2012' de yazın evlenecekler

Hoşgeldim balımmmm nasılsınnn

hoşbulduk çılgın gelin iyiyim bitanesi sen nasılsın?

hoşqeldinn canımmmm iyiyis vallaa yuvarlanıp gidiorus vuslata doğruuusen napıosunn
rosaam hoşbulduk valla kuşum benimkide şubatta geliyor sonra yine gidiyor sonra yine geliyor amanınnnn bir bakmışım gel-git olayına girmişim kısaca iyiyim tatlım

kızlar bugün 22 yaşında bir kız geldi nişanlısıyla birlikte. içeri girdi. buyrun hoşgeldiniz falan dedim. kız böyle ışıl ışıl baktı yüzüme havin hanım değilmi dedi. evet dedim. aynı anlattıkları gibisiniz hemen belli oluyor siz olduğunuz dedi. gülümsedim. ben sizden bişey rica edecektim sizi çok önerdiler bende ilk size geldim dedi. buyrun nasıl yardımcı olabilirim dedim. bana hayalimdeki gelinliği yaparmısınız dedi. o kadar hoşuma gttiki anlatamam

hoşbuldukiyiyim şeker sen nasılsın? benim pc.ye bir haller olmuş girmeyeli sinir katsayımı arttırmaz inşallah ekran kartında sorun oluşacak gibi ne çok konuşuyorsunuz tatlım ya
accuk gevezeliğimiz tuttu galiba

ay ne güzel, sen de ne güzel anlatmışsın

Sor canım benimm

şimdi canikom senin söz resimlerinde kek buketleri varya ondan gördüm ben kalp arajmanlı ve merak ediyorum internettenmi aldınısss bide tadı güselmiydiii...benim canım ondan yemek istioo ama aydınaaa getirirlermiiii ve getirselerde taze kalırmı merak ediorum

Allah seni napmasın kız inanırmısın şimdi aşkıma yeni işini kutlamak için ondan gönderiyodum yukarda reklamı gördüm aklıma geldi ve gönderdim 2 saat içinde elinde olur
O söz kekimdi onu bonnyfood dan aldık canım sipariş verdik eve geldii tadıda çok güzeldi daha önce koçişin doğum gunude de göndermiştim oda cok guzeldi
Bugün yolladıgımı cıcek sepetınden yolladım bakalım o nasıl cıkcakkk
Bonnyfood turkıyenın her yerıne yolluyo canım cıcek sepeti istanbul ve ankara olması lazımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…