2012' de yazın evlenecekler

Teşekkr ederm bnde alışana kadar yaşlanırım herhal

nyucum la bugun bi fotoğrafçıdan bilgi aldık dış mekan 2.000 TL + 1.500 TL Wedding video için istediiii

öyle canım yaa bakalım gaza gelirsem inşallah kullanıcam
bazen ablama giderken (2saate yakın sürüyor, otobüs+minibüs le gidiliyo, büyükçekmece de oturuyo) telefonla konuşuyoruz, e tabi ben otobüslerde perişan haldeyken 'oh olsun sana diyor, isteseydin benden arabayı alır giderdin işte ne güzel' diyoo, ben de o an çok pişman oluyorum
ay evet evet biran önce başlamalıyım kullanmayaa

kendime meskee yapaceğiimmmm acabaa hangisinii yapsamm:97:

gasoooomm bu aradaa bendee sanaa
ay ben de sana yavrum beniiimm, ben de sanaa rosaaamm

hemşerim memleketttt nireeeyoksa İzmirmi kıssss senide alırımm beraber yeriisss

Benide alınnnnnnnnnnnnnnn

nyucum la bugun bi fotoğrafçıdan bilgi aldık dış mekan 2.000 TL + 1.500 TL Wedding video için istediiii

aynen böyle oldukkkAdam delirmiş kafası güzeldi heralde biz o paralarla ev düzeriz beee

250-500 arası en fazla oda en pahalıalrı yanii ne egrk vr ok dr masrafa norml fotoculrda dış mekandn uygun fiyata çekylr özel dış mekan fotocuya gerk yok ya diye düşnyrm tabi imkan varsa saç saç paraları da

kızlaaar nişan iiçin dernek felan bakıyodum ama yok malesef salonlarda 1500 2000 felan şimdi aklımızda biyer var hafta sonu oraya gidip tarih alcas bişe çıkmassa:26:

kızlaaar nişan iiçin dernek felan bakıyodum ama yok malesef salonlarda 1500 2000 felan şimdi aklımızda biyer var hafta sonu oraya gidip tarih alcas bişe çıkmassa:26:

pahalı canım yaa o fiyata şık bi salon tutsan daha makbule geçr bence dernektn çok..

o fiyatı zaten salon için yazmışsın ben dernek o fiyata sandım:shayırlı olsun..

kızlaaaaar selam hepınızeeeee

pınaaaaarrrrr nerdesın acıl cevap ver nolur nısan fotolarına bayıldım bayıldım..guya bızde dıs mekan yaptık.verdıgım paraya yazık be valla..gercı bızımkısı cok aceleye geldı apar topar bı fotocu bulduk cektırdık zaten cekım yaparken nekadar acem oldugunu farkettık ama ıs ısten gecmıstı tabıı..sen nerde cktırdın kım bu fotorafcı vede kaca cekım yaptı lutfen ayrıntılı cevap ıstıyoruuuuuumm

Burdayımmmmmmm
Gel canım sen bi faceye bakemmm

nerdesin kız sen? hiç takılmıyosun artık buralardaa hıııı? :44:
hadi bakalım, şubatta mıydı canım sizin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…