2012' de yazın evlenecekler

yavruşlar ben bugün çok cozuttum, çığrından çıktım, gideyim yatayım artık
beni anca yatak paklar, yani yatak derken uyku anlamında

iyi geceleerrr

(gerçi pek kimse de kalmadı ama )

günaydıınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ,,dün yan eve hızsız girmiş gece boyu uyuyamadık yaa polisler falan geldi bizde bahçenin ışığını falan açtık rahat araştırsınlar diye,,bu ara bizim malalleye bi hırsız dayandı ama allah hayır etsin yanii onun dışında benim evliya çelebi dayım geldi dün,gülmekten kırdı geçirdi hepimizi =) =) uzun zamandır yorulana kadar gülmemiştim hehe

ayrıcaaa bugün müdürüm de yokkk yuppiiiii istanbula fuara gönderdimm,tüm gün rahatımm hehehehehe

kızlar müsatken size çeyizlerimin resimlerini yolluyayım,bunlar resimlerini bulabildiklerim çoğu bibebir aynı

yatak örtümüz (benzeri)

tefal clipso düdüklü tenceremiz

taç bornoz takımımız

çok sevdiğim minik sürahimiz paşabahçe

silikon yastık yorgan takımı

sarev nevresim takımımız

philips ütümüz

banyo takımımız

taç nevresim takımımız

ikea bıçak takımımız

eternity tencere seti

philips elektrik süpürgemiz

biev cezve takımımız

aryıldız çatal kaşık takımımız

arçelik mutfak robotumuzz

arçelik buzdolabımız

tefal tavamız
daha çok varda fotoğraf bulamıyorum kızlar :) buldukça paylaşırım.öptüm sizi görüşürüzzzzzzzzzzzz

renk olarak bence kafana takma canım ben koyu renk ahşap folyoluk aldım mesela krem raf aldım felan renk renk çok hoş duruyo...açık bi renk seç herşeye olur nasılsa çok güsel onlar çünküüüü

yawruu nerdesin bakayım sen dün göremedim bak geceleyin yakaladım seni nbr nasılsın diyeyim artık gece okursun

günaydın canlar..

dün akşam arkadaşımın nişanına gittik döktürdük geldik..kuzenimde vardı laf sırası bana geldi lafları gönderdim yerine içim azdaha soğudu..birde rüyamda kavga ettim hatta rüyamda sesim bile kısıldı kendimi anlatıcam diye

buakşamda arkadaşımın mevlüdü var ama aşkım mdün akşam elbise giydim diye ceza verdibakalım bugün onu nasıl ikna edicim.

ahh kızlar sizlerde olmasanız bu işyerinde cnm sıkılıp durucak ..oya yapmakta istemiyor cnm..yalnız birde bohça olayından bahsetmek istiyorum biz 1 karış dantlli havluları gönderdik hepsine nazar bonzuğu jilatinledik falan bi özenli oldu ki anlatamam..
ama gelin görünki bana gelen bohça heleki 2 takım iç çamaşırı yani atlet kilot hani lastikli olurya küçük çocuklar giyer onlardan koymuşlar nerde satılıyorki ben bizim burda görmedim ki istanbul gibi biyerde nasıl bulup almışlar insan utanır koymaya hiç zevkleri yok çok üzüldüm ama ben o kadar özenli yaptım ki her şeyi özene bözene snr onların bohçasını görünce valla üzüldüm...

allahtan bornoz takımımı,saten geceliğimi,yatak örtümü ben almıştım beğenip onlara bıraksaymışım kara kayıpmış..kızlar inanın ruj almışlar rengi koca karı rengi pembe bari alın hani hiç kullanımıcam şeyler eşoftman takımı pijama takımı zaten yok allahtan almamışlar neye benzerdi bilemiyorum artık..

içimde uhde kalmadı desem yalan olur bohçaya formalite dediler ama hiçde öyle değil daha kullanabilceğim şeyler alabilirlerdi hiç zevklerimiz uyuşmuyor ki onlarda zevk olduğunu bile düşünmüyorum koydukları kilot ve atletten yola çıkarak bakın yine üzüldüm seremedim bile utandım işe yarıcak bişey yok

tamam canım
1.68 boy
55 kilo
85 göğüs
91 kalça
60 bel

havinee bakk yahuuu döktük her şeyiii ortayaa hatun kaçar dedi gittii

çok heycanlamıştım oysaaa sankim qelinlik alıyor qibiii

canım kusura bakma çok yorgundum ben dün duramadım fazla. kesinlikle olur diyorum ben. hele bir de uygun bir model bulursan tadından yenmez

canım çok geçmişolsun. çeyizler süper. iyi günlerde kullan hepsini

amaaaaan boşver canım. ayıp etmişler ama hiç takma kafana. sen nasıl istiyosan öyle alırsın kendine göre

boşver canım sen utanma niye utanıyosun onlar utansın..bizimkinler de aynı,biz tepsi yaptık bizim göçmen adetlerinde var,bizim tepsiler ne kadar özenli olmuştu anlatamam.annesine babasına anneanneye babaanneye de eşyalar koyduk onlar yapmamış,birde güzel güzel el işleri vardı bizimkinde iğne oyaları felan koydu annem,bizim tepsi alışverişi birlikte yapılır ama pahalı alma bütçemiz yok diye diye insanda özen bırakmadılar kullanamayacağım şeyleri aldım geçtim..insanın içinde olması lazım boşver kuzum..önemli olan bizim mutluluğumuz deyip geçiyorum ben..

ailemden onlara laf düşssün istemiyorum cnm benim şimdi annem zırf pırt bana çok heves etme hevesin kırılır çok hyal kurma gibi kelimeler kullanıyorlar ee ne oluyor ben daha daha dahada üzülüyorum hevesim kaçıyor yani adetler farklıdır elbet ama bukadar özensizlikte olmaz insan alırken derki gelinime koyucam e satıcıda ona göre veriri bakın resim ekleyeyim aynı kilot bi önünde sonradan dikilmiş çirkin bi güpür var ahanda bunun gibiama ben yapıcamı biliyorum çeyiz sermeye gittiğimizde kendi dantelli süper kilotlarımı yerleştiriken o kilotlarıda ayırıp görümceye iade edicemhadi ayıp olmasın diye vazgeçerim ama daha 1 hafta oldu içimdeki yeri bi soğusun vazgeçerim belki ama kendimi hiç bu kadar kinci görmemiştim umursamazdım ama ne bileyim umursadım çok ya nişanlandım bana bi haller oldu

canım yaaa,,çok iyi çok temiz kalplisin,boşver yapma öyle bişey,seni iyi anlıyorum çünkü bizimkinler de tıpatıp sizinkiler gibi..aileler benziyo kayınvelide tarafı da benziyo valla :) bende çok şeyde heves ediyorum özeniyorum ama onlardan aynı şeyleri göremiyorum..boşver üzülme bende tepsieri görünce çok sinir olmuştum..hele ramazan bayramında hediye ettiği hürrem küpesi yokmuuuu hey allahım yaa bak aklıma geldi yine delirdim..
boşver canım..çeyizler serilirken kişilere söylersin bunlar kayınvalidemin bohça hediyesi diye o yeter onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…