öhöhöhööööcanlarım ben geldim nasılsınız? ya ben sizleri özlüyorum
öhöhöhööööcanlarım ben geldim nasılsınız? ya ben sizleri özlüyorum
hoşqeldinn canımmmm iyiyis vallaa yuvarlanıp gidiorus vuslata doğruuuöhöhöhööööcanlarım ben geldim nasılsınız? ya ben sizleri özlüyorum
amanın balımpeteğiimm, hoşgeldiinn
naber yavruşumm?
Hoşgeldim balımmmm nasılsınnn
rosaam hoşbuldukhoşqeldinn canımmmm iyiyis vallaa yuvarlanıp gidiorus vuslata doğruuusen napıosunn
Selam kızlarr bende geldimmm aranızakısmetse benimde haziranda düğünüm olucak
Şimdiden gelinlik eşya vs. balmaya başladımama siz baya ilerlemişsiniz ben biraz geç kaldım sanırım hehe
hoşbulduk çılgın geliniyiyim bitanesi sen nasılsın?
Çılgın gelin geri döndüü bayram telaşından sonra
İyiyim balımm çene yapıp duruyoz
resimlerinizi şimdi gördüm canımcım güzel bir tatil olmuş anlaşılan siz kaynatıyorsunuz kaçırıyorum sürekli
Evet canım dolu dolu 12 gün geçirdik koçişleee
Senlede kaynatırız balımmm üzülme bakıyımmm
ohhh ne güzel bitanem ya allah yüzündeki gülümsemeyi hiç eksiltmesin
accuk gevezeliğimiz tuttu galibahoşbuldukiyiyim şeker sen nasılsın? benim pc.ye bir haller olmuş girmeyeli sinir katsayımı arttırmaz inşallah ekran kartında sorun oluşacak gibi ne çok konuşuyorsunuz tatlım ya
ay ne güzel, sen de ne güzel anlatmışsınkızlar bugün 22 yaşında bir kız geldi nişanlısıyla birlikte. içeri girdi. buyrun hoşgeldiniz falan dedim. kız böyle ışıl ışıl baktı yüzüme havin hanım değilmi dedi. evet dedim. aynı anlattıkları gibisiniz hemen belli oluyor siz olduğunuz dedi. gülümsedim. ben sizden bişey rica edecektim sizi çok önerdiler bende ilk size geldim dedi. buyrun nasıl yardımcı olabilirim dedim. bana hayalimdeki gelinliği yaparmısınız dedi. o kadar hoşuma gttiki anlatamam
aminnn inşallah bitanemAmin canım benimmmmm Allahh hepimizi güldürsün inşallahhh
accuk gevezeliğimiz tuttu galiba
hoşgeldin aramıza merak etme yetişirsin canım
Sor canım benimm
şimdi canikom senin söz resimlerinde kek buketleri varya ondan gördüm ben kalp arajmanlı ve merak ediyorum internettenmi aldınısss bide tadı güselmiydiii...benim canım ondan yemek istioo ama aydınaaa getirirlermiiii ve getirselerde taze kalırmı merak ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?