2012' de yazın evlenecekler

Pınarımmm saoL canımmm

Gasommm yaa sana ne diiicemmm =) Şu senin arkadasın mıydı kuzenin miydi bize de çekim yapmaz mı ki aceppp uygun fiyata

ekle anam ekle eklemeyen kalmadı amaaan kimsenin haberi yok burdan ona göreyin

sende ekli zaten yane ben öle hatrlıyom kuzum sibel ismi soyismini demim barem ekli değilse faceden msj atarm
tamam kuuzm benim fotoğrafçım
KızLar bu arada ben ortak arkLardan birini ekLedim demiştim ya N.... Y.... bu kim haLa buLamadım
yosun nickli arkadaşımız o lilacım

KızLar bu arada ben ortak arkLardan birini ekLedim demiştim ya N.... Y.... bu kim haLa buLamadım

yosun olabilir canım o :26: yani sanki, galiba, sanırsam

bu arada eliiiiifff, lavantadan çaldım, birine faceten bişey gönderdim ama inşallah yanlış gitmemiştir
ilk defa tahminen böyle birşey yaptım da :)))

Bilmiyorum ya ben çok hassasım yada o düşüncesiz evet canım olabilirr gidelimm

kııııııs sen 17 yaşıdamısın sanırım bayılzaaaaamsende ekliolanlardan biri desin benim adımı faceden burdan nolu nolmaz
tamam kuuzm benim fotoğrafçım

yosun nickli arkadaşımız o lilacım
senin fotocun muuuu:26:
yuppiii onayladım isteklerinizi :))
pınarcm senide kabul ettim bayıldım fotolarınaaa :)

kıs sende ekle beni

Bilmiyorum ya ben çok hassasım yada o düşüncesiz evet canım olabilirr gidelimm

Sen hassassin ama o da düsüncesiz - erkekler hep düsüncesizdir ya :) Takma canim o senin gönlünü almasini bilir :)

Hihi evet pinar yine face krizi tuttu

Bubabur kiz yok benim 23e 4 ay kaldi ama ben cok kücük gösteriyorum anlasilan :) Okey buabur ile arkadas olanlar faceten bana özel msj atsinlar bir zahmet rica etsem lütfen

Pınarımmm saoL canımmm

Gasommm yaa sana ne diiicemmm =) Şu senin arkadasın mıydı kuzenin miydi bize de çekim yapmaz mı ki aceppp uygun fiyata
haa evet, benim evdeki çekimlerimi yapıcak o
yavruşum yeni başladılar onlar bu işe ama ben face ten veriyim adresi, bi bak tabiki, örnek çekimleri eklemişlerdi, irtiata geçersin :112:

Bende a... y...'yi kabul ettim gasomuz oldugunu düsünüyorum ama onay mesaji gelmedi hala
yavrum o benim de, dün müydü evvelsi gün müydü, ekledik bitti işte, öyle değil miydi
ay benim kafam karıştı bu face muhabbetinde iyice
zaten yeni arkadaşlardan kim kimdi unutuyorum bazen, öğrenicem zamanla

17 deyince bayılcaktım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…