Allah seni napmasın kız inanırmısın şimdi aşkıma yeni işini kutlamak için ondan gönderiyodum yukarda reklamı gördüm aklıma geldi ve gönderdim 2 saat içinde elinde olur
O söz kekimdi onu bonnyfood dan aldık canım sipariş verdik eve geldii tadıda çok güzeldi daha önce koçişin doğum gunude de göndermiştim oda cok guzeldi
Bugün yolladıgımı cıcek sepetınden yolladım bakalım o nasıl cıkcakkk
Bonnyfood turkıyenın her yerıne yolluyo canım cıcek sepeti istanbul ve ankara olması lazımmm
Katılıyorum sana hepsi birdeen olmuyo aynı durum bizdede var nişanlıma çok yüklenmekte istemiyorum evlendikten sonra birbirimize destek olur çalışır beraber yaparız diyoruz.
Ama etraf hep niye kiraya gittin diye soruyolar sanki kirada oturmak ayıp bişey tamam zor ama denilmez çok ayıp.
Ahhhhh ahhhhh yaram içerden anlıcanız heheh
merak etme yolcu tek kişi sen değilsin bende aynı dertteyim birde biz herşeyimizi nişanlımla beraber yapıyoruz öyle erkek tarafı kız tarafı yok. beyaz eşyalar alındı mobilyalar kaldı ee birde ev tutma işi. kiracı olacağım için çok mobilyada almak gibi bir düşüncem yok allah nasip ederse 1-1,5 sene içinde kendi evimizide alırız diye düşünüyoruz. Allah hepimize ev sahibi olmayı nasip etsin.
nyucum la bugun bi fotoğrafçıdan bilgi aldık dış mekan 2.000 TL + 1.500 TL Wedding video için istediiii
her maşşallah video için 1,5 mu istiyoo, nikahıma seni değil kocamı alıcam deseydin
kızlaaar nişan iiçin dernek felan bakıyodum ama yok malesef salonlarda 1500 2000 felan şimdi aklımızda biyer var hafta sonu oraya gidip tarih alcas bişe çıkmassa:26:
ayyyy nee güsellll benimdee yiyesim var yaaaa,,,paşaammdaaa yesiiinnnn cicek sepetiindee kek yok çiçek çikolata var Bonnyfood a bakayımm bidee bariii
ay demeyin öyle kekti çikolataydı yaaa
sultan süleymanın viyana kapılarına dayandığı gibi, benim de kilom 65e dayandı yaaaa, yuhh
2 gündür su içmeye başladım yeminle (normalde hiç içmem de)
yediğime içtiğime de dikkat edip, yürüyüşe başlamam lazıımmm böhühühüüü
ben kalkıp bi kek mi çırpıp fırına atsam ne
ay demeyin öyle kekti çikolataydı yaaa
sultan süleymanın viyana kapılarına dayandığı gibi, benim de kilom 65e dayandı yaaaa, yuhh
2 gündür su içmeye başladım yeminle (normalde hiç içmem de)
yediğime içtiğime de dikkat edip, yürüyüşe başlamam lazıımmm böhühühüüü
ben kalkıp bi kek mi çırpıp fırına atsam ne
'heee tabi tabi' de sen de bunu söyleyenlere, hepiniz anneciğinizin karnından adınıza tapulu evle doğdunuz dimi, sanki dersin hepsi birer ağaoğlu, tööbe tööbe, kendileri nasıl eve gelin gitmişler acaba, ay kızıyorum ben böylelerine yaaaa
Evet canim bizde öyle diyoruz. Biz bir birimize destek olduktan sonra herseyin üstesinden geliriz insaAllah. Ben kirada oturucam deyince insanlar hemen 'aa sen kirada kalamazsin yapmazsin edemezsin' diyolar. Ne alaka? Nerden biliyorlar yapip yapamiycami?
Allah yardimciniz olsun inasAllah canim. Bizde de 'erkek tarafi' aslinda nisanlim oluyor taksitleri o ödeyecek hep. O yüzden ben ona biraz nakit verdim pesinat verebilsin diye. Bundan ne onun ne benim ailemizin haberi yok yani kizlar *pssst* :26: :) LamElifin dedigi gibi ona her türlü destegi vermeye hazirim. Onun üzerinde büyük bir yük var cünkü. Kiz tarafi olarak tek avantajimiz yurt disinda euro kazanip türkiyede iki mislisi TL harcamamiz. Bu yüzden de bitaneme yardim edebildim ve yine olsa yine yaparim. Amin canim insaAllah kisa sürede kendi evimizi almak nasip olur bizlere.
Ay kizlar buna cok güldüm ya
Ay bende kina gecemiz icin dernek felan bakiyorum :S insaAllah buluruz ya.
yaparım zaten kız, keke hiç dayanaaam aaayyyAmannn Gasomm ne kilosu yaaaa sen yap kek bende çayı koyayım da yıyelım kızlarlaaa
Benim kek araca yüklenmiş ana ne güzel sevdim ben bunu hemencecikkk
balımpeteğim bir dilimden bişey olmaz kıızzznayır nolamazkek çikolata demeyin yaaa kızlar gelinlik giyeceğiz yapmayın etmeyin demeyin sonra benimde canım çekiyor ama
'heee tabi tabi' de sen de bunu söyleyenlere, hepiniz anneciğinizin karnından adınıza tapulu evle doğdunuz dimi, sanki dersin hepsi birer ağaoğlu, tööbe tööbe, kendileri nasıl eve gelin gitmişler acaba, ay kızıyorum ben böylelerine yaaaa
evlilik aynen böyle birşey işte canım benim, herşeyi olduğu gibi sorumluluğu, yükü de paylaşacağız :13:
balımpeteğim bir dilimden bişey olmaz kıızzz
yaparım zaten kız, keke hiç dayanaaam aaayyy
ben çay da yapmıştım, içiyorum, sen hiç zahmet etme, gelin buyrun
balımpeteğim bir dilimden bişey olmaz kıızzz
canım öyle diye diye verdiğim 2 kilodan 1,5 kiloyuda geri aldımama sana da afiyet şeker olsun tatlım
ya kızlar ssedoshhumdan hiç haber yok mu?:26:
Hoşbulduk :) bu arada alttaki linki okudumda gelinlikmi dikiyorsunuz merak ettim
geldim beybiiim burdayımmmmya kızlar ssedoshhumdan hiç haber yok mu?:26:
Sedosh suan ceyiz topiclerinde dolasiyor canim yakaladim ben
Sedosh suan ceyiz topiclerinde dolasiyor canim yakaladim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?