekinden hiç memnu değiliz en iyi deterjan bile kokmuyor 7-8 kg olsun yeter birde ses olayı sıkarken yıkmasın oprtalığı evdeki yürüyor resmen

fırınım:minifırın olucak beyaz yada gri olur belkide sitahda olabilir ama gri beyaz daha ağırlıklı tercihim mini fırınlarda turbo oluyormu bilmem ama zaman ayarlı olursa süper olur pek anladığımdan değil sayıyorum işte

set üstü ankastre olsun siyah olsun cam olsun istiyorum istemesinede kullanışı nasıl çizilirmi bilmiyorum

Benim anladigim kadariyla dis mekan fotograflarindan gelin ve damat seciyorlar albüm icin hangi pozlari istediklerini. Ha unuttum yazmayi tüm cekilen fotograflar artik 800 mü olur 1000 mi olur cd üzerinde gelin ve damada veriliyormus.

kafamıııı bi bununnn karıştırmadığıı kalmışşştııııııparasıda sağlammışş gidip konuşayım iyisimi zaten bu fotoğrafçı salona gelmiyo dimi salonun içindeki fotoğrafçı ayrı

Bak elektrikli süpürgeyi iyi oldu yazdigin onu hala almadim alicam ama nerden nasil bilmiyorum :) Firin yazmadin canim onu da aldin mi? Hangi marka aldin peki? Hadi bakalim hayirli günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah :) Dügün ne zaman kismetse?

Lavanta canim seninde evin hazir degil mi henüz? Kira mi olacak sonya dügüne kadar ev alacakmisiniz? Beyaz esya cok önemli ya. Uzun seneler dayanabilecek biseyler olmasi lazim iste.

rosa sorma ya o kadar cok sey var ki düsünmemiz gereken ama senye bu zamanlarda coktan atlatmis olucaz insaAllah :) Fiyat olarak normal stüdyo cekimlerinden daha cok istiyorlar tabi ki. Sen git sor sonra bizede bilgi verisin hehe :)

He evet birde salona almiyormuslar oranin fotografcisi ayriymis evet bende öyle biliyorum yani.

Son düzenleme:

Ben hepsini arçelikten aldım canım evet fırını unutmuşum çünkü henüz fırınım yok set üstü aldım oda beyaz ama markası beko sadece fırınım kaldı onuda evde börekçimiz var kullanışlı çok memnunuz süper pişiriyo bende ondan alıcam.
Düğün 24 haziran canım kısmetse Allahın izniyle senin ne zman ?

ayy canım utandım yaa
çok saol cnm inşallah tüm gelin adaylarının mutluluğu bozulmaz

bende kazandım ehliyeti 1 yıl olcak aralıkta çıkartıp alamadım ya 10 seneye kadar süresi varmış allahtan ama araba kullanmayı unuttum tabi

Öle dicekler tabi bulmuş senin gibisini bak yinede düşünüyosun masrafa gerek yok hemen die Bende gride çok kararlıydım komple ama geçen komşumuzda ocağından şikayet etti gri olduğu için çok nadir memnun olan var ay nebilim ya bir sürü para verilcek sonunda sen bilirsin yinede

Lamelif anladim canim güle güle kullan hepsini insaAllah :) Eviniz hazir mi sizin? Benim dügünüm de 8 Temmuz Allahin izniyle :)

Lavanta rosa bende 2008 de ehliyetimi aldim ama türkiyeye gelince araba kullanabilirmiyim bilmiyorum. Cesaret edebilirmiyim onu bilmiyorum :)

Teşkkr ederim sende güle güle kullan Daha evimiz hazır değil malesef kira olacağı için düğünede var malum eşyalrım mağazada duruyor

evet cnm gri set üstü ocaktan bende tavsiye etmiyorum kullanmadım ama mobilyacıyız mutfak dolapları falan yapıyoruz gerekse bu siteden okuduğum kadarı ile set üstüsü hiç iyi değilmiş.ama beyaz set ankastrede nasıldır bilmiyorum hiç.bakalım kirada oturucaz ya belki ankastre yeri yoktur en sona bıraktım onu

şimdi ben gri buzdolabından vazmı geçeyim kızlar ya izmiz olmasın ben çalışmak istiyorum her dakika onu silemem ama çok şık duruyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…