2012' de yazın evlenecekler

bence durumunuz varsa alın bekletin yada erkek arkadaşını dediği gibi son zaman alırsınız ama açıkcası ben biraz tez canlıyımdır kafamda kalcana elimde olsun isterim
salonların tarihleri farklılık gösteriyo istediğin belediyenin bakıcaksın canım bazı yerler 6 ayda bazı yerler 3 ayda oluyo en kötü yıldırım nikahı yaparsınız

mrb hoşqeldinn..saol canım
ben Egeliyim canım İzmir balayı için bana uygun deil pek zaten hafta sonları falan sık sık kaçıorus izmir taraflarına o yüsden daha değişik ve sakin bi yer istiorum ben.tarihi bi yer olmasın gezemem çok daha çok romantik anlar yaşayabileceğim bunglow evlerin olduğu muğla taraflarında turistlerin az olduğu bi yer olur muhtemelen yadaa kıbrıs yada yunan adalarıı..sen nasıl bi tatil hayal ediosun ona göre bi yer seç..antalya kalabalık oluyo mesela...

Ben yurt disindan biktigim icin türkiyede olmasini istiyorum. Ama neresi daha iyi olur bilemiyorum iste. Aslinda bende sakin bi yer istiyorum ama hic bi fikrim yok :S

bendendeee bir saolll nyucumm

saol sedosuumm benim,anahtarlıkların süperr hep huzura açılan kapıların anahtarlı olsun

saolll gasomm, saoll canımm ,saoll kuzumm ,saoll balımm...
ay balııımm ne demeeekk

Bu sabahh bende aldımmm bunlardan amaaa
Güle güle kullan Gasommmm
oy oy oy anahtar kardeşliği oldu desenee
sen de güle güle kullan pınarıımmm

Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacim var. Bi fotografci ile daha irtibata gectim cevap su:

Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacim var. Bi fotografci ile daha irtibata gectim cevap su:

Canım bence olmuşken bir kere oluyo en alltaki paket ideal bence ve fiyatlara çok şaşırdım dış çekime göre bence gayet iyi arkadaşımın nişanı oldu bu yakınlarda oda panaromik albüm yaptırdı 500 TL verdi ama stüdyo fiyatıydı bana uygun geldi gerçi araştırma yapmadım ama

Canim olursa bende 3üncü secenegi yaptiririm fotograflari gördüm bence gayet basarili digerleri hep istanbulda oldugu icin mi 1000-2000 arasi onuda bilmiyorum aslinda. Yarin nisanlimla konusucam bakalim o ne diyecek.

Benim icin tek sorun ailem kalabalik onlarda profesyonel fotograflarimiz olsun istiyorum. Onlarla acaba ayrieten stüdoya ya mi gistem? Cok mu pahali olur o zaman?

canım aynen bu model olur. bunun eteğini belden yaptırıp o tek askı yerine zarif kollar yapılırsa çok şık olabilir bence

spor ayakkabı giyende var canım olur tabiki. nasıl istersen öyle. o kadar şık babetler bile yapılıyoki gelinler için. gayet güzel şeyler bulursun canım

Evet canım bnde dış çekim istiyorum ama pahalı sanırım daha konuşmadık nişanlılmla ayyy biz hiçbişeyi konuşamadık henüz yaaa
Fotoğrafçına bi danış yardımcı olur belki sana dış çekim olacağı için bence ayriyetten stüdyoya gitme hem doğal olur hemde ayrı ayrı olacağından fiyatı yine aynıya gelir die düşünüyorum

bende bilmiyorum fotoğraf olayınııııı. benim mekanlarımda belli değil kiiii. biri belli sadece:44: ooooooo benim eksiğim çok valla. ama hiç umrumda değil. aşkımla evleneyim nikahımız olsun gerisi boş

havin ben hatta beyaz converse giyenleri görmüstüm bende istedim de nisanlim pek sicak bakmadi bu düsünceme

fotografci konsunda da sanirim bunu sececegim kizlar ama iste ailemle nasil olacak onu düsünmem gerekir..

havin ya sen en azindan türkiyedesin arastirmalari daha kolay yaparsin hic canini sIkma sen :)

lamelif sen istanbuldamisin?

Evet canım ben istanbuldayım

ben istanbulda değilimki canım. araştırma yapmıyorum. aşkım hallediyo herşeyi. bana sürpriz yapıyo hep

Ay dogru söylemistin dimi unutmusum Allah nazardan saklasin canim
Lamelif bende simdiye kadar hep istanbuldakileri buldum ve sordum orda daha pahaliymis.
Kocaeli demek ki daha mi uygun acaba?

Ayy ne güzelll Allah bozmasınn

Lamelif bende simdiye kadar hep istanbuldakileri buldum ve sordum orda daha pahaliymis.

sağolun canlarım. kıymetliyim fazlaca son yıllarda. kaybetme korkusu olduğu için daha bir özeniyor

Evet canım yaa çok pahalı foto araştırması yapmadım ama dediğim gibi arkadaşım sutüdyo fotoğraflarını sadece 500 TL verdi dış çekim olsa demkki ne kadar isterlerdi fiyatların gayet güzell.
Bilmiyorum bendimde ufaktan burda araştırma yapmam lazım gerçi nişan fotoğralarımı çektirdiğimz yerede sormadım hiç dış çekim yapıyomusunuz die bu pazar albümüzü alıcaz fotoğrafçıda zaten nişanlımın arkadaşı bi sorucam bakalılm dış çekim yapıyorlarmı yapılıyosa ne kadar fiyat vericek bakalım

Lamelif bak bu fotografci bilgilerinde istanbulda da cekim yaptigini yazmis isteresen özelden bilgilerini vereyim sana bi sor bi bak fotograflarina isetersen?

Havin elimizdekilerin kiymetini kaybetmeden önce bilmemiz gerekiyor dimi :) Eniste bunu anlamis tebirk ederim onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…