SEDOSH ve BALBTB şekerler ben abimle konuştum ütüleme lazerle ilgili. söylemiştim abim doktor. dedikiiii diğer lazerlerle hemen hemen aynı olduğu grüşündeyim. nasılki diğerleri herkeste iyi sonuç vermiyorsa bu da aynı şekilde vermeyebilir. tek avantajı biraz daha hızlı olması ve acısının daha az olması. bazı kişilerde gerçekten çok iyi sonuçlar vermiş abimin bildiği. ama doğru düzgün bir yer olması önemli. çünkü ticarete dökülmüş bir konu artık herkes palavracı dedi. bilgilendirmek istedim kızlar
Ben geldimmmmmmm bugn akşam dışardydımmmmm sarmcak döveceğiyle mum aldım kızlarKırmızı gördugum şeyi kapıyorum.
Ben geldimmmmmmm bugn akşam dışardydımmmmm sarmcak döveceğiyle mum aldım kızlarKırmızı gördugum şeyi kapıyorum.
çok sağol havincim,çok teşekkür ederim bilgi için
evet gerçekten haklısın doğru dürüst bir yer bulmak lazım kuzum...
Az kaldı valla cnm yaheycan cok. Tkatdyım cnmcım.
ben benimkini bi ariyim geliyim, sesini duyayım bi
Amannn Gasomm ne kilosu yaaaa sen yap kek bende çayı koyayım da yıyelım kızlarlaaa
Benim kek araca yüklenmiş ana ne güzel sevdim ben bunu hemencecikkk
Evet canim bizde öyle diyoruz. Biz bir birimize destek olduktan sonra herseyin üstesinden geliriz insaAllah. Ben kirada oturucam deyince insanlar hemen 'aa sen kirada kalamazsin yapmazsin edemezsin' diyolar. Ne alaka? Nerden biliyorlar yapip yapamiycami?
Allah yardimciniz olsun inasAllah canim. Bizde de 'erkek tarafi' aslinda nisanlim oluyor taksitleri o ödeyecek hep. O yüzden ben ona biraz nakit verdim pesinat verebilsin diye. Bundan ne onun ne benim ailemizin haberi yok yani kizlar *pssst* :26: :) LamElifin dedigi gibi ona her türlü destegi vermeye hazirim. Onun üzerinde büyük bir yük var cünkü. Kiz tarafi olarak tek avantajimiz yurt disinda euro kazanip türkiyede iki mislisi TL harcamamiz. Bu yüzden de bitaneme yardim edebildim ve yine olsa yine yaparim. Amin canim insaAllah kisa sürede kendi evimizi almak nasip olur bizlere.
Ay kizlar buna cok güldüm ya
Ay bende kina gecemiz icin dernek felan bakiyorum :S insaAllah buluruz ya.
7 ay 3 hafta 1 gün sonra evleniyorum
Ben geLdimm hatunLarrr =)
MaiL attıgım fotografcıLardan geri dönüş var =) Ama birisinin fiyat tekLifi Listesi açıLmadı tekrar göndericek..
Diğeri ise şöyLeee :
2 saatLik paket = 1.000 TL
*beraber karar verılen ortak bir mekanda foto çekimi
*50 adet 13*18 foto
*panoramik albüm
*dvd yüksek çözünürlük fotolar
*dvd formatında müzikLi fotograflardan olusan kLip
*2 fotografcı
4 saatlik paket = 1.500 TL
*evden cıkma,kuaför ve hazırlık aşamaları,album foto cekımı
*100 adet 13*18 foto
*panoramik albüm
*dvd yüksek çözünürlük fotolar
*dvd formatında müzikLi fotograflardan olusan kLip
*2 fotografcı
Daha ayrıntıLı paketLeride var ama 2000-4000 arasında değişiyo hiç yazmıyorum...Buna ek oLarak
tüm gece video çekimi = 1.000 TL
tüm gece video çekimi + klip = 1.500 TL
tüm gün video çekimi + düğün hikayesi filmi = 2.000 TL
diğerLerinide öğrenince yazıcam uygun bişey buLaLımda yaptıraLım yaa uff cok istioorum
hoşgeldin canımmmm benim...
güle güle kullaaaaninş. balımm...
Ay yemeyelim kızlar bu kilolar tam bir baş belası ben bu kilolardan kurtulmak için dün spora başlamaya karar verdim bir an önce kilolardan kurtulmak lazım ve bir yer buldum. aerobik, pilates ve oryantel step bir arada olan bir yer haftada 4 gün gidicem inş. 6 ayda 7 kilo felan versem yeterli:)
HoşgeLdinn canımcımmsankı samsun die bişey okudum snnLe iLgiLi ondan sordum cnm ama karıştırmışım yıne
çok haklısın sedoşumm, eğer yazın evleniceksem ben de o kadar güneye inmek istememAntalya-Alanya falan çok sıcak oluyor yazın,ağzıma fön makinesi tutuyorlar gibi gelmişti bana ordayken
fenalık basıyor anlayacağınız o nedenle hiç güneyi düşünmedim,benimki de normalde sıkıntılı zaten,oralarda hiç yapamayız biz
hele balayında aman Allahım
ay sen ne diyosuuunnhahahaha gasomun canı çekti
ah efenim teveccüh buyuruyorsunuz
Gasooo ömürsün yaa
kocaelinde shapes diye bir yer birçok yerde şubeleri varmış. hem kilo verip hemde asena gibi kıvırmayı öğreniyim dedim :))))
mayısta çok sıcak olmaz zannımca..haklısın gasom..ama yazın töbe bi daha gitmem herhalde..ayy neyse büyük konuşmayayımçok haklısın sedoşumm, eğer yazın evleniceksem ben de o kadar güneye inmek istemem
ama ben mayıs gibi düşünüyorum ya, e kuzeyde veya egenin kuzeyinde sular ısınmamış oluyo henüz, o yüzden güney olabilir benim için
yoğusam haklısın :114:
ay sen ne diyosuuunn
ah efenim teveccüh buyuruyorsunuz
Koçişşşşş çokkk mutlu oldu kızlar yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?