2012' de yazın evlenecekler

Ben geldimmmmmmm bugn akşam dışardydımmmmm sarmsak döveceğiyle mum aldım kızlar Kırmızı gördugum şeyi kapıyorum.

Son düzenleme:

çok sağol havincim,çok teşekkür ederim bilgi için
evet gerçekten haklısın doğru dürüst bir yer bulmak lazım kuzum...

Ben geldimmmmmmm bugn akşam dışardydımmmmm sarmcak döveceğiyle mum aldım kızlar Kırmızı gördugum şeyi kapıyorum.

kııııızzzzz romantikliğini evliliğe sakla biraz da

çok sağol havincim,çok teşekkür ederim bilgi için
evet gerçekten haklısın doğru dürüst bir yer bulmak lazım kuzum...

ne demek bebişim

Amannn Gasomm ne kilosu yaaaa sen yap kek bende çayı koyayım da yıyelım kızlarlaaa

Benim kek araca yüklenmiş ana ne güzel sevdim ben bunu hemencecikkk

Ay yemeyelim kızlar bu kilolar tam bir baş belası ben bu kilolardan kurtulmak için dün spora başlamaya karar verdim bir an önce kilolardan kurtulmak lazım ve bir yer buldum. aerobik, pilates ve oryantel step bir arada olan bir yer haftada 4 gün gidicem inş. 6 ayda 7 kilo felan versem yeterli:)

canım tabiki her konuda birbirimize destke oluyoruz destek olmayacaksak neden evleniyoruz. hayatı beraber yaşamaya karar verdik. ben hiç gocunmuyorum kirada oturmaktan ve herşei kendim yaptığımızdan hatta dahada kıymetli çünkü bizim hayatımız biz kuruyoruz diye allaha şükür ikimizde çalışıyoruz sağlık olsun para kazanılır.

7 ay 3 hafta 1 gün sonra evleniyorum

baya bir araştırma yapmışsın canım isimlerinide özelden yazabilirmsin canım

ora neresi canım yaaaa. hepsi bir arada. söyle de herkes bilsin faydalansın

CAgla hos geldin canim :)

fatovas kesinlikle haklisin canim bende gocunmuyorum dünyada o kadar insan acikta kaliyor sükürler olsun ki kirada kalabilecek durumdayiz dimi :)

çok haklısın sedoşumm, eğer yazın evleniceksem ben de o kadar güneye inmek istemem
ama ben mayıs gibi düşünüyorum ya, e kuzeyde veya egenin kuzeyinde sular ısınmamış oluyo henüz, o yüzden güney olabilir benim için
yoğusam haklısın :114:

hahahaha gasomun canı çekti
ay sen ne diyosuuunn

Gasooo ömürsün yaa
ah efenim teveccüh buyuruyorsunuz

mayısta çok sıcak olmaz zannımca..haklısın gasom..ama yazın töbe bi daha gitmem herhalde..ayy neyse büyük konuşmayayım
Eki Görüntüle 289702

nasıl kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?

ayyy ne şiriiin canım yaaa...güle güle sarımsak döv kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…