2012' de yazın evlenecekler

Sedoş anahtarlıklrına bıtdım cok guzeeeeeeeeeeeel
teşekkür ederim canımcııımmm
sağolasın gasom...

seninde örmeyi düşündüğün battaniyeler çok tatlıymış kuzum yaaa....

geçmiş olsun rosaaaaam

rosaaam geçmiş olsun kuzumm

sedoşuumm az önce markafoniden mail geldi 10tl kuponunuz var diye, o kuponla bil bakalım ne aldıımm

iştee

kızlaaar bu gelinlik nasıl sizce?
özellikle havincim sen fikir bildirirsen de çok sevinirim,ölçülerim sende vardı zaten beybican...özellikle alt kısmı,belden aşağısı için fikirler lütfen:26:

Anladım cnm szde baska yerlere gdersnz artk
Benım Kursum Kasımdan-Eylüle kadar Ön lisans gırcem cnm suan Lisans gecıs yaptım açıktan.Yargı yayınları zor ve bir okadarda kalıtelı sorular besledıgı ıcın ben 1450 tl ye yazıldım bi kursa kımı arkdslr 900e 1000 e yazıldı ama baska yerler bunlar yayın farklı.
Sen lisans egıtım bılımlerıde varsa 2 milyardan yukarı olsa gerek.

Giymem miii giydim tabiii siyah koli kalemiyle yzdım birde sonuna :))))) koydummm

ay superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi etmşşn vala

güzel cnm ama üst tarafı tek askı olucaksa boyle bir model daha hoş ve zarif olur ben tek askı alırsam buna benzer alırım yada diktiririm ama muhtemelen straplez alıcam gelınlıgımı alt da daha sade olur ama gayet agır duruyor. Bu ekledıgımın ustunu cok begendım ben.

Kızlaaaaaaar ben kabarık gelınlıkleir cok sevıyorum ama kımı aşırı kabarık prenses modellerinin o sanki çok şişman gösterıyor

Son düzenleme:
yok canım üstü gamze özçelikin gelinliğinin kolları gibi dantel olacak inşallah ben sadece belden aşağısını beğendim de size de sorayım dedim,çünkü üst kısmı belli ve böyle olacak nasipse bele kadar böyle göğsü ve karnı,belden aşağısıda etek kısmınıda ilk resimdeki gibi istiyorum...kollarıda böyle olacak nasipse

saol sedosuumm benim,anahtarlıkların süperr hep huzura açılan kapıların anahtarlı olsun

ne güsel dilekler teşekkür ederim canımmmmmamin inşallaah....

çok cici cnmm benım

KIZLAR MERHABA SİZE BİR SORUM OLUCAK...BİZ BEYAZ EŞYALARI FALAN ALMADIK DAHA.son iki ay kala falan hallederiz diye..sorum şu yılbaşı geliyo malum..yılbaşından sonra beyaz eşyalar daha pahalı oluyomuş yeni yıl girdiği için..vergi oranları falan mı artıyo bilmiyorum artık..bu konu hakkında bilgisi olan var mı?böyle bir şey var mı yok mu çok merak ediyorum...

merhaba kızlaaaar nasılsınız bakalımmmmm

canım ben beyaz eşyaların hepsini aldım sonuçta bikaç ay sonrada alsan şimdide model önemli değil kullanışlılığı önemliama böyle zam felan sanmıyorum media market teknosa gibi yerlerde oluyo yine kampanya yada mağazalar yeni kampanyalar yapıyolar

anladım canım..yeni çıkan modeller için demiyorum da bu 2011 modelleri falan da zamlanıyomuş..ablamla konuştum bugün ısrarla alın yılbaşından önce diyo..biz de son iki ay kala hallederz diye düşünüyoduk..offf napsam bilemedim..ha bir de şu sorum var..bu belediyelerin nikah salonları çok mu önceden tutuluyo?biz istanbul beyoğlunda düşünüyoruz nikahı ama şimdiden dolmuş olabilir mi?offf çok cahilim bu konuda..nişanlımda erken erken deyip hiç bir şey yapmıyo..ortada kalıcaz zaten bu gidişle..üstelik düğünde mayıs ayında olucak..

Merhaba kizlar nasilsiniz?

Havin bide ben düz ayakkabi giyincem yada gercekten cok cok hafif topuklu olur mu acep? Ay bir ay tatil ne güzel olur ya. Ben yine evde tatil yapmis olurumda kocacim balayindan sonra is basi yapar hemen.

Rosaa gecmis olsun Allah sifaani versin insaAllah.

Balayi önreservasyondan bahs edilmis. Kizlar bu önrezervasyon nasil yapiliyor? Izmir'e gidecek olan kimse yok demek ki hemi kizlar? Antalya dahami iyi diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…