2012' de yazın evlenecekler

Bende sizler gibi renk konusunda kararsızım kızlarrr beyaz al gec diyor biryanım biryanımda ya sonra pişman olursan diyorrr ankestreye gelince kira olacagından ilk hetapta almıcaz sadece mini bir fırın normal set üstü ocak bulasık mak üstüne o seklde kllanıcam bakalım hayırlsıııı süpürgeye gelincede birisi sormustu hatrlayamadım tam simdi ben daha yeni aldım cok arastırdım burda arkadaslar bilirler en son rowenta slient force aldım müthiş birseyyyyyy

Heeheh bende çalışıyorum görümcemde aynı dediğin gibi dedi sen çalışıyosun her dakika onlamı uğraşıcaksın die

Süpürgeyi ben sormustum canim. :) Senin aldigin torbalimi yoksa sulumu? Ay evlenipte kiraya gidecek kisi tek benim saniyodum :) kader arkadaslari buldum.

oo cnm güle güle kullan bende hem uygun olsun dedim hemde kullanan tanıdık memnun diye arnica bora almaya karar vermiştim yanınada gasocum fakirin uçlu el süpürge fotosu eklemişti öyle bişey düşünmüştüm ama aklım kaymıyor değil hem rowento hemde philpse::18:

Süpürgeyi ben sormustum canim. :) Senin aldigin torbalimi yoksa sulumu? Ay evlenipte kiraya gidecek kisi tek benim saniyodum :) kader arkadaslari buldum.

torbasız canım suluyu zaten hiç tavisye etmem.Kader arkadaslarnı buldun bak allah inş. tez vakitte hepimizi ev sahibi yapar aminnnnnnnnnnnnnn

Kızlar oturma gurbunuda böle ferah bişey istiyorum nasıl sizce ??

Eklentiler

• $natural-maxi-1.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $colorado-klt-tkm-manchester-mor.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 19

bizde ilk ev alıncak dendi ev bakıldı sonra düğünle ev ikisi biarada yapamayız dendi bi süre kira olucak kayınvalideme yakın snr ev alıncak eğer baktım kirada çok zor oluyor kayınvalide yanı falan evi biraz daha uzaklaştırım artık bende birde şeye karar veremiyorum ilk etepta 1 + 1 eve kiraya gideyim diyorum sonra kendi evime geçtiğimde eşyaları ona göre alırım ama annemlerde yapıldı yapıldı birdaha hiçbişey yaptıramassın dedi ..haklıda birde kirada ne kadar durucamızda belli değil 1,5 sene deniliyor ama ucu açık 3 senede olur 5 senede belki işleri kötü gider allah korusun garantisi yokki bişeyin birde ilk zamanlar hevesimi almassam birdaha ne zman alıcam diyorum öyle düşünüp duruyorum arada sırada

ben en sondakini beğendim birde tavsiye sakın koları tahtalı demirli almayın evde demirli var hep toz alt tarafları sildiğin zaman kurulama derdi su izi oluyor aynı şekilde kuzenim tahtalı kullanıyor oda bıktı yani ben söyleyeyim ona göre aklında olsun bakarsın

Ahh ahh hep aynı dertler

Fiyati ne kadar peki hatirliyomusun? Ay amin canim insaAllah insaAllah :)

resminide ekleyim canım
fiyatıda hepsiburdada 550 tl bn hafta sonu özdilekte sordum 799 dedi bende hepsiden aldım zaten 2 ay erteleme ve 100 tl puan verdiler geldi 450 tl ye ama müthiş bişi yaa süpürdük dediğimiz evi birde bunla süpürdük beyaz beyaz tozlar birikti haznesine inanlmaz bişi annem bile şaşırdı bende istiyorum bundan birtane diyo

Eklentiler

• $EE_792141.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 36
Lamelif canim gayet güzel renk olarak ortadakini en cok begendim :)

Lavanta canim seni cok iyi anliyorum. Ama insaAllah bizler kisa süre sonra gercekten evimize tasinabiliriz. Senin icin zor bir karar olsa gerek. Erkek tarafini bi yandan anliyorum, ki bizde de öyle. Suan hem dügün hem ev esyasi hem altinlar hem ev de olsaydi bunun altindan kalkamazdilar. O yüzden bir sene sonrasina düsünüyoruz biz. InsaAllah düsüncelerimiz gerceklesir. Ama senin ailenide anliyorum korkulari vardir elbet simdi olmazsa hic olmaz diye. Bilmiyorum zor gercekten. Burda da kirada oturacagim dedigim zaman insanlar bi tuhaf bakiyolar bana :) Ama alistim artik. Hakkimizda hayirlisi canim.

Güzel biseye benziyor kiz :) Ama sen bana bunun ismini tekrar yazarmisin sana zahmet? Güle güle kullan insaAllah :)

Fiyati ne kadar peki hatirliyomusun? Ay amin canim insaAllah insaAllah :)

Benimde düşündüğüm renkler bu tarz soft renkler pudra pembeside olabilir bebek mavisi asagıdaki gibi krem tonları ama mutlaka hepsinin cekyat olanlarına bakıcam sonra biri geldimi nerde yatrcam derdi olmasn lavantacım tahta ve demir olayıda aklımda dikkaet edicem

Evet evt bizdede var tahtalı olandan illallah attim artık toz alması gerçekten bela :9

O birileri gelme olayını bende düşündüm canım bunların o şekilde kullanışlığıda var buraya ayrıntılı atamadım

Benim ailem kalabalik oldugu icin bende öyle sectim. Yegenlerim bir sürü ablamlar enistemler bir sürü annem babam cok kalabaligiz o yüzden bana cok yatacak yer lazim Kizlar ben ceyiz basligima bi kac fotograf ekledim, kaciyorum simdilik. Görüsmek üzere. :)

ok canım görüsürz kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…