teşekkür ederim canımcııımmmSedoş anahtarlıklrına bıtdım cok guzeeeeeeeeeeeel
sağolasın gasom...afgan battaniyesi mi, hımm hemen göstereyiimm sedoşuumm
Eki Görüntüle 290064 Eki Görüntüle 290066 Eki Görüntüle 290067
bu tarz motiflerle örülen battaniyelere deniyor canım :114:
çok tatlııı
napıonuss bakem hatunlarrrben çok hastayımmm sadecee sürüşe çıktım ve qeldimm hep evde yatıştayımmm
havinimm çok merciiii canımmm baktımmm gelinliklereee vee bayıldımm özellikle en sonuncu modeleonay vermiş olmanda içime su serpti vallaaa karın bölgem uzun güsell olur inşallahhhhhh :18:diğerr modellere ısınamıorum bennn, çok seviyorummm düşük kemer modelleriiiii.
iyi akşamlar herkeseee ..
rosaaam geçmiş olsun kuzumm
sedoşuumm az önce markafoniden mail geldi 10tl kuponunuz var diye, o kuponla bil bakalım ne aldıımm
iştee
Eki Görüntüle 290137
canım inşallaahh :13:heyoooo artık anahtarlıklarımız gasomla aynıııgüle güle kullanalım inşallaaah gasocuuum...
Anladım cnm szde baska yerlere gdersnz artkbenim kocişin antalyada vakti zamanında yaşadığı bazı maceralar yüzünden ben antalyaya kıl kapıyorum
bedava tatil verseler bile kemere gitmem mesela ben kuzum
ben de kurs araştırmasındayım, gerçi ekimde başlamış kurslar, ben biraz geç kaldım ama zararın neresinden dönersek kardır di mi
kursun ücreti ne kadar peki, ben daha fiyat sormadım da hiç
napıonuss bakem hatunlarrrben çok hastayımmm sadecee sürüşe çıktım ve qeldimm hep evde yatıştayımmm
Canımmm cok gecms olsn
havinimm çok merciiii canımmm baktımmm gelinliklereee vee bayıldımm özellikle en sonuncu modeleonay vermiş olmanda içime su serpti vallaaa karın bölgem uzun güsell olur inşallahhhhhh :18:diğerr modellere ısınamıorum bennn, çok seviyorummm düşük kemer modelleriiiii.
Giymem miii giydim tabiii siyah koli kalemiyle yzdım birde sonuna :))))) koydummm
kızlaaar bu gelinlik nasıl sizce?
özellikle havincim sen fikir bildirirsen de çok sevinirim,ölçülerim sende vardı zaten beybican...özellikle alt kısmı,belden aşağısı için fikirler lütfen:26:
Eki Görüntüle 290148
bendendeee bir saolll nyucummbendende bi gecmiş olsn rosacımmm
saol sedosuumm benim,anahtarlıkların süperr hep huzura açılan kapıların anahtarlı olsungeçmiş olsun rosaaaaam
saolll gasomm, saoll canımm ,saoll kuzumm ,saoll balımm...rosaaam geçmiş olsun kuzumm
yok canım üstü gamze özçelikin gelinliğinin kolları gibi dantel olacak inşallah ben sadece belden aşağısını beğendim de size de sorayım dedim,çünkü üst kısmı belli ve böyle olacak nasipsegüzel cnm ama üst tarafı tek askı olucaksa boyle bir model daha hoş ve zarif olur ben tek askı alırsam buna benzer alırım yada diktiririm ama muhtemelen straplez alıcam gelınlıgımı alt da daha sade olur ama gayet agır duruyor. Bu ekledıgımın ustunu cok begendım ben. Eki Görüntüle 290152
saol sedosuumm benim,anahtarlıkların süperr hep huzura açılan kapıların anahtarlı olsun
yok canım üstü gamze özçelikin gelinliğinin kolları gibi dantel olacak inşallah ben sadece belden aşağısını beğendim de size de sorayım dedim,çünkü üst kısmı belli ve böyle olacak nasipseEki Görüntüle 290155 bele kadar böyle göğsü ve karnı,belden aşağısıda etek kısmınıda ilk resimdeki gibi istiyorum...kollarıda böyle olacak nasipseEki Görüntüle 290156
ne güsel dilekler teşekkür ederim canımmmmmamin inşallaah....
çok cici cnmm benım
inşallah istediğim gibi olur da gerçekten cici olur kuzum benim...
KIZLAR MERHABA SİZE BİR SORUM OLUCAK...BİZ BEYAZ EŞYALARI FALAN ALMADIK DAHA.son iki ay kala falan hallederiz diye..sorum şu yılbaşı geliyo malum..yılbaşından sonra beyaz eşyalar daha pahalı oluyomuş yeni yıl girdiği için..vergi oranları falan mı artıyo bilmiyorum artık..bu konu hakkında bilgisi olan var mı?böyle bir şey var mı yok mu çok merak ediyorum...
merhaba kızlaaaar nasılsınız bakalımmmmm
canım ben beyaz eşyaların hepsini aldım sonuçta bikaç ay sonrada alsan şimdide model önemli değil kullanışlılığı önemliama böyle zam felan sanmıyorum media market teknosa gibi yerlerde oluyo yine kampanya yada mağazalar yeni kampanyalar yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?