2012' de yazın evlenecekler

ben şöyle yapmıştım şeker. onu alanda karşılamıştım. elimde gitarla alanın ortasında yerde oturarak. önüme gül yapraklarından hoşgeldin paşam yazmıştım kocaman. sonra o kapıdan girince ona yazdığım şarkıyı söylemeye başladım. çok duygulanmıştı. şarkının bitmesini bekleyememişti. gelip kaldırıp sarılmıştı hemen. sonra daa eve gitmiştik. evde de çok şık bir sofra hazırlamıştım en sevdiği yemekleri yapmıştım

emınımkı cok cok guzellerdir cnm valla keske ole bı fırsatım olsaaaaaaaa

evet havin madem sen tasarım yapıyorsun neden biz senden faydalanmıyoruz.

Canım ya bas harflerımızı falan yaparım sadece en ıyısı gıdıyım 40 tane daha alayım

inşallah tutar cnm bu fıkrım

canım benim süprizin her türlü güzel olacaktır sen yeterki onu düşündüğünü belli et

aa ne guzel yapmışssın nasılda mutlu olmuştur valla

ben özel çalışıyorum tatlım. müşterilerim bellidir. ve tasarımlarım tek kişiye özel. yapıp veriyorum ve bitiyor. sitem yok. ben akademide hoca da olduğum için belli kurallar var. kafama göre çalışamıyorum. ceza yerim yoksa

abbooowwwwwwwwwwwwwwwww kızzzzzzzz gösünn körolmasınn seninnnn yakmayasınıs bi yerleriii..
hahhha ben bazen benimkine anlatıyorum, diyorum ki,
aşkım işte mumlarla şöyle yapıcam diyorum mesela

................................
gülüyoruz

Son düzenleme:

vavvvvvv süper olmuş gerçekten

merhabaaaaa merhabaaaa ve yeniden merhabalar kızlaaaaaar
nasılsınız bakalım bomba gibi haberlerinizi bekliyorum
bende düğün salonu bakıyorus nişan için varmı uygun fiyatlı nişan bildiğiniz

hahahahahahahhaha

evet havin madem sen tasarım yapıyorsun neden biz senden faydalanmıyoruz.

ben soran arkadaşlara fikir veriyorum zaten canım. isteyenler özelden de yazabilirler. soruları burda yazanlara cevaplıyorum ayrıntılı olarak. gelinlik çamaşırına kadar söylüyorum valla nasıl olması gerektiğini

hmm resimleri paylaşman yasakmııı tatlımm yanii ..???

merhabaaaaa merhabaaaa ve yeniden merhabalar kızlaaaaaar
nasılsınız bakalım bomba gibi haberlerinizi bekliyorum
bende düğün salonu bakıyorus nişan için varmı uygun fiyatlı nişan bildiğiniz

ben düğün salonu konusunda cahilim bubacuumm, o yüzden yardımcı olamicamm
ama hoşgeldiiinnn

çağlam t light mı aldın mumları? yoksa başka türde bişey mi?
evet cnm bunlardan kokulu.
abbooowwwwwwwwwwwwwwwww kızzzzzzzz gösünn körolmasınn seninnnn yakmayasınıs bi yerleriii..

ahahahhahahah bde yakıyomusum rosam ALLAH korusun.
Oh ne guzel cnm çok hoş olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…