2012' de yazın evlenecekler

KızLar bende çıkıyorum yarın sabah teyzoşuma kahvaLtıya gidicez annemLee =)
İyi geceLer hepinizee yarın görüşürüzzz

canım eviniz belli olduğunda alırsın, hem o zaman evin antresine renk olarak da uyup uymadığını tam görmüş olursun :112:

ben öyle yapıcam :114:
haklısın cnm inş aklımdan cıkmaz o zaman liste yapmadım ben daha
canım bende ondan almayı düşünüyorum çok hoşlar

çok çok cici ayyyyyyyyyy ama bu kk da bı arkds evım evım guzel evıme evının fotolarını koymustu bole 5 tane bölme var ve 5 foto koymuslar ufak ufak cok buyuk degıl ve bu anahtarlıktı cnm o da hoşuma gıtdı aklım bıyandan da onda ama burda göremedım

ya çok koymaya gerek yokki illa, 4 köşeye 4 tane koysan o bile bi hava katar canım yaa
arada bir havayı değiştirmiş oluruz işte her zaman değil ya
bakalım benim banyom nasıl olacak:26:
yapacağiiizzzzz artıkk bişilerrrrrr aŞkkk içiiiinnnnn

canım ciğerim bencee acele etmee bende görüorum onlarıdaa bi belli olsun evim tarzı rengi ona göre alıcam..

iyi geceler fıstıkkkkkk
iyi geceler kuzum....iyi uykulaaar...

nasılmış o anahtarlık kuzum var mı resmi?
bakıyorum kuzum bulursam hemen koycm
tabi canım çok fark yokmuş :114:

burda 1o tanesı 1o orda 6 küsür benımkıde ne akıl gıdıp 2o tane almışım ya arkdş beklıyodu acele etdım bırazda

tamam canım
1.68 boy
55 kilo
85 göğüs
91 kalça
60 bel

renk olarak bence kafana takma canım ben koyu renk ahşap folyoluk aldım mesela krem raf aldım felan renk renk çok hoş duruyo...açık bi renk seç herşeye olur nasılsa çok güsel onlar çünküüüü

canım ciğerim bencee acele etmee bende görüorum onlarıdaa bi belli olsun evim tarzı rengi ona göre alıcam..

ayol fıyatı cok hesaplıydı ama daha canlı bıse alıyım dedım guya ama begenmedıde degılım begendım en ıyısı daha sonra karar verıyım

havinee bakk yahuuu döktük her şeyiii ortayaa hatun kaçar dedi gittii

çok heycanlamıştım oysaaa sankim qelinlik alıyor qibiii

iyi geceleerr

ben sana hatırlatırım yavyuuuu

yeeeesssss :114:

kızlar hepinize iyi geceleryarın sabah görüşmek üzere
iyi geceleeeeerr

internetten bikaç resim buldum paylaşayım

kızlar hepinize iyi geceleryarın sabah görüşmek üzere
ıyı geceler cnm ıyı geceler havincim
renk olarak bence kafana takma canım ben koyu renk ahşap folyoluk aldım mesela krem raf aldım felan renk renk çok hoş duruyo...açık bi renk seç herşeye olur nasılsa çok güsel onlar çünküüüü

o da dgru cnm

iyi geceler canım....

bende metal renkli olanlardan görüp çok beğenmiştim 3 tane de anahtar koyma yeri vardı...
Evet cnm onlarda guzel olur
Vay anammmmmmmmmmmmm vay ne guzelller beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…