rosam tabi yaaa hürriyet gibisi yok atla gelgel tabi gelince isveç köfte de ye gelince muhakkak
hayırlıı uğurluuu huzurlu olsunn canımmmm tazeymiş dahaabiz yaşlandık artıkınn 8 mayıstı benim nişanımm
kullan balım kullaannn hastalık var sağlık var Allah korusun Rabbim o yüzden muhtaç etmesindee..ne bilimm gereklii ve zevkli..ben uzun zamandır ehliyetsiz kullanıodum şehiriçiartık ehliyetli olucammm inşallahh ıkeaya giderim artıkın İzmiree paşanın başının etini yemem
hemşerim memleketttt nireeeyoksa İzmirmi kıssss senide alırımm beraber yeriisss
öyle canım yaa bakalım gaza gelirsem inşallah kullanıcamhayırlıı uğurluuu huzurlu olsunn canımmmm tazeymiş dahaabiz yaşlandık artıkınn 8 mayıstı benim nişanımm
kullan balım kullaannn hastalık var sağlık var Allah korusun Rabbim o yüzden muhtaç etmesindee..ne bilimm gereklii ve zevkli..ben uzun zamandır ehliyetsiz kullanıodum şehiriçiartık ehliyetli olucammm inşallahh ıkeaya giderim artıkın İzmiree paşanın başının etini yemem
ay ben de sana yavrum beniiimm, ben de sanaa rosaaammkendime meskee yapaceğiimmmm acabaa hangisinii yapsamm:97:
gasoooomm bu aradaa bendee sanaa
her maşşallah video için 1,5 mu istiyoo, nikahıma seni değil kocamı alıcam deseydinnyucum la bugun bi fotoğrafçıdan bilgi aldık dış mekan 2.000 TL + 1.500 TL Wedding video için istediiii
görüşürüz fıstıkkıslar paydos verildi ben çıkıyorum öpüyorum hepiniziiiii hoşçakalınnnn
hey maşşallah video için 1,5 mu istiyoo, nikahıma seni değil kocamı alıcam deseydin
nyucum la bugun bi fotoğrafçıdan bilgi aldık dış mekan 2.000 TL + 1.500 TL Wedding video için istediiii
Bizde içmiş falan diye düşündük kafası güzeldi galibaa
kızlaaar nişan iiçin dernek felan bakıyodum ama yok malesef salonlarda 1500 2000 felan şimdi aklımızda biyer var hafta sonu oraya gidip tarih alcas bişe çıkmassa:26:
kızlaaar nişan iiçin dernek felan bakıyodum ama yok malesef salonlarda 1500 2000 felan şimdi aklımızda biyer var hafta sonu oraya gidip tarih alcas bişe çıkmassa:26:
kızlaaaaar selam hepınızeeeee
pınaaaaarrrrr nerdesın acıl cevap ver nolur nısan fotolarına bayıldım bayıldım..guya bızde dıs mekan yaptık.verdıgım paraya yazık be valla..gercı bızımkısı cok aceleye geldı apar topar bı fotocu bulduk cektırdık zaten cekım yaparken nekadar acem oldugunu farkettık ama ıs ısten gecmıstı tabıı..sen nerde cktırdın kım bu fotorafcı vede kaca cekım yaptı lutfen ayrıntılı cevap ıstıyoruuuuuumm
Burdayımmmmmmm
Gel canım sen bi faceye bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?