Lamelif bak bu fotografci bilgilerinde istanbulda da cekim yaptigini yazmis isteresen özelden bilgilerini vereyim sana bi sor bi bak fotograflarina isetersen?
Havin elimizdekilerin kiymetini kaybetmeden önce bilmemiz gerekiyor dimi :) Eniste bunu anlamis tebirk ederim onu :)
Lamelif bak bu fotografci bilgilerinde istanbulda da cekim yaptigini yazmis isteresen özelden bilgilerini vereyim sana bi sor bi bak fotograflarina isetersen?
Havin elimizdekilerin kiymetini kaybetmeden önce bilmemiz gerekiyor dimi :) Eniste bunu anlamis tebirk ederim onu :)
anlamaması mümkün değildi. son nefesimi vermem beklenirken ayağa kalktım değerimi bilmek zorunda kaldı
? :S yanlis mi anladim bilmiyorum özeline de girmek istemiyorum ama acaba büyük bi hastalik mi gecirdin de böyle dedin ki :S ay ben ne söylicemi sasirdim
lamelif ben sana hemen atiyorum özelden bilgileri.
hehehhe anahtar kardeşliği olmuşuz gerçektenBu sabahh bende aldımmm bunlardan amaaa
Güle güle kullan Gasommmm
Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacim var. Bi fotografci ile daha irtibata gectim cevap su:
yoo özel değil. daha önce yazmıştım zaten. ama sen daha grmemiştin topiğe muhtemelen. kanserdim ben. uzun bi tedavi gördüm
Evet ben o zamanlar yoktum sanirim. Cok cok gecmis olsun :S Allaha sükür atlatmisin. Ben ne söylicemi bilemiyorum gercekten. Kanserin bir sürü cesiti var. Benim akrabam lösemi / kan kanseri cocuk yasta tedaviye basladilar bir kac sene sonra iyilesmisti. Ama gecen sene tekrar hastaligi depresti. Yine hastane hastane dolasiyor. Allah onunda sifaasini verir insaAllah. Suan 15 yasinda. Gercekten sözün bittigi yerdeyim suan aklim cok farkli yerlere gitti...
Allah bir daha o dertleri yasatmasin sana insaAllah
annemle kayınvalidemi kanserden kaybettik arkaarkaya hemde. üstüne ben oldum. atlattım ama çocuğum olma ihtimali çok düşük. bakalım kısmet kader
Gögüs kanseri mi yoksa? Basiniz sag olsun. Mekanlari cennet olsun insaAllah.
Allah sagliklan terbiye etmesin insaAllah.
InsaAllah bundan sonra saglikli sihatli bir yasamin olur canim.
annemle kayınvalidemi kanserden kaybettik arkaarkaya hemde. üstüne ben oldum. atlattım ama çocuğum olma ihtimali çok düşük. bakalım kısmet kader
rahim kanseri. teşekkür ederim ama terbiye ediyo cidden. her ay regl olana kadar dört gözle bekliyorum olmıycam diye ödüm kopuyo
Başın sağolsunn Allahtan ümid kesilmez hakkında hayırlısı olur inşallah ...
Canim suan ne söyleyeyim bilemiyorum gercekten.. :S
Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacim var. Bi fotografci ile daha irtibata gectim cevap su:
İyi akşamLar kızLar...
Havin bende kaçırmışım demek yazdıkLarını..beLki buradan bize böyLe yazmak koLay ama cidden üzüLdüm...Allah'ım bir daha yaşatmasın ve kimseye göstermesin o günLeri...Sende sevdiceğinLe bir ömüüüür boyu sagLık ve mutLuLukLa beraber yaşLanırsınız inş..
İyi akşamLar kızLar...
Havin bende kaçırmışım demek yazdıkLarını..beLki buradan bize böyLe yazmak koLay ama cidden üzüLdüm...Allah'ım bir daha yaşatmasın ve kimseye göstermesin o günLeri...Sende sevdiceğinLe bir ömüüüür boyu sagLık ve mutLuLukLa beraber yaşLanırsınız inş..
havin ben hatta beyaz converse giyenleri görmüstüm bende istedim de nisanlim pek sicak bakmadi bu düsünceme
fotografci konsunda da sanirim bunu sececegim kizlar ama iste ailemle nasil olacak onu düsünmem gerekir..
havin ya sen en azindan türkiyedesin arastirmalari daha kolay yaparsin hic canini sIkma sen :)
lamelif sen istanbuldamisin?
hehehhe anahtar kardeşliği olmuşuz gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?