2012' de yazın evlenecekler

amanın bir de çağlam gelmiş, hoşgelmiş
Yavyum muaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hoşbuldummmmm
canım çok güzelmiş sende benim gibi kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun diyenlerdensin sanırım :))))
aynen cnm ya
oooooo süper. ben latin aerobik yapıyorum yıllardır. birkaç kişiye de özel ders veriyorum haftada bir gün

çok şiriiiin
sağol cnm
mayısta çok sıcak olmaz zannımca..haklısın gasom..ama yazın töbe bi daha gitmem herhalde..ayy neyse büyük konuşmayayım

ayyy ne şiriiin canım yaaa...güle güle sarımsak döv kuzucum
Saol şirinemmmmm
o kekler bana gelsee bendee çokk mutlu olurdummm yawrumm

çağlaaammm qelmişş hoşqelmişşşşş ne mumuuu kızzzzz
hb fıstık
Kız mumlardan hoşgeldın aşkım falan yazıcam ama beynım durdu sanırım 20 mum almışım ya yetmıyokı 40,50 mum daha gerekıyor.

Canlarım fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var bılıyosunuzkı nişanlım askerden gelıyor ona ne tür bi süpriz yapmalıyım şuan aklımda olanlar mumlardan yazı yazmak hoşgeldin aşkım falan, daha sonra otobusu durdurmak istıyorum Yapan olursada teskere tarıhının pastası olabılır

Pinar enistenin yeni isi hayirli olsun insaAllah cok güzel düsünmüsün ya ben olsam bende sevinirdim hehe :)

Cagla 20mumla belki farkli bisey de yazabilirsin olurmu ki?

havincimmm sen bize tasarladığın gelinliklerin resimlerini koysana ayol fikir olur belkii bizee...yadaa iş yerinin internet sitesi falan varmı?anlattığına göree büyük güzel bi yer ve sen bilinen bi tasarımcısınn..

Otobüs durdurmak müthis bi fikir :)

Yazarım cnm ne demek...

Dogru okumusun tatlım gızlılık acısından öle yazmıştım

şimdi anLadım baLımm

Eki Görüntüle 289702

nasıl kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?

Çok şekerrr güLe güLe kuLLan canım..Bende dün annemLe cevahiri doLaştım...Çok güzeL kırmızı kadehLer gördüm...kırmızı hastasıyım bende =)
PorseLen çay bardakLarı vardı nazar boncukLu fLn çok değişikti..Bide banyo için sabunLuk fLn vardı kırmızı renk üzeri taşLıı kesin aLıcamm süperLerdii =)

ay gitmiş miiii? tabi ya mutlu olmaz mıı

9 da sipariş verdimmm 11 de eline geçmişşş
O sırada telde konuşuyodukk kapı çaldır dıyo yazık bulaşık yıkıyodu

Pinar enistenin yeni isi hayirli olsun insaAllah cok güzel düsünmüsün ya ben olsam bende sevinirdim hehe :)

İnşallah canım benimmm
O hep mutlu olsun yaaa

çok cicoooşş plastik mi buu?
tatlım vala sanırım plastık baya sert

ay gitmiş miiii? tabi ya mutlu olmaz mıı

Cagla 20mumla belki farkli bisey de yazabilirsin olurmu ki?
Canım ya bas harflerımızı falan yaparım sadece en ıyısı gıdıyım 40 tane daha alayım
Otobüs durdurmak müthis bi fikir :)

inşallah tutar cnm bu fıkrım

Kizlar siz kirmizi hastasi ben lila hastasiyim :) Evimiz kira olacagi icin banyo setini cok agir bisey almadim ama aldigim seti lila sectim battaniyeminizin birisi lila tonlarda nevresim takimlarimda lila tolanlarda olanlar var mutfak gereclerinde lila gri karisimi bir kac esyalarim var nisanligimda hatta lilaydi ama fotolarda mavi görünüyor :)

Kocişimin yeni işini kutlamak için kek yollamıştım canım benim
hımmm..anladım canım tekrardan hayırlı olsun eniştemin işi

güsel fikirler bence,ama otobüsü nasıl durdurcan kız,millet korkmasın bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…