Canlarım fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var bılıyosunuzkı nişanlım askerden gelıyor ona ne tür bi süpriz yapmalıyım şuan aklımda olanlar mumlardan yazı yazmak hoşgeldin aşkım falan, daha sonra otobusu durdurmak istıyorumYapan olursada teskere tarıhının pastası olabılır
emınımkı cok cok guzellerdir cnm valla keske ole bı fırsatım olsaaaaaaaaYazarım cnm ne demek...
şimdi anLadım baLımm
Çok şekerrr güLe güLe kuLLan canım..Bende dün annemLe cevahiri doLaştım...Çok güzeL kırmızı kadehLer gördüm...kırmızı hastasıyım bende =)
PorseLen çay bardakLarı vardı nazar boncukLu fLn çok değişikti..Bide banyo için sabunLuk fLn vardı kırmızı renk üzeri taşLıı kesin aLıcamm süperLerdii =)
havincimmm sen bize tasarladığın gelinliklerin resimlerini koysana ayol fikir olur belkii bizee...yadaa iş yerinin internet sitesi falan varmı?anlattığına göree büyük güzel bi yer ve sen bilinen bi tasarımcısınn..
Canım ya bas harflerımızı falan yaparım sadece en ıyısı gıdıyım 40 tane daha alayım
inşallah tutar cnm bu fıkrım
ben şöyle yapmıştım şeker. onu alanda karşılamıştım. elimde gitarla alanın ortasında yerde oturarak. önüme gül yapraklarından hoşgeldin paşam yazmıştım kocaman. sonra o kapıdan girince ona yazdığım şarkıyı söylemeye başladım. çok duygulanmıştı. şarkının bitmesini bekleyememişti. gelip kaldırıp sarılmıştı hemen. sonra daa eve gitmiştik. evde de çok şık bir sofra hazırlamıştım en sevdiği yemekleri yapmıştım
havincimmm sen bize tasarladığın gelinliklerin resimlerini koysana ayol fikir olur belkii bizee...yadaa iş yerinin internet sitesi falan varmı?anlattığına göree büyük güzel bi yer ve sen bilinen bi tasarımcısınn..
evet havin madem sen tasarım yapıyorsun neden biz senden faydalanmıyoruz.
canım benim süprizin her türlü güzel olacaktır sen yeterki onu düşündüğünü belli et
aa ne guzel yapmışssın nasılda mutlu olmuştur valla
hahhha ben bazen benimkine anlatıyorum, diyorum ki,abbooowwwwwwwwwwwwwwwwwkızzzzzzzz gösünn körolmasınn seninnnn yakmayasınıs bi yerleriii..
ben şöyle yapmıştım şeker. onu alanda karşılamıştım. elimde gitarla alanın ortasında yerde oturarak. önüme gül yapraklarından hoşgeldin paşam yazmıştım kocaman. sonra o kapıdan girince ona yazdığım şarkıyı söylemeye başladım. çok duygulanmıştı. şarkının bitmesini bekleyememişti. gelip kaldırıp sarılmıştı hemen. sonra daa eve gitmiştik. evde de çok şık bir sofra hazırlamıştım en sevdiği yemekleri yapmıştım
hahhha ben bazen benimkine anlatıyorum, diyorum ki,
aşkım işte mumlarla şöyle yapıcam, girişten yatak odasına mumlardan yol yapıcam veya banyoya üç beş mum koyucam diyorum mesela
aşkıım da, aman romantizm yapıcaz diye yaklamayalım bi taraflarımızı diyo
ben de o günler de daha dikkat ederiz diyorum, gülüyoruz
evet havin madem sen tasarım yapıyorsun neden biz senden faydalanmıyoruz.
ben özel çalışıyorum tatlım. müşterilerim bellidir. ve tasarımlarım tek kişiye özel. yapıp veriyorum ve bitiyor. sitem yok. ben akademide hoca da olduğum için belli kurallar var. kafama göre çalışamıyorum. ceza yerim yoksa
11 üye,2 ziyaretçi...reytingler tavaaan heyuuu
merhabaaaaa merhabaaaa ve yeniden merhabalar kızlaaaaaar
nasılsınız bakalım bomba gibi haberlerinizi bekliyorum
bende düğün salonu bakıyorus nişan için varmı uygun fiyatlı nişan bildiğiniz
evet cnm bunlardançağlam t light mı aldın mumları? yoksa başka türde bişey mi?
abbooowwwwwwwwwwwwwwwwwkızzzzzzzz gösünn körolmasınn seninnnn yakmayasınıs bi yerleriii..
Oh ne guzel cnm çok hoş olmuşturKizlar siz kirmizi hastasi ben lila hastasiyim :) Evimiz kira olacagi icin banyo setini cok agir bisey almadim ama aldigim seti lila sectim battaniyeminizin birisi lila tonlarda nevresim takimlarimda lila tolanlarda olanlar var mutfak gereclerinde lila gri karisimi bir kac esyalarim var nisanligimda hatta lilaydi ama fotolarda mavi görünüyor :)
hımmm..anladım canım tekrardan hayırlı olsun eniştemin işi
ay bılmıyorumkı cnm şöforun numarayı nerden alcmkı otbsde aıle olmuycak askerlere özel
güsel fikirler bence,ama otobüsü nasıl durdurcan kız,millet korkmasın bi de
11 üye,2 ziyaretçi...reytingler tavaaan heyuuu
hmm resimleri paylaşman yasakmııı tatlımm yanii ..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?