2012' de yazın evlenecekler

doymadım doyamadım çeyizlere beeeeen

merhabalaaaaaar kuzuuum....

napıyorsun canım benim görüşmeyeli. bu arada biz evi sattık beylikdüzüne geliyoruz evlenince bizimkiler balıkesir altınoluk edremit tarafında yaşayacaklar. offff babamda ne işler açtı başımıza yaaa neyse yakınlaşıyoruz sosyete pazarına gidiğ çeyiz alışverişlerimize renk katarız gerçi senin bitti benim tekrardan hızlanmam lazım neyse bakalım artık canım benim.
senin dersler nasıl adapte olabildin mi:26:

balım peteğim epilasyoncudan mail geldi ama fiyat bildirmemişler ve bildirmiyorlarmışta...
ücretsiz 1 seans yapmak için ve cildinize hangi epilasyonun uygun olduğunu öğrenmeniz için merkezimizden randevu alın demişler:26:

bakırköyde bir yermi canım benim nasıl bir yer endişelerimizi boşa çıkartacak bir yer mi ? aaaa ne çok sordum ya

napiim kuzum hep aynı kurs-ev gidip geliorum,sen nasılsın diyeceğim ama değişiklikler olmuş hayırlısı olsun kuzum,yanıma doğru geliyorsun hee...
eee ne zaman taşınacaksınız canım benim?
ehh fena değil kendi çapımda yapıorum ders namına bişiler

Ay canim epilasyon mu yaptiracaksin? Hangi bölgeye? Fiyat konusunda bi bilgin var mi? Cok soru oldu kusura bakma :) Ama bende bi ara bikini bölgesi ve koltuk altina yaptirmayi düsündüm ama araya baska seyler girdi arastirmayi da biraktim.

evet canım değişiklikler oldu ocak 15 gibi en geç geleceğiz o tarafa. iyi canım derslerine adapte olabiliyorsan güzel. umarım çalışmalarının çabalarının mükafatını alırsın inşallah bitanem.

bu arada ücretsiz 1 seansı kaçırmayalım

ben yüz için istiyorum canım ama fiyat belirtmemişler mailde çok sormadın tatlım olur mu öyle şeeey
ama onlar cevaplamamışlar sorduklarımı bende o yüzden seni aydınlatamıyorum kuzum

soğuklara kalmayın çok canım,taşınmak çok zor yaa Allah yardımcınız olsun kuzum...yardıma ihtiyacın olursa her daim hazırım pzt-salı-çarş dışında
sağol canım inşallaah
evet randevu alalım mademkaçmaz bu fırsat

sağol bebişim alalım canım ay ben korkarım

balım peteğim kurs çıkışı azcık gezdik arkadaşlarımla bakırköyde.
sahile inerken pasajlara gelmeden solda sateen diye bir mağazaya girdik,alt katı sırf outlet..
25 liralık delikli-dantelli yazlık hırkayı 10 liraya, 19 liralık yine aynı şekilde delikli dantelli yazlık boleroyuda 10 liraya aldım çok mutlu oldum nasipse balayımızda giyerim artık

Hehehe kizlar nedir bizim bu cektigimiz ya
sorma tatlım yaa

oooo ssedoshhum sen hiç boş durmuyorsun güle güle giy bitanem. herşeyi düşünüyorsun şimdiden o zamana birşey kalmayacak canın sıkılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…