- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
anladım canım..yeni çıkan modeller için demiyorum da bu 2011 modelleri falan da zamlanıyomuş..ablamla konuştum bugün ısrarla alın yılbaşından önce diyo..biz de son iki ay kala hallederz diye düşünüyoduk..offf napsam bilemedim..ha bir de şu sorum var..bu belediyelerin nikah salonları çok mu önceden tutuluyo?biz istanbul beyoğlunda düşünüyoruz nikahı ama şimdiden dolmuş olabilir mi?offf çok cahilim bu konuda..nişanlımda erken erken deyip hiç bir şey yapmıyo..ortada kalıcaz zaten bu gidişle..üstelik düğünde mayıs ayında olucak..
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Havin bide ben düz ayakkabi giyincem yada gercekten cok cok hafif topuklu olur mu acep? Ay bir ay tatil ne güzel olur ya. Ben yine evde tatil yapmis olurumda kocacim balayindan sonra is basi yapar hemen.
Rosaa gecmis olsun Allah sifaani versin insaAllah.
Balayi önreservasyondan bahs edilmis. Kizlar bu önrezervasyon nasil yapiliyor? Izmir'e gidecek olan kimse yok demek ki hemi kizlar? Antalya dahami iyi diyorsunuz?
rosaaam geçmiş olsun kuzumm
sedoşuumm az önce markafoniden mail geldi 10tl kuponunuz var diye, o kuponla bil bakalım ne aldıımm
iştee
Eki Görüntüle 290137
mrb hoşqeldinn..saol canım
ben Egeliyim canım İzmir balayı için bana uygun deil pek zaten hafta sonları falan sık sık kaçıorus izmir taraflarına o yüsden daha değişik ve sakin bi yer istiorum ben.tarihi bi yer olmasın gezemem çokdaha çok romantik anlar yaşayabileceğim bunglow evlerin olduğu muğla taraflarında turistlerin az olduğu bi yer olur muhtemelen yadaa kıbrıs yada yunan adalarıı..sen nasıl bi tatil hayal ediosun ona göre bi yer seç..antalya kalabalık oluyo mesela...
ay balııımm ne demeeekkbendendeee bir saolll nyucumm
saol sedosuumm benim,anahtarlıkların süperr hep huzura açılan kapıların anahtarlı olsun
saolll gasomm, saoll canımm ,saoll kuzumm ,saoll balımm...
oy oy oy anahtar kardeşliği oldu deseneeBu sabahh bende aldımmm bunlardan amaaa
Güle güle kullan Gasommmm
ALBÜM 1
*Gelin & Damat Dış Mekan Çekim
*20 adet renkli ve siyah beyaz fotoğraftan oluşan albüm(18x24cm)
*2 er poz 5 adet fotoğraf (15x21)
*1 adet cep albümü
*Bütün fotoğrafların bulunduğu dvd.( yüksek çözünürlükte )Paket fiyatı: 350 TL
ALBÜM 2
*30-40 arası renkli ve siyah beyaz fotoğraftan oluşan albüm (Panoramik Albüm)
*2 adet cep albümü (panoramik)
*2 adet büyük baskı (50 x 70)
*Bütün fotoğrafların bulunduğu dvd.( yüksek çözünürlükte )Paket fiyatı: 450 TL
(Fotoğraf çekimine kuaförden itibaren başlanması: +100 TL)
200-300 adet fotoğraf çekiyorum zaman ile orantılı olarak daha fazlada olabilir.
ALBÜM 3
*40-50 arası renkli ve siyah beyaz fotoğraftan oluşan albüm (Panoramik Albüm)
*2 adet aile albümü (17 x 30 panoramik)
*2 adet cep albümü (panoramik)
*2 adet büyük baskı(50 x 70)
*Bütün fotoğrafların bulunduğu dvd.( yüksek çözünürlükte )Paket fiyatı: 550 TL
(Fotoğraf çekimine kuaförden itibaren başlanması: +100 TL)
200-300 adet fotoğraf çekiyorum zaman ile orantılı olarak daha fazlada olabilir.
sizin belirlediğiniz yerlerde, dışmekan Çekimine 2-3 saat arası zaman ayırıyorum.
Randevu için kapora almaktayım kalan ücretin yarısı çekim günü, diğer yarısı albüm tesliminde olarak yapılır
Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacim var. Bi fotografci ile daha irtibata gectim cevap su:
Canım bence olmuşken bir kere oluyo en alltaki paket ideal bence ve fiyatlara çok şaşırdım dış çekime göre bence gayet iyi arkadaşımın nişanı oldu bu yakınlarda oda panaromik albüm yaptırdı 500 TL verdi ama stüdyo fiyatıydı bana uygun geldi gerçi araştırma yapmadım ama
kızlaaar bu gelinlik nasıl sizce?
özellikle havincim sen fikir bildirirsen de çok sevinirim,ölçülerim sende vardı zaten beybican...özellikle alt kısmı,belden aşağısı için fikirler lütfen:26:
Eki Görüntüle 290148
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Havin bide ben düz ayakkabi giyincem yada gercekten cok cok hafif topuklu olur mu acep? Ay bir ay tatil ne güzel olur ya. Ben yine evde tatil yapmis olurumda kocacim balayindan sonra is basi yapar hemen.
Rosaa gecmis olsun Allah sifaani versin insaAllah.
Balayi önreservasyondan bahs edilmis. Kizlar bu önrezervasyon nasil yapiliyor? Izmir'e gidecek olan kimse yok demek ki hemi kizlar? Antalya dahami iyi diyorsunuz?
Canim olursa bende 3üncü secenegi yaptiririm fotograflari gördüm bence gayet basarili digerleri hep istanbulda oldugu icin mi 1000-2000 arasi onuda bilmiyorum aslinda. Yarin nisanlimla konusucam bakalim o ne diyecek.
Benim icin tek sorun ailem kalabalik onlarda profesyonel fotograflarimiz olsun istiyorum. Onlarla acaba ayrieten stüdoya ya mi gistem? Cok mu pahali olur o zaman?
havin ben hatta beyaz converse giyenleri görmüstüm bende istedim de nisanlim pek sicak bakmadi bu düsünceme
fotografci konsunda da sanirim bunu sececegim kizlar ama iste ailemle nasil olacak onu düsünmem gerekir..
havin ya sen en azindan türkiyedesin arastirmalari daha kolay yaparsin hic canini sIkma sen :)
lamelif sen istanbuldamisin?
havin ben hatta beyaz converse giyenleri görmüstüm bende istedim de nisanlim pek sicak bakmadi bu düsünceme
fotografci konsunda da sanirim bunu sececegim kizlar ama iste ailemle nasil olacak onu düsünmem gerekir..
havin ya sen en azindan türkiyedesin arastirmalari daha kolay yaparsin hic canini sIkma sen :)
lamelif sen istanbuldamisin?
ben istanbulda değilimki canım. araştırma yapmıyorum. aşkım hallediyo herşeyi. bana sürpriz yapıyo hep
Ayy ne güzelll Allah bozmasınn
Ay dogru söylemistin dimi unutmusumAllah nazardan saklasin canim
Lamelif bende simdiye kadar hep istanbuldakileri buldum ve sordum orda daha pahaliymis.
Kocaeli demek ki daha mi uygun acaba?
Ay dogru söylemistin dimi unutmusumAllah nazardan saklasin canim
Lamelif bende simdiye kadar hep istanbuldakileri buldum ve sordum orda daha pahaliymis.
Kocaeli demek ki daha mi uygun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?