10 tl hediyee çekimlee ben ne alsam acabaa
Nişanlıma küstümmm
O kim canımm biLgiLerini nereden aLabiLirimmm:44:
tamam kuuzm benim fotoğrafçımekle anam ekle eklemeyen kalmadıamaaan kimsenin haberi yok burdan ona göreyin
sende ekli zaten yane ben öle hatrlıyom kuzum sibel ismi soyismini demim baremekli değilse faceden msj atarm
yosun nickli arkadaşımız o lilacımKızLar bu arada ben ortak arkLardan birini ekLedim demiştim ya N.... Y.... bu kim haLa buLamadım
KızLar bu arada ben ortak arkLardan birini ekLedim demiştim ya N.... Y.... bu kim haLa buLamadım
KızLar bu arada ben ortak arkLardan birini ekLedim demiştim ya N.... Y.... bu kim haLa buLamadım
Niyeee? El birligile ile nisanlini dövmeye gidelim mi:)
bubabur lila sanirim ortak arkadasimiz bana bas harflerini verirsen seni bulabilerim aramizda sir söz
Lila canim valla bu arastirmalarin bi sonu gelmeyecek gibi görünüyor ama hadi bakalim hepimize basarilar diliyorum :)
Pınarımmm saoL canımmm
yuppiii onayladım isteklerinizi :))
pınarcm senide kabul ettim bayıldım fotolarınaaa :)
kııııııs sen 17 yaşıdamısın sanırım bayılzaaaaamNiyeee? El birligile ile nisanlini dövmeye gidelim mi:)
bubabur lila sanirim ortak arkadasimiz bana bas harflerini verirsen seni bulabilerim aramizda sir söz
Lila canim valla bu arastirmalarin bi sonu gelmeyecek gibi görünüyor ama hadi bakalim hepimize basarilar diliyorum :)
senin fotocun muuuu:26:tamam kuuzm benim fotoğrafçım
yosun nickli arkadaşımız o lilacım
yuppiii onayladım isteklerinizi :))
pınarcm senide kabul ettim bayıldım fotolarınaaa :)
Bilmiyorum ya ben çok hassasım yada o düşüncesizevet canım olabilirr gidelimm
haa evet, benim evdeki çekimlerimi yapıcak oPınarımmm saoL canımmm
Gasommm yaa sana ne diiicemmm =) Şu senin arkadasın mıydı kuzenin miydi bize de çekim yapmaz mı ki aceppp uygun fiyata
yavrum o benim de, dün müydü evvelsi gün müydü, ekledik bitti işte, öyle değil miydiBende a... y...'yi kabul ettim gasomuz oldugunu düsünüyorum ama onay mesaji gelmedi hala
Lamelif biz hemseri sayiliriz bende karadenizliyim
Sen hassassin ama o da düsüncesiz - erkekler hep düsüncesizdir ya :) Takma canim o senin gönlünü almasini bilir :)
Hihi evet pinar yine face krizi tuttu
Bubabur kiz yok benim 23e 4 ay kaldiama ben cok kücük gösteriyorum anlasilan :) Okey buabur ile arkadas olanlar faceten bana özel msj atsinlar bir zahmet rica etsem lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?