oooooo süper. ben latin aerobik yapıyorum yıllardır. birkaç kişiye de özel ders veriyorum haftada bir gün
10 parmağında 10 marifet var canım seninde maşallah ne güzel
Koçişşşşş çokkk mutlu oldu kızlar yaaaaaaa
ayy ben bişey kaçırmışım noldu ki?????
Yavyum muaaaaaaaaaaaaaaaaaaahamanın bir de çağlam gelmiş, hoşgelmiş
aynen cnm yacanım çok güzelmiş sende benim gibi kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun diyenlerdensin sanırım :))))
sağol cnmoooooo süper. ben latin aerobik yapıyorum yıllardır. birkaç kişiye de özel ders veriyorum haftada bir gün
çok şiriiiin
mayısta çok sıcak olmaz zannımca..haklısın gasom..ama yazın töbe bi daha gitmem herhalde..ayy neyse büyük konuşmayayım
ayyy ne şiriiin canım yaaa...güle güle sarımsak döv kuzucum
hb fıstıko kekler bana gelsee bendee çokk mutlu olurdummm yawrumm
çağlaaammm qelmişş hoşqelmişşşşşne mumuuu kızzzzz
Kocişimin yeni işini kutlamak için kek yollamıştım canım benim
o kekler bana gelsee bendee çokk mutlu olurdummm yawrumm
çağlaaammm qelmişş hoşqelmişşşşşne mumuuu kızzzzz
çok cicoooşş plastik mi buu?
ay gitmiş miiii? tabi ya mutlu olmaz mııKoçişşşşş çokkk mutlu oldu kızlar yaaaaaaa
10 parmağında 10 marifet var canım seninde maşallah ne güzel
canım harika bir süpriz olmuş tabiki sevini işi daim ve güzel olsun canım
Canlarım fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var bılıyosunuzkı nişanlım askerden gelıyor ona ne tür bi süpriz yapmalıyım şuan aklımda olanlar mumlardan yazı yazmak hoşgeldin aşkım falan, daha sonra otobusu durdurmak istıyorumYapan olursada teskere tarıhının pastası olabılır
Ay yemeyelim kızlar bu kilolar tam bir baş belası ben bu kilolardan kurtulmak için dün spora başlamaya karar verdim bir an önce kilolardan kurtulmak lazım ve bir yer buldum. aerobik, pilates ve oryantel step bir arada olan bir yer haftada 4 gün gidicem inş. 6 ayda 7 kilo felan versem yeterli:)
canım tabiki her konuda birbirimize destke oluyoruz destek olmayacaksak neden evleniyoruz. hayatı beraber yaşamaya karar verdik. ben hiç gocunmuyorum kirada oturmaktan ve herşei kendim yaptığımızdan hatta dahada kıymetli çünkü bizim hayatımız biz kuruyoruz diye allaha şükür ikimizde çalışıyoruz sağlık olsun para kazanılır.
baya bir araştırma yapmışsın canım isimlerinide özelden yazabilirmsin canım
Dogru okumusun tatlım gızlılık acısından öle yazmıştım
ay gitmiş miiii? tabi ya mutlu olmaz mıı
Pinar enistenin yeni isi hayirli olsun insaAllah cok güzel düsünmüsün ya ben olsam bende sevinirdim hehe :)
çok cicoooşş plastik mi buu?
tatlım vala sanırım plastık baya sert
ay gitmiş miiii? tabi ya mutlu olmaz mıı
Canım ya bas harflerımızı falan yaparım sadece en ıyısı gıdıyım 40 tane daha alayımPinar enistenin yeni isi hayirli olsun insaAllah cok güzel düsünmüsün ya ben olsam bende sevinirdim hehe :)
Cagla 20mumla belki farkli bisey de yazabilirsin olurmu ki?
Otobüs durdurmak müthis bi fikir :)
hb fıstık
Kız mumlardan hoşgeldın aşkım falan yazıcam ama beynım durdu sanırım 20 mum almışım ya yetmıyokı 40,50 mum daha gerekıyor.
çağlam t light mı aldın mumları? yoksa başka türde bişey mi?Canım ya bas harflerımızı falan yaparım sadece en ıyısı gıdıyım 40 tane daha alayım
inşallah tutar cnm bu fıkrım
hımmm..anladım canım tekrardan hayırlı olsun eniştemin işiKocişimin yeni işini kutlamak için kek yollamıştım canım benim
Yavyum muaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhoşbuldummmmm
aynen cnm ya
sağol cnm
Saol şirinemmmmm
hb fıstık
Kız mumlardan hoşgeldın aşkım falan yazıcam ama beynım durdu sanırım 20 mum almışım ya yetmıyokı 40,50 mum daha gerekıyor.
Canlarım fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var bılıyosunuzkı nişanlım askerden gelıyor ona ne tür bi süpriz yapmalıyım şuan aklımda olanlar mumlardan yazı yazmak hoşgeldin aşkım falan, daha sonra otobusu durdurmak istıyorumYapan olursada teskere tarıhının pastası olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?