2012' de yazın evlenecekler

ayyyy nee güsellll benimdee yiyesim var yaaaa,,,paşaammdaaa yesiiinnnn cicek sepetiindee kek yok çiçek çikolata var Bonnyfood a bakayımm bidee bariii

Evet canim bizde öyle diyoruz. Biz bir birimize destek olduktan sonra herseyin üstesinden geliriz insaAllah. Ben kirada oturucam deyince insanlar hemen 'aa sen kirada kalamazsin yapmazsin edemezsin' diyolar. Ne alaka? Nerden biliyorlar yapip yapamiycami?

Allah yardimciniz olsun inasAllah canim. Bizde de 'erkek tarafi' aslinda nisanlim oluyor taksitleri o ödeyecek hep. O yüzden ben ona biraz nakit verdim pesinat verebilsin diye. Bundan ne onun ne benim ailemizin haberi yok yani kizlar *pssst* :26: :) LamElifin dedigi gibi ona her türlü destegi vermeye hazirim. Onun üzerinde büyük bir yük var cünkü. Kiz tarafi olarak tek avantajimiz yurt disinda euro kazanip türkiyede iki mislisi TL harcamamiz. Bu yüzden de bitaneme yardim edebildim ve yine olsa yine yaparim. Amin canim insaAllah kisa sürede kendi evimizi almak nasip olur bizlere.

nyucum la bugun bi fotoğrafçıdan bilgi aldık dış mekan 2.000 TL + 1.500 TL Wedding video için istediiii
her maşşallah video için 1,5 mu istiyoo, nikahıma seni değil kocamı alıcam deseydin

Ay kizlar buna cok güldüm ya

kızlaaar nişan iiçin dernek felan bakıyodum ama yok malesef salonlarda 1500 2000 felan şimdi aklımızda biyer var hafta sonu oraya gidip tarih alcas bişe çıkmassa:26:

Ay bende kina gecemiz icin dernek felan bakiyorum :S insaAllah buluruz ya.

ayyyy nee güsellll benimdee yiyesim var yaaaa,,,paşaammdaaa yesiiinnnn cicek sepetiindee kek yok çiçek çikolata var Bonnyfood a bakayımm bidee bariii

Çiçek sepetinde kek var ama sadece istanbul ve ankaraya yolluyo canım
Benim paşada artık İstanbullu oldugu ıcın ordan bı yollayıvereyım dedım

ay demeyin öyle kekti çikolataydı yaaa
sultan süleymanın viyana kapılarına dayandığı gibi, benim de kilom 65e dayandı yaaaa, yuhh
2 gündür su içmeye başladım yeminle (normalde hiç içmem de)
yediğime içtiğime de dikkat edip, yürüyüşe başlamam lazıımmm böhühühüüü

ben kalkıp bi kek mi çırpıp fırına atsam ne

Amannn Gasomm ne kilosu yaaaa sen yap kek bende çayı koyayım da yıyelım kızlarlaaa

Benim kek araca yüklenmiş ana ne güzel sevdim ben bunu hemencecikkk

nayır nolamaz kek çikolata demeyin yaaa kızlar gelinlik giyeceğiz yapmayın etmeyin demeyin sonra benimde canım çekiyor ama

'heee tabi tabi' de sen de bunu söyleyenlere, hepiniz anneciğinizin karnından adınıza tapulu evle doğdunuz dimi, sanki dersin hepsi birer ağaoğlu, tööbe tööbe, kendileri nasıl eve gelin gitmişler acaba, ay kızıyorum ben böylelerine yaaaa

evlilik aynen böyle birşey işte canım benim, herşeyi olduğu gibi sorumluluğu, yükü de paylaşacağız :13:

Amannn Gasomm ne kilosu yaaaa sen yap kek bende çayı koyayım da yıyelım kızlarlaaa

Benim kek araca yüklenmiş ana ne güzel sevdim ben bunu hemencecikkk
yaparım zaten kız, keke hiç dayanaaam aaayyy
ben çay da yapmıştım, içiyorum, sen hiç zahmet etme, gelin buyrun

nayır nolamaz kek çikolata demeyin yaaa kızlar gelinlik giyeceğiz yapmayın etmeyin demeyin sonra benimde canım çekiyor ama
balımpeteğim bir dilimden bişey olmaz kıızzz

Ya hic sorma. Nerden geldiklerini unutuyor iste bazi kisiler naparsin :)

Kesinlikle canim bugünlerimizde bir birimize destek olmayacaksak ne zaman olalim ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…