merhabaaaaa merhabaaaa ve yeniden merhabalar kızlaaaaaar
nasılsınız bakalım bomba gibi haberlerinizi bekliyorum
bende düğün salonu bakıyorus nişan için varmı uygun fiyatlı nişan bildiğiniz
ben soran arkadaşlara fikir veriyorum zaten canım. isteyenler özelden de yazabilirler. soruları burda yazanlara cevaplıyorum ayrıntılı olarak. gelinlik çamaşırına kadar söylüyorum valla nasıl olması gerektiğini
ben düğün salonu konusunda cahilim bubacuumm, o yüzden yardımcı olamicamm
ama hoşgeldiiinnn
Sagol canim benim hosuma gidiyo ya seviyorum lilayiOh ne guzel cnm çok hoş olmuştur
hahhha ben bazen benimkine anlatıyorum, diyorum ki,
aşkım işte mumlarla şöyle yapıcam, girişten yatak odasına mumlardan yol yapıcam veya banyoya üç beş mum koyucam diyorum mesela
aşkıım da, aman romantizm yapıcaz diye yaklamayalım bi taraflarımızı diyo
ben de o günler de daha dikkat ederiz diyorum, gülüyoruz
Kizlar muhabbetinize doyum olmuyor ama sizi 10 üye olarak bas basa birakiyorum.
Iyi geceler hepinizciklere :)
bebişim gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşhoşgelmişşşşşşşşşşşşşşş
tamam canım o zaman fikirlerine ihtiyacımı felan olabailir her konuda. kız seni alan harbiden yaşadı her şey hakkında fikrin var yani en ince ayrıntıya kadar :))))
ayyyy yaaa o banyodaaa mumm küçüklüktennn berii hayalimdiiiiiama nedense şuan evimizin banyosuna şöyle bi bakıorumdaa sankim bizim banyoo müsait deill yaaa içimdee çok fena ukteee kaldıııı
her zaman sorabilirsin canım. kocişimin yanında sönük kalıyom kız. o pek bi şahane
hımmm onların kokulusu var mıı? hafta sonu carrefourda gördük benimkiyle , 100tanesi 6,90-tl idi.evet cnm bunlardan Eki Görüntüle 289720 kokulu.
ahahahhahahah bde yakıyomusum rosamALLAH korusun.
Oh ne guzel cnm çok hoş olmuştur
iyi geceleeerr
ya çok koymaya gerek yokki illa, 4 köşeye 4 tane koysan o bile bi hava katar canım yaaayyyy yaaa o banyodaaa mumm küçüklüktennn berii hayalimdiiiiiama nedense şuan evimizin banyosuna şöyle bi bakıorumdaa sankim bizim banyoo müsait deill yaaa içimdee çok fena ukteee kaldıııı
canım ekstra çizim çalışmalarımı falan koyarım. foto olarak kaydettiğimde. ama müşterilerime hazırladıklarımı koyamıyorum. çünkü epey bi özel ücret alıyorum
neden kız eniştenin neyle uğraşıyorki seni yanında sönük bırakıyor
Kızlar bugun ahşap anahtarlıga yıne baktım alsammıki ya aklımda kaldı sırf ahşap dıye almadım ya renkten yani kahverengi tonlarını evımde pek dusunmuyorumda ama gırıse olabılır kutu seklınde 6 anahtar takabılıyorum kapagıda fotograflık fotomuzu yerleştiririm dıyorum
canım eviniz belli olduğunda alırsın, hem o zaman evin antresine renk olarak da uyup uymadığını tam görmüş olursun :112:Kızlar bugun ahşap anahtarlıga yıne baktım alsammıki ya aklımda kaldı sırf ahşap dıye almadım ya renkten yani kahverengi tonlarını evımde pek dusunmuyorumda ama gırıse olabılır kutu seklınde 6 anahtar takabılıyorum kapagıda fotograflık fotomuzu yerleştiririm dıyorum
anladımm canımcımm..pekii sana bişi sorayım o zaman düşük bel gelinlikler için önerdiğin ölçü, kilo ve boy fikrini alabilirmiyimm..herkese yakışmıyo ben düşük bel harici bi modelde yoğunlaşamıyorum..ben bana yakıştırıcakmışım gibi gelio ama.varmıdır bu işin şartı şurtu sen ne düşünüosun ?:26:
hımmm onların kokulusu var mıı? hafta sonu carrefourda gördük benimkiyle , 100tanesi 6,90-tl idi.
ama heralde kokulu değildir, bilmiyorum ama :26:
bana kına için lazımdı, hem onun için bakmıştım mumlara, kalan 80tane de evimizde lazım olur dedim
iyi geceleeerr
ya çok koymaya gerek yokki illa, 4 köşeye 4 tane koysan o bile bi hava katar canım yaa
arada bir havayı değiştirmiş oluruz işte her zaman değil ya
bakalım benim banyom nasıl olacak:26:
iyi geceler kuzum....iyi uykulaaar...
nasılmış o anahtarlık kuzum var mı resmi?Kızlar bugun ahşap anahtarlıga yıne baktım alsammıki ya aklımda kaldı sırf ahşap dıye almadım ya renkten yani kahverengi tonlarını evımde pek dusunmuyorumda ama gırıse olabılır kutu seklınde 6 anahtar takabılıyorum kapagıda fotograflık fotomuzu yerleştiririm dıyorum
hiç bilmiyorumkı cnm o koydugumdan benım alldıgım kokulu baska renkleride var ıste turuncusu vardır portakal kokan,beyazı vanılya falandı. Baya hesaplıymıs burda 80 tanesı 8 tl cok ta fark yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?