2012' de yazın evlenecekler

merhabaaaaa merhabaaaa ve yeniden merhabalar kızlaaaaaar
nasılsınız bakalım bomba gibi haberlerinizi bekliyorum
bende düğün salonu bakıyorus nişan için varmı uygun fiyatlı nişan bildiğiniz

bebişim gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşş

tamam canım o zaman fikirlerine ihtiyacımı felan olabailir her konuda. kız seni alan harbiden yaşadı her şey hakkında fikrin var yani en ince ayrıntıya kadar :))))

ayyyy yaaa o banyodaaa mumm küçüklüktennn berii hayalimdiiiiiama nedense şuan evimizin banyosuna şöyle bi bakıorumdaa sankim bizim banyoo müsait deill yaaa içimdee çok fena ukteee kaldıııı

ayyyy yaaa o banyodaaa mumm küçüklüktennn berii hayalimdiiiiiama nedense şuan evimizin banyosuna şöyle bi bakıorumdaa sankim bizim banyoo müsait deill yaaa içimdee çok fena ukteee kaldıııı

küçüklükten beri miiiii. kız ne diyon ne iş. böyle küçüklükten hayalim falan

evet cnm bunlardan Eki Görüntüle 289720 kokulu.

ahahahhahahah bde yakıyomusum rosam ALLAH korusun.

Oh ne guzel cnm çok hoş olmuştur
hımmm onların kokulusu var mıı? hafta sonu carrefourda gördük benimkiyle , 100tanesi 6,90-tl idi.
ama heralde kokulu değildir, bilmiyorum ama :26:
bana kına için lazımdı, hem onun için bakmıştım mumlara, kalan 80tane de evimizde lazım olur dedim

Kizlar muhabbetinize doyum olmuyor ama sizi 10 üye olarak bas basa birakiyorum.

Iyi geceler hepinizciklere :)
iyi geceleeerr

ya çok koymaya gerek yokki illa, 4 köşeye 4 tane koysan o bile bi hava katar canım yaa
arada bir havayı değiştirmiş oluruz işte her zaman değil ya
bakalım benim banyom nasıl olacak:26:

Kızlar bugun ahşap anahtarlıga yıne baktım alsammıki ya aklımda kaldı sırf ahşap dıye almadım ya renkten yani kahverengi tonlarını evımde pek dusunmuyorumda ama gırıse olabılır kutu seklınde 6 anahtar takabılıyorum kapagıda fotograflık fotomuzu yerleştiririm dıyorum

canım ekstra çizim çalışmalarımı falan koyarım. foto olarak kaydettiğimde. ama müşterilerime hazırladıklarımı koyamıyorum. çünkü epey bi özel ücret alıyorum

anladımm canımcımm..pekii sana bişi sorayım o zaman düşük bel gelinlikler için önerdiğin ölçü, kilo ve boy fikrini alabilirmiyimm..herkese yakışmıyo ben düşük bel harici bi modelde yoğunlaşamıyorum..ben bana yakıştırıcakmışım gibi gelio ama.varmıdır bu işin şartı şurtu sen ne düşünüosun ?:26:

neden kız eniştenin neyle uğraşıyorki seni yanında sönük bırakıyor

valla nasıl anlatsam. mimar tamammı. içmimar da aynı zamanda. patron beyfendi. müzik olayını anlatmıyorum ses süper. ama anacım bi yakışıklıkiiii görenin dibi düşüyo. tamam bende çok beğenilen bir hatunum ama yok yaneeeee kıskanıyorum vallaaa

canım bende ondan almayı düşünüyorum çok hoşlar

canım eviniz belli olduğunda alırsın, hem o zaman evin antresine renk olarak da uyup uymadığını tam görmüş olursun :112:

ben öyle yapıcam :114:

sen bana fiziki özelliklerini söyle güzelim. boy kilo göğüs bel kalça ölçüsü. bunları bana yaz. özelden yaz istersen. ben de sana söylim olur yada olmaz diye. o modelin şartları oluyo çünkü fiziki duruma göre

hiç bilmiyorumkı cnm o koydugumdan benım alldıgım kokulu baska renkleride var ıste turuncusu vardır portakal kokan,beyazı vanılya falandı. Baya hesaplıymıs burda 80 tanesı 8 tl cok ta fark yok

Kizlar muhabbetinize doyum olmuyor ama sizi 10 üye olarak bas basa birakiyorum.

Iyi geceler hepinizciklere :)
iyi geceler kuzum....iyi uykulaaar...
nasılmış o anahtarlık kuzum var mı resmi?

hiç bilmiyorumkı cnm o koydugumdan benım alldıgım kokulu baska renkleride var ıste turuncusu vardır portakal kokan,beyazı vanılya falandı. Baya hesaplıymıs burda 80 tanesı 8 tl cok ta fark yok

tabi canım çok fark yokmuş :114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…