Lamelif canim gayet güzel renk olarak ortadakini en cok begendim :)
Lavanta canim seni cok iyi anliyorum. Ama insaAllah bizler kisa süre sonra gercekten evimize tasinabiliriz. Senin icin zor bir karar olsa gerek. Erkek tarafini bi yandan anliyorum, ki bizde de öyle. Suan hem dügün hem ev esyasi hem altinlar hem ev de olsaydi bunun altindan kalkamazdilar. O yüzden bir sene sonrasina düsünüyoruz biz. InsaAllah düsüncelerimiz gerceklesir. Ama senin ailenide anliyorum korkulari vardir elbet simdi olmazsa hic olmaz diye. Bilmiyorum zor gercekten. Burda da kirada oturacagim dedigim zaman insanlar bi tuhaf bakiyolar bana :) Ama alistim artik. Hakkimizda hayirlisi canim.
Katılıyorum sana hepsi birdeen olmuyo aynı durum bizdede var nişanlıma çok yüklenmekte istemiyorum evlendikten sonra birbirimize destek olur çalışır beraber yaparız diyoruz.
Ama etraf hep niye kiraya gittin diye soruyolar sanki kirada oturmak ayıp bişey tamam zor ama denilmez çok ayıp.
Ahhhhh ahhhhh yaram içerden anlıcanız heheh
birazdan çıkıcam işten kızlar...arkadaşımın nişanı var oraya gidicez..hepinize iyi akşamlar...
Süpersiniz yaaBende eklemek istiyorumm ama nasıl başlattınız nasıl beceriyonuz
Süpürgeyi ben sormustum canim. :) Senin aldigin torbalimi yoksa sulumu? Ay evlenipte kiraya gidecek kisi tek benim saniyodum :) kader arkadaslari buldum.
Benim ailem kalabalik oldugu icin bende öyle sectim. Yegenlerim bir sürü ablamlar enistemler bir sürü annem babam cok kalabaligiz o yüzden bana cok yatacak yer lazimKizlar ben ceyiz basligima bi kac fotograf ekledim, kaciyorum simdilik. Görüsmek üzere. :)
canımm ben kirada oturmucam ama şartlar onu gerektirseydi hiç düşünmeden otururdum..yıllarca kirada oturan çocuklarını büyüten torun torba sahibiii çok huzurlu insanlar tanıorumm bir sürüüüü..veee yinee bir sürü arkadaşım varr kirada oturannn aşklarına huzurlarına hayran olduğummağzının tadıııı olsunn kuzucummm her şeyden önce
oo sürüş eğitimin vardı dimiii?valla canım ben bilmiodum bu hikaye olayını nasıl oluyo araştırmam lazım birass bilemedim valla yaptırmalımı yaptırmamalımı:44::44:
ne olsun gittim bugün araba sürdüm geldimm çok güzel bi hava vardı çok keyifliydiaynen kahve yudumlarken yan komşuda kk keyfi yapıorum
canomm ben de size bayılıyorumLamElif bende beyaz esyami beyaz aldim :) Güle güle kullan canim.
Lavanta boschu öneririm bende boschtan aldim :)
Gasoline ben sana bayiliyorum
ben henüz almadım canım, eşyalarımızı evimiz alındıktan sonra alıcaz inşallahTeşekkür ederim bu arada hepisini ben aldım beyaz eşyalrımın sizde ölemi yaptınız
ay ayıptır söylemesi ben de bana bayılıyorumgasoya önce ben bayıldım lütfen arka sıraya
birazdan çıkıcam işten kızlar...arkadaşımın nişanı var oraya gidicez..hepinize iyi akşamlar...
Evet canım katılıyorum sana tek isteğim sevdiceğimle huzur dolu bi ömürRabbim herkese nasip etsin ..
