valla canım ben bilmiodum bu hikaye olayını nasıl oluyo araştırmam lazım birass bilemedim valla yaptırmalımı yaptırmamalımı:44::44:
LamElif bende beyaz esyami beyaz aldim :) Güle güle kullan canim.
Lavanta boschu öneririm bende boschtan aldim :)
Gasoline ben sana bayiliyorum
Lavaaannnnntttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Teşekkür ederim bu arada hepisini ben aldım beyaz eşyalrımın sizde ölemi yaptınız
ben gri istemiyorum tatlım hani banyo da olur inşallah çamaşır maknamda beyaz istiyorum..buzdolabımı gri istiyorum ama hala kararsızım yaa zaten kararsız bi insanım birsürü seçenek olunca hepten bugün arçeliği araştırayım dedim bi model var lg patentli ondan çok memnunlarmış ama bilmiyorum bakalım hayırlısı face arkadaş olalım cnm
gasoya önce ben bayıldım lütfen arka sıraya
Ben mesela üc farkli fotografciya mail yazmistim biri sedoshun bahs ettigi. Hepsi hemen hemen ayni seyleri yapiyolar: Sabah gelinle birlikte kuaföre gidiliyor orada fotograf cekime baslaniliyor gelin ve damatla birlikte dis mekan seciliyor ardindan orda 1,5 saate yakin cekim yapiliyor (tabi zaman buna el veriyorsa) sonra gelin evden cikarken de cekim yapanlar varmis sanirim bir fotografci 'evden cikarkende cekim yapiyoruz ama o zaman biraz kargasa oluyor' diye yazmisti. Ve dügün salonuna varana kadar cekim yapiliyor heralde. Dügün salonunda özel fotografciya müsade vermiyormuslar cekim yapmasi icin.
Bana cevap yazanlar genelde 800 ile 1000 arasi fotograf cekeceklerini yazdilar. Albüm olarak biri 30 biri 25 biri de yanlis hatirlamiyorsam 50 fotograftan bahs etmisti. Fiyat olarak iki tanesi 800 - 1000 TL arasi demisti bir tanesi de 1000 - 2000 TL arasi demisti. Ayrica bitanesi yol ücreti 100TL oldugunu söylemisti. Tabi fotografci yakininda olacaksa
Hm benim bildiklerim bu kadar canim ama daha fazla bilgi sahibi olanlar vardir kesin. :)
o fotoğraflarlamı albüm yapılıo canımmmkuafördee çekilenler o büyük albüm verilio ya onamı konuluyorr
rooooosaaaaaaaaaaaa nbr cnm ehliyetmi alıyorsun yoksa...
Valla herkes farkli farkli anlasmalar yapiyoSen ne kadara aldin hepsini? Taksitle mi aldin?
Biz söyle yaptik:
Erkek tarafi: Firin, Aspiratör, Buzdolabi, TV --> 5500TL 2 ay ertelemeli 8 taksit
Kiz tarafi: Bulasik, Camasir makinesi --> 2400TL nakit
Benim anladigim kadariyla dis mekan fotograflarindan gelin ve damat seciyorlar albüm icin hangi pozlari istediklerini. Ha unuttum yazmayi tüm cekilen fotograflar artik 800 mü olur 1000 mi olur cd üzerinde gelin ve damada veriliyormus.
Evet öle biz anlaşmadan ben aldım eşyalrımıçamaşır + bulaşık + buzdolabı + ütü + elkt.süpürge + blendr hepsini arçelikten taksitle 5.000 TL Tuttu sanırım hepsi alıpta yazmadığım kaldımı bilmiyorum hatırlayamadım
Bak elektrikli süpürgeyi iyi oldu yazdigin onu hala almadim alicam ama nerden nasil bilmiyorum :) Firin yazmadin canim onu da aldin mi? Hangi marka aldin peki? Hadi bakalim hayirli günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah :) Dügün ne zaman kismetse?
kızzzzzzzzzzzz sennnnnnnnnnnnn ne kadarrrrrrr güzelllll olmuşsunnnn yaaaaaaaçoooooooook yakışmışsınızzzz çoook beğendimmm senii huzurunussss hiççççç eksik olmasınn yawruşummmmm
evett tatlım ehliyet alıorumm
bizim anlaşmada aşkım alma neler varsa onlarla gel diyor ama ben beyaz eşyada fırın alıcam set üstü birde bulaşık almakta bana düşüyor aslında ama bulaşık alamıcaz biz..en son kendi evimize geçerken çok önemli değil benim için daha sonra rahat rahat alırım şimdi sıkıştırmaya kalksam masraflara en ucuzuna kaçayım derim acele etmicem onda işte bi renkler konusunda kararsızım birde marka..bosh daha çok yatıyor aklıma hatta simens dahada yatıyor ama çok pahalılar birkez alıncakta erkek tarafı laga luga yaparsa sinirlenirim çok..
buzdolabım gri altta buzluklu isterim ama çok şart değil üsttede olur gri olsun yeterli
çamaşır makinem:beyaz olsun 15 dk program ütü olayı birde deterjanı kokutsun evdekinden hiç memnu değiliz en iyi deterjan bile kokmuyor 7-8 kg olsun yeter birde ses olayı sıkarken yıkmasın oprtalığı evdeki yürüyor resmen
fırınım:minifırın olucak beyaz yada gri olur belkide sitahda olabilir ama gri beyaz daha ağırlıklı tercihim mini fırınlarda turbo oluyormu bilmem ama zaman ayarlı olursa süper olur pek anladığımdan değil sayıyorum işte
set üstü ankastre olsun siyah olsun cam olsun istiyorum istemesinede kullanışı nasıl çizilirmi bilmiyorum
Lamelif anladim canim güle güle kullan hepsini insaAllah :) Eviniz hazir mi sizin? Benim dügünüm de 8 Temmuz Allahin izniyle :)
Lavanta rosa bende 2008 de ehliyetimi aldim ama türkiyeye gelince araba kullanabilirmiyim bilmiyorum. Cesaret edebilirmiyim onu bilmiyorum :)
Öle dicekler tabi bulmuş senin gibisini bak yinede düşünüyosun masrafa gerek yok hemen dieBende gride çok kararlıydım komple ama geçen komşumuzda ocağından şikayet etti gri olduğu için çok nadir memnun olan var ay nebilim ya bir sürü para verilcek sonunda sen bilirsin yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?