Teşkkr ederim sende güle güle kullanDaha evimiz hazır değil malesef kira olacağı için düğünede var malum eşyalrım mağazada duruyor
evet cnm gri set üstü ocaktan bende tavsiye etmiyorum kullanmadım ama mobilyacıyız mutfak dolapları falan yapıyoruz gerekse bu siteden okuduğum kadarı ile set üstüsü hiç iyi değilmiş.ama beyaz set ankastrede nasıldır bilmiyorum hiç.bakalım kirada oturucaz ya belki ankastre yeri yoktur en sona bıraktım onu
şimdi ben gri buzdolabından vazmı geçeyim kızlar ya izmiz olmasın ben çalışmak istiyorum her dakika onu silemem ama çok şık duruyor ya
Ayni sorun bizde de var canim canini sIkma :) Bizim de esyalar magzada duruyor. Hayirlisi olsun napalim insaAllah en kisa zamanda kendi evimize tasiniriz :)
Bende sizler gibi renk konusunda kararsızım kızlarrr beyaz al gec diyor biryanım biryanımda ya sonra pişman olursan diyorrr ankestreye gelince kira olacagından ilk hetapta almıcaz sadece mini bir fırın normal set üstü ocak bulasık mak üstüne o seklde kllanıcam bakalım hayırlsıııı süpürgeye gelincede birisi sormustu hatrlayamadım tam simdi ben daha yeni aldım cok arastırdım burda arkadaslar bilirler en son rowenta slient force aldım müthiş birseyyyyyy
Bende sizler gibi renk konusunda kararsızım kızlarrr beyaz al gec diyor biryanım biryanımda ya sonra pişman olursan diyorrr ankestreye gelince kira olacagından ilk hetapta almıcaz sadece mini bir fırın normal set üstü ocak bulasık mak üstüne o seklde kllanıcam bakalım hayırlsıııı süpürgeye gelincede birisi sormustu hatrlayamadım tam simdi ben daha yeni aldım cok arastırdım burda arkadaslar bilirler en son rowenta slient force aldım müthiş birseyyyyyy
Süpürgeyi ben sormustum canim. :) Senin aldigin torbalimi yoksa sulumu? Ay evlenipte kiraya gidecek kisi tek benim saniyodum :) kader arkadaslari buldum.
torbasız canım suluyu zaten hiç tavisye etmem.Kader arkadaslarnı buldun bak allah inş. tez vakitte hepimizi ev sahibi yapar aminnnnnnnnnnnnnn
Süpürgeyi ben sormustum canim. :) Senin aldigin torbalimi yoksa sulumu? Ay evlenipte kiraya gidecek kisi tek benim saniyodum :) kader arkadaslari buldum.
Kızlar oturma gurbunuda böle ferah bişey istiyorum nasıl sizce ??
bizde ilk ev alıncak dendi ev bakıldı sonra düğünle ev ikisi biarada yapamayız dendi bi süre kira olucak kayınvalideme yakın snr ev alıncak eğer baktım kirada çok zor oluyor kayınvalide yanı falan evi biraz daha uzaklaştırım artık bende birde şeye karar veremiyorum ilk etepta 1 + 1 eve kiraya gideyim diyorum sonra kendi evime geçtiğimde eşyaları ona göre alırım ama annemlerde yapıldı yapıldı birdaha hiçbişey yaptıramassın dedi ..haklıda birde kirada ne kadar durucamızda belli değil 1,5 sene deniliyor ama ucu açık 3 senede olur 5 senede belki işleri kötü gider allah korusun garantisi yokki bişeyin birde ilk zamanlar hevesimi almassam birdaha ne zman alıcam diyorum öyle düşünüp duruyorum arada sırada
Fiyati ne kadar peki hatirliyomusun? Ay amin canim insaAllah insaAllah :)
Güzel biseye benziyor kiz :) Ama sen bana bunun ismini tekrar yazarmisin sana zahmet? Güle güle kullan insaAllah :)resminide ekleyim canım
fiyatıda hepsiburdada 550 tl bn hafta sonu özdilekte sordum 799 dedi bende hepsiden aldım zaten 2 ay erteleme ve 100 tl puan verdiler geldi 450 tl ye ama müthiş bişi yaa süpürdük dediğimiz evi birde bunla süpürdük beyaz beyaz tozlar birikti haznesine inanlmaz bişi annem bile şaşırdı bende istiyorum bundan birtane diyo
Fiyati ne kadar peki hatirliyomusun? Ay amin canim insaAllah insaAllah :)
Kızlar oturma gurbunuda böle ferah bişey istiyorum nasıl sizce ??
ben en sondakini beğendim birde tavsiye sakın koları tahtalı demirli almayın evde demirli var hep toz alt tarafları sildiğin zaman kurulama derdi su izi oluyor aynı şekilde kuzenim tahtalı kullanıyor oda bıktı yani ben söyleyeyim ona göre aklında olsun bakarsın
Benimde düşündüğüm renkler bu tarz soft renkler pudra pembeside olabilir bebek mavisi asagıdaki gibi krem tonları ama mutlaka hepsinin cekyat olanlarına bakıcam sonra biri geldimi nerde yatrcam derdi olmasn lavantacım tahta ve demir olayıda aklımda dikkaet edicem
Benimde düşündüğüm renkler bu tarz soft renkler pudra pembeside olabilir bebek mavisi asagıdaki gibi krem tonları ama mutlaka hepsinin cekyat olanlarına bakıcam sonra biri geldimi nerde yatrcam derdi olmasn lavantacım tahta ve demir olayıda aklımda dikkaet edicem
Benim ailem kalabalik oldugu icin bende öyle sectim. Yegenlerim bir sürü ablamlar enistemler bir sürü annem babam cok kalabaligiz o yüzden bana cok yatacak yer lazimKizlar ben ceyiz basligima bi kac fotograf ekledim, kaciyorum simdilik. Görüsmek üzere. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?