haklısın cnm inş aklımdan cıkmaz o zamancanım eviniz belli olduğunda alırsın, hem o zaman evin antresine renk olarak da uyup uymadığını tam görmüş olursun :112:
ben öyle yapıcam :114:
canım bende ondan almayı düşünüyorum çok hoşlar
yapacağiiizzzzz artıkk bişilerrrrrr aŞkkk içiiiinnnnnya çok koymaya gerek yokki illa, 4 köşeye 4 tane koysan o bile bi hava katar canım yaa
arada bir havayı değiştirmiş oluruz işte her zaman değil ya
bakalım benim banyom nasıl olacak:26:
Kızlar bugun ahşap anahtarlıga yıne baktım alsammıki ya aklımda kaldı sırf ahşap dıye almadım ya renkten yani kahverengi tonlarını evımde pek dusunmuyorumda ama gırıse olabılır kutu seklınde 6 anahtar takabılıyorum kapagıda fotograflık fotomuzu yerleştiririm dıyorum
KızLar bende çıkıyorum yarın sabah teyzoşuma kahvaLtıya gidicez annemLee =)
İyi geceLer hepinizee yarın görüşürüzzz
kızlar hepinize iyi geceleryarın sabah görüşmek üzere
iyi geceler fıstıkkkkkkKızLar bende çıkıyorum yarın sabah teyzoşuma kahvaLtıya gidicez annemLee =)
bakıyorum kuzum bulursam hemen koycmiyi geceler kuzum....iyi uykulaaar...
nasılmış o anahtarlık kuzum var mı resmi?
tabi canım çok fark yokmuş :114:
sen bana fiziki özelliklerini söyle güzelim. boy kilo göğüs bel kalça ölçüsü. bunları bana yaz. özelden yaz istersen. ben de sana söylim olur yada olmaz diye. o modelin şartları oluyo çünkü fiziki duruma göre
haklısın cnm inş aklımdan cıkmaz o zamanliste yapmadım ben daha
çok çok cici ayyyyyyyyyy ama bu kk da bı arkds evım evım guzel evıme evının fotolarını koymustu bole 5 tane bölme var ve 5 foto koymuslar ufak ufak cok buyuk degıl ve bu anahtarlıktı cnm o da hoşuma gıtdı aklım bıyandan da onda ama burda göremedım
yapacağiiizzzzz artıkk bişilerrrrrr aŞkkk içiiiinnnnn
canım ciğerim bencee acele etmee bende görüorum onlarıdaa bi belli olsun evim tarzı rengi ona göre alıcam..
iyi geceleerrKızLar bende çıkıyorum yarın sabah teyzoşuma kahvaLtıya gidicez annemLee =)
ben sana hatırlatırım yavyuuuuhaklısın cnm inş aklımdan cıkmaz o zamanliste yapmadım ben daha
çok çok cici ayyyyyyyyyy ama bu kk da bı arkds evım evım guzel evıme evının fotolarını koymustu bole 5 tane bölme var ve 5 foto koymuslar ufak ufak cok buyuk degıl ve bu anahtarlıktı cnm o da hoşuma gıtdı aklım bıyandan da onda ama burda göremedım
yeeeesssss :114:yapacağiiizzzzz artıkk bişilerrrrrr aŞkkk içiiiinnnnn
canım ciğerim bencee acele etmee bende görüorum onlarıdaa bi belli olsun evim tarzı rengi ona göre alıcam..
iyi geceleeeeerrkızlar hepinize iyi geceleryarın sabah görüşmek üzere
iyi geceler canım....canlar ben kaçar. öptüm hepinizi iyi geceler
bende metal renkli olanlardan görüp çok beğenmiştim 3 tane de anahtar koyma yeri vardı...Sedoşum bak bu ön kapa foto konuyor benım baktıgımınEki Görüntüle 289721
canlar ben kaçar. öptüm hepinizi iyi geceler
süpeeerrr
ıyı geceler cnm ıyı geceler havincimkızlar hepinize iyi geceleryarın sabah görüşmek üzere
renk olarak bence kafana takma canım ben koyu renk ahşap folyoluk aldım mesela krem raf aldım felan renk renk çok hoş duruyo...açık bi renk seç herşeye olur nasılsa çok güsel onlar çünküüüü
Evet cnm onlarda guzel oluriyi geceler canım....
bende metal renkli olanlardan görüp çok beğenmiştim 3 tane de anahtar koyma yeri vardı...
Vay anammmmmmmmmmmmm vayiyi geceleerr
ben sana hatırlatırım yavyuuuu
yeeeesssss :114:
iyi geceleeeeerr
internetten bikaç resim buldum paylaşayım
Eki Görüntüle 289722 Eki Görüntüle 289723 Eki Görüntüle 289724 Eki Görüntüle 289725 Eki Görüntüle 289726 Eki Görüntüle 289727 Eki Görüntüle 289728 Eki Görüntüle 289729
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?