2012' de yazın evlenecekler

Aaa balayi demisken. Nerde düsünüyorsunuz balayini? Ben türkiyeyi tanimiyorum pek o yüzden pek bi firkim yok. Nisanlim izmire gidelim diyor. Tavsiyeleriniz var mi?

Aaa balayi demisken. Nerde düsünüyorsunuz balayini? Ben türkiyeyi tanimiyorum pek o yüzden pek bi firkim yok. Nisanlim izmire gidelim diyor. Tavsiyeleriniz var mi?

canım ben türkiyede yim ama tatil yörelerini ben de pek bilmem

ama balayı için eğer türkiye olursa güney veya egenin güneyi olabilir
ama yurtdışı olursa -ki öyle de istiyoruz aslında- bali, phi phi veya maldiv veya ibiza olabilir, istiyoruz öyle bir balayı yapmayı bakalım

italya nın birkaç şehri, prag gibi yerlere de -ki italyayı görmeyi gezmeyi çoook istiyorum- evlilik yıldömümüzde gitmek istiyorum, çünkü balayında yeterince gezemem tarihi mekanları

benim yavruşum bana sürpriz yapacağını söylüyo balayı konusunda ama bakalım

Ben geLdimm hatunLarrr =)

MaiL attıgım fotografcıLardan geri dönüş var =) Ama birisinin fiyat tekLifi Listesi açıLmadı tekrar göndericek..
Diğeri ise şöyLeee :

2 saatLik paket = 1.000 TL
*beraber karar verılen ortak bir mekanda foto çekimi
*50 adet 13*18 foto
*panoramik albüm
*dvd yüksek çözünürlük fotolar
*dvd formatında müzikLi fotograflardan olusan kLip
*2 fotografcı

4 saatlik paket = 1.500 TL
*evden cıkma,kuaför ve hazırlık aşamaları,album foto cekımı
*100 adet 13*18 foto
*panoramik albüm
*dvd yüksek çözünürlük fotolar
*dvd formatında müzikLi fotograflardan olusan kLip
*2 fotografcı

Daha ayrıntıLı paketLeride var ama 2000-4000 arasında değişiyo hiç yazmıyorum...Buna ek oLarak
tüm gece video çekimi = 1.000 TL
tüm gece video çekimi + klip = 1.500 TL
tüm gün video çekimi + düğün hikayesi filmi = 2.000 TL

diğerLerinide öğrenince yazıcam uygun bişey buLaLımda yaptıraLım yaa uff cok istioorum

valla canım bizim hiç belli değil benimki yurtdışı diyor ben uçaktan korkuyorum bilmiyorum o nedenle.hayırlısıyla gelsin de bakalım bi...ben bozcaadaya gitmeyi çok istiyorum ama...
sedoşuumm kaçağıımm, ojjjgeldinn amaa dün akşam yoktuunn
hoşbulduk gasom...
kardeşimle sinemaya gittik dün akşam kuzucum...

vaaay işte hep diyorum romantik bu enişte,balayı bile sürpriz...
benim ki de italya,prag falan diyor o gelince hemen alacağız nasipse pasaportları yaza hazır dursun...ben uçak korkumu yenebilirsem bakacağız duruma göre gerçi ben öncelikle yakın yerlere gitmeyi tercih ediyorum yunan adaları gibi...

oyyyy maşşallahhh maşşallahhh...ay ben bayılazaaaammmm

Gaso sedosh canlar yurt disini iyi düsünmüssünüz ama ben yurt disindan biktim kocamla zaten ailemi ziyarete gelecegim senede bir kez bu tarafa o yüzden aslinda ben türkiyede istiyorum biraz hasretlik gidereyim hem kocisle hem vatanimla

Lila canim bu fotografcilar istanbulda heralde dimi?

canlarım ben çıkıyorum benim pc.yle uğraşamayacağım ekran gidiyor sürekli kendinize iyi bakın iyi geceler 2012.nin prensesleri

Evet canım İstanbuLdaLar ama bazıLarı istediğin şehire gidiyo onu konuşmak Lazım...

Iyi geceler balbtb :)

Lila ben bitanesine sordum kocaeline 100TL yol parasi diye yazmisti. Ama herkes bunu yapar mi onu sormak lazim tabi.

Ama kizlar normal stüdyolara soranlar varmi hic aranizda? Orada fiyatlar ne kadar olur? Kac poz cekilir, albüm ebati nedir? Bilgisi olan var mi acaba?

bak şimdide canımmm kekten çikolatadan sonraaaa....Marmaris-Çınar Muğla Evlerineeee gitmekk isteediiii...ohhhh bu mevsimdee...şömineeee paşaaaa veee bennnmisssssss missss

oh iyi yapmışsınız yaa, ben kaç aydır sinemaya gitmiyorumm

valla uçağa binene kadar mümkün olan yere kadar öğrenmiceksin nereye gittiğimizi diyo
hadi bakalım görelim diyorum ben de, ama yok ben çatlarım öğrenirim yaaa
aa iviiit, yunan adaları da sıcacık romantik bir balayı alternatifi olur :114:

SEDOSH ve BALBTB şekerler ben abimle konuştum ütüleme lazerle ilgili. söylemiştim abim doktor. dedikiiii diğer lazerlerle hemen hemen aynı olduğu grüşündeyim. nasılki diğerleri herkeste iyi sonuç vermiyorsa bu da aynı şekilde vermeyebilir. tek avantajı biraz daha hızlı olması ve acısının daha az olması. bazı kişilerde gerçekten çok iyi sonuçlar vermiş abimin bildiği. ama doğru düzgün bir yer olması önemli. çünkü ticarete dökülmüş bir konu artık herkes palavracı dedi. bilgilendirmek istedim kızlar

hımm güzel düşünmüşsün canımm :114:

canlarım ben çıkıyorum benim pc.yle uğraşamayacağım ekran gidiyor sürekli kendinize iyi bakın iyi geceler 2012.nin prensesleri
iyi geceler canıımm

bak şimdide canımmm kekten çikolatadan sonraaaa....Marmaris-Çınar Muğla Evlerineeee gitmekk isteediiii...ohhhh bu mevsimdee...şömineeee paşaaaa veee bennnmisssssss missss
bak şimdiii, kızım sen accuk rahat dursana yaaa
kekten börekten sonra şimdi de canımız heriflerimizi çekicek iyi mi

Antalya-Alanya falan çok sıcak oluyor yazın,ağzıma fön makinesi tutuyorlar gibi gelmişti bana ordayken
fenalık basıyor anlayacağınız o nedenle hiç güneyi düşünmedim,benimki de normalde sıkıntılı zaten,oralarda hiç yapamayız biz
hele balayında aman Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…