2012' de yazın evlenecekler

anlamaması mümkün değildi. son nefesimi vermem beklenirken ayağa kalktım değerimi bilmek zorunda kaldı

Çok iyi olurya daha var düğüne ama fiyatları değişirmi gerçi ona göre konuşurum fotoğrafçıyla zahmet olmazsa bilgileri atar mısın özelden

anlamaması mümkün değildi. son nefesimi vermem beklenirken ayağa kalktım değerimi bilmek zorunda kaldı

? :S yanlis mi anladim bilmiyorum özeline de girmek istemiyorum ama acaba büyük bi hastalik mi gecirdin de böyle dedin ki :S ay ben ne söylicemi sasirdim

lamelif ben sana hemen atiyorum özelden bilgileri.

? :S yanlis mi anladim bilmiyorum özeline de girmek istemiyorum ama acaba büyük bi hastalik mi gecirdin de böyle dedin ki :S ay ben ne söylicemi sasirdim

lamelif ben sana hemen atiyorum özelden bilgileri.

yoo özel değil. daha önce yazmıştım zaten. ama sen daha grmemiştin topiğe muhtemelen. kanserdim ben. uzun bi tedavi gördüm

yoo özel değil. daha önce yazmıştım zaten. ama sen daha grmemiştin topiğe muhtemelen. kanserdim ben. uzun bi tedavi gördüm

Evet ben o zamanlar yoktum sanirim. Cok cok gecmis olsun :S Allaha sükür atlatmisin. Ben ne söylicemi bilemiyorum gercekten. Kanserin bir sürü cesiti var. Benim akrabam lösemi / kan kanseri cocuk yasta tedaviye basladilar bir kac sene sonra iyilesmisti. Ama gecen sene tekrar hastaligi depresti. Yine hastane hastane dolasiyor. Allah onunda sifaasini verir insaAllah. Suan 15 yasinda. Gercekten sözün bittigi yerdeyim suan aklim cok farkli yerlere gitti...

Allah bir daha o dertleri yasatmasin sana insaAllah

annemle kayınvalidemi kanserden kaybettik arkaarkaya hemde. üstüne ben oldum. atlattım ama çocuğum olma ihtimali çok düşük. bakalım kısmet kader

annemle kayınvalidemi kanserden kaybettik arkaarkaya hemde. üstüne ben oldum. atlattım ama çocuğum olma ihtimali çok düşük. bakalım kısmet kader

Gögüs kanseri mi yoksa? Basiniz sag olsun. Mekanlari cennet olsun insaAllah.

Allah sagliklan terbiye etmesin insaAllah.

InsaAllah bundan sonra saglikli sihatli bir yasamin olur canim.

Gögüs kanseri mi yoksa? Basiniz sag olsun. Mekanlari cennet olsun insaAllah.

Allah sagliklan terbiye etmesin insaAllah.

InsaAllah bundan sonra saglikli sihatli bir yasamin olur canim.

rahim kanseri. teşekkür ederim ama terbiye ediyo cidden. her ay regl olana kadar dört gözle bekliyorum olmıycam diye ödüm kopuyo

Lila canim sanada gruba davet gönderiyorum hemen.

Fotograflari bi bakin da yorumlarinizi da söyleyin.

Lamelif canim ortak arkadaslarimiz var mi facete bulamadim ben seni :)

Havin

İyi akşamLar kızLar...

Havin bende kaçırmışım demek yazdıkLarını..beLki buradan bize böyLe yazmak koLay ama cidden üzüLdüm...Allah'ım bir daha yaşatmasın ve kimseye göstermesin o günLeri...Sende sevdiceğinLe bir ömüüüür boyu sagLık ve mutLuLukLa beraber yaşLanırsınız inş..

Hos geldin canim. Bu güzel duana bende amiin insaAllah demek istiyorum. +

Lamelif sen fotograflara baktin mi sence nasil? Lila sende bi bak bakalim ne diyceksin.

sağolasın canım

Ben converse giydim nişanda

hehehhe anahtar kardeşliği olmuşuz gerçekten

Sedoşum sende mi aldınn ayy süper olmuş yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…