Bu arada bende taze nişanlı sayılırım 30 ekimde nişanlandım
ya bende bende bende istiyorum siz hem burdan hemde faceten konuşuyorsunuz güzel güzel fotolara bakıyorsunuz bende istiyorum. Ama yeni bir karışıklık olmadan nasıl bulucam sizi
merak etme yolcu tek kişi sen değilsin bende aynı dertteyim birde biz herşeyimizi nişanlımla beraber yapıyoruz öyle erkek tarafı kız tarafı yok. beyaz eşyalar alındı mobilyalar kaldı ee birde ev tutma işi. kiracı olacağım için çok mobilyada almak gibi bir düşüncem yok allah nasip ederse 1-1,5 sene içinde kendi evimizide alırız diye düşünüyoruz. Allah hepimize ev sahibi olmayı nasip etsin.
canım güle güle kullan herşeyin. bende kaçıyorum akşam müsait olursam görüşürüz inş. öpüldünüz.
oo sürüş eğitimin vardı dimiii?
ben ehliyetimi alalı oldu bayağı ama benimkinin biraz beni etkileyen bir hikayesi var,
o yüzden yıllarca kullanmak istemedim, hatta sevgilimle birkaç kez tartıştık bu yüzden, o arabasını kullanmamı öğrenmemi istiyordu
sana lazım olduğunda veririm sende kalır diyo
her söylediğinde, ben şuan istemiyorum deyip duruyordum, şiddetli tartışmalar yaşıyoduk
ama son zamanlarda istiyorum galiba kullanmak :26:
kayınpederim sürekli tembihliyo, öğren ihmal etme, sonra da alsın sana bir araba, lazım diyor, canım benim ya :)
canomm ben de size bayılıyorum
ben henüz almadım canım, eşyalarımızı evimiz alındıktan sonra alıcaz inşallah
ama ben beyaz alıcam sanırım, siyahlar ve griler çok şıklar ama ne bileyim galiba beyaz alıcam :26:
ay ayıptır söylemesi ben de bana bayılıyorum
şaka tabi ki, ben de hepinize birden bayılıyorum, seviyorum bütün hatunlarımıı
lameliffcimm evet çok yeni daha ben kıdemli olmuşum yaatamı tamına 4 ay 13 gün oldu beaa,,allah mutlu mesut etsin inşallahhh
ay çok tazeymiiişşş, bizim de tam 3,5 ay olduuu
Evet daha nişanlı olmaya alışamadım bile unutuyorum bazen yüzüğü görünce gelio aklıma
Aminnn Allah hepimizi mesut mutlu bahtiyar etsin
sağol canım amin hepimizi inşallahEvet canım daha çok yeni dediğim gibi alyansımı görünce aklıma geliyo nişanlı olduğum heheh
Allah mutlu mesut etsin senide ne güzel
ay gülşengom ben de sanaagasocummm bende sana bayılıyorumhehe
sağol canım amin hepimizi inşallah
ben hiç alışamıyorum nişanlı olma durumuna, nişanlım diyemiorum zaten, geçen gün bir arkadaşıma bahsederken 'erkek arkadaşım' dedim, kız gülüyo, ay napiyim dedim onca yıllık sevgilim benim, alışamadım nişanlılık olayına dedim, o da kocan olunca alışırsın dedi
bizim flört dönemimiz biraz uzuuuuuuuuuuuuuuun oldu da
ay gülşengom ben de sanaa
hayırlıı uğurluuu huzurlu olsunn canımmmm tazeymiş dahaaBu arada bende taze nişanlı sayılırım 30 ekimde nişanlandım
oo sürüş eğitimin vardı dimiii?
ben ehliyetimi alalı oldu bayağı ama benimkinin biraz beni etkileyen bir hikayesi var,
o yüzden yıllarca kullanmak istemedim, hatta sevgilimle birkaç kez tartıştık bu yüzden, o arabasını kullanmamı öğrenmemi istiyordu
sana lazım olduğunda veririm sende kalır diyo
her söylediğinde, ben şuan istemiyorum deyip duruyordum, şiddetli tartışmalar yaşıyoduk
ama son zamanlarda istiyorum galiba kullanmak :26:
hayırlıı uğurluuu huzurlu olsunn canımmmm tazeymiş dahaabiz yaşlandık artıkınn 8 mayıstı benim nişanımm
kullan balım kullaannn hastalık var sağlık var Allah korusun Rabbim o yüzden muhtaç etmesindee..ne bilimm gereklii ve zevkli..ben uzun zamandır ehliyetsiz kullanıodum şehiriçiartık ehliyetli olucammm inşallahh ıkeaya giderim artıkın İzmiree paşanın başının etini yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?