2012' de yazın evlenecekler

DiğerLerine göre bunun çekimLerini pek beğenmedim cnm ama fiyat oLarak da çok iyi off diğerLeri en az 2 saatLik çekimi 1.000TL'den başLatıo ki ben ev hazırLıkLarından + kuaför + dış çekim istiorum ve video istiyorum yaa Çok pahaLıya geLio napıcam kafam karıştı...Bi yer daha buLdum netten...

BELGESEL PAKETİ (1)

Belirlenen dış mekan/mekanlarda yapılacak, Gelin-Damat albümü çekimi + Seçtiğiniz 20 adet fotoğrafın Photoshop’ta düzenlenerek hazırlanmasıyla oluşturulan 15cmX21cm ebadında papirüs ağacından yapılan özel organik albüm + Tüm fotoğrafların orjinal boyutta DVD teslimi.
499TL

BELGESEL PAKETİ (2)

Belirlenen dış mekan/mekanlarda yapılacak Gelin-Damat albümü çekimi + Seçilen 35 fotoğrafın Photoshopta düzenlenmesi ile oluşturulacak el yapımı özel “Panaromik” albüm + İki adet el yapımı özel “Panaromik” aile albümü + Bir adet 75cmX100cm ebadında büyük fotoğraf + Tüm fotoğrafların orjinal boyutta DVD teslimi.
699TL

BELGESEL PAKETİ(3)

Gelin ve Damat için sabah evden veya kuaförden başlayarak gün boyu aktüel “Hikaye fotoğrafları” çekimi + Belirlenen dış mekan/mekanlarda yapılacak Gelin-Damat albümü çekimi + Seçtiğiniz 20 adet fotoğrafın Photoshop’ta düzenlenerek hazırlanmasıyla oluşturulan 15cmX21cm ebadında papirüs ağacından yapılan özel organik albüm + Tüm fotoğrafların orjinal boyutta DVD teslimi.
899TL

BELGESEL PAKETİ(4)

Gelin ve Damat için sabah evden veya kuaförden başlayarak gün boyu aktüel “Hikaye fotoğrafları” çekimi + Belirlenen dış mekan/mekanlarda yapılacak dış mekan gelin damat albümü çekimi + Seçilen 35 fotoğrafın Photoshopta düzenlenmesi ile oluşturulacak el yapımı özel “Panaromik” albüm + İki adet el yapımı özel “Panaromik” aile albümü + bir adet 75cmX100cm ebadında büyük fotoğraf + Tüm fotoğrafların orjinal boyutta DVD teslimi.
1249TL

DÜĞÜN GÜNÜ BELGESEL FİLM PAKETİMİZ

BELGESEL PAKETİ(5)
Gelin ve Damat için sabah evden veya kuaförden başlayarak gün boyu aktüel Kamera (Düğün Günü Belgesel Filmi) Çekimi + Belgesel filmin Montajlı DVD Teslimi.
+
Gelin ve Damat için sabah evden veya kuaförden başlayarak gün boyu aktüel “Hikaye fotoğrafları” çekimi + Belirlenen dış mekan/mekanlarda yapılacak dış mekan gelin damat albümü çekimi + Seçilen 35 fotoğrafın Photoshopta düzenlenmesi ile oluşturulacak el yapımı özel “Panaromik” albüm + İki adet el yapımı özel “Panaromik” aile albümü + bir adet 75cmX100cm ebadında büyük fotoğraf + Tüm fotoğrafların orjinal boyutta DVD teslimi.
1749TL

AsLında tanıdık fotoğrafLa uğraşan bi yakınımız oLsa ev + kuaförü o çekse...videoya da aLsa ben montajLarım müzik de ekLerim dış çekim için prof.biriyLe anLaşsak sadece....

Lila o zaman sen arastirmalara son gaz devam et bacim :)

Benim suan aklimdan bu kisiyle anlasmak geciyor ve ailemle birlikte de stüyoda cekimi yapmayi düsünüyorum. Ama stüdyo cekimleri ne kadar olur bilmiyorum.:44:

yolcuuu senin görüştüğün yer istanbuldamı adını sölermisin acaba
lilaaam facedemisin ben birini önercem sana hem fiyat hem çekim olarak çok başarılı bence

lilaaam facedemisin ben birini önercem sana hem fiyat hem çekim olarak çok başarılı bence

Yok canim kocaelinde. Benim daha önce sorduklarim hep istanbuldandi ama benim dügünüm kocaelinde olacak. :)
Simdi burdan söylemem reklama kacarmi bilmiyorum ama ben sana yinede özelden yazarim her ihtimale karsi :)

banada öner beybi bana da öner
10 tl hediyee çekimlee ben ne alsam acabaa
acaba ne alsan

Jasmin Traub'la konuşan var mı aranızda hiç bilgi aldınız mı İstanbullu gelinlerr

yok konuşmadık bakiim bakiim bi

Öner canım face açık...

Lila o zaman sen arastirmalara son gaz devam et bacim :)

Benim suan aklimdan bu kisiyle anlasmak geciyor ve ailemle birlikte de stüyoda cekimi yapmayi düsünüyorum. Ama stüdyo cekimleri ne kadar olur bilmiyorum.:44:

Aynen bacımm araştırmaLara devamm

Jasmin Traub'la konuşan var mı aranızda hiç bilgi aldınız mı İstanbullu gelinlerr

O kim canımm biLgiLerini nereden aLabiLirimmm:44:

yaşasınnn ama bana ileti gelmedi canım ya :)

Canım bana da özeLden maiLini yazar mısın ekLiim bende

Ay noldu kiii? :S

buabur seni faceten ekleyebilirmiyim? o zaman direk ordan gönderirim sana linkini :)

Jasmin Traub kim bu arada? Eminim alman biridir? :)
ekle anam ekle eklemeyen kalmadı amaaan kimsenin haberi yok burdan ona göreyin
banada öner beybi bana da öner

acaba ne alsan

yok konuşmadık bakiim bakiim bi

sende ekli zaten yane ben öle hatrlıyom kuzum sibel ismi soyismini demim barem ekli değilse faceden msj atarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…